saf

XXX.XXX.108.33
Je tady někdo ze Zlína? Že bychom někdy zorganizovali nějakou prochajdu?
saf

XXX.XXX.108.33
sajma
napsal(a):
ahoj,já jsu ze zlína odstěhovaná do holešova, ale jezdím do zlína docela často s hafabem...mám roční NO, hravý magor
tak to je super vidím, že máš i koníky, to já měla donedávna taky, měla jsem skoro 6let A1/1 kobylku, ale letos jsem ji z finančních důvodů musela prodat..
saf
napsal(a):
Ahoj, já jsem z Hulína, takže žádná nepřekonatelná dálka. :-)
Zrovna včera jsme tady u nás pořádali takovou větší vychajdu s kámoškou z Holešova...
Zdravím Holešov a Zlín. :-)
saf

XXX.XXX.108.33
slecnanikdo
napsal(a):
Ahoj, já jsem z Hulína, takže žádná nepřekonatelná dálka. :-)
Zrovna včera jsme tady u nás pořádali takovou větší vychajdu s kámoškou z Holešova...
Zdravím Holešov a Zlín. :-)
Jééé, tak to je paráda, tolik pesanů pohromadě!! To je to nejlepší venčení
saf

XXX.XXX.108.33
slecnanikdo
napsal(a):
Ta fotka není ze včerejšího venčení - to jsou jen moji psi
Ty jo, tak to máš dobrou smečku!!! Máte chovnou stanici?
saf
napsal(a):
Ty jo, tak to máš dobrou smečku!!! Máte chovnou stanici?
Ne ne, máme je jen pro radost.
Někteří přišli plánovaně, někteří méně... Třá ta flekatá feňule k nám přišla až ve 4 letech. :-)
Jednoho výmarka znám - jezdí ke mně na výcvik. Tak budeme muset uskutečnit nějakou veřejnou prochajdu ať se šediváci seznámí.
saf

XXX.XXX.108.33
slecnanikdo
napsal(a):
Ne ne, máme je jen pro radost.
Někteří přišli plánovaně, někteří méně... Třá ta flekatá feňule k nám přišla až ve 4 letech. :-)
Jednoho výmarka znám - jezdí ke mně na výcvik. Tak budeme muset uskutečnit nějakou veřejnou prochajdu ať se šediváci seznámí.
To bude super, hned jak se ta naše šedivka uzdraví, tak se určitě domluvíme!!
saf
napsal(a):
To bude super, hned jak se ta naše šedivka uzdraví, tak se určitě domluvíme!!
jj, to by bylo super sejít se a nechat hafany vyběhat a vyhrát si, ta moje si hraje tak akorát s konmi a už na to málem doplatila...hrozně ráda je provokuje aby ju honili...
sajma
napsal(a):
a kde si kobylku měla ustajenou?
Ahoj, já bych taky ráda na nějakou vychajdu,ale mám to ještě víc z ruky....,ale klidněě kamkoliv dojedu. Mám taky smečku. pětičlenou.:-) a jsem z Huštěnovic.Na fotce je jenom část.
sajma
napsal(a):
jej, tak vymyslímě nějaké neutrální místo dostupné pro všechny
tak to by šlo a toto je ta pátá
jinak více na www.FOXDEN.wz.cz
bilkson
napsal(a):
tak to by šlo a toto je ta pátá
jinak více na www.FOXDEN.wz.cz
a když jste u těch koníků, tak můj tchán má taky koníky....
saf
napsal(a):
jé já hlásím Břest a do Holešova chodíme cvičit :-)
přikládám foto Lenky Blachové :-)
saf

XXX.XXX.108.33
zzana
napsal(a):
jé já hlásím Břest a do Holešova chodíme cvičit :-)
přikládám foto Lenky Blachové :-)
Jee, to je super, že je vás tolik, to bude akce! Sajmi, já měla kobušku celou dobu doma, bydlela jsem s bývalým přítelem, tak to finančně šlo pěkně utáhnout, ale když jsem se odstěhovala, nesehnala jsem levnější ustájení, než za 4tis.. Pár měsíců jsem to jakž takž dávala, ale pak už to fakt z mojí výplaty nešlo dál.. Teď ji má tady kousek holka, která ji zbožňuje a můžu ji i navštěvovat.. Kdybych ji měla prodat někam daleko a nic o ní nevědět, to radši budu žít na dluh.. No ještě, že mi zbyla ta psí tlamička, protože ůplně bez zvířete bych žít nemohla
saf
napsal(a):
Co takhle neděle 15. listopadu? Řekla bych i dalším lidem a udělali bysme takovou hromadnou procházku?
A místo? Co třeba Hulín? Je tady spousta míst na procházky...
saf

XXX.XXX.108.33
slecnanikdo
napsal(a):
Co takhle neděle 15. listopadu? Řekla bych i dalším lidem a udělali bysme takovou hromadnou procházku?
A místo? Co třeba Hulín? Je tady spousta míst na procházky...
To už Safinka krunýř mít určitě nebude, ale vychází ma na ten den ranní směna, tj do 14h a než bychom se dopravili do Hulína, bude tma Svítící obojek sice máme, ale bylo by to na prd, tak my kdyžtak až jindy:-/
saf
napsal(a):
To už Safinka krunýř mít určitě nebude, ale vychází ma na ten den ranní směna, tj do 14h a než bychom se dopravili do Hulína, bude tma Svítící obojek sice máme, ale bylo by to na prd, tak my kdyžtak až jindy:-/
To já taky nemůžu vědět tak dopředu. I kvůli práci a taky odvozu....No uvidíme. A kde přesně v Hulíně?
saf
napsal(a):
Tak dejme jiný termín. To byl jen návrh, aby se to nějak pohlo :-)
Jinak kde v Hulíně..? To záleží kde se domluvíme. Pokud pojede někdo vlakem, tak u vlak. nádraží. Pokud ne, tak se domluvíme operativně.
Tak navrhněte jiný termín. Mně ale vyhovuje víc neděle, protože v sobotu bývám na cvičáku.
slecnanikdo
napsal(a):
Tak dejme jiný termín. To byl jen návrh, aby se to nějak pohlo :-)
Jinak kde v Hulíně..? To záleží kde se domluvíme. Pokud pojede někdo vlakem, tak u vlak. nádraží. Pokud ne, tak se domluvíme operativně.
Tak navrhněte jiný termín. Mně ale vyhovuje víc neděle, protože v sobotu bývám na cvičáku.
ahojte, tak jak to vymyslíme? co třeba příští neděli? nebo v tydnu? doufam teda že mi nebude Betyna hárat, bo dnes venku furt uchcávala....
bilkson
napsal(a):
Tak tedy někdo něco navrhněte,já se budu snažit přizpůsobit
i já se přizpůsobím pokud to bude možno, jen nevím ted jak s počasím, jelikož má furt pršet, ale už se těším na pejsky a že si vyhrajou blboni.
sajma
napsal(a):
i já se přizpůsobím pokud to bude možno, jen nevím ted jak s počasím, jelikož má furt pršet, ale už se těším na pejsky a že si vyhrajou blboni.
tak co je s váma? podnikneme něco????
saf
napsal(a):
Tak posílám nabídku na prochajdy.
Dne 27. prosince (předběžně) organizuji prochajdu asi z Holešova směr Rusava, Hostýn nebo něco podobného. ZN. Jen pro šílené. :-) Né, samozřejmě to uzpůsobíme těm, co se zúčastní a taky počasí, takže žádné obavy...
Dne 31. prosince je v plánu silvestrovská procházka. Ta bude startovat z Hulína a směřovat bude někde kolem Hulína. Tady bude délka cca 2 - 4 hodiny. (opět podle zájmu, tempa a počasí)
Přidá se někdo?
slecnanikdo
napsal(a):
Tak posílám nabídku na prochajdy.
Dne 27. prosince (předběžně) organizuji prochajdu asi z Holešova směr Rusava, Hostýn nebo něco podobného. ZN. Jen pro šílené. :-) Né, samozřejmě to uzpůsobíme těm, co se zúčastní a taky počasí, takže žádné obavy...
Dne 31. prosince je v plánu silvestrovská procházka. Ta bude startovat z Hulína a směřovat bude někde kolem Hulína. Tady bude délka cca 2 - 4 hodiny. (opět podle zájmu, tempa a počasí)
Přidá se někdo?
Ja bych mozna nekterou absolvovala,spiz tu Hulinskou:)Mam psu vic,ale asi by sel jenom malej borderák
sajma
napsal(a):
ahoj,já určitě z toho Holešova, jsem od Holešova takže 100% účast!!
Takže toho 27.?
Ale toho 31. bys mohla jít taky. Hulén je kósek
bilkson
napsal(a):
Super. Tak aspoň jeden termín by mě mohl vyjít....A tedˇještě určete v kolik akde se sejdeme?
No 27. bude sraz v Holešově. Orientační bod dáme asi vlak. nádr bo možná někdo vlakem pojede... V kolik? To je na mě moc brzo. :-) Jelikož to má být asi delší procházka, tak bude sraz cca v 11 nebo 12? Co já vím?
A 31. bude sraz v Hulíně. Asi taky na vlak. nádru. Záleží teda kdo se všechno přidá a podle toho to uzpůsobíme... A sraz asi taky tak nějak po poledni.
Tak teda doufám, že se opravdu někdo přidá.
slecnanikdo
napsal(a):
No 27. bude sraz v Holešově. Orientační bod dáme asi vlak. nádr bo možná někdo vlakem pojede... V kolik? To je na mě moc brzo. :-) Jelikož to má být asi delší procházka, tak bude sraz cca v 11 nebo 12? Co já vím?
A 31. bude sraz v Hulíně. Asi taky na vlak. nádru. Záleží teda kdo se všechno přidá a podle toho to uzpůsobíme... A sraz asi taky tak nějak po poledni.
Ahoj, tak my bysme se rádi toho 27.12. na Hostýn taky přidali. Teda pokud nám do toho něco nevleze.
slecnanikdo
napsal(a):
Nezdařila se ni fotka.
slecnanikdo
napsal(a):
Ahoj, přidejte se určitě. Dlouho jsem vás neviděla.
My vás taky, tak se už těšíme!
saf
napsal(a):
Lidičky, napište mi prosím na mejla kdo teda jdete a přidejte i jakýho berete psíka (jen abych měla představu) a hlavně tel. číslo, abychom se mohli případně operativně domlouvat v den D...
A řekněte o prochajdách i známým, ať je nás co nejvíc.
slecnanikdo
napsal(a):
Lidičky, napište mi prosím na mejla kdo teda jdete a přidejte i jakýho berete psíka (jen abych měla představu) a hlavně tel. číslo, abychom se mohli případně operativně domlouvat v den D...
A řekněte o prochajdách i známým, ať je nás co nejvíc.
Ahojky, takže já jsem si zvolila ten druhý termín a to toho 31. Mám pět fen: 3 hladkosrsrté jezevčíky, kříženku ohaře a NO. Už se nemůžu dočkat.Markéta