Naháčci - chocholáčci a ostatní - Brněnská sraz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2006 18:16

Měli byste zájem o nějaký větší výlet s naháčkama labutěnkama a dalšími pejsky?domlouvali jsme se tady už v zimě tak bychom to mohli teď uskutečnit! ať se ty naše potvůrky spolu vyběhají a vyblbnou! Chtěla bych někde v okolí Brna ať to nemáme daleko! pište kam byste chtěli jít a kdy máte čas! papa Ivana

6.4.2006 18:17

kiwi napsal(a):
Měli byste zájem o nějaký větší výlet s naháčkama labutěnkama a dalšími pejsky?domlouvali jsme se tady už v zimě tak bychom to mohli teď uskutečnit! ať se ty naše potvůrky spolu vyběhají a vyblbnou! Chtěla bych někde v okolí Brna ať to nemáme daleko! pište kam byste chtěli jít a kdy máte čas! papa Ivana

Hned v nadpise chyba - teda ta ostuda

6.4.2006 18:26

kiwi napsal(a):
Hned v nadpise chyba - teda ta ostuda

My se klidně přidáme, už je většinou teplo. Brala bych někdy o víkendu, ale ne, když je nějaká výstava, obvykle někam jedem. A kam... toť otázka. Já se se třema hafínama přepravuju celkem blbě.
Lída

8.4.2006 10:11

kiwi napsal(a):

Napadlo mě třeba do Soběšic směr Utěchov tam je moc hezky!Chtěla bych někdy teď protože později je už moc horko a taky jsou výstavy a tak!

8.4.2006 10:24

kiwi napsal(a):
Napadlo mě třeba do Soběšic směr Utěchov tam je moc hezky!Chtěla bych někdy teď protože později je už moc horko a taky jsou výstavy a tak!

Mohli bychom. Co se mne týče, jedem teďka až Prahu.

8.4.2006 10:46

aradek napsal(a):
Mohli bychom. Co se mne týče, jedem teďka až Prahu.

Tak prosím prosím napište kdy určitě nemůžete a kdy by se vám to naopak hodilo! myslím že duben je ideální!

8.4.2006 11:09

kiwi napsal(a):
Tak prosím prosím napište kdy určitě nemůžete a kdy by se vám to naopak hodilo! myslím že duben je ideální!

V dubnu nemůžu 16., 17., 29. a 30. Další víkendový dny v dubnu jsou zatím volný.

Přidejte reakci

Přidat smajlík