S.O.S. prosba akutní!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sejtanova smecka

28.9.2009 18:06
sejtanova smecka

XXX.XXX.202.102

Prosím, nepostrádá někdo mladou středoasiatku bílé barvy, pravděpodobně mladé zvíře?Na krku má antiparazitní obojek, momentálně je už asi 3. den na okraji obce Neznašov u Týna nad Vltavou. Je tam s ní ještě fenka foxteriéra. Podle informací ji chtějí zítra zastřelit, lidé si stěžují na štěkání a mají z ní strach. Pokud by jste věděli o někom komu chybí nebo o někom, kdo by se jí mohl dočasně ujmout, tak pro více informací volejte na tel:602 445 753

28.9.2009 18:14
lavacca

XXX.XXX.1.3

sejtanova smecka napsal(a):
Prosím, nepostrádá někdo mladou středoasiatku bílé barvy, pravděpodobně mladé zvíře?Na krku má antiparazitní obojek, momentálně je už asi 3. den na okraji obce Neznašov u Týna nad Vltavou. Je tam s ní ještě fenka foxteriéra. Podle informací ji chtějí zítra zastřelit, lidé si stěžují na štěkání a mají z ní strach. Pokud by jste věděli o někom komu chybí nebo o někom, kdo by se jí mohl dočasně ujmout, tak pro více informací volejte na tel:602 445 753

A nešlo by ji aspoň dočasně umístit do útulku?

Máme doma už 4 hafany(a to se ještě 3 s 1 fenkou dohromady nesnesou), takže je u nás plno. Zkuste to taky písnout na Mollosové v nouzi.

sejtanova smecka

28.9.2009 18:18
sejtanova smecka

XXX.XXX.202.102

lavacca napsal(a):

Máme doma už 4 hafany(a to se ještě 3 s 1 fenkou dohromady nesnesou), takže je u nás plno. Zkuste to taky písnout na Mollosové v nouzi.

Ještě upřesnění, prosbu píši za známého, který mi toto info volal a prosil, ať to dám na net. Více informací o situaci má on( telefon v úvodním příspěvku).

28.9.2009 18:23
lilinka

XXX.XXX.25.82

lavacca napsal(a):

to jako nezavoláte policajty aby jí odvezli do útulku? To jí bude nějakej blbec hned střílet? To nechápu.. Někomu se třeba ztratila a někdo jí hledá... Doufám, že s tím střílením to byl jen vtip

sejtanova smecka

28.9.2009 18:26
sejtanova smecka

XXX.XXX.202.102

lilinka napsal(a):
to jako nezavoláte policajty aby jí odvezli do útulku? To jí bude nějakej blbec hned střílet? To nechápu.. Někomu se třeba ztratila a někdo jí hledá... Doufám, že s tím střílením to byl jen vtip

podle toho, co mi bylo sděleno, tak to policie nechtěla řešit, ale jak jsem již psala, zavolejte na telefonní číslo v úvodním příspěvku, pán Vám vše rád vysvětlí. Já o tom víc nevím.

28.9.2009 19:14
sí

XXX.XXX.148.2

podle toho, co mi bylo sděleno, tak to policie nechtěla řešit, ale jak jsem již psala, zavolejte na telefonní číslo v úvodním příspěvku, pán Vám vše rád vysvětlí. Já o tom víc nevím.

Dejte pak vědět jak to dopadlo, to je hrozný, co se děje.....

28.9.2009 23:00
nada

XXX.XXX.150.74

sí napsal(a):
Dejte pak vědět jak to dopadlo, to je hrozný, co se děje.....

Jano hod to ma SAO forum

30.9.2009 15:27
animalrescue

XXX.XXX.52.246

Krásný den,
obec na území které se pes našel je povinna se o psa postarat! Není možné, aby starosta, nebo kdokoliv jiný řekl, že ho to nezajímá, nebo že psa nechá zastřelit a podobně. Zcela základní informace najdete zde : http://www.animal-rescue.cz /index.php?strana=informace2&clanek=3
Ani zastřelit psa nemůže jen tak někdo a jen tak že štěká. Může to udělat jen myslivecký hospodář, nebo myslivecká stráž a ještě za přesně daných podmínek, které stanovuje zákon o myslivosti.
Policie s toulavým psem nemá de facto nic společného, ale má dohlížet na dodržování zákonů a tedy by měla dohlédnout na to aby se starosta staral.
Sousední Týn nad Vltavou má své vlastní záchytné kotce - pokud by starosta požádal svého většího kolegu o pomoc jistě by mu vyšli alespoň dočasně vstříct. Jinak pokud vím umisťují se psi z této lokality to útulku v Táboře - samozřejmě pokud mají volnou kapacitu a něco to stojí.
Pokud se najde někdo, kdo je schopný se o psy dočasně postarat, nebo kam je umístit jsem ochotný - pokud to nejde - fenu odchytit a převést. Na umístění bohužel nemám kapacitu.
Pokud mám poslední informaci psi na místě již nejsou - pán, na kterého je uveden telefonní kontakt uvedl, že již od neděle a že neví co se s nimi stalo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík