pajik142
napsal(a):
Když sem koukala na Brňácký procházky tak sem jim tak trošíčku závidělaTak sem tak trochu obšlehla jejich nápad
Nechcete taky někam někdo vyrazit Teplice a okolí?Mám 6letou rhodeskou ridgebačku
hihi paji vitam te tady skoda ze to mas k nam taaaak daleko,ale v cervnu kolem 20.jedem do teplic
pajik142
napsal(a):
Tak asi nic Tepličáci vymřeli nebo nemaj PC
nevymřeli, jen jsem moc často nechoděj :-)) já jsem z teplic tak kdyby se nějakej srazík uspořádal tak se ráda přidám (fotka z barbory)
pajik142
napsal(a):
Co to máte za pejsky?Labradory?Fotku dodám odpoledne
Tak to je naše Jessynka
pajik142
napsal(a):
Tak to je naše Jessynka
Cauky Pavli,koukam ze jsi tu tak narychlo zdravim od uceni se z toho asi po.....
Mas ICQ???kdyztak mi ho sem napis nebo do mejlu jsem tam preci jen vic.
Papa zdravi Misa a spici znudenej Aron
pajik142
napsal(a):
Tak asi nic Tepličáci vymřeli nebo nemaj PC
My nejsme přímo z Teplic, bydlíme tak 10 km daleko,ale relativně jsme mobilní a myslím, že naší smečce by výlet také prospěl
Moje smečka:
marushka7
napsal(a):
My nejsme přímo z Teplic, bydlíme tak 10 km daleko,ale relativně jsme mobilní a myslím, že naší smečce by výlet také prospěl
Moje smečka:
My jsme taky mobilní takže není problém, jenom bych ty naší bláznivce radši vzala pro začátek košík, ona moc vlčáčky nemusí ale má vyhraněný typyKdyž byla ještě miminko tak jí pokousala fenka vlčáka a od té doby je moc nemusí, ale ráda bych aby se to změnilo.My bydlíme v proseticích, takže jestli máte nějakej vyzkoušenej dobrej okruh klidně se dostavíme
pajik142
napsal(a):
My jsme taky mobilní takže není problém, jenom bych ty naší bláznivce radši vzala pro začátek košík, ona moc vlčáčky nemusí ale má vyhraněný typyKdyž byla ještě miminko tak jí pokousala fenka vlčáka a od té doby je moc nemusí, ale ráda bych aby se to změnilo.My bydlíme v proseticích, takže jestli máte nějakej vyzkoušenej dobrej okruh klidně se dostavíme
Tak snad mi ty moje "telátka" nesežere S tím okruhem to bude horší, v zimě jsme měli asi tři, jenže teď jak je léto, tak na loukách bohužel neposekali trávu a ta je tak vysoká, že se mi v ní hafani klidně ztratí a o klíšťatech ani nemluvím...Vy nějaký okruh máte?
marushka7
napsal(a):
Tak snad mi ty moje "telátka" nesežere S tím okruhem to bude horší, v zimě jsme měli asi tři, jenže teď jak je léto, tak na loukách bohužel neposekali trávu a ta je tak vysoká, že se mi v ní hafani klidně ztratí a o klíšťatech ani nemluvím...Vy nějaký okruh máte?
My máme teda jeden fakt docela dobrej tak na 2hodky kde nechoděj žádný psi ale ted jsme tam nebyly taky takže s tou trávou to možná bude podobný, jinak okolo Doubravky a tak to nemá cenu je to tam samej hafan.A nebo v Úpořinách jsou dobrý louky a hezký prochajdy
pajik142
napsal(a):
jo tak určitě se můžeme domluvit na někdy, já jsem taky z Prosetic akorát nedavno jsem se odstěhovala ale stejně tam jezdim za maminou každej tejden, někam bysme vyrazit mohli klidně k vodě třeba na tu barču dozadu moji vodu milujou :-)
salitka
napsal(a):
jo tak určitě se můžeme domluvit na někdy, já jsem taky z Prosetic akorát nedavno jsem se odstěhovala ale stejně tam jezdim za maminou každej tejden, někam bysme vyrazit mohli klidně k vodě třeba na tu barču dozadu moji vodu milujou :-)
To byjsme mohli Jessa taky miluje vodu, my chodíme k tomu potapěčskýmu molu.Minulej tejden sme byly na té hlavní pláži protože to ještě nehlídaj a je tam lepší přístup.Akorát to počasí no tedko v tejdnu by se už mělo udělat líp tak snad.A co to máš za pejska?
pajik142
napsal(a):
To byjsme mohli Jessa taky miluje vodu, my chodíme k tomu potapěčskýmu molu.Minulej tejden sme byly na té hlavní pláži protože to ještě nehlídaj a je tam lepší přístup.Akorát to počasí no tedko v tejdnu by se už mělo udělat líp tak snad.A co to máš za pejska?
A ještě jedna plavecká
salitka
napsal(a):
no počasí je fakt na nic tedka, mám labradora a takovýho vořecha údajně labradorxNO tak nevim nepodobá se moc ani jednomu. tak kdyžtak napiš na ajule.j@seznam.cz a můžem je vzít čvachnout a na procházku
jestli se umoudří počasí, šla bych taky, klidně i k vodě, dvě třetiny smečky vodu milujou, tak by se alespoň vyřádily. Na mě je kontakt maruśhka7@seznam.cz
pajik142
napsal(a):
Když sem koukala na Brňácký procházky tak sem jim tak trošíčku závidělaTak sem tak trochu obšlehla jejich nápad
Nechcete taky někam někdo vyrazit Teplice a okolí?Mám 6letou rhodeskou ridgebačku
tak to počasí nám dává zabrat, na procházky abychom chodili s plášťěnkou nebo rovnou v plavkách Snad už se to umoudří a půjde někam vyrazit
marushka7
napsal(a):
tak to počasí nám dává zabrat, na procházky abychom chodili s plášťěnkou nebo rovnou v plavkách Snad už se to umoudří a půjde někam vyrazit
Ahoj, taky Tepličák...docela bych někam na vychjdu se svýma mamutama vyrazila :)
Dejte vědět holky...
kviddo
napsal(a):
Ahoj, taky Tepličák...docela bych někam na vychjdu se svýma mamutama vyrazila :)
Dejte vědět holky...
Myška
kviddo
napsal(a):
Myška
Tuhle jsem sem nemohla nedat stejně staré štěně bišonka
pajik142
napsal(a):
Ahojky, bohužel já sem omlouvám, ale ten to víkend nebudu moc s přítelem se stěhujeme a máme toho ještě moc, a naši si berou Jessu sebou na dovču a odjížděj v sobotu, příští tejden si už jedem pro naší dobrmaní štenátko takže až bude po očkování a v pohodě vyrazim s váma taky