Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2009 19:38
denisa01

XXX.XXX.8.6

ahoj lidičky dneska můj pejsek vůpec nepije a nejí... nevíte co by mu mohlo být?? já se o nej strašně moc bojím! předem díky

19.4.2009 19:42
lovecperel

XXX.XXX.101.37

denisa01 napsal(a):
ahoj lidičky dneska můj pejsek vůpec nepije a nejí... nevíte co by mu mohlo být?? já se o nej strašně moc bojím! předem díky

jak dlouho nepije a nejí?Zvracel,má teplotu???

19.4.2009 19:43
denisa01

XXX.XXX.8.6

lovecperel napsal(a):
jak dlouho nepije a nejí?Zvracel,má teplotu???

mno tak asi tak od odpoledne pořád spí a nemá teplotu a nezvracel

19.4.2009 19:44
tancoska

XXX.XXX.64.4

denisa01 napsal(a):

Můj v noci 3xzvracel,druhý den měl průjem a když jsem si všimla že nepije tak jsem jela hned na veterinu.Měl virózu,dostal injekci a granule na sklidnění střev.Když pes nepije,teď je dost teplo tak se dehidruje a to je špatný.Jeď co nejdřív na veterinu.Může to být i něco jiného ale jak pes nepije tak na nic nečekej.

19.4.2009 19:57
denisa01

XXX.XXX.8.6

tancoska napsal(a):
Můj v noci 3xzvracel,druhý den měl průjem a když jsem si všimla že nepije tak jsem jela hned na veterinu.Měl virózu,dostal injekci a granule na sklidnění střev.Když pes nepije,teď je dost teplo tak se dehidruje a to je špatný.Jeď co nejdřív na veterinu.Může to být i něco jiného ale jak pes nepije tak na nic nečekej.

on se strašně aji klepe

19.4.2009 20:00
tancoska

XXX.XXX.64.4

denisa01 napsal(a):
on se strašně aji klepe

Nezlob se na mě ale pes ti nežere,nepije a klepe se a ty se ptáš tady místo abys jele na veterinu.

19.4.2009 20:06
danan

XXX.XXX.244.34

denisa01 napsal(a):

Malá holčička se asi nudí.....vzali tě s ním rodiče na veterinu?

6.5.2009 23:12
lajdenka

XXX.XXX.230.117

denisa01 napsal(a):

vůbec nechápu smysl takových dotazů, když pes nežere, nepije, tak proč se zdržovat s čekáním na nějakým foru co mi kdo napíše, vždyť je to jasný ne? okamžitě na vyšetření na nějakou kvalitní kliniku

7.5.2009 08:08
brix

XXX.XXX.133.209

lajdenka napsal(a):
vůbec nechápu smysl takových dotazů, když pes nežere, nepije, tak proč se zdržovat s čekáním na nějakým foru co mi kdo napíše, vždyť je to jasný ne? okamžitě na vyšetření na nějakou kvalitní kliniku

Tak treba je to nejaka mensi holka a ceka a se rodice vrati z prace a chce se zatim neco dozvedet....

7.5.2009 11:42
impact

XXX.XXX.209.78

brix napsal(a):
Tak treba je to nejaka mensi holka a ceka a se rodice vrati z prace a chce se zatim neco dozvedet....

A na iFauně se dozví akorát to, že když se zeptá, tak je hloupá. Kasika.

7.5.2009 12:26
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
A na iFauně se dozví akorát to, že když se zeptá, tak je hloupá. Kasika.

kdo se neptá, nic se nedozví ale ten příspěvek je měsíc starej, takže ten pes je buď už v pořádku, nebo ve velkém nepořádku

Přidejte reakci

Přidat smajlík