Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2009 22:21
sapinka

XXX.XXX.184.88

Tak tímto pokračuje nová éra Mii zakulacováníSnad sem to nezakřikla a ještě tak ty dvě tři kg přibere

13.6.2009 22:22
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
Tak tímto pokračuje nová éra Mii zakulacováníSnad sem to nezakřikla a ještě tak ty dvě tři kg přibere

hele ještě 3x a doženem kavkazáky

13.6.2009 22:26
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
hele ještě 3x a doženem kavkazáky

jedna Mia - ještě před Pangaminem

13.6.2009 22:28
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
jedna Mia - ještě před Pangaminem

Mii budoucí kámoška - ta nalevo nahoře s bílou hlavičkou- konečně jsem se rozhodla která z feneček to bude

13.6.2009 22:30
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
Mii budoucí kámoška - ta nalevo nahoře s bílou hlavičkou- konečně jsem se rozhodla která z feneček to bude

A to je pro dnešek vše. Jdu spát

14.6.2009 13:16
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
A to je pro dnešek vše. Jdu spát

Ahoj lidičky, musím se vám pochlubit! Teď jsme se s Miťkou vrátily ze závodů (poslušnost dle ZZO bez speciálních cviků + kladina, nízká překážka a průchod skupinou osob) a je to fakt neuvěřitelný, ale my ten závod vyhrály!!! A ještě ke všemu s naprosto plným počtem bodů!!! Když mi podal rozhodčí kartičku tak jsem mu málem řekla "ty vole" jak jsem byla vykulená Já mám takovou radost, ještě teď tomu nemůžu uvěřit A to tam bylo tolik dobrých psů - 2 maliňáci, super namakaná australská ovčanda (ta teda ztratila jen pouhopouhý 2 bodíky) ... Celkem bylo 18 psů.

No a zítra mám poslední zkoušku a teď se dost bojím, že jsem si všechno štěstí vyplýtvala dnes

Jdu je vzít na prochajdu a pak snad hodím i nějaké foto jestli tam něco najdu

14.6.2009 13:29
sapinka

XXX.XXX.184.88

pitimiti napsal(a):
Ahoj lidičky, musím se vám pochlubit! Teď jsme se s Miťkou vrátily ze závodů (poslušnost dle ZZO bez speciálních cviků + kladina, nízká překážka a průchod skupinou osob) a je to fakt neuvěřitelný, ale my ten závod vyhrály!!! A ještě ke všemu s naprosto plným počtem bodů!!! Když mi podal rozhodčí kartičku tak jsem mu málem řekla "ty vole" jak jsem byla vykulená Já mám takovou radost, ještě teď tomu nemůžu uvěřit A to tam bylo tolik dobrých psů - 2 maliňáci, super namakaná australská ovčanda (ta teda ztratila jen pouhopouhý 2 bodíky) ... Celkem bylo 18 psů.

No a zítra mám poslední zkoušku a teď se dost bojím, že jsem si všechno štěstí vyplýtvala dnes

No tý jo, GRATULUJU Super, jste holky šikovný A zítra budem držet packy!Fakt super výsledek

14.6.2009 15:00
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
No tý jo, GRATULUJU Super, jste holky šikovný A zítra budem držet packy!Fakt super výsledek

Moc děkujeme
Tady jedna Míťulka s pohárkem.

14.6.2009 15:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Moc děkujeme
Tady jedna Míťulka s pohárkem.

A tady ještě "stupně vítězů" s panem rozhodčím.... a jdu se učit

14.6.2009 17:02
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
A tady ještě "stupně vítězů" s panem rozhodčím.... a jdu se učit

týjo, vy jste kabrňáci...tak to moc gratulujem k takovýmu obrovskýmu úspěchu

14.6.2009 17:18
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
týjo, vy jste kabrňáci...tak to moc gratulujem k takovýmu obrovskýmu úspěchu

mi jsme se dnes zas všichni společně procházkovali

14.6.2009 18:47
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
mi jsme se dnes zas všichni společně procházkovali

tak ještě jednu, no...kdo je delší

14.6.2009 19:04
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
tak ještě jednu, no...kdo je delší

Krásný fotečky .... ale lepší by byla kdyby Kirbinka stále na Garpíkovi a ne vedle něj

14.6.2009 19:08
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Krásný fotečky .... ale lepší by byla kdyby Kirbinka stále na Garpíkovi a ne vedle něj

Ach jo, mě už to učení fakt nebaví a to jsem se tomu věnovala pouze včera večer a dnes odpoledne Ne ne, to není nic pro mě. Už se fakt těším až to budu mít za sebou. Jen doufám, že si vytáhnu nějaký dobrý otázky, který budou mým vědomostem blízko a který dokážu okecat... jinak se asi zapotím - nebo teda spíš se zapotí ten zkoušející

14.6.2009 19:52
sapinka

XXX.XXX.184.88

pitimiti napsal(a):
Ach jo, mě už to učení fakt nebaví a to jsem se tomu věnovala pouze včera večer a dnes odpoledne Ne ne, to není nic pro mě. Už se fakt těším až to budu mít za sebou. Jen doufám, že si vytáhnu nějaký dobrý otázky, který budou mým vědomostem blízko a který dokážu okecat... jinak se asi zapotím - nebo teda spíš se zapotí ten zkoušející

Stejně je to super dvojkaObr a trpaslík
A Míťe to s pohárem taky sluší
No Leni o učení mi nemluv....mam hlavu jak balón

14.6.2009 19:55
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):

no bohužel zatím Kirbi vůbec neposlouchá a to by bylo naprosto nad její možnosti - už tohle nás všechny stojí všechny síly a spouustu času. Garp je v pohodě, ten se odloží v jakékoliv poloze ale malá piraňa neumí ani sedni/lehni...

ale zapamatuju si to a třeba za rok už by to šlo

jo, učení vám nezávidím. Ale zas když je to na úplně poslední zkoušku - to by sis měla vychutnat

14.6.2009 20:06
sapinka

XXX.XXX.184.88

ircanka napsal(a):
no bohužel zatím Kirbi vůbec neposlouchá a to by bylo naprosto nad její možnosti - už tohle nás všechny stojí všechny síly a spouustu času. Garp je v pohodě, ten se odloží v jakékoliv poloze ale malá piraňa neumí ani sedni/lehni...

ale zapamatuju si to a třeba za rok už by to šlo

jo, učení vám nezávidím. Ale zas když je to na úplně poslední zkoušku - to by sis měla vychutnat

Taky už chci poslední
Jo už jsme trošku pokročili v aportu činky.....už jsem to tu psala, že Miu učim, aby nepřekusovala a předsednutí. a učim to tak, že sedí přede mnou a řeknu aport, dam jí činku do tlamy a držim jí tlamu než řeknu pust....no a už jsme ve fázi, kdy Mia sedí přede mnou, drží sama činku a ani jednou nepřekousne, za chvíli začnem cvičit, že s ní bude za mnou chodit, tak jsem zvědavá jak to pujde.
Jinak to byl takovej experiment, protože ne každej pes tuhle metodu snese a Mia je na tohle zrovna hodně citlivá, tak uvidim jestli to dopracujem dál

14.6.2009 20:17
ircanka

XXX.XXX.25.121

sapinka napsal(a):
Taky už chci poslední
Jo už jsme trošku pokročili v aportu činky.....už jsem to tu psala, že Miu učim, aby nepřekusovala a předsednutí. a učim to tak, že sedí přede mnou a řeknu aport, dam jí činku do tlamy a držim jí tlamu než řeknu pust....no a už jsme ve fázi, kdy Mia sedí přede mnou, drží sama činku a ani jednou nepřekousne, za chvíli začnem cvičit, že s ní bude za mnou chodit, tak jsem zvědavá jak to pujde.
Jinak to byl takovej experiment, protože ne každej pes tuhle metodu snese a Mia je na tohle zrovna hodně citlivá, tak uvidim jestli to dopracujem dál

tak hlavně že máte "svojí" metodu

já mu dát aport nuceně do držky, tak už mi ho nikdy nevezme - resp. jednou mě naštval, že nechtěl nic nosit a já zrovna chtěla a chtěla jsem mu to jako tam nacpat že aspoň na vteřinku a to bylo vztekání a pak když viděl, že ho beru do ruky, tak zdrhal...a to jsem ho v podstatě vůbec nenutila, jen mu otevřela držku a vložila...
takžke tohle by u nás rozhodně nevyhrálo

14.6.2009 20:23
svejdy

XXX.XXX.210.42

sapinka napsal(a):
Taky už chci poslední

Ahojky...tak tu zase po dlouhé době jsem....
Četla jsem debatu o aportech v 64...Atrey tedy zatím pro míček klidně přemet udělá-samozřejmě musí mít dobrou náladu, ale moooc ho to baví....právě proto, jak psala myslím Lenka, že se pak krásně potaháme, což ho baví nejvíc. Aport je momentálně jedna z mála věci, kterou si Atrey v poslušnosti zlepšuje. Docela ho nosí pěkně, i s předsednutím, ale musím po té šňůrce hnedle čapnout a tahat se s ním o to, jinak by ho po chvíli pustil. Párkrát jsme to už zkoušeli s činkou, ale to je hrůza, překusuje jako blázen a nějak neví, jak jí uchopit do té malé tlamičky je to trouba
Pro zpestření přidávám fotku z víkendu, byli jsme s přítelem na dětském dni s jeho sovičkou a orlem, tak mám teď další důvod, konečně začít šetřit penízky na pořádný foťák, protože tihle opeřenci jsou tedy taky dokonale fotogeničtí

14.6.2009 20:24
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
Ahojky...tak tu zase po dlouhé době jsem....
Četla jsem debatu o aportech v 64...Atrey tedy zatím pro míček klidně přemet udělá-samozřejmě musí mít dobrou náladu, ale moooc ho to baví....právě proto, jak psala myslím Lenka, že se pak krásně potaháme, což ho baví nejvíc. Aport je momentálně jedna z mála věci, kterou si Atrey v poslušnosti zlepšuje. Docela ho nosí pěkně, i s předsednutím, ale musím po té šňůrce hnedle čapnout a tahat se s ním o to, jinak by ho po chvíli pustil. Párkrát jsme to už zkoušeli s činkou, ale to je hrůza, překusuje jako blázen a nějak neví, jak jí uchopit do té malé tlamičky je to trouba
Pro zpestření přidávám fotku z víkendu, byli jsme s přítelem na dětském dni s jeho sovičkou a orlem, tak mám teď další důvod, konečně začít šetřit penízky na pořádný foťák, protože tihle opeřenci jsou tedy taky dokonale fotogeničtí

.... a ještě orlíka...

14.6.2009 20:26
brixie

XXX.XXX.43.2

pitimiti napsal(a):

Lenko, tak to žasnu!!! Jste šikulky, gratuluju!!!

14.6.2009 20:30
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
.... a ještě orlíka...

... a abych nezapomněla-gratulace Lence a Mítě ke skvělému prvnímu místu-závidíme

14.6.2009 20:33
sapinka

XXX.XXX.184.88

brixie napsal(a):
Lenko, tak to žasnu!!! Jste šikulky, gratuluju!!!

jé super fotky
No Šárko přesně takovou měla Mia reakci taky, chtěla zdrhnout....jenže po měsíci cvičení už to fakt drží a nepřekusuje. Kámoška tak taky naučila svoji fenu, taky to nesnášela a teď ten aport miluje My jsme ve fázi, kdy to Mia nemiluje, ale ví že musí...a to je právě to, co nevim jestli překonáme, protože je na to moc cíťa, ale nevěřila jsem, že to vůbec dojde sem, tak myslim že by to mohlo vyjít. Ale chce to hoooooodně trpělivosti.

14.6.2009 20:37
svejdy

XXX.XXX.210.42

sapinka napsal(a):
jé super fotky
No Šárko přesně takovou měla Mia reakci taky, chtěla zdrhnout....jenže po měsíci cvičení už to fakt drží a nepřekusuje. Kámoška tak taky naučila svoji fenu, taky to nesnášela a teď ten aport miluje My jsme ve fázi, kdy to Mia nemiluje, ale ví že musí...a to je právě to, co nevim jestli překonáme, protože je na to moc cíťa, ale nevěřila jsem, že to vůbec dojde sem, tak myslim že by to mohlo vyjít. Ale chce to hoooooodně trpělivosti.

hmm, no, mě s Atreyem jednou taky ujeli nervy, protože nebyl schopen přinést klacek tak, aby když ho těsně přede mnou nevyplivnul na zem, tak jsem mu ho strčila do tlaminy, přidržela mu jí a říkala: Drrrž, drrrž...a on total odporoval, takže jsem si myslela, že tudy případná příprava na přechod z míčku k aport. čince nepovede, ale když jak to čtu...když se chce, tak to jde

14.6.2009 20:38
svejdy

XXX.XXX.210.42

svejdy napsal(a):
hmm, no, mě s Atreyem jednou taky ujeli nervy, protože nebyl schopen přinést klacek tak, aby když ho těsně přede mnou nevyplivnul na zem, tak jsem mu ho strčila do tlaminy, přidržela mu jí a říkala: Drrrž, drrrž...a on total odporoval, takže jsem si myslela, že tudy případná příprava na přechod z míčku k aport. čince nepovede, ale když jak to čtu...když se chce, tak to jde

omlouvám se za slova navíc, které nedávají úplně smysl v předchozím příspěvku jsem po víkendu už nějaká vycvakaná, utahaná...

14.6.2009 20:43
ircanka

XXX.XXX.25.121

sapinka napsal(a):
jé super fotky

Lucko, tak zrovna tyhle jsou teda supr

Míšo, no já nato cvičit parforsem asi nemám. Mě se u něj v ničem donucovací metoda neosvědčila. Ale třeba k tomu taky časem dojdem. Zatím s nim jančím jak prdlá a snažím se ho rozhejbat a naladit...ale on je takovej hodně svůj a na cvičení fakt není...vůbec nechápu, jak jsem ho mohla tohle všechno, co umí naučit.

14.6.2009 20:46
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
jé super fotky

Moc děkuju za gratulace

A s aportíkem a překusováním my taky "bojujeme" ale zas si říkám, že je mi asi milejší že to sice trochu hlodá ale má z toho radost a tudíž je i rychlejší než aby nepřekusoval ale nebavilo ho to. Ale je fakt, že pokud tomu člověk dá čas tak určitě i touhle druhou metodou se vše dá vyřešit k plné spokojenosti všech. Já jsem u Peeta dospěla do stádia že u mě když je předsednutý tak už ten aport nehryže a drží ale po cestě ho sem tam nadhodí (a u Míti abych pravdu řekla jsem ráda že ho jakkoli přinese aniž bych na ní musela dělat opičky a popohánět jí) No jelikož se stejně asi v životě už s Peetulou nikam ven nevyhtrabu na zkoušky tak je mi to fuk (ale tak třeba ještě letos ....). Aportuje spolehlivě, přes áčko, přes metrovku a že to občas překousne už asi fakt moc neřeším. Ale samozřejmě je to nenechávám dělat a když jsou předsednutý tak jim jen zdůrazním drž a "hypnotizuju" je aby se soustředili víc na mě a vyprdli se na hlodání aportu ... no a samozřejmě do toho se přetahujeme a tak podobně. Používám aport s těma tkaničkama. U Míti funguje že jí s tím při předsednutí mírně poškubávám aby lépe držela.

No nic, pauza skončila. Jdu zas na "technologii"

14.6.2009 20:46
sapinka

XXX.XXX.184.88

svejdy napsal(a):

Opravdu to funguje, ze začátku sice hrůza děs běs, psa na vodítku, aby ti neutek. Ale fakt to jde. všichni moji známí na zkoušky učí aport takhle a kdybych to neviděla na vlastní oči tak neuvěřim, že pes kterej se ti vzpíná a chce zdrhnout, je po měsíci ten samej jak krásně nosí činku. U některých psů se to povede dokonce i za dva týdny. Mia je na to fakt hodně citlivá, tak nám to bude trvat dýl, ale i tak vidim obrovskej pokrok, protože jak řeknu pust, tak nezdrhá, ale jde si pro pamlsek
No a začínali jsme tak, že sem si posadila Miu před sebe, řekla aport drž a chvilku ji to podržela v tlamě, řekla pust a strááášně pochválila....ze začátku nechtěla ani pamlsekPak pochopila že musí v klidu sedět přede mnou a držela jsem jí jen spodníčelist a hladila po hlavě, teď už drží sama, bez překousnutí, když sedí přede mnou. semtam ji ťuknu na činku aby ji fakt držela a pak zase po pust strašná odměna. No a za chvílu začnu dělat krok dozadu, aby šla za mnou....tak snad ji nepustí

14.6.2009 20:51
sapinka

XXX.XXX.184.88

pitimiti napsal(a):
Moc děkuju za gratulace

A s aportíkem a překusováním my taky "bojujeme" ale zas si říkám, že je mi asi milejší že to sice trochu hlodá ale má z toho radost a tudíž je i rychlejší než aby nepřekusoval ale nebavilo ho to. Ale je fakt, že pokud tomu člověk dá čas tak určitě i touhle druhou metodou se vše dá vyřešit k plné spokojenosti všech. Já jsem u Peeta dospěla do stádia že u mě když je předsednutý tak už ten aport nehryže a drží ale po cestě ho sem tam nadhodí (a u Míti abych pravdu řekla jsem ráda že ho jakkoli přinese aniž bych na ní musela dělat opičky a popohánět jí) No jelikož se stejně asi v životě už s Peetulou nikam ven nevyhtrabu na zkoušky tak je mi to fuk (ale tak třeba ještě letos ....). Aportuje spolehlivě, přes áčko, přes metrovku a že to občas překousne už asi fakt moc neřeším. Ale samozřejmě je to nenechávám dělat a když jsou předsednutý tak jim jen zdůrazním drž a "hypnotizuju" je aby se soustředili víc na mě a vyprdli se na hlodání aportu ... no a samozřejmě do toho se přetahujeme a tak podobně. Používám aport s těma tkaničkama. U Míti funguje že jí s tím při předsednutí mírně poškubávám aby lépe držela.

No kdyby Mia jen někdy překusovala, tak jsem šťastnáOna je schopná se v půlce s činkou zastavit, lehnout si a ohlodat jí Takže mi aportujem normálně s míčkem...jenže jestli chcem dál na zkoušky, tak musíme mít činku. Ale myslim, že to fakt pujde

14.6.2009 20:55
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
Moc děkuju za gratulace

jo, aport s tkaničkama...tak u nás se vůbec neosvědčil...Garp je totiž závislák na tkaničká, provázkách, šňůrká...poutkách...a tak...takže když hodim aport, chytne ho za tkaničku a houpe si s ním - pak se flákne činkou do hlavy, sice to teda donese, ale flusne mi to k nohám s výrazem - paničko, ono mi to udělo auvi tak já to už nosit nebudu - ale když mu to jako nadhazuju, tak to drží hezky a rád se s tím tahá (když to drží správně) ale donést to za střed nedokáže (holt tkaničky jsou silnější)

to samé máme s klínovým peškem - nedokáže kousat na peška ale chce jen poutko - a když mu ho figurat uhne, tak pešek naštvaně nevezme...je to holt prďolka

14.6.2009 20:57
sapinka

XXX.XXX.184.88

ircanka napsal(a):
jo, aport s tkaničkama...tak u nás se vůbec neosvědčil...Garp je totiž závislák na tkaničká, provázkách, šňůrká...poutkách...a tak...takže když hodim aport, chytne ho za tkaničku a houpe si s ním - pak se flákne činkou do hlavy, sice to teda donese, ale flusne mi to k nohám s výrazem - paničko, ono mi to udělo auvi tak já to už nosit nebudu - ale když mu to jako nadhazuju, tak to drží hezky a rád se s tím tahá (když to drží správně) ale donést to za střed nedokáže (holt tkaničky jsou silnější)

to samé máme s klínovým peškem - nedokáže kousat na peška ale chce jen poutko - a když mu ho figurat uhne, tak pešek naštvaně nevezme...je to holt prďolka

To přesně dělal jeden pes výmara na obranách, chytal vše za potka, tkaničky, ouška a pak chytl teb bič (nebo jak se tomu řiká:)) a byl spokejen

14.6.2009 20:58
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
To přesně dělal jeden pes výmara na obranách, chytal vše za potka, tkaničky, ouška a pak chytl teb bič (nebo jak se tomu řiká:)) a byl spokejen

teda já píšu jak prase

14.6.2009 21:00
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
No kdyby Mia jen někdy překusovala, tak jsem šťastnáOna je schopná se v půlce s činkou zastavit, lehnout si a ohlodat jí Takže mi aportujem normálně s míčkem...jenže jestli chcem dál na zkoušky, tak musíme mít činku. Ale myslim, že to fakt pujde

Hmmm tak to jo, taky tam bylo dnes pár takových koumáků Tak to Peet to hlodá za cesty a Miťka spíš radostí u mě... ale Miťka ani klasickou činku se dřevem uprostřed ani nezná, no a u Peeta z výchovných důvodů (a taky finančních, páč kupovat furt neohlodaný aporty mě nebaví) taky používám s gumovým prostředkem a dřevo měl jen kdysi dávno před zkouškou aby ho to tam nezaskočilo Ale tak sem tam občas mu hodím i dřevěnou aby se neřeklo a nebyl z ní případně pak tak nadšený

14.6.2009 21:02
ircanka

XXX.XXX.25.121

sapinka napsal(a):
teda já píšu jak prase

jé, tak aspoň v tom není Garpík sám.

14.6.2009 21:04
svejdy

XXX.XXX.210.42

sapinka napsal(a):
teda já píšu jak prase

Atrey je na šňurky taky bláznivka, ale jelikož jsem si k tomu míčku tehdy objednala asi jen dvě náhradní, nechtěla jsem, aby je kousal, takže jsme se nějak za pochodu naučili povel "za balón" a jakmile to drží za šňůrku, která je tam jen pro mě, abych se s ním přetahovala, zavelím a on si překousne na balonek a je to... takže nakonec není takový pako jak to vypadá, snad je to vážně jen tou pubertou

a když se fotky líbí, tak přidávám ještě jednoho vysmátýho orla

14.6.2009 21:11
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jé, tak aspoň v tom není Garpík sám.

No ono je základ nedat mu šanci aby to za ně chytal, to znamená ze začátku je nepustit z ruky. Míťa má taky tendence chytat to všude možně jen né tam kde má (většinou to bere za okraje aportu) ale tak musím být rychlejší než ona a nedat jí jinou možnost než aby to vzala správně.... vzít to za tkaničky a tahnout to po zemi od něj pryč aby to lovil ale jediný místo volný pro jeho tlamičku byl ten střed. Chce to trpělivost a fakt mu nedat jinou možnost. Míťa si tím taky ty svoje kravinky odbourává a pak je schopná to i na poprvé vzít správně. A pokud už vidíš že to za ty tkaničky fakt chytá hlavně naschvál tak mu i naznačit hlasem že tohle ne a ať to kouká chytit pořádně a nechat mu to překousnout a pak se s ním tahat a chválit a atd. Jinak prostě hra není. Takhle to máme i s míčkem na šňůrce, dokud si to nechytnou pořádně za balonek tak se prostě netaháme

Tak já fakt mažu. Pauza skončila a "technologie" stále jen na papíře místo v mé hlavě. Jdu to dočíst a doufat, že se mi to zítra nějakým zázrakem vybaví

14.6.2009 21:14
pitimiti

XXX.XXX.1.189

svejdy napsal(a):
Atrey je na šňurky taky bláznivka, ale jelikož jsem si k tomu míčku tehdy objednala asi jen dvě náhradní, nechtěla jsem, aby je kousal, takže jsme se nějak za pochodu naučili povel "za balón" a jakmile to drží za šňůrku, která je tam jen pro mě, abych se s ním přetahovala, zavelím a on si překousne na balonek a je to... takže nakonec není takový pako jak to vypadá, snad je to vážně jen tou pubertou

No tak to je přesně jak u nás. Míťa má teda balonky ráda takže ta si to za ně chytá automaticky ale u Peeta máme přesně taky povel "za balónek", on si to přechytí a je to

Tahle vysmátá je nejlepší

14.6.2009 21:16
svejdy

XXX.XXX.210.42

pitimiti napsal(a):
No tak to je přesně jak u nás. Míťa má teda balonky ráda takže ta si to za ně chytá automaticky ale u Peeta máme přesně taky povel "za balónek", on si to přechytí a je to

Tahle vysmátá je nejlepší

...jak to že se neučíš...i ty jedna...

tak držíme na zkoušku palce a pro dnešek se loučíme, jdeme ještě skočit ven a pak asi do šupky do pelíšků. Páčko

14.6.2009 21:17
ircanka

XXX.XXX.25.121

svejdy napsal(a):

jj to mi všechno tohle víme - oba, jenže milospán nato nehledí, a jak není po jeho, tak není vůbec. Takže můžu tahat aport třeba hodinu, povzbuzovat, vnadit, šaškovat, lákat...a nic. jediný co je jakž takž ochotnej nosit je pešík a gumová činka...ale přiznám se, že jsem to cvičit, začala vlastě až teď...do té doby jsme jen tak s aportem blbli. Takže uvidím, kam se dopracujem.
On je Garp vážně hrozně těžko motivovatelný.

15.6.2009 10:33
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jj to mi všechno tohle víme - oba, jenže milospán nato nehledí, a jak není po jeho, tak není vůbec. Takže můžu tahat aport třeba hodinu, povzbuzovat, vnadit, šaškovat, lákat...a nic. jediný co je jakž takž ochotnej nosit je pešík a gumová činka...ale přiznám se, že jsem to cvičit, začala vlastě až teď...do té doby jsme jen tak s aportem blbli. Takže uvidím, kam se dopracujem.
On je Garp vážně hrozně těžko motivovatelný.

Tak hlásím, že už je ze mě konečně pravý (ještě k tomu titulovaný) sedlář s výučním listem HURÁ

15.6.2009 11:06
svejdy

XXX.XXX.210.42

pitimiti napsal(a):
Tak hlásím, že už je ze mě konečně pravý (ještě k tomu titulovaný) sedlář s výučním listem HURÁ

Jůůůůů, tak paráda... gratulace ty naše Bc. sedlářko

15.6.2009 11:35
ircanka

XXX.XXX.25.121

svejdy napsal(a):
Jůůůůů, tak paráda... gratulace ty naše Bc. sedlářko

to je rychlost...surp...mi MOOOOOC gratulujem k vysněné kariéře a zdárnému zakončení studia. Nepřežen oslavu a parádně si užij ten pocit, že už nemusíš do školy

15.6.2009 12:33
sapinka

XXX.XXX.184.88

ircanka napsal(a):
to je rychlost...surp...mi MOOOOOC gratulujem k vysněné kariéře a zdárnému zakončení studia. Nepřežen oslavu a parádně si užij ten pocit, že už nemusíš do školy

taky moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc gralulůjémé
A teď do práce jo? Nebo co máš v plánu?

15.6.2009 12:41
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
taky moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc gralulůjémé
A teď do práce jo? Nebo co máš v plánu?

Moc v šem děkuju ale tak po státnicích už tohle nebylo zas tak tragický ... ale jsem fakt ráda že už to mám z krku. No a teď co dál zatím netuším Nějaký prázdniny, zařídit živnostňák a buď začnu jen podnikat a nebo si najdu nějakou stabilní práci (ovšem netuším kde a jakou) a sedlařinu budu dělat jen jako doplněk .... no uvidí se. Neumím moc plánovat dopředu. Každopádně školu už nechci ani vidět ... teda prozatím určitě

15.6.2009 13:31
sapinka

XXX.XXX.184.88

pitimiti napsal(a):
Moc v šem děkuju ale tak po státnicích už tohle nebylo zas tak tragický ... ale jsem fakt ráda že už to mám z krku. No a teď co dál zatím netuším Nějaký prázdniny, zařídit živnostňák a buď začnu jen podnikat a nebo si najdu nějakou stabilní práci (ovšem netuším kde a jakou) a sedlařinu budu dělat jen jako doplněk .... no uvidí se. Neumím moc plánovat dopředu. Každopádně školu už nechci ani vidět ... teda prozatím určitě

Ach jo další týranej CC....

15.6.2009 13:52
tweety

XXX.XXX.61.245

sapinka napsal(a):
Ach jo další týranej CC....

Ahojky všem, takže i od nás velká gratulace Lence za úspěch s Míťou a k ukončení školy !!!
Holky jak to tady tak čtu, aportík je problémek. Twee je typ pesana, že jak se něco naučí a chci to po něm znova - hází na mě neskutečný ksichty jakože proč to mám dělat znova a nechce se mu. Jediný co na něho platí je petka-to by se tahal k padnutí, ale jak hodím peška nebo hračku - jen pro ní doběhne a očuchá a jde pryč.
Teď budeme víc o prázdninách na chatě - takže bude klid v okolí a zkusím ho postupně z té petky převést na něco jiného. To je to samé, kdyby se mohlo na závodech aportovat s fotbalovým míčem .....tak jsme jedničky. Pro Míšu: ty s Miou jste jedničky na sportovní záležitosti - není někde soutěž pesanů fotbalistů ????? Jsme úžasní v útoku a v obraně jakbysmet

15.6.2009 13:57
sapinka

XXX.XXX.184.88

tweety napsal(a):
Ahojky všem, takže i od nás velká gratulace Lence za úspěch s Míťou a k ukončení školy !!!
Holky jak to tady tak čtu, aportík je problémek. Twee je typ pesana, že jak se něco naučí a chci to po něm znova - hází na mě neskutečný ksichty jakože proč to mám dělat znova a nechce se mu. Jediný co na něho platí je petka-to by se tahal k padnutí, ale jak hodím peška nebo hračku - jen pro ní doběhne a očuchá a jde pryč.
Teď budeme víc o prázdninách na chatě - takže bude klid v okolí a zkusím ho postupně z té petky převést na něco jiného. To je to samé, kdyby se mohlo na závodech aportovat s fotbalovým míčem .....tak jsme jedničky. Pro Míšu: ty s Miou jste jedničky na sportovní záležitosti - není někde soutěž pesanů fotbalistů ????? Jsme úžasní v útoku a v obraně jakbysmet

Můžeš být zakladatelka nového sportu A my bychom se přidali, jen nevim jestli by to ostatní spoluhráči přežili, Mia je hoooodně majetnická a týmová spolupráce jí nic neřiká.....ale to bychom vypilovali

15.6.2009 14:15
tweety

XXX.XXX.61.245

sapinka napsal(a):
Můžeš být zakladatelka nového sportu A my bychom se přidali, jen nevim jestli by to ostatní spoluhráči přežili, Mia je hoooodně majetnická a týmová spolupráce jí nic neřiká.....ale to bychom vypilovali

Twee je taky nekompromisní Soused mi jednou řekl ať ho nabídnu do Sparty, že když ho vidí jak je hravej a zarputilej - prý by to Sparta dotáhla do Ligy

15.6.2009 14:17
tweety

XXX.XXX.61.245

tweety napsal(a):
Twee je taky nekompromisní Soused mi jednou řekl ať ho nabídnu do Sparty, že když ho vidí jak je hravej a zarputilej - prý by to Sparta dotáhla do Ligy

Ale něco vymyslet by nemusel být marný problém - jeden na jednoho - s tím, že musí v nejkratší době donést mičudu do brány a pro vítěze by čekala hra jeden na pět

15.6.2009 15:58
hillary

XXX.XXX.124.230

tweety napsal(a):
Ale něco vymyslet by nemusel být marný problém - jeden na jednoho - s tím, že musí v nejkratší době donést mičudu do brány a pro vítěze by čekala hra jeden na pět

Ahoj,my se přidáme k tvůrčímu týmu.Ten CC týranej,to je síla,co?Snad se tu objeví Lenka a bude to moct dát na CCv nouzi..Chjoo,chjoo,je mi z těch lidí vážně zle..
Jinak, Leni,velká gratulace ke školním i zkouškovým úspěchům!Jste šikulky!

17.6.2009 19:27
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
Ahoj,my se přidáme k tvůrčímu týmu.Ten CC týranej,to je síla,co?Snad se tu objeví Lenka a bude to moct dát na CCv nouzi..Chjoo,chjoo,je mi z těch lidí vážně zle..
Jinak, Leni,velká gratulace ke školním i zkouškovým úspěchům!Jste šikulky!

Tak to tu nějak zapadá,tak dodávám po dlouhé době nějaké fotečky.

17.6.2009 19:28
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
Tak to tu nějak zapadá,tak dodávám po dlouhé době nějaké fotečky.

Kvalita zase šílená,ale co se dá dělat..

17.6.2009 19:35
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
Kvalita zase šílená,ale co se dá dělat..

tady čučí jak blbeček..

17.6.2009 19:36
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
tady čučí jak blbeček..

Tady je Toníkova kámoška CC bez PP, má 5měsíců...Je to takovej váleček,oproti našemu miminu.

17.6.2009 19:37
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
Tady je Toníkova kámoška CC bez PP, má 5měsíců...Je to takovej váleček,oproti našemu miminu.

Ve skutečnosti nemá tak velkou hlavu.

17.6.2009 23:44
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
Ve skutečnosti nemá tak velkou hlavu.

No nic,tak další fota štěnda,Toníka a jeho kámošů(alaskáni,husky,malamut,labík...Když vy nic,tak já něco.Musím si zlepšit náladu,páč mi dnes jeden vořech pokousal Toníka,procvakl mu ,,oko", kousl do boku (jo,Míši,má to tam slušně kouslý,jak sis toho všimla),tak za chvíli bude zjizvenej celej,ach jo..Jinak,jsme byli na obranách,zase a dnes ho to fakt bavilo,tak mám radooost!

17.6.2009 23:48
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
No nic,tak další fota štěnda,Toníka a jeho kámošů(alaskáni,husky,malamut,labík...Když vy nic,tak já něco.Musím si zlepšit náladu,páč mi dnes jeden vořech pokousal Toníka,procvakl mu ,,oko", kousl do boku (jo,Míši,má to tam slušně kouslý,jak sis toho všimla),tak za chvíli bude zjizvenej celej,ach jo..Jinak,jsme byli na obranách,zase a dnes ho to fakt bavilo,tak mám radooost!

Válendová pohodička-aby jste viděli,že má vše tam,kde má mít.

17.6.2009 23:50
hillary

XXX.XXX.124.230

hillary napsal(a):
Válendová pohodička-aby jste viděli,že má vše tam,kde má mít.

Tak nic,když jste takový,ženský jedny,tak jdu spát..

18.6.2009 07:53
vandat

XXX.XXX.91.34

hillary napsal(a):
Tak nic,když jste takový,ženský jedny,tak jdu spát..

Včera jsem byla s Dárlý na další kontrole, pan doktor byl spokojený, musíme vydržet ještě 6 týdnů na vodítku a pilně rehabilitovat a pak snad budeme zase moci lumpačit Dárlý by měla hodně plavat, bohužel ji dostanu do vody tak sotva po bříško a hlavně taky v okolí ani není kde

18.6.2009 07:54
vandat

XXX.XXX.91.34

vandat napsal(a):
Včera jsem byla s Dárlý na další kontrole, pan doktor byl spokojený, musíme vydržet ještě 6 týdnů na vodítku a pilně rehabilitovat a pak snad budeme zase moci lumpačit Dárlý by měla hodně plavat, bohužel ji dostanu do vody tak sotva po bříško a hlavně taky v okolí ani není kde

.

18.6.2009 11:22
ircanka

XXX.XXX.25.121

vandat napsal(a):
.

Chudák Toník, zase pokousanej. Doufám, že to není nic vážného a že se brzo zahojí.
To je fajn, že ho obrany tak baví - mi už to zas začínáme pomalu vzdávat

surp, že se Dárlý tak krásně hojí. To plavání je škoda, to by jí určo prospělo. Garpíno letos plave už krásně a je vidět, že ho to už konečně baví - loni ještě plaval jen kvůli mě, že jsem to po něm chtěla. Teď už si plave klidně sám - dokonce už většinou nejde ani ke dnu a stíhá u toho občas i chlemtat

Dneska mě pobavila jedna paní. Jela po cestě na kole - jakoby za náma. Garp byl tak 10 m předemnou, takže když jsem jí zaregistrovala jen jsem zrychlila a přiřadila se k němu (u nás se většinou přiřazuje panička a né pejsek). Nechatala jsem ho a nechala ho v klidu čuchat si dál...a paní jak nás míjela tak pronesla: No, to je vidět, že je dobře napapanej, že mě ani nechce honit, oni dneska ty pejskové mají samé dobroty jsem se musela fakt smát

18.6.2009 14:16
hillary

XXX.XXX.1.235

ircanka napsal(a):
Chudák Toník, zase pokousanej. Doufám, že to není nic vážného a že se brzo zahojí.
To je fajn, že ho obrany tak baví - mi už to zas začínáme pomalu vzdávat

surp, že se Dárlý tak krásně hojí. To plavání je škoda, to by jí určo prospělo. Garpíno letos plave už krásně a je vidět, že ho to už konečně baví - loni ještě plaval jen kvůli mě, že jsem to po něm chtěla. Teď už si plave klidně sám - dokonce už většinou nejde ani ke dnu a stíhá u toho občas i chlemtat

Dneska mě pobavila jedna paní. Jela po cestě na kole - jakoby za náma. Garp byl tak 10 m předemnou, takže když jsem jí zaregistrovala jen jsem zrychlila a přiřadila se k němu (u nás se většinou přiřazuje panička a né pejsek). Nechatala jsem ho a nechala ho v klidu čuchat si dál...a paní jak nás míjela tak pronesla: No, to je vidět, že je dobře napapanej, že mě ani nechce honit, oni dneska ty pejskové mají samé dobroty jsem se musela fakt smát

No,holt na to máme ,,štěstí"..Vážný to není,ale budou další dvě jizvy a oko má nateklý..Tak nevím,jestli z nás budou výstavní šampioni,s těma jizvama,co už má..Ale mám radost,že Tonda se nezakousl,jenom řval,ale nekous,i když ten na něm vysel..Snad to nebude mít následky,co se týče vztahu ke psům..
Jo a jela jsem autem,zastavím na křižovatce a vedle mě slyším ,,Není to CC?" a já ,,Jo" a paní: ,,Já tady mám tři!" a fakt,z auta hurónskej štěkot třech obřích CC,ale nestihli jsme si říct víc,byla zelená a každá jsme jela jinam..

18.6.2009 14:19
hillary

XXX.XXX.1.235

hillary napsal(a):
No,holt na to máme ,,štěstí"..Vážný to není,ale budou další dvě jizvy a oko má nateklý..Tak nevím,jestli z nás budou výstavní šampioni,s těma jizvama,co už má..Ale mám radost,že Tonda se nezakousl,jenom řval,ale nekous,i když ten na něm vysel..Snad to nebude mít následky,co se týče vztahu ke psům..
Jo a jela jsem autem,zastavím na křižovatce a vedle mě slyším ,,Není to CC?" a já ,,Jo" a paní: ,,Já tady mám tři!" a fakt,z auta hurónskej štěkot třech obřích CC,ale nestihli jsme si říct víc,byla zelená a každá jsme jela jinam..

Jo a jak dlouho vám ,,vydrží" prasečí nožka?Tonda ji komplet zlikvidoval za čtvrt hodinku,což mi přišla strašná rychlost..

18.6.2009 20:56
sapinka

XXX.XXX.184.88

hillary napsal(a):
Jo a jak dlouho vám ,,vydrží" prasečí nožka?Tonda ji komplet zlikvidoval za čtvrt hodinku,což mi přišla strašná rychlost..

Držíme packy ať si může zase užívat pohybu a blbnutí
Ani jsem se nepochlubila, na MČR dogfrisbee budem s Miou nakonec závodit, už jsem se přihlásila, zkusíme poprvé freestyle začátečníky, tak uvidím jak moc to zkonim, když na nás bude koukat hromada lidu....já sem totiž hroznej trémistaAle je rozhodnuto a docela se těšim, tak snad neuděláme moc velkou ostudu A hlavně držte palce ať je pod mrakem....protože jestli bude takový vedro jako dneska, tak s Miou nehnu

18.6.2009 21:04
hillary

XXX.XXX.1.235

sapinka napsal(a):
Ani jsem se nepochlubila, na MČR dogfrisbee budem s Miou nakonec závodit, už jsem se přihlásila, zkusíme poprvé freestyle začátečníky, tak uvidím jak moc to zkonim, když na nás bude koukat hromada lidu....já sem totiž hroznej trémistaAle je rozhodnuto a docela se těšim, tak snad neuděláme moc velkou ostudu A hlavně držte palce ať je pod mrakem....protože jestli bude takový vedro jako dneska, tak s Miou nehnu

No,Míši,připrav se na hurónskou podporu.Slíbila jsem transparentík,tak i bude..Je to tu další sobotu,ne?

18.6.2009 21:05
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):

ty packy držíme Dárlý
A Toníkovi ať se mu zahojí všechny jizvy, ale bral to statečně. Kristý vidíš, to by byla dvojka Toník dirku na naušnici ve spodnim víčku, Mia ji měla jako štěně v hornim od borderky, škoda, že už to zarostlo, mohli to být dva pocvočkovaní drsňáci

18.6.2009 21:06
sapinka

XXX.XXX.184.88

hillary napsal(a):
No,Míši,připrav se na hurónskou podporu.Slíbila jsem transparentík,tak i bude..Je to tu další sobotu,ne?

27. a 28. 6. Zase s tou podporou moc nepřežeň, aby mi pak Mia nezdrhla z placu za Toníkem Trumpety, bubny a podobné vymoženosti zakazuji

18.6.2009 21:08
hillary

XXX.XXX.1.235

sapinka napsal(a):
ty packy držíme Dárlý
A Toníkovi ať se mu zahojí všechny jizvy, ale bral to statečně. Kristý vidíš, to by byla dvojka Toník dirku na naušnici ve spodnim víčku, Mia ji měla jako štěně v hornim od borderky, škoda, že už to zarostlo, mohli to být dva pocvočkovaní drsňáci

No,že by?To by si pak na něj nikdo netroufl a na obranách by nám neříkali,že čučí jak trdlo.A kdy je teda to mistrovství?Už jsi mi to říkala stokrát,ale já jsem hlava dubová..

18.6.2009 21:09
hillary

XXX.XXX.1.235

hillary napsal(a):
No,že by?To by si pak na něj nikdo netroufl a na obranách by nám neříkali,že čučí jak trdlo.A kdy je teda to mistrovství?Už jsi mi to říkala stokrát,ale já jsem hlava dubová..

Aha,jo,dík..Nonástroj bude jen Tonda,který bude opět chtít za svou láskou,životní..Jinak jen písemná podpora s tichým držení pěstía pacek,ať můžem být na ,,nevěstu" hrdí..

18.6.2009 21:09
sapinka

XXX.XXX.184.88

hillary napsal(a):

napsala jsem to trošku výš27. a 28.6 , je to sobota a neděle

18.6.2009 21:13
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
napsala jsem to trošku výš27. a 28.6 , je to sobota a neděle

Ok tak to se nám to určitě povede, když tam budeme mít takovou podporuAle už teď jsem nervózní Ale tam na to nebude čas, když budu pomáhat s organizací, tak tam budu pobíhat, na dvě minutky si odskočim zazávodit a poběžim dál...bude to sranda

18.6.2009 21:18
hillary

XXX.XXX.1.235

sapinka napsal(a):
Ok tak to se nám to určitě povede, když tam budeme mít takovou podporuAle už teď jsem nervózní Ale tam na to nebude čas, když budu pomáhat s organizací, tak tam budu pobíhat, na dvě minutky si odskočim zazávodit a poběžim dál...bude to sranda

Jooo,to bude dobrý..Aspoň vyzkoušíte soutěžení ,,pod tlakem"..

18.6.2009 22:19
ircanka

XXX.XXX.25.121

hillary napsal(a):
Jooo,to bude dobrý..Aspoň vyzkoušíte soutěžení ,,pod tlakem"..

to vám Míšo taky budem držet tlapky, abyste zdárně dosoutěžili. Jestli se Mie bude vůbec chtít hopsta, když má nově získaný "velký pupek"

jo a prasečí nožka tak když je jen ta krátká tak u nás max. na 10min, ta delší na těch 20min (pak už ho bolí držka a je zafuněnej, tak mu to tak rychle nejde) Ale Garp je super rychá drtička odpadů, on rozhlodá i velkou kloubovou kost za 5min...

18.6.2009 22:59
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):

šárko on ten pupek neni zas tak slavnej...spíš takovej pupíček...neviditelnej.....

21.6.2009 11:46
ircanka

XXX.XXX.25.121

sapinka napsal(a):
šárko on ten pupek neni zas tak slavnej...spíš takovej pupíček...neviditelnej.....

tak jaký byl výkend s CC? Kdo jste byli a kdo ne...co je nového?

21.6.2009 14:54
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
tak jaký byl výkend s CC? Kdo jste byli a kdo ne...co je nového?

Ahojda, zdravím vespolek po delší odmlce. V Dětřichově jsme nebyly, měla jet Kačka s Abri, ale vzhledem k jejímů háravému stavu (teda Abrinčinýmu :-D) by to nebyl zrovna ideální tah.
Kristý, to teda žasnu, že si Tonda nechal prorvat oko od nějakého ořecha...to Berry by rozhodně nenechal, spíš by on jemu mohl něco natrhnout Ale on je ještě malinkej, tak snad se časem pochlapí a pocaníkuje

21.6.2009 14:58
brixie

XXX.XXX.43.2

brixie napsal(a):
Ahojda, zdravím vespolek po delší odmlce. V Dětřichově jsme nebyly, měla jet Kačka s Abri, ale vzhledem k jejímů háravému stavu (teda Abrinčinýmu :-D) by to nebyl zrovna ideální tah.
Kristý, to teda žasnu, že si Tonda nechal prorvat oko od nějakého ořecha...to Berry by rozhodně nenechal, spíš by on jemu mohl něco natrhnout Ale on je ještě malinkej, tak snad se časem pochlapí a pocaníkuje

Jinak se dnes děsně nudím, tak jsem jela na nákupy a natrefila na takové obyčejné tričko za pár kaček...teda matroš pěknej. A říkala jsem si, že by to chtělo nějak oživit. No a napadlo mě namalovat si na něj caníka... Tak až uschne, hodím foto...jestli je někdo zvědavej, jaký jsem trdlo a neumím malovat...

21.6.2009 16:11
hillary

XXX.XXX.124.230

brixie napsal(a):
Jinak se dnes děsně nudím, tak jsem jela na nákupy a natrefila na takové obyčejné tričko za pár kaček...teda matroš pěknej. A říkala jsem si, že by to chtělo nějak oživit. No a napadlo mě namalovat si na něj caníka... Tak až uschne, hodím foto...jestli je někdo zvědavej, jaký jsem trdlo a neumím malovat...

Jééé,už to tu jede,po dvou dnech.No,Marci,on je trumpetka..Ale tak,lepší,než kdyby se rval..Na tričko jsem zvědavá,já sice kreslit umím,ale na CC na tričko bych si netroufla.

21.6.2009 16:36
brixie

XXX.XXX.43.2

hillary napsal(a):
Jééé,už to tu jede,po dvou dnech.No,Marci,on je trumpetka..Ale tak,lepší,než kdyby se rval..Na tričko jsem zvědavá,já sice kreslit umím,ale na CC na tričko bych si netroufla.

Tááák, je to tady...ale teda fakt nic moc, příště si nechám na to triko udělat potisk...

21.6.2009 16:39
brixie

XXX.XXX.43.2

brixie napsal(a):
Tááák, je to tady...ale teda fakt nic moc, příště si nechám na to triko udělat potisk...

No kvalita fotky otřesná, velikost značná... Každopádně jsem zvědavá, kdo pozná, který pes byl modelem

21.6.2009 16:45
hillary

XXX.XXX.124.230

brixie napsal(a):
No kvalita fotky otřesná, velikost značná... Každopádně jsem zvědavá, kdo pozná, který pes byl modelem

Náhodou,dobrý!Šikulka!A model je Berry?

21.6.2009 18:22
brixie

XXX.XXX.43.2

hillary napsal(a):
Náhodou,dobrý!Šikulka!A model je Berry?

Díky...nééé, není to Berry

21.6.2009 18:57
ircanka

XXX.XXX.25.121

brixie napsal(a):
Díky...nééé, není to Berry

jé, tričko parádní. tak já bych to takhle teda nenamalovala ani náhodou...že by třeba Basir???
já mám v plánu si nechat u Honzy (od Artíka) taky potisknout tričko, už i vybraný obrázek mám, jen se tam dohrabat
hádejte kdo stál mě modelem

21.6.2009 19:07
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
jé, tričko parádní. tak já bych to takhle teda nenamalovala ani náhodou...že by třeba Basir???
já mám v plánu si nechat u Honzy (od Artíka) taky potisknout tričko, už i vybraný obrázek mám, jen se tam dohrabat
hádejte kdo stál mě modelem

Šárko, že by Garp??? no...je to tam sice napsané....ale stejně je to i poznat

21.6.2009 19:08
ircanka

XXX.XXX.25.121

brixie napsal(a):
Šárko, že by Garp??? no...je to tam sice napsané....ale stejně je to i poznat

no jo, je to Garpík - taky kdo jiný...ale že je to tam napsaný, to mi zas nedošlo
a kdo je tvůj slavný model??? je mi hrozně povědomí

21.6.2009 19:12
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
no jo, je to Garpík - taky kdo jiný...ale že je to tam napsaný, to mi zas nedošlo

jinak já dnes trápila Garpa focením při výcviku, takže chudák musel cvičit sám - já ho jen posílala na překážky a fotila.

pekelné soustředění před skokem - moje nejoblíbenější foto

21.6.2009 19:12
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
jinak já dnes trápila Garpa focením při výcviku, takže chudák musel cvičit sám - já ho jen posílala na překážky a fotila.

pekelné soustředění před skokem - moje nejoblíbenější foto

skok

21.6.2009 19:13
ircanka

XXX.XXX.25.121

21.6.2009 19:13
ircanka

XXX.XXX.25.121

ircanka napsal(a):
lávka

a poslední aportek

21.6.2009 19:15
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):

Můj slavný model je jeden krásnej pejsan...ten obrázek je šílenej, asi to z něj nikdo nepozná
Od Honzy si chci taky nechat udělat pár věcí...jenže jsem nenašla žádné pěkné fotky...budu potřebovat někoho, kdo mi ty obludy napřed pěkně nafotí Chci si pak dát udělat cedulky na plot, samolepky na auta, dárkový předměty a tak. Bude toho potom hodně, i pro majitele našich budoucích štěňátek

21.6.2009 19:21
ircanka

XXX.XXX.25.121

brixie napsal(a):
Můj slavný model je jeden krásnej pejsan...ten obrázek je šílenej, asi to z něj nikdo nepozná
Od Honzy si chci taky nechat udělat pár věcí...jenže jsem nenašla žádné pěkné fotky...budu potřebovat někoho, kdo mi ty obludy napřed pěkně nafotí Chci si pak dát udělat cedulky na plot, samolepky na auta, dárkový předměty a tak. Bude toho potom hodně, i pro majitele našich budoucích štěňátek

jj, to já Honzu taky zaměstnávám - už mám polepený celý auto Garpem, Garpové prostírání, teď jsem měla hrníčky, a ještě chci to triko...a vždycky něco dalšího vymyslím...mám u něj protekci (fotila jsem mu nějaké cizí pesany na samolepky) tak je to dobrý
No kdyby stačili moje fotky, tak někdy ráda přijedu smečku okouknout a vyfotit. Do Pardubek občas jezdím, tak by se to zařídit dalo

jinak já mám problém s tím, že mám tolik fotek, že nevim co vybrat

21.6.2009 19:30
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
jj, to já Honzu taky zaměstnávám - už mám polepený celý auto Garpem, Garpové prostírání, teď jsem měla hrníčky, a ještě chci to triko...a vždycky něco dalšího vymyslím...mám u něj protekci (fotila jsem mu nějaké cizí pesany na samolepky) tak je to dobrý
No kdyby stačili moje fotky, tak někdy ráda přijedu smečku okouknout a vyfotit. Do Pardubek občas jezdím, tak by se to zařídit dalo

jinak já mám problém s tím, že mám tolik fotek, že nevim co vybrat

Šárko, jestli se nepletu, tak jsi pozvaná už pěkně dlouho Přijeď, snad tě tu nikdo nesežere Nejvíc nebezpečná a kousavá jsem poslední dobou já, ale to zas jen na ty, kdož si to zaslouží.

21.6.2009 19:35
ircanka

XXX.XXX.25.121

brixie napsal(a):
Šárko, jestli se nepletu, tak jsi pozvaná už pěkně dlouho Přijeď, snad tě tu nikdo nesežere Nejvíc nebezpečná a kousavá jsem poslední dobou já, ale to zas jen na ty, kdož si to zaslouží.

jj, teď furt nějak nebyl čas, nebo počasí - ale pořát nato myslim - musíme to nějak naplánovat

na psí návštěvy jezdím zásadně vybavena piškoty tak snad si mě nedaj k snídani.

Včera jsem byla u Atríka a musela jsem se strašně smát...za prosklenýma dveřma štěkal, že by se ho člověk i bál...ale málem si u toho uvrtěl prdelku a už už aby mu toho človíčka vpustili dovnitř, aby ho mohl náležitě ohubičkovat ocházela jsem s pár slintancema na každé noze, ruce mokrý, a Arťoch spokojeně svalený na mých nohách...to je hlídač, panečku...

21.6.2009 19:51
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):

Ahoj lidičky, tak se hlásím po víkendu s caníky. Bylo to moc fajn, počasí nám vyšlo, sice nás po výstavě na víkend moc nezůstalo ale byla pohoda, sranda ... prostě vše tak jak má být Já jsem úplně vyřízená a psíci taky hned zaujali polohu vleže v pelíškách a myslím, že jen tak nevylezou

21.6.2009 19:55
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
Ahoj lidičky, tak se hlásím po víkendu s caníky. Bylo to moc fajn, počasí nám vyšlo, sice nás po výstavě na víkend moc nezůstalo ale byla pohoda, sranda ... prostě vše tak jak má být Já jsem úplně vyřízená a psíci taky hned zaujali polohu vleže v pelíškách a myslím, že jen tak nevylezou

tak to je supr, to počasí ste měli fakt vymodlený, nato, že hlásili přívalové deště, kroupy, celý víkend slejváky

21.6.2009 20:18
brixie

XXX.XXX.43.2

ircanka napsal(a):
jj, teď furt nějak nebyl čas, nebo počasí - ale pořát nato myslim - musíme to nějak naplánovat

na psí návštěvy jezdím zásadně vybavena piškoty tak snad si mě nedaj k snídani.

Včera jsem byla u Atríka a musela jsem se strašně smát...za prosklenýma dveřma štěkal, že by se ho člověk i bál...ale málem si u toho uvrtěl prdelku a už už aby mu toho človíčka vpustili dovnitř, aby ho mohl náležitě ohubičkovat ocházela jsem s pár slintancema na každé noze, ruce mokrý, a Arťoch spokojeně svalený na mých nohách...to je hlídač, panečku...

Artík je koukám celej taťka...to je taky zlatíčko...jenže to ty lidi nevědí. A tak se bojej...ono teda vypadá fakt drsně. Akorát ty co se bojej mají smůlu...nevím jak je to možný, ale Berry to vycítí a nemá to rád, jinak je to mazel.

22.6.2009 12:10
vandat

XXX.XXX.91.34

sapinka napsal(a):

Mám takový možná hloupý dotaz, neuvažovali jste někdo nebo se někde nerealizuje stolní kalendář s fotkama našich CC? Kontaktovala jsem kamaráda, který dělá grafiku aby mi zjistil podrobnosti přes tiskárnu a tak. Mám už takto třetí rok kalendář labíků které si dělá pár lidiček a chtěla bych docela změnu.

22.6.2009 13:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
tak to je supr, to počasí ste měli fakt vymodlený, nato, že hlásili přívalové deště, kroupy, celý víkend slejváky

To jo, naštěstí se nic z toho nekonalo

22.6.2009 13:47
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
Mám takový možná hloupý dotaz, neuvažovali jste někdo nebo se někde nerealizuje stolní kalendář s fotkama našich CC? Kontaktovala jsem kamaráda, který dělá grafiku aby mi zjistil podrobnosti přes tiskárnu a tak. Mám už takto třetí rok kalendář labíků které si dělá pár lidiček a chtěla bych docela změnu.

Tak já osobně o kalendáři uvažuju každý rok ... fotek by byla spousta. Jen jsem se nikdy nedostala dál přes ty úvahy

22.6.2009 14:06
vandat

XXX.XXX.45.106

pitimiti napsal(a):
Tak já osobně o kalendáři uvažuju každý rok ... fotek by byla spousta. Jen jsem se nikdy nedostala dál přes ty úvahy

tak co to Leni zkusit??? Myslím že spousta lidí tu má nádherné fotky a myslím že by to stálo za to, že těch lidi co má rádo uslintané hubajzny je dost. Mám domluvenou grafičku, která je ochotná ho připravit, pokud by tu byl někdo šikovnej kdo to zvládne sám, bude líp, každá kačka dobrá, já se přiznám, že na tohle jsem jelítko s kopýtkem. Uvidím jak se cenově vycení tiskárny

22.6.2009 14:10
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):
tak co to Leni zkusit??? Myslím že spousta lidí tu má nádherné fotky a myslím že by to stálo za to, že těch lidi co má rádo uslintané hubajzny je dost. Mám domluvenou grafičku, která je ochotná ho připravit, pokud by tu byl někdo šikovnej kdo to zvládne sám, bude líp, každá kačka dobrá, já se přiznám, že na tohle jsem jelítko s kopýtkem. Uvidím jak se cenově vycení tiskárny

No můžeme to zkusit Dej vědět až se "vycení" tiskárna

22.6.2009 18:12
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
No můžeme to zkusit Dej vědět až se "vycení" tiskárna

kalendář je dobrý nápad, určo bych raději nějaký caničkový než cizí hafušky

Leni, tak kolik padlo o víkendu karet s fotkama? Určo máš teď pěkně napilno, co
Koukala jsem, že Rejva dostala VD3, to je zajímavý skok, to si určo nezasloužila.

22.6.2009 18:27
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
kalendář je dobrý nápad, určo bych raději nějaký caničkový než cizí hafušky

Leni, tak kolik padlo o víkendu karet s fotkama? Určo máš teď pěkně napilno, co
Koukala jsem, že Rejva dostala VD3, to je zajímavý skok, to si určo nezasloužila.

No to si piš, od rána nedělám zas ni jinýho Mám své dvě karty (dohromady 3GB) plus ještě trochu fotek na vypůjčené kartě. Akorát se mi tam po...ondil foťák či objektiv a na některých fotkách mi začal házet z jedné strany tmavý pruh!!! Takže jsem pěkně naprdnutá a budu to muset nějak začít řešit

No jo no, nic nenaděláš. Holt to tak rozhodčí viděl a nemá smysl nad tím přemýšlet a polemizovat i když já mám samozřejmě jasno

Tak tady jedna Rejvinka. Do večera snad doupravím fotky z výstavy tak snad ještě dnes budou na stránkách... ale nic neslibuju.

22.6.2009 18:55
ircanka

XXX.XXX.25.121

pitimiti napsal(a):
No to si piš, od rána nedělám zas ni jinýho Mám své dvě karty (dohromady 3GB) plus ještě trochu fotek na vypůjčené kartě. Akorát se mi tam po...ondil foťák či objektiv a na některých fotkách mi začal házet z jedné strany tmavý pruh!!! Takže jsem pěkně naprdnutá a budu to muset nějak začít řešit

No jo no, nic nenaděláš. Holt to tak rozhodčí viděl a nemá smysl nad tím přemýšlet a polemizovat i když já mám samozřejmě jasno

Tak tady jedna Rejvinka. Do večera snad doupravím fotky z výstavy tak snad ještě dnes budou na stránkách... ale nic neslibuju.

jj, mě to bylo jasný, že se určo celý den "trápíš" fotkama.

Teda, to by mě švihlo, kdyby se mi rozbil foťák, já už bez něj snad ani neusnu Tak zkusit i druhý objektiv, abys aspoň věděla, co to dělá. Doufám, že je ten pruh aspoň nějak "šikovně" aby to nezničilo fotky.

No mě fascinuje, že italský rozhodčí jí vidí na CAJC a český na VD...

na fotky už se tady klepu někteří pejsci mi vůbec nic neříkají, tak jsem na ně zvědavá

22.6.2009 19:40
arny

XXX.XXX.72.3

ircanka napsal(a):

Teda, to by mě švihlo, kdyby se mi rozbil foťák, já už bez něj snad ani neusnu Tak zkusit i druhý objektiv, abys aspoň věděla, co to dělá. Doufám, že je ten pruh aspoň nějak "šikovně" aby to nezničilo fotky.

na fotky už se tady klepu někteří pejsci mi vůbec nic neříkají, tak jsem na ně zvědavá

Ahóój dívčiny! Tak já zase tady nejsem a uzase samí pozitiva, teda krom Viktora, ale to komentovat nebudu, to je stručně hnus!
Míšo to bude určo super dvojka s Mii. Kámoška má teď štěňátka dlouhostrstejch kólií a ty sou teda sladký, takový válečci, no jako každé štěňátko.
No Leni, tak gratulujeme. Myslím, že se se svýma ručičkama určitě uživíš, mě se pořád někdo ptá odkud že je ten obojek a že určitě musela bejt hróózně drahej a já už se jen směju.
Šárko tak s foťákem si to řejla přesně. Já ho nemít taky neusnu a to ho zas tak dlouho nemám. Když byl v opravě tak už sem měla absťák. Tak uvidíš Leni, třeba to bude nějaká kravina, pevně doufám.
Na fotky se těším taky, my tam měli jak ste si mohli všimnout brášku Arta, tak sem na něj zvědavá, jestli je urostlejší než tohle prasátko co mi tady chrápe pod nožkama a slintá na podlahu.

A ke kalendáři : JEN DO NĚJ!!!
snad nebude vadit když sem dám Hopíka jednu chlapečka od Saphirky.

22.6.2009 19:45
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):

No si nemysli, že mě z toho nešvihá. Ale tak je jasný, že při mém provozu to nemůže být jen tak a sem tam občas je třeba s nějakou údržbou počítat .... jen kde na to brát peníze že když za fotky v 90% nedostanu ani korunu Tak jako fotky se použít dají, jen to musím někde víc oříznout. Nevím čím to je, právě že se chystám tam šoupnout druhý objektiv abych viděla ale myslím, že to bude foťákem. Něco se tam holt asi trochu šprajclo či co. Jen je problém v tom, že někdy to udělá, někdy ne a zatím jsem nevymakala kdy ano a kdy ne - zatím mi to přijde spíš o náhodě a poměr dobrých a špatných fotek bude tak 50 na 50. Ale od víkendu jsem to ještě doma nezkoušela... no uvidíme, aspoň že fotí. Každopádně mi to radost neudělalo.

No a hodnocení, to je klasika. Jeden rozhodčí to vidí tak, druhý onak. Jeden ocení kvality nad nedostatkem a jiný se na tom nedostatku "zasekne" a hotovo.

Tak teda něco málo ... ale těžko co vybírat že

Anastacia Geraldino alias Endy

22.6.2009 19:47
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
No si nemysli, že mě z toho nešvihá. Ale tak je jasný, že při mém provozu to nemůže být jen tak a sem tam občas je třeba s nějakou údržbou počítat .... jen kde na to brát peníze že když za fotky v 90% nedostanu ani korunu Tak jako fotky se použít dají, jen to musím někde víc oříznout. Nevím čím to je, právě že se chystám tam šoupnout druhý objektiv abych viděla ale myslím, že to bude foťákem. Něco se tam holt asi trochu šprajclo či co. Jen je problém v tom, že někdy to udělá, někdy ne a zatím jsem nevymakala kdy ano a kdy ne - zatím mi to přijde spíš o náhodě a poměr dobrých a špatných fotek bude tak 50 na 50. Ale od víkendu jsem to ještě doma nezkoušela... no uvidíme, aspoň že fotí. Každopádně mi to radost neudělalo.

No a hodnocení, to je klasika. Jeden rozhodčí to vidí tak, druhý onak. Jeden ocení kvality nad nedostatkem a jiný se na tom nedostatku "zasekne" a hotovo.

Tady tedy pro Lindu bráška Artík

22.6.2009 19:49
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Tady tedy pro Lindu bráška Artík

Lucky (Mery Corso of Bajer) s jezevčíkem

22.6.2009 19:50
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):

Blade Fann Duo s kapesníčkem

hillary

XXX.XXX.1.235

pitimiti napsal(a):

Leni,kolik je Rejvě?Ta je pořádně mohutná,teda,na té fotce...I když,proti našemu suchárkovi jsou asi všeci..

pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Blade Fann Duo s kapesníčkem

Argotek (Garcia Corso of Bajer)

22.6.2009 19:51
hillary

XXX.XXX.1.235

hillary napsal(a):
Leni,kolik je Rejvě?Ta je pořádně mohutná,teda,na té fotce...I když,proti našemu suchárkovi jsou asi všeci..

Ty jo,tak ten Blade je hodně zvláštní..Vypadá jak z vosku...

22.6.2009 19:51
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Argotek (Garcia Corso of Bajer)

Pepíček (Aares Ripper Geraldino)

22.6.2009 19:54
sapinka

XXX.XXX.184.88

pitimiti napsal(a):

Tak holky já mam po dnešku prázdninyZkouškový úspěšně za mnou,hurááááá ve středu se jedu kouknout na štěnda, o víkendu závody....nejlepší je, že kvůli zkouškám nebyl čas trénovat a teď už trénovat nemůžu aby si toho disku na závodech vážila a nebyl okoukanejTakže jsme trénovali jen dnes a tam to bude těžká improvizaceTak to bude sranda.
Teda ty rozhodčí to je jak kdyby každej hodnotil úplně jinýho psa, vždyť neni normální dělat takový skoky u jednoho jedince.......
Ty jo na mě dolehla nějaká únava, ještě jsem byla pořádně vyběhat Miuˇa jsem zralá do postele

22.6.2009 19:54
pitimiti

XXX.XXX.1.189

hillary napsal(a):

No myslím, že jí táhne na 15 měsíců ... ona je taková "širokorozchodnější" Hlavně prdleku má správně macatou

22.6.2009 19:56
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
Tak holky já mam po dnešku prázdninyZkouškový úspěšně za mnou,hurááááá ve středu se jedu kouknout na štěnda, o víkendu závody....nejlepší je, že kvůli zkouškám nebyl čas trénovat a teď už trénovat nemůžu aby si toho disku na závodech vážila a nebyl okoukanejTakže jsme trénovali jen dnes a tam to bude těžká improvizaceTak to bude sranda.
Teda ty rozhodčí to je jak kdyby každej hodnotil úplně jinýho psa, vždyť neni normální dělat takový skoky u jednoho jedince.......
Ty jo na mě dolehla nějaká únava, ještě jsem byla pořádně vyběhat Miuˇa jsem zralá do postele

Tak to moc gratuluju!

To je celkem normální, dokonce i jeden a ten samý rozhodčí může posoudit psa nějak a za měsíc zas úplně jinak

22.6.2009 19:57
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Pepíček (Aares Ripper Geraldino)

Tady ještě jeden Art pro Lindu

22.6.2009 19:57
sapinka

XXX.XXX.184.88

pitimiti napsal(a):
Tak to moc gratuluju!

To je celkem normální, dokonce i jeden a ten samý rozhodčí může posoudit psa nějak a za měsíc zas úplně jinak

Divný
Ta modrá fena je "ošklivá"Ale nikomu to neřikejte

22.6.2009 19:58
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Tady ještě jeden Art pro Lindu

Frida San Diego D. W.

22.6.2009 19:59
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
Divný

A Artík je Arnymu fakt hodně podobnej, se nezapřou

22.6.2009 19:59
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Frida San Diego D. W.

A ještě jeden znuděnej Argotek a jdu radši zas upravovat ať už mám aspoň něco z krku.

22.6.2009 20:00
ircanka

XXX.XXX.25.121

hillary napsal(a):
Ty jo,tak ten Blade je hodně zvláštní..Vypadá jak z vosku...

fotečky krásný, Argotek má na tehle fotce teda krásnou obří hlavinku, ještě jak je zabořenej v trávě se divim že ho Geezer "porazil"

22.6.2009 20:01
pitimiti

XXX.XXX.1.189

sapinka napsal(a):
Divný

Hi hi, ještě že tam není žádná modrá fena

22.6.2009 20:01
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
Divný

Teď mi došlo, že nevim jestli to je fena, ten cc s tim kapesníčkemNo ten ksichtík je jak fenečka

22.6.2009 20:02
sapinka

XXX.XXX.184.88

sapinka napsal(a):
Teď mi došlo, že nevim jestli to je fena, ten cc s tim kapesníčkemNo ten ksichtík je jak fenečka

22.6.2009 20:03
ircanka

XXX.XXX.25.121

sapinka napsal(a):
A Artík je Arnymu fakt hodně podobnej, se nezapřou

jak to děláte, já než dopíšu jednu větu, tak tady přibude 10 příspěvků.

taky vám doma tak "mrzne"...mi jsme s Garpuší uplně zamrznutý.

22.6.2009 20:04
pitimiti

XXX.XXX.1.189

ircanka napsal(a):
jak to děláte, já než dopíšu jednu větu, tak tady přibude 10 příspěvků.

taky vám doma tak "mrzne"...mi jsme s Garpuší uplně zamrznutý.

Já se tu u toho upravování řádně potím tak zimu nepociťuju

22.6.2009 20:09
hillary

XXX.XXX.1.235

pitimiti napsal(a):
Já se tu u toho upravování řádně potím tak zimu nepociťuju

No,já to nechtěla říkat tak na plno,Míši..Gratulace ke zkouškám!!!Seš šikula.Jináč,fotečky krásný,Leni..Až jednou budu mít taky dobrej foťák,ach to se těšíím..A Šári,v poho,taky nestíhám..

22.6.2009 20:33
vandat

XXX.XXX.91.34

sapinka napsal(a):

Míšo, taky gratuluju k prázdninám

Jsem na Vás na víkend zvědavá jak dopadnete, jedou nám tam dva zástupci ze cvičáku, z toho jeden je loňský vícemistr ČR

Leni,tak jedna vyceněná cena by mohla být kolem 140 kč vč. DPH, taky záleží na počtech, nejméně by jich mělo být 50ks

22.6.2009 20:35
pitimiti

XXX.XXX.1.189

hillary napsal(a):
No,já to nechtěla říkat tak na plno,Míši..Gratulace ke zkouškám!!!Seš šikula.Jináč,fotečky krásný,Leni..Až jednou budu mít taky dobrej foťák,ach to se těšíím..A Šári,v poho,taky nestíhám..

Teda holky, takovýhle komentáře ...

22.6.2009 20:35
pitimiti

XXX.XXX.1.189

vandat napsal(a):

Jsem na Vás na víkend zvědavá jak dopadnete, jedou nám tam dva zástupci ze cvičáku, z toho jeden je loňský vícemistr ČR

Leni,tak jedna vyceněná cena by mohla být kolem 140 kč vč. DPH, taky záleží na počtech, nejméně by jich mělo být 50ks

Díky za info, nějak to promyslíme

22.6.2009 20:40
sapinka

XXX.XXX.184.88

vandat napsal(a):

no jsem taky zvědavá jak dopadnem Ale my si to jdem vyzkoušet jen do začátečníku, tak snad to zas taková ostuda nebude, Mia chytá disky spolehlivě, jde jen o mě jak budu moc nervozní a jaký krásy tam budu házetA teda pak jak bude vypadat ta naše nepřipravená sestavaJeště ani nemám vypálené CD s hudbou

22.6.2009 20:44
hillary

XXX.XXX.1.235

sapinka napsal(a):
no jsem taky zvědavá jak dopadnem Ale my si to jdem vyzkoušet jen do začátečníku, tak snad to zas taková ostuda nebude, Mia chytá disky spolehlivě, jde jen o mě jak budu moc nervozní a jaký krásy tam budu házetA teda pak jak bude vypadat ta naše nepřipravená sestavaJeště ani nemám vypálené CD s hudbou

Ale tak, komentáře,víš co,Tonín taky vypadá na některých fotkách jako ošklivák, oškliváckách a na jiných jsem na něj úplně mega pyšná..A do kalendáře bych klíďo šla taky,akorát bych tam chtěla aspoň jednou Tonínka,což nevím,jestli by bylo možný,s mýma fotkama..

22.6.2009 21:00
sapinka

XXX.XXX.184.88

hillary napsal(a):
Ale tak, komentáře,víš co,Tonín taky vypadá na některých fotkách jako ošklivák, oškliváckách a na jiných jsem na něj úplně mega pyšná..A do kalendáře bych klíďo šla taky,akorát bych tam chtěla aspoň jednou Tonínka,což nevím,jestli by bylo možný,s mýma fotkama..

přesně, Mia je taky "ošklivá", to je vlastně skoro poklona

Přidejte reakci

Přidat smajlík