LETNÍ SESTŘIHY NAŠICH MILÁČKŮ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2006 00:23

TAK TOTO JE LETNÍ SESTŘIH HAVANSKÉHO PSÍKA NECELÉ DVA ROKY.JE TO VZATO I S OUŠKAMA, PEJSEK SE BUDE CELÉ LÉTO PROHÁNĚT NA ZAHRADĚ,ZVOLILI JSME NEJKRATŠÍ SESTŘIH TAK ABY BYL LÍBIVÝ,MYSLÍME ŽE TO ARGUSKOVI SLUŠÍ.OD DLOUHÝCH CHLUPŮ SE MU ROZHODNĚ ULEVILO.

13.5.2006 00:24

emikami napsal(a):
TAK TOTO JE LETNÍ SESTŘIH HAVANSKÉHO PSÍKA NECELÉ DVA ROKY.JE TO VZATO I S OUŠKAMA, PEJSEK SE BUDE CELÉ LÉTO PROHÁNĚT NA ZAHRADĚ,ZVOLILI JSME NEJKRATŠÍ SESTŘIH TAK ABY BYL LÍBIVÝ,MYSLÍME ŽE TO ARGUSKOVI SLUŠÍ.OD DLOUHÝCH CHLUPŮ SE MU ROZHODNĚ ULEVILO.

DALŠÍ....

13.5.2006 00:25

emikami napsal(a):
DALŠÍ....

A JEŠTĚ JEDNA...

13.5.2006 00:32

emikami napsal(a):
A JEŠTĚ JEDNA...

ARGUSK.MAMINKA. TÉŽ V KRÁTKÉM STŘIHU, ALE NE TAK MOC, FOTKA NENÍ MOC POVEDENÁ, NECHCE SE USMÍVAT KDYŽ FOTÍM :-) MÁ PONECHÁNÉ OUŠKA, JEN JE MÁ ZASTŘIŽENÉ.

13.5.2006 00:39

emikami napsal(a):
ARGUSK.MAMINKA. TÉŽ V KRÁTKÉM STŘIHU, ALE NE TAK MOC, FOTKA NENÍ MOC POVEDENÁ, NECHCE SE USMÍVAT KDYŽ FOTÍM :-) MÁ PONECHÁNÉ OUŠKA, JEN JE MÁ ZASTŘIŽENÉ.

TAKTÉŽ JEHO MAMINKA.

13.5.2006 00:45

emikami napsal(a):
TAKTÉŽ JEHO MAMINKA.

ARGUSEK V SRSTI...

13.5.2006 00:51

emikami napsal(a):
ARGUSEK V SRSTI...

SESTŘIČKA ANINKA...

13.5.2006 00:58

emikami napsal(a):
SESTŘIČKA ANINKA...

ŠTĚŇATA HAVANSKÝ PSÍK,ARGUSEK S ANINKOU

13.5.2006 01:02

emikami napsal(a):

ŠTĚŇATA HAV. PSÍKŮ JINÝ VRH...A TO UŽ STAČÍ, PŘIDÁVEJTE TAKÉ SVÉ NAROZENÉ CHLUPATÉ KULIČKY, A OSTŘÍHANÉ V JARNÍM , NEBO PRAKTICKÉM STŘIHU.

13.5.2006 12:49

emikami napsal(a):
ŠTĚŇATA HAV. PSÍKŮ JINÝ VRH...A TO UŽ STAČÍ, PŘIDÁVEJTE TAKÉ SVÉ NAROZENÉ CHLUPATÉ KULIČKY, A OSTŘÍHANÉ V JARNÍM , NEBO PRAKTICKÉM STŘIHU.

Naš Bonák si léta užívá.

13.5.2006 12:51

cikita napsal(a):
Naš Bonák si léta užívá.

A jeho táta taky

14.5.2006 08:48

emikami napsal(a):

14.5.2006 18:26

emikami napsal(a):

Ahojky Dášo!
Hafanům to v letním sestřihu moooc sluší! Cherlinku asi stříhat nebudeš,co? Koukala jsem na její nejnovější fotečky a vypadá tam moc krásně. Lucka

15.5.2006 00:35

luciee napsal(a):
Ahojky Dášo!
Hafanům to v letním sestřihu moooc sluší! Cherlinku asi stříhat nebudeš,co? Koukala jsem na její nejnovější fotečky a vypadá tam moc krásně. Lucka

Ahoj Luci, Cherlinku ještě stříhat nemůžu, čeká ji krátká výstavní kariera. ale pak.........už se na to těším. Srst ji docela ale pěkně roste, tak češeme, a češeme aby se to nezacuchalo, výstavy daleko, tak to bude dobrý, hlavně aby venku nepochytala moc bodláků.

16.5.2006 12:56

aira napsal(a):

Pejskům to sice sluší, ale měla jsem za to,že dlouhá srst slouží jako izolace nejen před zimou,ale i před horkem.Není tedy efekt ostříhání opačný - tj.pejsek se přehřívá?

16.5.2006 19:44

jazzinka napsal(a):
Pejskům to sice sluší, ale měla jsem za to,že dlouhá srst slouží jako izolace nejen před zimou,ale i před horkem.Není tedy efekt ostříhání opačný - tj.pejsek se přehřívá?

To se sice říká, ale mám opačnou zkušenost - když rodičů pudlice zaroste, leží doma každou chvilku rozpláclá na lině, jak jí je vedro. Stříhám psy a lidi mi potvrzují, že ostříhaný pes úplně ožije, viditelně se mu uleví.

Přidejte reakci

Přidat smajlík