Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2009 22:52
brixie

XXX.XXX.208.70

Prosím pozor!!! Kontaktovala mě paní, která zachránila cca 10 měsíců starou fenku, jež byla uvázána v Černé za Bory (u Pardubic). Fenka má vyřízlý mikročip, je celkově zbědovaná (zřejmě týraná), vyhublá. Jinak ale čistotná, poslušná, milá. Naléhavě hledá nové majitele, protože paní si ji nemůže nechat. Fotografie budou dodány později. Máte-li někdo zájem o fenečku, která vám jistě bude za vaši péči mimořádně vděčná, napište mi na brixie05@email.cz.
Paní jsem slíbila pomoc při hledání nových páníků, nemá internet. Na CC v nouzi a Moloss v nouzi chci napsat, jakmile mi přijdou nějaké fotky, tak prozatím jen tyto info.

11.4.2009 23:06
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):
Prosím pozor!!! Kontaktovala mě paní, která zachránila cca 10 měsíců starou fenku, jež byla uvázána v Černé za Bory (u Pardubic). Fenka má vyřízlý mikročip, je celkově zbědovaná (zřejmě týraná), vyhublá. Jinak ale čistotná, poslušná, milá. Naléhavě hledá nové majitele, protože paní si ji nemůže nechat. Fotografie budou dodány později. Máte-li někdo zájem o fenečku, která vám jistě bude za vaši péči mimořádně vděčná, napište mi na brixie05@email.cz.
Paní jsem slíbila pomoc při hledání nových páníků, nemá internet. Na CC v nouzi a Moloss v nouzi chci napsat, jakmile mi přijdou nějaké fotky, tak prozatím jen tyto info.

Dorazily fotky

11.4.2009 23:07
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):
Dorazily fotky

Nepoznáte ji někdo, třeba i podle tvaru náprsenky?

11.4.2009 23:08
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):
Nepoznáte ji někdo, třeba i podle tvaru náprsenky?

další

11.4.2009 23:09
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):
další

a poslední...moc smutná holčička, přesto milá

12.4.2009 08:12
atika

XXX.XXX.213.155

brixie napsal(a):
a poslední...moc smutná holčička, přesto milá

Na CC v nouzi v sekci "nabízím domov" jsou dva čerství potenciální zájemci, třeba by to vyšlo.

cobli

12.4.2009 12:11
cobli

XXX.XXX.176.34

atika napsal(a):
Na CC v nouzi v sekci "nabízím domov" jsou dva čerství potenciální zájemci, třeba by to vyšlo.

dvoum jsem poslala odkaz tak uvidíme

12.4.2009 12:15
brixie

XXX.XXX.208.70

cobli napsal(a):
dvoum jsem poslala odkaz tak uvidíme

Gábino, jestli těm dvěma lidem, kteří mají na stránkách CC v nouzi uvedeno, že by si vzali caníka, tak s těmi jsem se již zkontaktovala, jeden již caníka má a druhý má zájem...s paní, kde je fenka nyní, už mluvili, tak uvidíme. Ale každopádně děkuji za Váš zájem!!! Je super, že se najde tolik lidí ochotných pomoct zvířatům, která doplatila na lidskou blbost a zlobu.

cobli

12.4.2009 12:47
cobli

XXX.XXX.176.34

brixie napsal(a):
Gábino, jestli těm dvěma lidem, kteří mají na stránkách CC v nouzi uvedeno, že by si vzali caníka, tak s těmi jsem se již zkontaktovala, jeden již caníka má a druhý má zájem...s paní, kde je fenka nyní, už mluvili, tak uvidíme. Ale každopádně děkuji za Váš zájem!!! Je super, že se najde tolik lidí ochotných pomoct zvířatům, která doplatila na lidskou blbost a zlobu.

To jsem bohužel netušila,tak snad to vyjde

12.4.2009 13:10
sapinka

XXX.XXX.177.190

cobli napsal(a):
To jsem bohužel netušila,tak snad to vyjde

Ježiš jakej hulvát tohle může udělat........

12.4.2009 13:22
striga

XXX.XXX.72.67

sapinka napsal(a):
Ježiš jakej hulvát tohle může udělat........

Zabít málo!!! Chudák fenečka. Držím palce, ať se pro ní najde někdo nový, milující, pečující, rozmazlující...

12.4.2009 18:00
pitimiti

XXX.XXX.1.189

striga napsal(a):
Zabít málo!!! Chudák fenečka. Držím palce, ať se pro ní najde někdo nový, milující, pečující, rozmazlující...

Teď jsem se vrátila z klubového výletu tak jí jdu hned dát na stránky CC v nouzi. Marcelo, mohal byste mi prosím třeba do meilu napsat kdože ze zájemců na stránkách už caníka má? Vázne mi zpětná vazba na lidi (sami se neozvou a je mi hloupý je stále kontaktovat a ptát se) tak abych mohla jeho "nabídku" ze stránek stahnout aby to bylo aspoň trochu aktuální. Díky.
No a fenečce přeji nový domov plný lásky. Chuděrka vypadá hrozně, musela si prožít asi pěkně perné chvilky

15.4.2009 09:53
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):

Prosím chovatele této fenky, pokud by si ji poznal, aby se mi ozval. Zrovna tak lidi, kteří fenku poznali (sousedy, rodinné příslušníky, atd.), aby mi napsali, třeba i anonymně, na brixie05@email.cz ... ráda bych se dopátrala alespoň identity této fenečky. Děkuji

15.4.2009 22:46
brixie

XXX.XXX.208.70

brixie napsal(a):
Prosím chovatele této fenky, pokud by si ji poznal, aby se mi ozval. Zrovna tak lidi, kteří fenku poznali (sousedy, rodinné příslušníky, atd.), aby mi napsali, třeba i anonymně, na brixie05@email.cz ... ráda bych se dopátrala alespoň identity této fenečky. Děkuji

Mám super zprávu: feňule dnes odcestovala do nového domova!!! Tak snad se tam bude mít fajn

Přidejte reakci

Přidat smajlík