Weight pulling - tah břemen

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2009 12:30
lucistrnad

XXX.XXX.30.92

ahoj,chtěla jsem se optat,jestli někdo na totmo foru ví něco o tomto sportu...
Přečetla jsme si jejich stránky,ale nikde jsem se nedočetla zda se cvičí někde na Severu - Most a okolé a jestli je zapotřebí mít psa s PP.
Rozmýšlíme se s mojim mazlíkem,že by jsme vyzkoušeli toto a nebo obedienci ... Děkuji za případné rady ;-)

23.2.2009 13:56
impact

XXX.XXX.209.78

lucistrnad napsal(a):
ahoj,chtěla jsem se optat,jestli někdo na totmo foru ví něco o tomto sportu...
Přečetla jsme si jejich stránky,ale nikde jsem se nedočetla zda se cvičí někde na Severu - Most a okolé a jestli je zapotřebí mít psa s PP.
Rozmýšlíme se s mojim mazlíkem,že by jsme vyzkoušeli toto a nebo obedienci ... Děkuji za případné rady ;-)

Pulling můžeš cvičit i sama... Co máš za psíka?

23.2.2009 15:01
lucistrnad

XXX.XXX.30.92

impact napsal(a):
Pulling můžeš cvičit i sama... Co máš za psíka?

RRTW,tak právě přemýšlím,jestli něco nezkusit,přeci jen kdysi byli vedeni k tahání vozíků plného masa,tak kdyby nás to bavilo ...

23.2.2009 15:01
impact

XXX.XXX.209.78

lucistrnad napsal(a):
RRTW,tak právě přemýšlím,jestli něco nezkusit,přeci jen kdysi byli vedeni k tahání vozíků plného masa,tak kdyby nás to bavilo ...

A ještě odkud jsi?

23.2.2009 15:04
impact

XXX.XXX.209.78

lucistrnad napsal(a):

Aaaa, už to mám. Ústecký kraj. hele něco ti poradím, chceš? Na lide.cz je přímo forum weight pulling, tak si ho celý pročti a pokud budeš chtít další info, hledej v místnosti "Bojová plemena" a nebo "Am. Pitbull & Am. Stafford ".

24.2.2009 07:41
lucistrnad

XXX.XXX.30.92

impact napsal(a):
Aaaa, už to mám. Ústecký kraj. hele něco ti poradím, chceš? Na lide.cz je přímo forum weight pulling, tak si ho celý pročti a pokud budeš chtít další info, hledej v místnosti "Bojová plemena" a nebo "Am. Pitbull & Am. Stafford ".

Paráda díky moc
Konečně by jsme našli něco pro sebe co by nás bavilo

24.2.2009 08:05
lucistrnad

XXX.XXX.30.92

impact napsal(a):

Jen jsem koukala na jejich stránky a nejsou vypasány termíny závodů na rok 2009,chtěla bych se jet alespoň na ně podívat.
Jinak jak jsi psala o tom foru atd.tak se tam dostanu bohužel až budu doma,v práci to mám drobet osekané

24.2.2009 08:22

lucistrnad napsal(a):
Jen jsem koukala na jejich stránky a nejsou vypasány termíny závodů na rok 2009,chtěla bych se jet alespoň na ně podívat.
Jinak jak jsi psala o tom foru atd.tak se tam dostanu bohužel až budu doma,v práci to mám drobet osekané

nebo na http://www.tombru.com/mush ing/index.php?board=19.0
jedna mezera za mush

24.2.2009 13:20
lucistrnad

XXX.XXX.30.92

lupus4 napsal(a):
nebo na http://www.tombru.com/mush ing/index.php?board=19.0
jedna mezera za mush

Ok,díky

24.2.2009 13:55
impact

XXX.XXX.209.78

lucistrnad napsal(a):

No kdybys chtěla vidět pitbully při pullingu, tak nejbližší akce je poslední víkend v květnu - Pitbull Show v autokempu křivonoska u ČB.

24.2.2009 18:33
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

impact napsal(a):
No kdybys chtěla vidět pitbully při pullingu, tak nejbližší akce je poslední víkend v květnu - Pitbull Show v autokempu křivonoska u ČB.

Paráda
Docela přemýšlím,že se přestěhuji ze Severu někam víc na střed,protože ten Sever je zakopaný a hlavně všude to je zatraceně daleko!

Přidejte reakci

Přidat smajlík