Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2006 18:42

Dobry den,chtěl bych se zeptat jesli mi někdo poradi,mám 9 mesičního labradora asi před 3 mesici ho srazilo auto, měl přeraženou páteř a tyden byl uplně ochrnutý na zadní nohy,je po 2 operacich kdo mi poradi z rehabyilitací,cvičenim nebo vse kolem toho?

26.4.2006 18:44

dominik007 napsal(a):
Dobry den,chtěl bych se zeptat jesli mi někdo poradi,mám 9 mesičního labradora asi před 3 mesici ho srazilo auto, měl přeraženou páteř a tyden byl uplně ochrnutý na zadní nohy,je po 2 operacich kdo mi poradi z rehabyilitací,cvičenim nebo vse kolem toho?

Plavání se doporučuje jako super rehabilitace

26.4.2006 19:22

dominik007 napsal(a):

joo,.. taky mi bylo doporučováno plavání.. Mojí čubinu mi taky srazilo auto, ale rozchodila to sama, tak Vám moc nepomůžu... JInak moc držím palce

26.4.2006 19:39

dominik007 napsal(a):

No, nejlíp poradí rehabilitaci asi veterinář, který zná aktuální stav a rozsah zranění. Předpokládám, že s tím plaváním bude souhlasit, ale měl by poradit i další cvičení a určitě určit velikost zátěže. Všechno závisí na tom, jaký je současný stav zranění.
Držíme tlapky, aby byl pejsek brzo zase fit

27.4.2006 09:32

tosca napsal(a):
No, nejlíp poradí rehabilitaci asi veterinář, který zná aktuální stav a rozsah zranění. Předpokládám, že s tím plaváním bude souhlasit, ale měl by poradit i další cvičení a určitě určit velikost zátěže. Všechno závisí na tom, jaký je současný stav zranění.
Držíme tlapky, aby byl pejsek brzo zase fit

O rehabilitačním cvičeí bych se poradila s ošetřujícím veterinářem. Ale jistě můžete použít dotekovou terapii. Dotek je psovi sám příemný, Vy se všák snažte, aby to nebylo obyčejné hlazéní, ale dotek byl cílený. Uvolněte se, příliš netlačte, pohubujte dlanění pomalu a intenzivně myslete na místo styku srsti a kůže pesana s vaší dlaní. Pro zintenzivnění terapie, může dlaně třít o sebe až ucítíte teplo, tak příkladat na postižená místa. Když skončíte dlaně si oklepejte, jako by jste střepávali vodu. My jsme to používali při pooperačních rekonvalescencích a šlo vidět jak to naší fence dělá dobře. Držíme pěstičky

Přidejte reakci

Přidat smajlík