Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2009 12:18
markemic

XXX.XXX.15.131

Ahoj,
nevíte prosím někdo zda je v 13,5 kg pytli Acana Puppy Large breed odměrka na granule?Asi blbý dotaz(třeba je to samozřejmost),ale takhle velký pytek objednávám poprvé,a odměrku bych ráda
Díky za odpovědi

8.3.2009 13:47
rain

XXX.XXX.203.150

markemic napsal(a):
Ahoj,
nevíte prosím někdo zda je v 13,5 kg pytli Acana Puppy Large breed odměrka na granule?Asi blbý dotaz(třeba je to samozřejmost),ale takhle velký pytek objednávám poprvé,a odměrku bych ráda
Díky za odpovědi

Já kupuju 15kg Junior a Sport ME a nikdy v nich odměrka nebyla, taky by se mi celkem šikla.....

8.3.2009 14:07
markemic

XXX.XXX.15.131

rain napsal(a):
Já kupuju 15kg Junior a Sport ME a nikdy v nich odměrka nebyla, taky by se mi celkem šikla.....

Opravdu ne?Já se ptala ve zverime a tam mi řekli,že každá značka granulí má své odměrky..Tak potom nevím kde sehnat

8.3.2009 14:20
markemic

XXX.XXX.15.131

markemic napsal(a):
Opravdu ne?Já se ptala ve zverime a tam mi řekli,že každá značka granulí má své odměrky..Tak potom nevím kde sehnat

Je mi jasné,že každá značka má své odměrky,ale není mi jasné kde sehnat,když na Acaně takovou nabídku nemají a v pytlích nejsou....

8.3.2009 14:30
bosch

XXX.XXX.6.97

markemic napsal(a):
Je mi jasné,že každá značka má své odměrky,ale není mi jasné kde sehnat,když na Acaně takovou nabídku nemají a v pytlích nejsou....

Skúste priamo u predajcu, teda v predajni, kde kupujete krmivo, odmerky sú zdarma k dispozícii. V balení odmerku nenájdete.

8.3.2009 15:11
markemic

XXX.XXX.15.131

bosch napsal(a):
Skúste priamo u predajcu, teda v predajni, kde kupujete krmivo, odmerky sú zdarma k dispozícii. V balení odmerku nenájdete.

Díky,zkusím se tedy zítra zeptat...

8.3.2009 15:51
zuzanda

XXX.XXX.64.20

markemic napsal(a):
Díky,zkusím se tedy zítra zeptat...

každý prodejce dostává ke granulím různý propagační materiál, vzorky granulí a samozřejmě odměrky a ty by měl dát ke každému balení.Pokud my dojdou při dalším objednání zboží poprosím dodejce o nové.

8.3.2009 15:56
kinta

XXX.XXX.17.141

markemic napsal(a):
Ahoj,
Díky za odpovědi

Tak o odměrce slyším poprvé, používám hrnek. Převážím si, kolik je jeden a podle toho nabírám.

8.3.2009 16:41
danan

XXX.XXX.244.34

markemic napsal(a):
Ahoj,
Díky za odpovědi

Odměrku na granule, barely, a různé jiné propagační materiály většinou získáte buď u prodejce, nebo na výstavě na stánku. Tam bývají různé výstavní akce a i pytel granulí koupíte za levnější ceny.

8.3.2009 18:20
rachel

XXX.XXX.236.41

danan napsal(a):
Odměrku na granule, barely, a různé jiné propagační materiály většinou získáte buď u prodejce, nebo na výstavě na stánku. Tam bývají různé výstavní akce a i pytel granulí koupíte za levnější ceny.

Odměrku mam od Eukanuby a Eukanubou nekrmim.
Odměřila jsem si kolik toho je třeba pro mého psa a zjistila jsem, že je to přibližně stejný jako ta Eukanuba.
Odměrku jsme sehnala ve zverimexu - mají jich tam hafo a zadarmo, velkých, středních i malých

8.3.2009 19:41
nori

XXX.XXX.4.194

markemic napsal(a):
Ahoj,
Díky za odpovědi

Ahoj, odměrku k Acaně jsem dostala zdarma od pána co rozvaáží Acanu...
Jinak ji můžeš s krmivem zakoupit (zdarma) na www.mujpes.cz
V.

8.3.2009 19:45
nori

XXX.XXX.4.194

nori napsal(a):
Ahoj, odměrku k Acaně jsem dostala zdarma od pána co rozvaáží Acanu...
Jinak ji můžeš s krmivem zakoupit (zdarma) na www.mujpes.cz
V.

Nebo pokud jsi z Moravy a najdeš se v těchto rozvozových trasách, tak ji po požádání s krmivem dostaneš.. Já ovšem dostala ke staré receptuře... + jako dárek vepřové ucho...
PO - Olomouc, Prostějov, Kojetín, Vyškov, Rousínov, Brno a okolí
ÚT - Kroměříž, Otrokovice, Zlín, Uh.Hradiště, Kyjov,Vsetín a okolí
ST - Olomouc, Mohelnice, Zábřeh, Šumperk, Šternberk a okolí
ČT - Lipník, Hranice, Nový Jičín, Příbor,Fr. Místek,Ostrava a okolí
PÁ - Olomouc, Prostějov, Tovačov a okolí
www.acana-morava.cz
V.

9.3.2009 15:39
impact

XXX.XXX.209.78

nori napsal(a):
Nebo pokud jsi z Moravy a najdeš se v těchto rozvozových trasách, tak ji po požádání s krmivem dostaneš.. Já ovšem dostala ke staré receptuře... + jako dárek vepřové ucho...
PO - Olomouc, Prostějov, Kojetín, Vyškov, Rousínov, Brno a okolí
ÚT - Kroměříž, Otrokovice, Zlín, Uh.Hradiště, Kyjov,Vsetín a okolí
ST - Olomouc, Mohelnice, Zábřeh, Šumperk, Šternberk a okolí
ČT - Lipník, Hranice, Nový Jičín, Příbor,Fr. Místek,Ostrava a okolí
PÁ - Olomouc, Prostějov, Tovačov a okolí
www.acana-morava.cz
V.

Pan Brázdil má takový rozvoz, jo? Aj trasy. No to mě pose*.

Díky moc za tuto informaci.

9.3.2009 15:40
impact

XXX.XXX.209.78

markemic napsal(a):
Ahoj,
Díky za odpovědi

Jinak pro Markétu... U nás ve zverimexu ji mají. Pokud ji neseženeš, můžu si ji zkusit vysomrovat, hodit do krabičky a poslat ti ji.

9.3.2009 19:26
markemic

XXX.XXX.15.131

impact napsal(a):
Jinak pro Markétu... U nás ve zverimexu ji mají. Pokud ji neseženeš, můžu si ji zkusit vysomrovat, hodit do krabičky a poslat ti ji.

Jé díkyJá dnes objednávala u jedné paní Acanu,15 kg pytel a ptala se jí i na odměrku a prý se jí pokusí sehnat,ale kdyby nesehnala,tak bych Tvou pomoc určitě ocenila!Děkuju moc za ochotu!Zítra dám vědět

10.3.2009 10:43
nori

XXX.XXX.4.194

impact napsal(a):
Pan Brázdil má takový rozvoz, jo? Aj trasy. No to mě pose*.

Díky moc za tuto informaci.

Nemáš zač...

Přidejte reakci

Přidat smajlík