TAK TOTO JE LETNÍ SESTŘIH HAVANSKÉHO PSÍKA NECELÉ DVA ROKY.JE TO VZATO I S OUŠKAMA, PEJSEK SE BUDE CELÉ LÉTO PROHÁNĚT NA ZAHRADĚ,ZVOLILI JSME NEJKRATŠÍ SESTŘIH TAK ABY BYL LÍBIVÝ,MYSLÍME ŽE TO ARGUSKOVI SLUŠÍ.OD DLOUHÝCH CHLUPŮ SE MU ROZHODNĚ ULEVILO.
emikami
napsal(a):
TAK TOTO JE LETNÍ SESTŘIH HAVANSKÉHO PSÍKA NECELÉ DVA ROKY.JE TO VZATO I S OUŠKAMA, PEJSEK SE BUDE CELÉ LÉTO PROHÁNĚT NA ZAHRADĚ,ZVOLILI JSME NEJKRATŠÍ SESTŘIH TAK ABY BYL LÍBIVÝ,MYSLÍME ŽE TO ARGUSKOVI SLUŠÍ.OD DLOUHÝCH CHLUPŮ SE MU ROZHODNĚ ULEVILO.
DALŠÍ....
emikami
napsal(a):
A JEŠTĚ JEDNA...
ARGUSK.MAMINKA. TÉŽ V KRÁTKÉM STŘIHU, ALE NE TAK MOC, FOTKA NENÍ MOC POVEDENÁ, NECHCE SE USMÍVAT KDYŽ FOTÍM :-) MÁ PONECHÁNÉ OUŠKA, JEN JE MÁ ZASTŘIŽENÉ.
emikami
napsal(a):
ARGUSK.MAMINKA. TÉŽ V KRÁTKÉM STŘIHU, ALE NE TAK MOC, FOTKA NENÍ MOC POVEDENÁ, NECHCE SE USMÍVAT KDYŽ FOTÍM :-) MÁ PONECHÁNÉ OUŠKA, JEN JE MÁ ZASTŘIŽENÉ.
TAKTÉŽ JEHO MAMINKA.
emikami
napsal(a):
SESTŘIČKA ANINKA...
ŠTĚŇATA HAVANSKÝ PSÍK,ARGUSEK S ANINKOU
emikami
napsal(a):
ŠTĚŇATA HAVANSKÝ PSÍK,ARGUSEK S ANINKOU
ŠTĚŇATA HAV. PSÍKŮ JINÝ VRH...A TO UŽ STAČÍ, PŘIDÁVEJTE TAKÉ SVÉ NAROZENÉ CHLUPATÉ KULIČKY, A OSTŘÍHANÉ V JARNÍM , NEBO PRAKTICKÉM STŘIHU.
emikami
napsal(a):
ŠTĚŇATA HAV. PSÍKŮ JINÝ VRH...A TO UŽ STAČÍ, PŘIDÁVEJTE TAKÉ SVÉ NAROZENÉ CHLUPATÉ KULIČKY, A OSTŘÍHANÉ V JARNÍM , NEBO PRAKTICKÉM STŘIHU.
Naš Bonák si léta užívá.
emikami
napsal(a):
luciee
napsal(a):
Ahojky Dášo!
Hafanům to v letním sestřihu moooc sluší! Cherlinku asi stříhat nebudeš,co?
Koukala jsem na její nejnovější fotečky a vypadá tam moc krásně. Lucka
Ahoj Luci, Cherlinku ještě stříhat nemůžu, čeká ji krátká výstavní kariera. ale pak.........už se na to těším. Srst ji docela ale pěkně roste, tak češeme, a češeme aby se to nezacuchalo, výstavy daleko, tak to bude dobrý, hlavně aby venku nepochytala moc bodláků.
jazzinka
napsal(a):
Pejskům to sice sluší, ale měla jsem za to,že dlouhá srst slouží jako izolace nejen před zimou,ale i před horkem.Není tedy efekt ostříhání opačný - tj.pejsek se přehřívá?
To se sice říká, ale mám opačnou zkušenost - když rodičů pudlice zaroste, leží doma každou chvilku rozpláclá na lině, jak jí je vedro. Stříhám psy a lidi mi potvrzují, že ostříhaný pes úplně ožije, viditelně se mu uleví.