Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2009 14:09
kelly

XXX.XXX.136.91

Máme zase plno, tak popojedem dál....

Jitko, já myslím, že Ty a Anne lana určitě využijete mnohem víc než my s Heruš. Anne je úplnej profík, Héra se to všechno teprve postupně učí - jako prý dříve Kim, takže ještě uvidíme, jak jí to půjde dál. No jinak lano se může hodit i tak, nějak by se u nás rozhodně využilo.

To je fajn, že si Anne krásně pohrála s Jonáškem. No příště už snad nezapomenete fotit.

Ty moje fotky z Heroltic málem nebyly, zapomněla jsem totiž doma foťák a došlo mi to teprve, když jsme vyzvedávali Kristýnu a Lindu.Tak jsem se opatrně zeptala známýho, který nás vezl, jestli by jsme se pro ten foťák nemohli vrátit...napřed se mu to moc nelíbilo, ale pak už si z toho dělal srandu, prý nás odveze klidně do Vídně.Takže to jsme měli fakt štěstí...

24.8.2009 15:50
impact

XXX.XXX.209.78

kelly napsal(a):

Jitko, já myslím, že Ty a Anne lana určitě využijete mnohem víc než my s Heruš. Anne je úplnej profík, Héra se to všechno teprve postupně učí - jako prý dříve Kim, takže ještě uvidíme, jak jí to půjde dál. No jinak lano se může hodit i tak, nějak by se u nás rozhodně využilo.

To je fajn, že si Anne krásně pohrála s Jonáškem. No příště už snad nezapomenete fotit.

Ty moje fotky z Heroltic málem nebyly, zapomněla jsem totiž doma foťák a došlo mi to teprve, když jsme vyzvedávali Kristýnu a Lindu.Tak jsem se opatrně zeptala známýho, který nás vezl, jestli by jsme se pro ten foťák nemohli vrátit...napřed se mu to moc nelíbilo, ale pak už si z toho dělal srandu, prý nás odveze klidně do Vídně.Takže to jsme měli fakt štěstí...

Děcka v Praze - Hloubětíně někdo hladá paní, která by byla schopna se postarat 6-8 týdnů o štěnce leonbergra. Celej vrh, cca od 15.11. do Vánoc. Ubytování u nich v rodinném domě. Cena dle dohody, minimálně 12.000. Kontakt maria.krepelkova@seznam.cz a 603 216 461. Dneska to vyšlo v PPČ.

24.8.2009 16:01
martasek

XXX.XXX.248.253

impact napsal(a):
Děcka v Praze - Hloubětíně někdo hladá paní, která by byla schopna se postarat 6-8 týdnů o štěnce leonbergra. Celej vrh, cca od 15.11. do Vánoc. Ubytování u nich v rodinném domě. Cena dle dohody, minimálně 12.000. Kontakt maria.krepelkova@seznam.cz a 603 216 461. Dneska to vyšlo v PPČ.

i mpact,díky za odkaz

24.8.2009 16:12
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
i mpact,díky za odkaz

Impact děkujem za info. PPČ mám taky, kouknu se na to.;-)
Marti, tohle by se možná mohlo inzerovat na leonberger.cz nebo na leonbergeri.net. Držím palce, ať někoho ke štěndům najdou.

24.8.2009 20:30
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Impact děkujem za info. PPČ mám taky, kouknu se na to.;-)
Marti, tohle by se možná mohlo inzerovat na leonberger.cz nebo na leonbergeri.net. Držím palce, ať někoho ke štěndům najdou.

Další fotky...

24.8.2009 20:33
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Další fotky...

24.8.2009 20:36
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Héra leze z vody...

24.8.2009 20:37
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra leze z vody...

a zase plave za dumíkem...

24.8.2009 20:40
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
a zase plave za dumíkem...

24.8.2009 20:48
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

šup z vody ven

24.8.2009 20:51
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
šup z vody ven

mokrý psisko

24.8.2009 20:53
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
mokrý psisko

chvilka odpočinku...

24.8.2009 20:55
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
chvilka odpočinku...

24.8.2009 20:57
kelly

XXX.XXX.136.91

24.8.2009 20:59
kelly

XXX.XXX.136.91

24.8.2009 21:01
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

a rychle odnést aportek paničce

24.8.2009 21:05
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
a rychle odnést aportek paničce

Eny to celé raději sledovala z bezpečné vzdálenosti - co kdyby náhodou po ní někdo chtěl, aby se šla taky vykoupat...

24.8.2009 21:09
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Eny to celé raději sledovala z bezpečné vzdálenosti - co kdyby náhodou po ní někdo chtěl, aby se šla taky vykoupat...

Malé občerstvení pro Enynku - maliny....

24.8.2009 21:18
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Héra taky chtěla...

24.8.2009 21:24
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra taky chtěla...

Tak si holky pošmákly na malinách

24.8.2009 21:26
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Tak si holky pošmákly na malinách

Holky, tak jsem to tady zas pořádně zahltila fotkama. Nechcete se někdo přidat?Marti, aspoň ty bys mohla dodat nějaké fotky.;-)

24.8.2009 21:29
astarte

XXX.XXX.48.187

kelly napsal(a):

Ahoj holky, tak se zase po čase hlásím.
Kelly, moc pěkný fotky, Eny tak vyrovnaně čeká na břehu, až se mladá vyblbne ve vodě.
Tak Alfovi už je trochu lépe. Včera sem s nim byla na skok u vody a stačil se plácnout do mrtvé ryby. Smrděl až za roh. Musel povině do vody znovu. A jelikož tam byl blbej slez do vody, tak sem ho tam rovnou hodila. Byl tam chudák aji z hlavou, protože je celej stavěnej moc do úzka a nic ho nad hladinou neudrží. Vždycky se potopí.
A aby toho nebylo málo tak dnes se pro jistotu zase vyválel v nějaké zdechlině králíka. Sem myslela, že ho rostrhnu jak žabu.

24.8.2009 21:32
astarte

XXX.XXX.48.187

astarte napsal(a):
Kelly, moc pěkný fotky, Eny tak vyrovnaně čeká na břehu, až se mladá vyblbne ve vodě.
Tak Alfovi už je trochu lépe. Včera sem s nim byla na skok u vody a stačil se plácnout do mrtvé ryby. Smrděl až za roh. Musel povině do vody znovu. A jelikož tam byl blbej slez do vody, tak sem ho tam rovnou hodila. Byl tam chudák aji z hlavou, protože je celej stavěnej moc do úzka a nic ho nad hladinou neudrží. Vždycky se potopí.
A aby toho nebylo málo tak dnes se pro jistotu zase vyválel v nějaké zdechlině králíka. Sem myslela, že ho rostrhnu jak žabu.

Kelly, ty fotky jsou od toho lomu? Je tam docela čistá voda.

24.8.2009 21:45
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):

Ahoooj Astarte,
tak to jsem ráda, že už je Alfíkovi líp.No akorát Ti nezávidím to, jak se vyválel v mrtvé rybě a v králíkovi.To muselo být děsný. Určitě ho potom neminula pořádná koupel. Já jsem dneska musela Heruš taky trochu umýt, už byla hodně zapařená z toho každodenního koupání venku. Tak teď je too hodně lepší, ale určitě by to chtělo vykoupat ji pořádně. No nejspíš k tomu brzy stejně dojde.

Astarte a kde byl Alfík na tom králíkovi? Kam jste se vypravili na prochajdu?

Jo, nevíš, jak dát video na youtube? Kamarádka, se kterou jsem byla na táboře, mi poslala přes leteckou poštu video s Hérou. Jen nevím jak to dostat na youtube....

24.8.2009 21:52
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Ahoooj Astarte,
tak to jsem ráda, že už je Alfíkovi líp.No akorát Ti nezávidím to, jak se vyválel v mrtvé rybě a v králíkovi.To muselo být děsný. Určitě ho potom neminula pořádná koupel. Já jsem dneska musela Heruš taky trochu umýt, už byla hodně zapařená z toho každodenního koupání venku. Tak teď je too hodně lepší, ale určitě by to chtělo vykoupat ji pořádně. No nejspíš k tomu brzy stejně dojde.

Jo, nevíš, jak dát video na youtube? Kamarádka, se kterou jsem byla na táboře, mi poslala přes leteckou poštu video s Hérou. Jen nevím jak to dostat na youtube....

Katko, tak Zoner dnes došel, ještě jednou děkuji

Na youtube se musíš zaregistrovat a pak už Tě to navede.

24.8.2009 22:20
astarte

XXX.XXX.48.187

kelly napsal(a):
Ahoooj Astarte,

Ahoooj, no po té rybě sem ho musela vzít šamponem a překvapivě byl i dost špinavej. Sice se furt někde ráchá, ale bláta z něho teklo dost. Nejvíc mě naštval s obojkem. Od té ryby mu dost smrděl a jelikož už byl dost starej a omšelej investova la jsem 10Kč a koupila novej silonovej popruh a ušila novej. A ON SE S S NÍM KYDNE DO KRÁLÍKA !!!!!!
Na králíkovi byl na Hlíňáku, nevím jestli to tam znáš, je to za Lužánkama.

Na youtube sem ještě nic nedávala,tak nevím. Ale mám taky pár videí s Alfem a dokonce i s Herou. Sou teda z foťáku, tak kvalita nebude asi nic moc. Nevím jestli by to na youtube šlo dát.

25.8.2009 10:24
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Kelly, ty fotky jsou od toho lomu? Je tam docela čistá voda.

Astarte, ten lom je kousek od naší chajdy, tak kdyby jste si s Alfíkem chtěli někdy udělat hezkej výlet, stačí říct.;-) Voda je tam čistá, trochu studenější, ale nám otužilcům - mně a Heruš to rozhodně nevadí. Skvělý je, že většinou máme celý lom pro sebe.

25.8.2009 10:28
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, tak Zoner dnes došel, ještě jednou děkuji

Na youtube se musíš zaregistrovat a pak už Tě to navede.

Jitko, tak to je fajn, že už Ti Zoner došel.

Na youtube registrovaná jsem, kouknu tam na to, snad si s tím videem nějak poradím.;-)

25.8.2009 12:23
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, tak to je fajn, že už Ti Zoner došel.

Na youtube registrovaná jsem, kouknu tam na to, snad si s tím videem nějak poradím.;-)

Katko, určitě to zvládneš, dát na youtube to video, když jsem to zvládla já Je to fakt jednoduché.

Tak ten lom, kam chodíš s Hérou, ten je bomba. To vám fakt závidím. Být něco takového u nás, jsem tam s Anne pořád.

25.8.2009 13:08
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, určitě to zvládneš, dát na youtube to video, když jsem to zvládla já Je to fakt jednoduché.

Tak ten lom, kam chodíš s Hérou, ten je bomba. To vám fakt závidím. Být něco takového u nás, jsem tam s Anne pořád.

Jitko, to jo, lom je super. Škoda jen, že ho nemáme poblíž bydliště, na chajdě přece jen nejsem pořád, takže si tam zaplavem párkrát za léto. Ale jsem ráda aspoň za to.V září na chajdu určitě ještě na pár dní pojedu, a to si s Hérou ve vodě zaplavu, ať je teplo nebo zima, protože to fakt stojí za to.Mimochodem, v tom lomu je hloubka kolem 25 m.Nám plavcům to samozřejmě nevadí...

25.8.2009 13:15
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Ahoooj, no po té rybě sem ho musela vzít šamponem a překvapivě byl i dost špinavej. Sice se furt někde ráchá, ale bláta z něho teklo dost. Nejvíc mě naštval s obojkem. Od té ryby mu dost smrděl a jelikož už byl dost starej a omšelej investova la jsem 10Kč a koupila novej silonovej popruh a ušila novej. A ON SE S S NÍM KYDNE DO KRÁLÍKA !!!!!!
Na králíkovi byl na Hlíňáku, nevím jestli to tam znáš, je to za Lužánkama.

Na youtube sem ještě nic nedávala,tak nevím. Ale mám taky pár videí s Alfem a dokonce i s Herou. Sou teda z foťáku, tak kvalita nebude asi nic moc. Nevím jestli by to na youtube šlo dát.

Astarte, tak to je dobrý, dáš Alfíkovi novej obojek a on se v něm vyválí v králíkovi! Že by se mu novej obojek moc nezamloval? Doufám, že ten "novej" obojek ještě uvidím, docela by mě zajímalo, co jsi vytvořila.
Na Hlíňáku to fak neznáme, ale být tam Héra, tak se v tom králíkovi nejspíš taky vyválí, jak ji znám.

Tak se když tak zaregistruj na youtube a pak tam můžeš zkusit nahrát to video. Kvalitu neřeš, tam je hodně videí se špatnou kvalitou....

25.8.2009 19:34
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Astarte, tak to je dobrý, dáš Alfíkovi novej obojek a on se v něm vyválí v králíkovi! Že by se mu novej obojek moc nezamloval? Doufám, že ten "novej" obojek ještě uvidím, docela by mě zajímalo, co jsi vytvořila.
Na Hlíňáku to fak neznáme, ale být tam Héra, tak se v tom králíkovi nejspíš taky vyválí, jak ji znám.

Tak se když tak zaregistruj na youtube a pak tam můžeš zkusit nahrát to video. Kvalitu neřeš, tam je hodně videí se špatnou kvalitou....

Další fotečky...

25.8.2009 19:37
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Další fotečky...

25.8.2009 19:39
kelly

XXX.XXX.136.91

25.8.2009 19:42
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
aport na suchu

No moc se do toho princezně nechtělo, ale nakonec pro něj šla.

25.8.2009 19:44
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
No moc se do toho princezně nechtělo, ale nakonec pro něj šla.

25.8.2009 19:50
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Nakonec ji to aportování začalo docela bavit....

25.8.2009 19:52
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Nakonec ji to aportování začalo docela bavit....

25.8.2009 19:54
kelly

XXX.XXX.136.91

25.8.2009 19:59
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Nadšenec

Enynka Herušce hlídala dumíka, ale říkala, že v tom vedru ji ani nenapadne běhat za aportkem.

25.8.2009 20:02
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Enynka Herušce hlídala dumíka, ale říkala, že v tom vedru ji ani nenapadne běhat za aportkem.

Ale s Heruškou se kousek proběhla...

25.8.2009 20:07
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Ale s Heruškou se kousek proběhla...

Pak si holky opět pochutnaly na malinách...

25.8.2009 20:09
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Pak si holky opět pochutnaly na malinách...

25.8.2009 20:12
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Někdo byl už unavenej...

25.8.2009 20:13
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Někdo byl už unavenej...

A někdo ještě víc...

25.8.2009 20:15
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
A někdo ještě víc...

Tak jsme se vraceli zpátky z výletu

25.8.2009 20:15
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):

Dnes jsme byli s Bany,Roxankou a Apollkem na procházce a jen můj Akimek je strašný prasátko

25.8.2009 20:18
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Dnes jsme byli s Bany,Roxankou a Apollkem na procházce a jen můj Akimek je strašný prasátko

Houby z lesa

25.8.2009 20:18
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):

25.8.2009 20:19
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):

Marti, to je parádní fotka Akimka!

25.8.2009 20:20
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):

Hřiby super i naši dnes byli a taky donesli hodně
Ach jo,ty fotky jsou ve strašné kvalitě,fakt mě to štve a odrazuje mě to je sem dávat

25.8.2009 20:27
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Marti, to je parádní fotka Akimka!

on je fakt hrozný prasátko,mu je úplně jedno do čeho si lehne

25.8.2009 20:42
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Hřiby super i naši dnes byli a taky donesli hodně
Ach jo,ty fotky jsou ve strašné kvalitě,fakt mě to štve a odrazuje mě to je sem dávat

Marti, jj kvalita fotek tady na ifauně je fakt příšerná, ale nenech se tím odradit. Rádi se na tvoje fotky podíváme.
Ty fotky jsou ještě z července, takže i ty hřiby.
Dnes dorazila ségra z Anglie i s mým foťáčkem, takže aktuální fotky brzy budou.

25.8.2009 20:45
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
on je fakt hrozný prasátko,mu je úplně jedno do čeho si lehne

Marti, ale je vidět, že se Akimkovi ta blátivá koupel moc líbí. Krásně si tam rochní.

Heruš se jednou takhle vymáchala v mastné smradlavé kaluži v lese, do toho se ještě vyválela v hlíně a jehličí, takže vypadala opravdu jako hovádko.Z této akce mám bohužel jen normální fotky, musela bych je přefotit digitálem, ale nevím, ona na těch fotkách stejně moc není vidět, jak je špinavá.

26.8.2009 18:38
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, ale je vidět, že se Akimkovi ta blátivá koupel moc líbí. Krásně si tam rochní.

Heruš se jednou takhle vymáchala v mastné smradlavé kaluži v lese, do toho se ještě vyválela v hlíně a jehličí, takže vypadala opravdu jako hovádko.Z této akce mám bohužel jen normální fotky, musela bych je přefotit digitálem, ale nevím, ona na těch fotkách stejně moc není vidět, jak je špinavá.

Ahoj holky, jak je u vás? U nás vedro jako vždy.Ale prý to teplo má vydržet jen do neděle, tak si to aspoň ještě užijem.
Snad nám to výjde a o víkendu půjdeme s Heruš někam k vodě...

26.8.2009 20:07
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Ahoj holky, jak je u vás? U nás vedro jako vždy.Ale prý to teplo má vydržet jen do neděle, tak si to aspoň ještě užijem.
Snad nám to výjde a o víkendu půjdeme s Heruš někam k vodě...

Ahojky tady dnes bylo dusno,takže hrůza,ale teď už je fajn tak razím na čůrací procházku

27.8.2009 14:30
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Ahojky tady dnes bylo dusno,takže hrůza,ale teď už je fajn tak razím na čůrací procházku

Marti, my jsme měli s pesanama včera poslední prochajdu až v noci. Trochu jsme zaspali...Ale dobrý, v noci je venku fajn, konečně byl chládek tak si to holky moc užily.

Jinak v tom vedru se mi ani moc nechce tahat ven foťák, takže aktuální fotky budou nejdřív o víkendu.;-)

27.8.2009 19:35
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Marti, my jsme měli s pesanama včera poslední prochajdu až v noci. Trochu jsme zaspali...Ale dobrý, v noci je venku fajn, konečně byl chládek tak si to holky moc užily.

Jinak v tom vedru se mi ani moc nechce tahat ven foťák, takže aktuální fotky budou nejdřív o víkendu.;-)

Takhle u nás probíhá velké česání

27.8.2009 19:38
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Takhle u nás probíhá velké česání

fakt si to užívá

27.8.2009 19:42
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
fakt si to užívá

27.8.2009 19:49
martasek

XXX.XXX.248.253

27.8.2009 19:53
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
a poslední

Marti, to je super, jak si Akimek užívá česání.Héra to zrovna moc nemusí. Ta se vždycky tváří, že ji s tím hrozně obtěžuju a jestli prý náhodou nemám jinou zábavu než ji česat.
A když potřebuješ Akimka učesat na druhé straně, otočí se ochotně na druhý bok? Já Héru vždycky musím hooodně přemlouvat. Kolikrát dělá, že tvrdě spí.

27.8.2009 20:11
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, to je super, jak si Akimek užívá česání.Héra to zrovna moc nemusí. Ta se vždycky tváří, že ji s tím hrozně obtěžuju a jestli prý náhodou nemám jinou zábavu než ji česat.
A když potřebuješ Akimka učesat na druhé straně, otočí se ochotně na druhý bok? Já Héru vždycky musím hooodně přemlouvat. Kolikrát dělá, že tvrdě spí.

Immy a štěňátka

27.8.2009 20:12
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Immy a štěňátka

mimčo

27.8.2009 20:13
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
mimčo

štěnda...

27.8.2009 20:27
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
štěnda...

Katuš,štěňátka jsou super,hlavně ať jsou zdravaá a najdou hodné páníky

Akimkovi,česání fakt nedělá problémy,trošku mu vadí ty kalhotky na zadních hohách,ale jak je vidět z fotek tak celkově super.Otočí se klidně i na druhou stranu,sice ne na povel,ale po nějaké chvilce ano.On se nešeče vždy jen v leže,ale takové to běžné česání,co druhý den,děláme ve stoje,ale jak je to to veliké pořádné česání tak si lehne,protože ví,že to bude na dýl

27.8.2009 20:30
jitas

XXX.XXX.159.210

martasek napsal(a):
Katuš,štěňátka jsou super,hlavně ať jsou zdravaá a najdou hodné páníky

Akimkovi,česání fakt nedělá problémy,trošku mu vadí ty kalhotky na zadních hohách,ale jak je vidět z fotek tak celkově super.Otočí se klidně i na druhou stranu,sice ne na povel,ale po nějaké chvilce ano.On se nešeče vždy jen v leže,ale takové to běžné česání,co druhý den,děláme ve stoje,ale jak je to to veliké pořádné česání tak si lehne,protože ví,že to bude na dýl

Ahoj holky. Tak psi-chlapi asi česání mají raději než holky. Jonáš to prý má taky rád a taky se sám nastavuje Anne česání nemusí, hlavně kalhotky a nejhorší je ocas. To pořád někam pochoduje.

Včera jsem si vzpomněla na Bany a Roxanku, přišla k nám na cvičák slečna s americkým buldokem - fenkou

27.8.2009 20:47
martasek

XXX.XXX.248.253

jitas napsal(a):
Ahoj holky. Tak psi-chlapi asi česání mají raději než holky. Jonáš to prý má taky rád a taky se sám nastavuje Anne česání nemusí, hlavně kalhotky a nejhorší je ocas. To pořád někam pochoduje.

Včera jsem si vzpomněla na Bany a Roxanku, přišla k nám na cvičák slečna s americkým buldokem - fenkou

jé Jituš,to je super a nevíš podrobnosti?věk,barva,pp a fotka by nebyla?Jituš,dám Ti bojový úkol,prosím vyfotila by si ji?Děkuji

28.8.2009 09:11
jitas

XXX.XXX.114.236

martasek napsal(a):
jé Jituš,to je super a nevíš podrobnosti?věk,barva,pp a fotka by nebyla?Jituš,dám Ti bojový úkol,prosím vyfotila by si ji?Děkuji

Marti, je bílá a na hlavě má nějaký hnědý flek, myslím, že kolem oka. Asi to bude mlaďoška. Jestli tam příště bude, zkusím nafotit, aspoň telefonem.

28.8.2009 12:44
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Marti, je bílá a na hlavě má nějaký hnědý flek, myslím, že kolem oka. Asi to bude mlaďoška. Jestli tam příště bude, zkusím nafotit, aspoň telefonem.

Ahoj holky, potkali jsme u nás v parku lidi, kteří mají fenku leonka po Borůvce a Zeusovi. Prý je jí taky pořádnej kus.
Vítá páníky a návštěvy dost bouřlivě, no jako většina leonků, páníci na to chudáci nebyli zvyklí.

28.8.2009 18:58
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Ahoj holky, potkali jsme u nás v parku lidi, kteří mají fenku leonka po Borůvce a Zeusovi. Prý je jí taky pořádnej kus.
Vítá páníky a návštěvy dost bouřlivě, no jako většina leonků, páníci na to chudáci nebyli zvyklí.

Jituš,to by si byla moc hodná,kdyby si ji vyfotila a zjistila aspoň odkud je,děkuji.

Katuš,však Zeus je krásnej mohutnej (vždyť je ze severu) tak je fajn,že i odchovy po něm jsou takové.A to vítání návštěv by se mělo začít psát do standartu,ať nový páníci nejsou vyvalení z toho jakého mají "hlídače"

28.8.2009 20:09
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Jituš,to by si byla moc hodná,kdyby si ji vyfotila a zjistila aspoň odkud je,děkuji.

Katuš,však Zeus je krásnej mohutnej (vždyť je ze severu) tak je fajn,že i odchovy po něm jsou takové.A to vítání návštěv by se mělo začít psát do standartu,ať nový páníci nejsou vyvalení z toho jakého mají "hlídače"

Marti, jj Zeus je fakt ohromnej leon, pamatuju si ho z výstavy. Taky myslím, že vítání by leonci měli mít napsáno ve standardu.Někdy mám obavy, že mě Héra u toho přizabije. Většinou jsem od ní aspoň trochu podrápaná.Ale už jsem si na to zvykla, když je hodně rozdováděná, tak to vždycky stojí za to.

28.8.2009 20:14
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Marti, jj Zeus je fakt ohromnej leon, pamatuju si ho z výstavy. Taky myslím, že vítání by leonci měli mít napsáno ve standardu.Někdy mám obavy, že mě Héra u toho přizabije. Většinou jsem od ní aspoň trochu podrápaná.Ale už jsem si na to zvykla, když je hodně rozdováděná, tak to vždycky stojí za to.

Jak jsme na zahradě napouštěli bazén...

28.8.2009 20:22
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Jak jsme na zahradě napouštěli bazén...

28.8.2009 20:29
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Héra kontroluje nafouknutý bazén

28.8.2009 20:31
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra kontroluje nafouknutý bazén

nejradši by tam hned skočila

28.8.2009 20:33
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
nejradši by tam hned skočila

už to asi dlouho nevydrží

28.8.2009 20:38
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
už to asi dlouho nevydrží

"Hm, už tam trocha vody je..."

28.8.2009 20:39
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
"Hm, už tam trocha vody je..."

A už je tam

28.8.2009 20:42
kelly

XXX.XXX.136.91

28.8.2009 20:45
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Zaženem žízeň

28.8.2009 20:46
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Zaženem žízeň

28.8.2009 20:50
kelly

XXX.XXX.136.91

28.8.2009 20:52
kelly

XXX.XXX.136.91

28.8.2009 20:58
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Héra ve svým bazénku

28.8.2009 21:04
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra ve svým bazénku

28.8.2009 21:06
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Tak jsem to tu zase trochu zahltila fotkama, když tak se taky přidejte holky.;-) Další fotky budou o víkendu...

28.8.2009 21:40
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Tak jsem to tu zase trochu zahltila fotkama, když tak se taky přidejte holky.;-) Další fotky budou o víkendu...

Katko,super fotky z bazénu.Mě to dělá Akim u kamarádky na zahradě.Už několikrát jsem ho neuhlídala a vlezl mi do velkého bazénu a když jsem chtěla aby vylezl,tak si stoupl doprostřed a dělal že mě neslyší,protože věděl,že tam za ním nepůjdu.Pak vylezl sám.Což o to ,kdyby šlo o můj bazén vůbec by mi to nevadilo,ale přece jen to není můj bazén a měla jsem strach aby ho drápkem nepropíchl.....škoda,že jsem to nikdy nestihla vyfotit

Posílám fotečku-Apollo zdraví Akimka.

28.8.2009 22:11
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
Katko,super fotky z bazénu.Mě to dělá Akim u kamarádky na zahradě.Už několikrát jsem ho neuhlídala a vlezl mi do velkého bazénu a když jsem chtěla aby vylezl,tak si stoupl doprostřed a dělal že mě neslyší,protože věděl,že tam za ním nepůjdu.Pak vylezl sám.Což o to ,kdyby šlo o můj bazén vůbec by mi to nevadilo,ale přece jen to není můj bazén a měla jsem strach aby ho drápkem nepropíchl.....škoda,že jsem to nikdy nestihla vyfotit

Posílám fotečku-Apollo zdraví Akimka.

bububu

28.8.2009 22:15
martasek

XXX.XXX.248.253

martasek napsal(a):
bububu

máš něco dobrého?

29.8.2009 12:37
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
máš něco dobrého?

Marti, je to určitě výhoda, když se pes koupe ve "svém" bazénu. Nebýt náš, taky bych měla obavy, aby pesan bazén nechtěně neprotrhl.
Náš bazén byl původně určen na koupání pro lidi, ale když máš leonbergera, tak ten se chce většinou koupat taky.
Takže já jsem s tím dopředu počítala, že se v něm budou cachtat hlavně pesani.

Moc hezký fotky Akimka s Apollem.

29.8.2009 12:54
martasek

XXX.XXX.248.253

kelly napsal(a):
Marti, je to určitě výhoda, když se pes koupe ve "svém" bazénu. Nebýt náš, taky bych měla obavy, aby pesan bazén nechtěně neprotrhl.
Náš bazén byl původně určen na koupání pro lidi, ale když máš leonbergera, tak ten se chce většinou koupat taky.
Takže já jsem s tím dopředu počítala, že se v něm budou cachtat hlavně pesani.

Moc hezký fotky Akimka s Apollem.

Roxanka s Apollkem

29.8.2009 18:39
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Roxanka s Apollkem

Héra v bazénu s Eny a paničkou. Eny se tam moc nelíbilo

29.8.2009 18:41
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Héra v bazénu s Eny a paničkou. Eny se tam moc nelíbilo

29.8.2009 18:45
kelly

XXX.XXX.136.91

29.8.2009 18:47
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
havaj...

pití vody z bazénu...

29.8.2009 18:53
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
pití vody z bazénu...

a skok ven

29.8.2009 18:57
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
a skok ven

po koupeli se Heruš posilnila nezralým jablkem...

29.8.2009 19:00
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
po koupeli se Heruš posilnila nezralým jablkem...

Bylo sice dost kyselý, ale nevadí

29.8.2009 19:03
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Bylo sice dost kyselý, ale nevadí

ještě si pohrála s meruňkou...

29.8.2009 19:11
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
ještě si pohrála s meruňkou...

30.8.2009 15:39
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Ahoj všichni, na dnešek jsem měla s pesanama naplánovaný výlet k vodě, ale bohužel z toho sešlo. Héra kulhá na nohu, takže může bohužel jen na kratší prochajdy.Stalo se jí to včera, když ze sedu najednou vyskočila na všechny čtyři a utíkala se podívat na příchozího NO. Ona je někdy strašně hrrr, prostě se chce s každým novým psem okamžitě seznámit - před vteřinou bylo pozdě, a pak za ním letí jako blázen, aby náhodou o něco nepřišla. Vypadá to na nataženej sval, doufám, že to není nic horšího. Doma jí na nohu dávám studenej zábal, to se jí docela líbí. Mimochodem, ona moc ráda dělá maroda, kolikrát se tváří, že je to mnohem horší, než to ve skutečnosti je.
Tak uvidíme, příští týden by mohla mít nohu ok.

30.8.2009 21:35
astarte

XXX.XXX.142.78

kelly napsal(a):
Ahoj všichni, na dnešek jsem měla s pesanama naplánovaný výlet k vodě, ale bohužel z toho sešlo. Héra kulhá na nohu, takže může bohužel jen na kratší prochajdy.Stalo se jí to včera, když ze sedu najednou vyskočila na všechny čtyři a utíkala se podívat na příchozího NO. Ona je někdy strašně hrrr, prostě se chce s každým novým psem okamžitě seznámit - před vteřinou bylo pozdě, a pak za ním letí jako blázen, aby náhodou o něco nepřišla. Vypadá to na nataženej sval, doufám, že to není nic horšího. Doma jí na nohu dávám studenej zábal, to se jí docela líbí. Mimochodem, ona moc ráda dělá maroda, kolikrát se tváří, že je to mnohem horší, než to ve skutečnosti je.

Ahoj Kelly, taky doufám, že to nebude nic vážnýho. Hlavně aby to nebyla šlacha, ten vlčák na Špilberku tu nohu nemá do teď v pořádku.
Heruš má holt raketový start. To ani Alf takhle za psem neletí, on není takovej sprinter. Tak pozdravuj Herušku od Alfáka a ať se brzo uzdraví, aby se mohli spolu zase vyblbnout.

30.8.2009 21:49
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Ahoj Kelly, taky doufám, že to nebude nic vážnýho. Hlavně aby to nebyla šlacha, ten vlčák na Špilberku tu nohu nemá do teď v pořádku.
Heruš má holt raketový start. To ani Alf takhle za psem neletí, on není takovej sprinter. Tak pozdravuj Herušku od Alfáka a ať se brzo uzdraví, aby se mohli spolu zase vyblbnout.

Holky moc pěkný fotky. Heruš má nádhernej luxusní bazén.
A Roxance s Apollem to spolu moc sluší. Jsou perfektní dvojka.
Na Apollovi je vidět, že se mu Akim líbí. Určitě z nich budou dobří kámoši.

30.8.2009 21:56
astarte

XXX.XXX.142.78

astarte napsal(a):
Holky moc pěkný fotky. Heruš má nádhernej luxusní bazén.
A Roxance s Apollem to spolu moc sluší. Jsou perfektní dvojka.
Na Apollovi je vidět, že se mu Akim líbí. Určitě z nich budou dobří kámoši.

Já teď moc nefotím, ale pokusím se sem dát obrázek, kterej jsem vytvořila v corelu. A téma, jak jinak než Alfák.

31.8.2009 08:15
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):

Ahoj Katko, tak přejeme Héře brzké uzdravení, ať je to "jen" ten natažený sval a může zase brzo skotačit

31.8.2009 08:17
jitas

XXX.XXX.114.236

astarte napsal(a):
Já teď moc nefotím, ale pokusím se sem dát obrázek, kterej jsem vytvořila v corelu. A téma, jak jinak než Alfák.

Astarte, moc pěkný obrázek Alfíka

31.8.2009 10:20
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):

Ahoj Astarte, šlacha to naštěstí není. Vypadá to, že to má natažené v rameni. včera odpoledne se chtěla rozběhnout za svým psím kamarádem, tak to potom začala hned kulhat. Večer jsem jí celou nohu masírovala a ráno už zase řádila. Ještě to není úplně ok, ale už se venku i trochu proběhne, aniž by kulhala. Samozřejmě to nesmí přehánět.
Jo, ona je poloviční blázen jak říkám já.Nikdy dopředu nepřemýšlí než něco udělá, je dost impulsívní. Kdyby byl před ní sráz, je jí to jedno, hlavně když může utíkat. Však jednou kvůli veverce spadla na záda, jakmile vidí veverku, nevnímá už nic jinýho. No je to poděs. Čekala bych, že v tomto věku už bude leonberger klidnější, ale nevypadá to, že by se vůbec někdy měla sklidnit.
Děkujem za pozdrav od Alfíka, taky ho moc pozdravujem.;-)

Jj, to vím, že Brit tu šlachu ještě nemá dobrou. Chudák malej, takovej temperamentní pesan a nemůže se pořádně proběhnout.

31.8.2009 10:21
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):

Astarte, nádhernej obrázek Alfíka. Seš šikula.

31.8.2009 10:26
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko, tak přejeme Héře brzké uzdravení, ať je to "jen" ten natažený sval a může zase brzo skotačit

Jitko, nic vážnýho Héra s nohou naštěstí nemá. Dneska už to vypadá dobře, takže venku už trochu skotačí.Ale ještě to raději moc nepřeháníme. Musím ji brzdit, když chce moc dovádět. To víš, ona by letěla do kopců i s nemocnou nohou.
Jak se má Annie?

31.8.2009 10:37
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, nic vážnýho Héra s nohou naštěstí nemá. Dneska už to vypadá dobře, takže venku už trochu skotačí.Ale ještě to raději moc nepřeháníme. Musím ji brzdit, když chce moc dovádět. To víš, ona by letěla do kopců i s nemocnou nohou.
Jak se má Annie?

Katko, tak to jsem ráda, že to s nohou není nic vážného. Ale raději opatrně. Holt ji budeš muset trochu krotit

Anne se má fajn, stopujeme, ale váhám, jestli se na zkoušku přihlásit, teď jsme měli 3x po sobě "narušenou" stopu - 2x nám ji přešly srnky, jednou cizí pes s pánem. Poprvé u těch srnek, to je i viděla, tak to stopu vůbec neudělala, prostě chtěla letět za nimi, včera srnky naštěstí neviděla, ale v úseku, kde nám pošlapaly stopu, tak šla pochopitelně po jejich stopě, pak stopu sice s mou pomocí dokončila, ale...no tak nevím.

31.8.2009 10:53
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, tak to jsem ráda, že to s nohou není nic vážného. Ale raději opatrně. Holt ji budeš muset trochu krotit

Anne se má fajn, stopujeme, ale váhám, jestli se na zkoušku přihlásit, teď jsme měli 3x po sobě "narušenou" stopu - 2x nám ji přešly srnky, jednou cizí pes s pánem. Poprvé u těch srnek, to je i viděla, tak to stopu vůbec neudělala, prostě chtěla letět za nimi, včera srnky naštěstí neviděla, ale v úseku, kde nám pošlapaly stopu, tak šla pochopitelně po jejich stopě, pak stopu sice s mou pomocí dokončila, ale...no tak nevím.

Jj Jitko, musím Heruš trochu hlídat. S takovým blázínkem to ani jinak nejde.

Jestli je Anne na stopy dobrá, určitě bych ji na zkoušku přihlásila. Pokaždé tam snad srnky nebudou. Héra kdyby viděla srnky, tak už by ji nic jiného nezajímalo. Začala by pištět a snažila by se mi vytrhnout i s vodítkem. Ty její lovecký vášně jsou někdy dost hrozný. Úplně stačí když občas v lese narazíme na zajíce, to taky stojí za to. ;-)

31.8.2009 11:58
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):

Jestli je Anne na stopy dobrá, určitě bych ji na zkoušku přihlásila. Pokaždé tam snad srnky nebudou. Héra kdyby viděla srnky, tak už by ji nic jiného nezajímalo. Začala by pištět a snažila by se mi vytrhnout i s vodítkem. Ty její lovecký vášně jsou někdy dost hrozný. Úplně stačí když občas v lese narazíme na zajíce, to taky stojí za to. ;-)

Jitko, tak aby toho nebylo málo, Kris má s Lindou další problém - po tom zánětu ucha. Lindě se udělalo na krku pod uchem mokvající místo bez srsti. To je poslední dobou s psiskama pořád něco.

31.8.2009 13:23
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):

Katko, to víš, zrovna teď 3x po sobě ta stopa taková nepovedená, tak mi to trochu ubralo nadšení - už jsem nás viděla, jak to takhle mastíme na zkoušce :-( Srnky se můžou objevit i na zkoušce, a při našem štěstí... Jojo, to je ten leonbergeří "neexistující lovecký pud", co?

Tak přejeme brzké uzdravení i Lindě. Ta má smůlu, holka :-(

31.8.2009 14:59
kalu

XXX.XXX.67.182

kelly napsal(a):

Ahoj holky,můžu vám sem do diskuse vpadnou s fotkou naší Tajgunky ? Potřebuju si taky vyzkoušet,jetsli mi jdou vkládat fotky.

31.8.2009 19:00
kelly

XXX.XXX.136.91

kalu napsal(a):
Ahoj holky,můžu vám sem do diskuse vpadnou s fotkou naší Tajgunky ? Potřebuju si taky vyzkoušet,jetsli mi jdou vkládat fotky.

Káťo, určitě se k nám s Tajgunkou můžeš přidat a dávat sem její fotky.Nebylas tu náhodou už dříve? Je to ta kříženka leonbergera?

31.8.2009 19:10
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, to víš, zrovna teď 3x po sobě ta stopa taková nepovedená, tak mi to trochu ubralo nadšení - už jsem nás viděla, jak to takhle mastíme na zkoušce :-( Srnky se můžou objevit i na zkoušce, a při našem štěstí... Jojo, to je ten leonbergeří "neexistující lovecký pud", co?

Tak přejeme brzké uzdravení i Lindě. Ta má smůlu, holka :-(

Jitko, jděte s Anne do té zkoušky na stopy. Za zkoušku nic nedáš, a třeba jí to tam půjde moc dobře.Budem vám s Hérou držet palce.

Byli jsme se dnes s Heruškou podívat za jejím skoroženichem. Héra se mu moc líbila, byl z ní celej pryč - to asi už brzo bude hárat. Domlouvali jsme se na krytí, ale až na jaro, protože v zimě odchovávat štěňata je větší problém než na jaře. Do té doby k nim budeme s Heruškou občas jezdit na návštěvy, aby si Héra a její skoroženich na sebe zvykli. Zatím to vypadá, že si padli do oka, tak snad jim to vydrží.
Mám docela dost fotek, ale ještě je nemám v PC, tak potom hodím na ně odkaz. Ale asi raději do mailu.;-)

31.8.2009 19:13
jitas

XXX.XXX.159.210

kelly napsal(a):
Jitko, jděte s Anne do té zkoušky na stopy. Za zkoušku nic nedáš, a třeba jí to tam půjde moc dobře.Budem vám s Hérou držet palce.

Byli jsme se dnes s Heruškou podívat za jejím skoroženichem. Héra se mu moc líbila, byl z ní celej pryč - to asi už brzo bude hárat. Domlouvali jsme se na krytí, ale až na jaro, protože v zimě odchovávat štěňata je větší problém než na jaře. Do té doby k nim budeme s Heruškou občas jezdit na návštěvy, aby si Héra a její skoroženich na sebe zvykli. Zatím to vypadá, že si padli do oka, tak snad jim to vydrží.
Mám docela dost fotek, ale ještě je nemám v PC, tak potom hodím na ně odkaz. Ale asi raději do mailu.;-)

Katko, no uvidíme, budeme trénovat. Ono taky ještě nemám potvrzeno, že bude na zkouškách volné místo. Takže třeba z toho nakonec nic nebude.

Na Héřina ženicha jsem moc zvědavá, můžeš mi ten odkaz prosím dát do mailu? Díky

31.8.2009 19:17
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, no uvidíme, budeme trénovat. Ono taky ještě nemám potvrzeno, že bude na zkouškách volné místo. Takže třeba z toho nakonec nic nebude.

Na Héřina ženicha jsem moc zvědavá, můžeš mi ten odkaz prosím dát do mailu? Díky

Jj Jitko, určitě ti odkaz na fotky pošlu hned, jak je dám do PC. Dneska už to asi nestihnu. Ještě musím jít nakrmit dravou zvěř.Doufám, že zítra si na to udělám čas.

31.8.2009 20:34
kelly

XXX.XXX.136.91

kelly napsal(a):
Káťo, určitě se k nám s Tajgunkou můžeš přidat a dávat sem její fotky.Nebylas tu náhodou už dříve? Je to ta kříženka leonbergera?

Mimochodem, Tajgunka je moc hezká. Zbarvením mi docela připomíná setřičku mé feńule, ta je taky taková tmavší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík