markemic
napsal(a):
Ahoj,
nevíte prosím někdo zda je v 13,5 kg pytli Acana Puppy Large breed odměrka na granule?Asi blbý dotaz(třeba je to samozřejmost),ale takhle velký pytek objednávám poprvé,a odměrku bych ráda
Díky za odpovědi
Já kupuju 15kg Junior a Sport ME a nikdy v nich odměrka nebyla, taky by se mi celkem šikla.....
markemic
napsal(a):
Ahoj,
nevíte prosím někdo zda je v 13,5 kg pytli Acana Puppy Large breed odměrka na granule?Asi blbý dotaz(třeba je to samozřejmost),ale takhle velký pytek objednávám poprvé,a odměrku bych ráda
Díky za odpovědi
Tak o odměrce slyším poprvé, používám hrnek. Převážím si, kolik je jeden a podle toho nabírám.
markemic
napsal(a):
Ahoj,
Díky za odpovědi
Odměrku na granule, barely, a různé jiné propagační materiály většinou získáte buď u prodejce, nebo na výstavě na stánku. Tam bývají různé výstavní akce a i pytel granulí koupíte za levnější ceny.
danan
napsal(a):
Odměrku na granule, barely, a různé jiné propagační materiály většinou získáte buď u prodejce, nebo na výstavě na stánku. Tam bývají různé výstavní akce a i pytel granulí koupíte za levnější ceny.
Odměrku mam od Eukanuby a Eukanubou nekrmim.
Odměřila jsem si kolik toho je třeba pro mého psa a zjistila jsem, že je to přibližně stejný jako ta Eukanuba.
Odměrku jsme sehnala ve zverimexu - mají jich tam hafo a zadarmo, velkých, středních i malých
markemic
napsal(a):
Ahoj,
Díky za odpovědi
Ahoj, odměrku k Acaně jsem dostala zdarma od pána co rozvaáží Acanu...
Jinak ji můžeš s krmivem zakoupit (zdarma) na www.mujpes.cz
V.
nori
napsal(a):
Ahoj, odměrku k Acaně jsem dostala zdarma od pána co rozvaáží Acanu...
Jinak ji můžeš s krmivem zakoupit (zdarma) na www.mujpes.cz
V.
Nebo pokud jsi z Moravy a najdeš se v těchto rozvozových trasách, tak ji po požádání s krmivem dostaneš.. Já ovšem dostala ke staré receptuře... + jako dárek vepřové ucho...
PO - Olomouc, Prostějov, Kojetín, Vyškov, Rousínov, Brno a okolí
ÚT - Kroměříž, Otrokovice, Zlín, Uh.Hradiště, Kyjov,Vsetín a okolí
ST - Olomouc, Mohelnice, Zábřeh, Šumperk, Šternberk a okolí
ČT - Lipník, Hranice, Nový Jičín, Příbor,Fr. Místek,Ostrava a okolí
PÁ - Olomouc, Prostějov, Tovačov a okolí
www.acana-morava.cz
V.
nori
napsal(a):
Nebo pokud jsi z Moravy a najdeš se v těchto rozvozových trasách, tak ji po požádání s krmivem dostaneš.. Já ovšem dostala ke staré receptuře... + jako dárek vepřové ucho...
PO - Olomouc, Prostějov, Kojetín, Vyškov, Rousínov, Brno a okolí
ÚT - Kroměříž, Otrokovice, Zlín, Uh.Hradiště, Kyjov,Vsetín a okolí
ST - Olomouc, Mohelnice, Zábřeh, Šumperk, Šternberk a okolí
ČT - Lipník, Hranice, Nový Jičín, Příbor,Fr. Místek,Ostrava a okolí
PÁ - Olomouc, Prostějov, Tovačov a okolí
www.acana-morava.cz
V.
Pan Brázdil má takový rozvoz, jo? Aj trasy. No to mě pose*.
Díky moc za tuto informaci.
markemic
napsal(a):
Ahoj,
Díky za odpovědi
Jinak pro Markétu... U nás ve zverimexu ji mají. Pokud ji neseženeš, můžu si ji zkusit vysomrovat, hodit do krabičky a poslat ti ji.
impact
napsal(a):
Jinak pro Markétu... U nás ve zverimexu ji mají. Pokud ji neseženeš, můžu si ji zkusit vysomrovat, hodit do krabičky a poslat ti ji.
Jé díkyJá dnes objednávala u jedné paní Acanu,15 kg pytel a ptala se jí i na odměrku a prý se jí pokusí sehnat,ale kdyby nesehnala,tak bych Tvou pomoc určitě ocenila!
Děkuju moc za ochotu!Zítra dám vědět