Maltézačci ukažte se!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2006 19:55

Nikde tady nevidím tohle plemeno,tak aspoň pošlu tu naší.
Je to roční fenka s PP.

7.5.2006 19:57

bubu napsal(a):
Je to roční fenka s PP.

A ještě.

7.5.2006 19:59

bubu napsal(a):
A ještě.

kdepak jsem???

7.5.2006 20:04

bubu napsal(a):
kdepak jsem???

Tak ja se pridam, ja pravda ze tady se maltezacci moc nevidi, ale u nas ve meste taky vubec nejsou Tohle je nas Ducky /daky/, ale rikame mu Ducanku

7.5.2006 20:06

michelle napsal(a):
Tak ja se pridam, ja pravda ze tady se maltezacci moc nevidi, ale u nas ve meste taky vubec nejsou Tohle je nas Ducky /daky/, ale rikame mu Ducanku

Je sice od puvodnich majitelu ostrihany, a i kdyz mu to hrozne slusi, necham mu narust dlouhou srst

7.5.2006 20:07

michelle napsal(a):
Je sice od puvodnich majitelu ostrihany, a i kdyz mu to hrozne slusi, necham mu narust dlouhou srst

A takhle vypadal s dlouhou srsti pred nejaky casem..

7.5.2006 20:08

michelle napsal(a):
A takhle vypadal s dlouhou srsti pred nejaky casem..

Od koho vase fenka je? Jak se jmenuje?

Posledni fotka s nasim jorksirem Qestem...

7.5.2006 21:25

michelle napsal(a):
Od koho vase fenka je? Jak se jmenuje?

Posledni fotka s nasim jorksirem Qestem...

Naše fenečka je od jedné paní z Havířova, je prvorozené, má ještě sestru, ale ta je někde daleko. My jsme z karviné a vy_Fenečku chceme dát odbonitovat, takže ji necháváme narůst dlouhou srst, ikdyž jí jrátká hrozně sluší.

7.5.2006 21:28

bubu napsal(a):
Naše fenečka je od jedné paní z Havířova, je prvorozené, má ještě sestru, ale ta je někde daleko. My jsme z karviné a vy_Fenečku chceme dát odbonitovat, takže ji necháváme narůst dlouhou srst, ikdyž jí jrátká hrozně sluší.

Promiňte chybička se vloudila: vy_Fenečku...-my fenečku.....

8.5.2006 10:40

bubu napsal(a):
Promiňte chybička se vloudila: vy_Fenečku...-my fenečku.....

zdravím,konečně tady někdo založil mě velmi blízké téma
tak se taky přidáme.
tohle je asi naše nejposlednější fotka. Maltézáček - Richie. 7měs.

8.5.2006 10:42

alenka napsal(a):
zdravím,konečně tady někdo založil mě velmi blízké téma
tak se taky přidáme.
tohle je asi naše nejposlednější fotka. Maltézáček - Richie. 7měs.

tady je Richie s naším setříkem.

8.5.2006 10:44

alenka napsal(a):
tady je Richie s naším setříkem.

Richie s dortem - půl roku.

8.5.2006 10:48

alenka napsal(a):
Richie s dortem - půl roku.

Richie poprvé doma, cca 2měs.

8.5.2006 16:16

alenka napsal(a):
Richie poprvé doma, cca 2měs.

Richie je pěkný pejsek, je s PP? A jestli jo uvažujete o bonitaci? Odkuď jste? Děkuji.

8.5.2006 17:29

bubu napsal(a):
Richie je pěkný pejsek, je s PP? A jestli jo uvažujete o bonitaci? Odkuď jste? Děkuji.

ne,ne riček nemá PP,trochu jsem se unáhlila v koupi. dnes vím,že by mě moc bavilo chodit na výstavy a podobné radosti. tak přístě. ale i tak tak je rich. super pes a moc poslušný,takže vůbec ničeho nelituju. jsem ze zlína a přechodně také z prahy.

3.8.2006 12:38

alenka napsal(a):
ne,ne riček nemá PP,trochu jsem se unáhlila v koupi. dnes vím,že by mě moc bavilo chodit na výstavy a podobné radosti. tak přístě. ale i tak tak je rich. super pes a moc poslušný,takže vůbec ničeho nelituju. jsem ze zlína a přechodně také z prahy.

Maltézáčci je super téma o kterém se dá psát do nekonečna.Tak se taky trochu přidám.Doma máme 6 maltézáčků a všichni jsou skvělí. Přidávám nějakou tu fotečku.

3.8.2006 12:39

katri napsal(a):
Maltézáčci je super téma o kterém se dá psát do nekonečna.Tak se taky trochu přidám.Doma máme 6 maltézáčků a všichni jsou skvělí. Přidávám nějakou tu fotečku.

a ještě fotečky našich mrňousků

4.8.2006 19:46

katri napsal(a):

Čím "likvidujete" stopy od slz?? Tato otázka už byla mnohokrát položena, ale pořád hledám ten správný recept.

4.8.2006 20:05

pocero napsal(a):
Čím "likvidujete" stopy od slz?? Tato otázka už byla mnohokrát položena, ale pořád hledám ten správný recept.

Čínanům se nic nelikviduje!!!

4.8.2006 20:22

black napsal(a):
Čínanům se nic nelikviduje!!!

o čínanech se taky díky bohu nikdo nebaví...

4.8.2006 20:25

pocero napsal(a):

já mám zatím vyzkoušeno Super bělící gel od allsystems-ten nepomohl. ted mu na slzy dávám Tear clean od 8in1- ten nám skvrny docela vysvětlil,rozhodně lépe než super bělící gel. a ještě mám v plánu zkusit Bílé světlo od Petsilk. tak jsem zvědavá, pokud ale vašemu pesovi slzí očka tak moc jako mému,tak se obávám,že nám úplně na 100% nikdy nic nevybělí.

4.8.2006 20:26

katri napsal(a):

a můžu se zeptat,čím ošetřujete očka vy, katri?

4.8.2006 23:52

alenka napsal(a):

Množitelko oříšků na bez pp stařičké setřici, na skvrny pod očima je nejlepší louh

5.8.2006 11:45

rumovapralinka napsal(a):
Množitelko oříšků na bez pp stařičké setřici, na skvrny pod očima je nejlepší louh

ježiši chvd,ty se vetřeš všude. to je teda nuda.

5.8.2006 13:16

alenka napsal(a):

Používám také přípravky 8in1 a prosypáváme obyčejnou škrobovou moučkou která pěkně vysuší a nedráždí oči. No a pokud se to nijak nelepší tak pak jdeme k veterináři aby se podíval na oči. Občas se některým maltézáčkům udělají takové uzlíčky na spodním víčku a ty dráždí oči. Veterinář je seškrábne. A nebo se dají pročistit oční kanálky ale to jsme zatím nedělali tak s tím nemám žádné zkušenosti. Tamto nám pomohlo u dvouch psů. Ps.: Na fotce je otec a syn.

5.8.2006 16:06

katri napsal(a):
Používám také přípravky 8in1 a prosypáváme obyčejnou škrobovou moučkou která pěkně vysuší a nedráždí oči. No a pokud se to nijak nelepší tak pak jdeme k veterináři aby se podíval na oči. Občas se některým maltézáčkům udělají takové uzlíčky na spodním víčku a ty dráždí oči. Veterinář je seškrábne. A nebo se dají pročistit oční kanálky ale to jsme zatím nedělali tak s tím nemám žádné zkušenosti. Tamto nám pomohlo u dvouch psů. Ps.: Na fotce je otec a syn.

ti jsou moc roztomilí,chtěla jsem se zeptat,myslíte,že má cenu mému maltézovi natáčet srst,když ji nebude nosit natočenou celý život?chci jen,aby mu srst trochu více narostla. má ji polodlouhou,ale už se mu zastatvila a víc neroste. díky.

5.8.2006 16:21

alenka napsal(a):
ti jsou moc roztomilí,chtěla jsem se zeptat,myslíte,že má cenu mému maltézovi natáčet srst,když ji nebude nosit natočenou celý život?chci jen,aby mu srst trochu více narostla. má ji polodlouhou,ale už se mu zastatvila a víc neroste. díky.

Polej ho Savem Alenko, a't není jako dalmatin. Z Cotona Maltézáka neuděláš

5.8.2006 17:28

alenka napsal(a):

Cenu to nemá. Je to pro Vás zbytečná práce.Po dobu co by jste srst natáčela tak by jí měl pěknou a dlouhou ale jak by jste ji přestala natáčet tak by se mu zase zkrátila protože by si ji ošoupal o zem. Raději ho nechte bez natáček. Je to lepší pro Vás i pejska. Než by si na to zvykl trvalo by to nějakou dobu.A v natáčkách si tu jeho srst moc neužijete. A pokud mu teď srst neroste, nevadí. Každá srst má období klidu a nějakou dobu neroste. Zkusila jste mu srst stříkat norkovým olejem?

5.8.2006 17:33

Nevím co má společného Dalmatin s Cotonem? A Vy chováte Maltézáčky že jste takový Expert nebo jen Xentilky Lentylky?

5.8.2006 17:49

katri napsal(a):
Cenu to nemá. Je to pro Vás zbytečná práce.Po dobu co by jste srst natáčela tak by jí měl pěknou a dlouhou ale jak by jste ji přestala natáčet tak by se mu zase zkrátila protože by si ji ošoupal o zem. Raději ho nechte bez natáček. Je to lepší pro Vás i pejska. Než by si na to zvykl trvalo by to nějakou dobu.A v natáčkách si tu jeho srst moc neužijete. A pokud mu teď srst neroste, nevadí. Každá srst má období klidu a nějakou dobu neroste. Zkusila jste mu srst stříkat norkovým olejem?

Nejsem Nadbůch ale svojí inteligencí se mu rovnám.
A Xentilka je nejhezčí maltézák

6.8.2006 13:23

katri napsal(a):

jasně,norkovým sprejem od allsystems ho vždy nastříkám než ho začnu česat. tak uvidíme,třeba to tomu mému ještě trochu povyroste.

6.8.2006 13:25

já sice cotona nemám,ale nevadí chvd,jdi si radši dát ruma,vidět že už máš absťák a nevíš co meleš.

6.8.2006 18:43

bubu napsal(a):
Je to roční fenka s PP.

Také u Vás tak prší? Tady je to hrozné. Leje celý den.Tak Vám chci ukázat jak vypadá psí prasátko. To už nemáte nikdo žádné fotky? Tak krásně se na ně koukalo.

6.8.2006 19:03

katri napsal(a):
Také u Vás tak prší? Tady je to hrozné. Leje celý den.Tak Vám chci ukázat jak vypadá psí prasátko. To už nemáte nikdo žádné fotky? Tak krásně se na ně koukalo.

To jsou moc hezcí psíci. Mohou je mít i začátečníci? Kde se dá dobře sehnat tento pejsek. Jsou v republice kvalitní chovy s PP? Pod jakým klubem je toto plemeno registrováno a kde má na internetu klub stránky.

Opravdu je to milé plemeno ale bohužel není ho moc venku vidět.

Děkuji Polštářek

6.8.2006 19:27

polstarek napsal(a):
To jsou moc hezcí psíci. Mohou je mít i začátečníci? Kde se dá dobře sehnat tento pejsek. Jsou v republice kvalitní chovy s PP? Pod jakým klubem je toto plemeno registrováno a kde má na internetu klub stránky.

Děkuji Polštářek

V Čechách jsou 2 kluby maltézáků.
Českomoravský klub www.maltese-klub.maltese.com a pak Moravskoslezský www.bestinshow.cz/klub
A máme tu velmi kvalitní chovy maltézáků. Vždyť čeští Maltézáci získávají mnoho ocenění i ve světě.
A k tomu zda je plemeno vhodné i pro začátečníka. Každý z nás jednou začínal a dělal chyby.

6.8.2006 19:45

polstarek napsal(a):

Děkuji Polštářek

Pokud chcete tak příští sobotu 12.8. pořádá Českomoravský klub klubovou výstavu maltézáčků v Kladně.

6.8.2006 20:10

katri napsal(a):

tak já ještě něco přidám.

6.8.2006 20:10

alenka napsal(a):

6.8.2006 20:32

alenka napsal(a):

Děkuji, hezké fotky.Také něco dám.

6.8.2006 20:36

alenka napsal(a):

A ještě něco.

6.8.2006 20:55

katri napsal(a):
Pokud chcete tak příští sobotu 12.8. pořádá Českomoravský klub klubovou výstavu maltézáčků v Kladně.

Děkuji. Škoda, že se na tu klubovku nedostanu. Mám v ten termín u sebe návštěvu s novým klientem. Když nepřijedou tak jedu na chatu.

Ale určitě se na nějakou pojedu podívat. Čas si na to určitě udělám.

S pozdravem Polštářek

6.8.2006 21:42

katri napsal(a):
A ještě něco.

jééé, štěně dalmatina, má úžasné fleky ale odbarvovač to jistí

6.8.2006 23:05

jééé, štěně dalmatina, má úžasné fleky ale odbarvovač to jistí

Na klubovce na Kladně budou jistě samé špičkové odchovy
teriér,hrbáček Matýsek,žofré s downfacem a krosničkou,no samé superbomby,výborná show a jistě bude i závěrečné hromadné fotografování.

6.8.2006 23:14

Na klubovce na Kladně budou jistě samé špičkové odchovy
teriér,hrbáček Matýsek,žofré s downfacem a krosničkou,no samé superbomby,výborná show a jistě bude i závěrečné hromadné fotografování.

Cmokyho maminka Prcek

6.8.2006 23:26

cmoky napsal(a):
Cmokyho maminka Prcek

štěňátka po ICH.Aston GEMMA

6.8.2006 23:27

cmoky napsal(a):
štěňátka po ICH.Aston GEMMA

taktéž

6.8.2006 23:29

cmoky napsal(a):
taktéž