Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2006 14:33

pozorujete v soucasnosti nekdo na vasich psekach, ze by byli vysinuti z harani fen? existuje nejake dane obdobi (jako treba z jara nebo tak nejak), kdy feny obvykle haraji?
ja jen ze mys jsme zatim v klidu, tak jestli se mam na nejakou hruznost pripravit.
je nam 14 mesicu
petras

6.4.2006 15:00

psovova napsal(a):
pozorujete v soucasnosti nekdo na vasich psekach, ze by byli vysinuti z harani fen? existuje nejake dane obdobi (jako treba z jara nebo tak nejak), kdy feny obvykle haraji?
ja jen ze mys jsme zatim v klidu, tak jestli se mam na nejakou hruznost pripravit.
je nam 14 mesicu
petras

Pozoruju Jenže já mám doma feny i psa, takže to chudák má přímo pod nosem. Momentálně mi jedna fena dohárává a každým okamžikem očekávám, že postupně začnou další :-/
To "hárací období beží už asi od konce ledna a ještě chvilku potrvá. Je pravda, že teď na konci zimy a na jaře hárá nejvíc fen, ale jinak feny hárají průběžně po celý rok. Řekla bych, že pro psa, který s fenami nežije, to nepředstavuje žádný problém. Pokud ovšem nebydlíte někde na sídlišti

7.4.2006 12:07

psovova napsal(a):
je nam 14 mesicu
petras

Tak včera ráno jsem se nad tvým tématem pousmála a oddychla si, že se nás to netýká... To jsem ovšem nevěděla, co mě potká po cestě domů z práce.

Každá loužička, každý cvrknutí na trávě bylo jeho. Všechno musel olizovat, absolutně ignoroval moje přivolání...

Tak jsem si ho pěkně připla na vodítko běhěm přejití dvou, tří ulic dokola cvičila sedni, lehni vstaň, odložení a tak a pak šlapal jak hodinky. Smrádek jeden.

Přidejte reakci

Přidat smajlík