Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.7.2009 15:08
freya

XXX.XXX.90.15

Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké by jste mi doporučili granule pro NO, věk 10 let, diagnostikovaná artroza. Pes má také problémy s tím, že přes léto nechce moc žrát a zhubne, na zimu zase přibere, což není vzhledem k jeho nemoci ideální. Vet doporučil, že by měl být spíše hubenějsí. Díky za odpovědi

27.7.2009 15:11
agata

XXX.XXX.134.179

freya napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké by jste mi doporučili granule pro NO, věk 10 let, diagnostikovaná artroza. Pes má také problémy s tím, že přes léto nechce moc žrát a zhubne, na zimu zase přibere, což není vzhledem k jeho nemoci ideální. Vet doporučil, že by měl být spíše hubenějsí. Díky za odpovědi

dávala bych mu jakékoliv kvalitní granule určené pro seniory. nebo ty, na které je zvyklý jen senior řadu. v zimě je tlustý, protože má nejspíš méně pohybu než v létě, takže by to možná chtělo prodloužit procházky. a samozřejmě bych přidávala nějakou dobrou kloubní výživu..;)

27.7.2009 15:11
klementynka

XXX.XXX.41.210

freya napsal(a):

Ahoj, ja svoji starou cubu krmila boschem pro seniory.... Kulicky jsou pomerne mekky a vet mi rikal, ze je dobry i pro "bezzuby" psy... Byla na tom cca 5 let a nikdy nebyl zadny problem. Cuba to zboznovala a mohly se po tom utlouct i druhy dve mlady cacorky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík