Ahojky, pokud někdo máte grifonka, tak prosím napište a pochlubte se svými miláčky. Já sem vkládám moji bruselskou fenku - 8 měsíců.
tesky
napsal(a):
Ahojky, pokud někdo máte grifonka, tak prosím napište a pochlubte se svými miláčky. Já sem vkládám moji bruselskou fenku - 8 měsíců.
ahoj, odkud jsi? Mí kamarádi mají grifonka.
tesky
napsal(a):
Zdravím a připojuju se - mám brabantičku Daisy. Ultrazávislačku
tesky
napsal(a):
Další fotka - vysmátá Dejska
vzdimal
napsal(a):
Tři grifonci
hehe, to je smečka :)) ... posílám tu svou
burunduk
napsal(a):
hehe, to je smečka :)) ... posílám tu svou
To je skvělé, máte nádherný grifonky. Já připojuji zase tu svoji bruselačku
tesky
napsal(a):
To je skvělé, máte nádherný grifonky. Já připojuji zase tu svoji bruselačku
Jeee ta je hedvábná !
tesky
napsal(a):
Tak ještě jedna
ježiš to jsou krásní rafánci, grifonek je můj velký favorit, teď máme sice plnou kapacitu (3 hafani), ale jednou až mi odejde bostonečka tak ji nahradí v posteli . Je těžké si upravovat bruselského doma? Aby byl tak elegantní jako na fotkách od tesky?
viki
napsal(a):
ježiš to jsou krásní rafánci, grifonek je můj velký favorit, teď máme sice plnou kapacitu (3 hafani), ale jednou až mi odejde bostonečka tak ji nahradí v posteli . Je těžké si upravovat bruselského doma? Aby byl tak elegantní jako na fotkách od tesky?
Pro viki: Ahojky, grifonci nejsou nároční. Ani na údržbu. Někdo si nechává grifonka trímovat od profesionála - zaplatí mu a za pár hodin si psa vyzvedne. Já jsem teprve začátečník. Grifonečka Belamína - kterou zde mám na fotkách je můj první grifonek. Trímuji si ji sama podle rad a návodů. Ale protože je to pro ni nepříjemné, jako pro většinu grifonků, můžu si ji tak trímování v klidu rozložit na několik dní. Trimuji ji po hodině v klidu i klidně týden. A sama vím, jak se k ní chovat, kde je to pro ni citlivější a případě ji pohladit, pomazlit se s ní, když jí něco bolí. K nikomu cizímu bych ji trímovat nedala, protože nevím, jak se k ní chovají. Určitě ne tak citlivě, jak já. Ale neboj se toho, je to naprosto úžasné plemeno.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.