tak já fota na pr... ale tuhle hendlerku mě prostě nedá abych jí sem nedala
Johanka a Bathory
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
a jěšte z návštěvy u Nežných obříků
marie m
napsal(a):
a jěšte z návštěvy u Nežných obříků
Elisa BB se přijela podívat
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
Holky tak koukám , že s fotkama se roztrhl pytel
Paráááda
nada
napsal(a):
Holky tak koukám , že s fotkama se roztrhl pytel
Paráááda
A pokračujeme ze srazíku v Žižicích
nada
napsal(a):
Jj Moniky kavkazanda byla nejlepší
Ahoj,tak taky něco přidám Kavkaz Koról bráškové
many
napsal(a):
Ahoj,tak taky něco přidám Kavkaz Koról bráškové
Sourozenci s chovatelské stanice Lištička, Karamelka Kondor Koról Kavkaz Koryfej
many
napsal(a):
Sourozenci s chovatelské stanice Lištička, Karamelka Kondor Koról Kavkaz Koryfej
nejmladší holčička Furi Nufira
many
napsal(a):
nejmladší holčička Furi Nufira
A poslední občerstvovací
many
napsal(a):
A poslední občerstvovací
Občerstvovací je nejlepší
Tak snad bude i v prosinci hojná Vánoční účast
nada
napsal(a):
Občerstvovací je nejlepší
Tak snad bude i v prosinci hojná Vánoční účast
Tý jóóó - Vy tedy jedete
Já fotky sotva stáhla z foťáku ...
A můj kavkazák je jasně nejlepšejší - navrhuji upravit podle něj standard
Jedna Kamal Aisha z Azgiru - zatím (nadlouho zatím )
monika s
napsal(a):
Tý jóóó - Vy tedy jedete
Já fotky sotva stáhla z foťáku ...
A můj kavkazák je jasně nejlepšejší - navrhuji upravit podle něj standard
Jedna Kamal Aisha z Azgiru - zatím (nadlouho zatím )
Moniko , nic nového
s tvojí rychlostí
,má cenu vůbec fotit ??
nada
napsal(a):
Moniko , nic nového
s tvojí rychlostí
,má cenu vůbec fotit ??
Hele Maruš, na některé se vyplatí počkat víš ?
No a víš jak se to říká - kdo si počká...
monika s
napsal(a):
Hele Maruš, na některé se vyplatí počkat víš ?
No a víš jak se to říká - kdo si počká...
Hihi - tak Muruš nic - hluboce se kaji a omlouvám - to patřilo Nadě
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
takhle Báthory dospává srazík Moniko a to je všechno jooo
marie m
napsal(a):
takhle Báthory dospává srazík Moniko a to je všechno jooo
Pěkné jste to tam měli, počasí vyšlo krásně a těch štěňátek
.
Náš "odrostlejší" Škoďajz-Fantasia ve městě.
corinka
napsal(a):
Pěkné jste to tam měli, počasí vyšlo krásně a těch štěňátek
.
Náš "odrostlejší" Škoďajz-Fantasia ve městě.
A Fanda strašně důůůůležitá
corinka
napsal(a):
A Fanda strašně důůůůležitá
No Soňo ,Vy teda nějak rostete teda hlavně Fanoooš
nada
napsal(a):
No Soňo ,Vy teda nějak rostete teda hlavně Fanoooš
Tak ještě Žižice...
monika s
napsal(a):
A končím...
Moniko a ještě takhle kdyby jsi mi jich pár poslala na mailíka , tak bych se vůůbec nezlobila
corinka
napsal(a):
Moni , jako vždy, nádherné fotky .
A jedna spící Jaggulka po narkóze
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
Z dnešní procházky
lmusa
napsal(a):
Líbo , copak se Aty nelíbilo ??
A jedna dnešní Adascha
nada
napsal(a):
Ahááá
No to víš ,Dášenka má ráda pohodičku a k té kávička patří
Pár "skoro" nočních, po prochajdě...
Co to máš v ruce?
corinka
napsal(a):
Pár "skoro" nočních, po prochajdě...
Co to máš v ruce?
Neblikej mi do očí
corinka
napsal(a):
Zase neumíš poslechnout?
Už mě dnes z ní jde hlava kolem ....
corinka
napsal(a):
Už mě dnes z ní jde hlava kolem ....
Soňo , za chvili je od sebe nerozeznáš
..válenda
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
Etien BB dnes přišel na návštěvu
marie m
napsal(a):
Etien BB dnes přišel na návštěvu
Bathory si to užila nejvíce,konečně měla někoho do pranice když domácí nechtějí snášet její kousance
marie m
napsal(a):
Bathory si to užila nejvíce,konečně měla někoho do pranice když domácí nechtějí snášet její kousance
a už dej pokoj
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
Nado dík za pochvalu ,tak jěště Bathorka cácorka občas je i hodná
marie m
napsal(a):
Nado dík za pochvalu ,tak jěště Bathorka cácorka občas je i hodná
Tak já přidám taky jednu vyjímečně v klidu
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
easter
napsal(a):
Ahojky máte někdo fotečky z Přerova já tentokrát nevyfotila ani jednu fotku ten můj malí blazen mi dal zabrat sem snima
Ahoj Ester , nějaké fotečky jsou na asiatech (www.středoasiat.info), jinak já taky nefotila, páč jsem držela Fandu
. A nebo jsme plkaly spolu a nevyfotily ani jedna nic
. Soňa
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
Bathory po obědě ,vzácná chvilka klidu
marie m
napsal(a):
Bathory po obědě ,vzácná chvilka klidu
Tak něco málo raubířů
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
corinka
napsal(a):
Ahoj Ester , nějaké fotečky jsou na asiatech (www.středoasiat.info), jinak já taky nefotila, páč jsem držela Fandu
. A nebo jsme plkaly spolu a nevyfotily ani jedna nic
. Soňa
Jé paní Sono to máte pravdu já se zase pořád věnovala tomu mému raubíři jinak to plkání mi hodně pomohlo potřebovala bych takto sváma plkat pořád a častějiJinak gratuluji k poháru Fany je opravdu krasavice a ví jak se všem ukázat
.
easter
napsal(a):
Jé paní Sono to máte pravdu já se zase pořád věnovala tomu mému raubíři jinak to plkání mi hodně pomohlo potřebovala bych takto sváma plkat pořád a častějiJinak gratuluji k poháru Fany je opravdu krasavice a ví jak se všem ukázat
.
Jé děkuji já tam koukala a mají tam moc pěkné fotky děkuji za typ
lmusa
napsal(a):
Maru, Báthory má nějaký "skleníkový odchov" ne ??
Válí se na kožešině, to jí není horko ? Nebo u vás už picly mrazy ?
A Naďo, raubíři už jsou pěkní mackové
Libo ,skleníkový odchov nemáje venku a jen na jídlo jí beru domu ,jinak by jí velký holky všechno snědly
no a horko jí není ,já kvůli ní netopím,tak jí je dobře ale zima je mě
marie m
napsal(a):
Libo ,skleníkový odchov nemáje venku a jen na jídlo jí beru domu ,jinak by jí velký holky všechno snědly
no a horko jí není ,já kvůli ní netopím,tak jí je dobře ale zima je mě
Ahoj všichni,dává foto Abirah Hyrawa Gyl...měla by dorazit 12.12. do Žižic
arka
napsal(a):
Ahoj všichni,dává foto Abirah Hyrawa Gyl...měla by dorazit 12.12. do Žižic
a ještě jedna
arka
napsal(a):
a ještě jedna
Tak u nás by kožušinka pod Fandou dlouho nevydržela , by byla v momentě na cimprcampr
.
Pro Ester : náááhodou jste to Ester zvládala s Idolkem přepychově, jen prostě musíte pilovat zubiska, to se poddá,chce to čas,trpělivost a pořád zkoušet . Ten kavkazí rarášek Vás poslechl na slovo, jste bezva dvojka . A je moc moc pěknej
.Tak příště
.S
corinka
napsal(a):
Tak u nás by kožušinka pod Fandou dlouho nevydržela , by byla v momentě na cimprcampr
.
Pro Ester : náááhodou jste to Ester zvládala s Idolkem přepychově, jen prostě musíte pilovat zubiska, to se poddá,chce to čas,trpělivost a pořád zkoušet . Ten kavkazí rarášek Vás poslechl na slovo, jste bezva dvojka . A je moc moc pěknej
.Tak příště
.S
Děkuji za podporu a už se těším na příští setkání Zuby trénujem každý den máte pravdu je to lump a kožešinka by ani u nás nevydržela sekundu lítala by na všechny strany
už tak po něm na zahradě pořád uklízím dokonce nám letos ostříhal všechny stromky nemusela jsem já kam došáhl to odštípl
.tak příště .E
easter
napsal(a):
Děkuji za podporu a už se těším na příští setkání Zuby trénujem každý den máte pravdu je to lump a kožešinka by ani u nás nevydržela sekundu lítala by na všechny strany
už tak po něm na zahradě pořád uklízím dokonce nám letos ostříhal všechny stromky nemusela jsem já kam došáhl to odštípl
.tak příště .E
no děvčata , ona Bathory se doma chová slušněnebot ví že kdyby dělala bordel tak má domů zaracha
zato venku si to pak vynahradí.
ale vážně ona si chodí domu odpočinout ,venku na to nemá čas to musí prudit smečku.
marie m
napsal(a):
no děvčata , ona Bathory se doma chová slušněnebot ví že kdyby dělala bordel tak má domů zaracha
zato venku si to pak vynahradí.
ale vážně ona si chodí domu odpočinout ,venku na to nemá čas to musí prudit smečku.
Zdravím zase po nějaké době,vkládám fotku naší desetitýdenní princezny Agáty
corinka
napsal(a):
Nepečou všichni . Ale chřipajzna je prevít
.S.
Jedna "čekací" Fanda .S.
nada
napsal(a):
Soňo - a kdo se potí ???
Ty a nebo hafani
Dobrý den,
prosím vás o radu...
potřebovala bych aby mi kavkazačka přibrala na váze..dostává 2x denně(granule a druhé jídlo je maso s přílohou)..
nějáký zaručený způsob?
Děkuji
llucinkaa2
napsal(a):
Dobrý den,
prosím vás o radu...
potřebovala bych aby mi kavkazačka přibrala na váze..dostává 2x denně(granule a druhé jídlo je maso s přílohou)..
nějáký zaručený způsob?
Děkuji
Nadi - potím se já , ale jako PR..E
.
Hafani jsou zdraví a lítaj jako čerti, jen musí beze mne a bez pusinkování .S.
corinka
napsal(a):
Nadi - potím se já , ale jako PR..E
.
Hafani jsou zdraví a lítaj jako čerti, jen musí beze mne a bez pusinkování .S.
Lucko: Zkus granule vysadit a dávej jen vařené nebo syrové-ale přirozenou stravu.
Z masa zkus vybrat nějaké výživnější (hovězí srdce), obecně je červené maso výživnější než bílé (králík, kuřecí). Pokud ti baští maso syrové bez problémů , přidej k němu jen nastrouhanou zeleninu a orestované ovesné vločky (dělám na másle), nebo můžeš přidávat k vařenému ovařené špičky vepřových ocásků, lžíci domácího sádla...Dávej jí slízat čerstvý žloutek - naši ho milují, dostávají takřka denně. Zkus jí koupit pangamin (BIFI plus) - pivovarské kvasnice, zvyšují i chuť k jídlu, mimo jiné blahodárné účinky.Soňa
corinka
napsal(a):
Lucko: Zkus granule vysadit a dávej jen vařené nebo syrové-ale přirozenou stravu.
Z masa zkus vybrat nějaké výživnější (hovězí srdce), obecně je červené maso výživnější než bílé (králík, kuřecí). Pokud ti baští maso syrové bez problémů , přidej k němu jen nastrouhanou zeleninu a orestované ovesné vločky (dělám na másle), nebo můžeš přidávat k vařenému ovařené špičky vepřových ocásků, lžíci domácího sádla...Dávej jí slízat čerstvý žloutek - naši ho milují, dostávají takřka denně. Zkus jí koupit pangamin (BIFI plus) - pivovarské kvasnice, zvyšují i chuť k jídlu, mimo jiné blahodárné účinky.Soňa
Soňo,díky moc,zkusím a uvidím..
llucinkaa2
napsal(a):
Soňo,díky moc,zkusím a uvidím..
Lucko, Car mi taky nějak nenabíral...přestala jsem krmit 2x denně, začala jsem dávat jen jednou.
Prvně jsem mu nakoupila granule zátěžovky (Acanu) a večer dostával maso, nic...nakoupila jsem vitamíny...nic. Přivezli jsme Fandu, žere jak oteklej, aby jí ukázal , dokonce i přibral
konečně. Teď baští jen jednou denně - vařené nebo syrové maso s přílohou) a přes den dostane jen rohlík, žloutek, pribiňák, sušené ušisko..ale nic nenutím. Vezmeš si? Nevezmeš, tvoje škoda. Odnesu.To hlavní jídlo je večer, ty dobroty jsou na mlsandu jen dopoledne
Fandu s Carem krmím zvlášť, aby Car moc nehltal a malá nechodila loudit, páč ta je pažravá a hned by byla jak balón...
A jestli dáváš jako přílohu rýži, zkus vyměnit za těstoviny (ta rýže je taky dietnější ).Jo a ještě jsem si vzpomněla, víš po čem mi zase nabrala naše tlus´tounká Sandynka ,
Baštila mrcha ovoce přezrálé rovnou ze stromků - cukr v přírodní podobě, a pak chodila na ořechy (vlašské), jak padaly ze stromů .. Louskali všichni a vyždarovali jadýrka. Zkus jí pomlet trochu vlašských ořechů do jídla, pokud ti je nesní z ruky jako mlsku (jestli na ně není zvyklá, tak je zobat z ruky asi nebude), přidávej jí hrstečku pomletých do každého jídla -jsou tučné, zdravé...
.
Holky a baštite obě, ať naberete na zimu pár faldíků .Držím palce. Soňa
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
Batir je taky nežravec ani smečka psů nepomáhá aby jedlale ty ořechy vyskouším,dík za nápad, jinak já teda peču a nestíhám
tak jedno rodinné foto s Rakouska,Erinie BB Batir RG a Berenis BB
marie m
napsal(a):
Batir je taky nežravec ani smečka psů nepomáhá aby jedlale ty ořechy vyskouším,dík za nápad, jinak já teda peču a nestíhám
Ahoj Soni Careček se má že může do postele u nas by to dopadlo strašidelně dneska Idolek ukousl dalsi stromek tentokrat rybíz a už si ho tahl schovat ale já ho chytila při činukoukal já nic to Danuška naše ovčanda . Idol je špinaví jako dábel a mohl by z fleku strašit lidi
.JInak se Soni brzo uzdrav a posílám pohlazení Fany a Carečkovi .Ester
easter
napsal(a):
Ahoj Soni Careček se má že může do postele u nas by to dopadlo strašidelně dneska Idolek ukousl dalsi stromek tentokrat rybíz a už si ho tahl schovat ale já ho chytila při činukoukal já nic to Danuška naše ovčanda . Idol je špinaví jako dábel a mohl by z fleku strašit lidi
.JInak se Soni brzo uzdrav a posílám pohlazení Fany a Carečkovi .Ester
Ester, broučku, to je fotka te´dkom z Nitry a my tam nocovali. Takže jsme přespávali v penzioně, kde psi mohli s námi na pokoj.Bylo jim sice horko, i když jsme zavřeli topení a celou noc měli otevřené okno - no a já to včíl mám -ale bez dohledu bych je samotné nenechala ani vteřinu.
.No a Car ukazoval Fandě, kdo může s paničkou do postele, za chvíli seskočil a ležel rozpláclej na zemi, Fanda si ustalala v koupelně na dlaždicích.
.
A rybízy, ty už nemáme dávno , jen posledňáček nám přes plot trochu leze od sousedů, ale budoucnost mu moc dlouhou nedávám taky, Fanda rve a šklube všechno, co nestačili zničit kluci. Kam nedošáhne, tam vyskočí a ulomí, takto se jí podařily ulámat větve ořešáku, co nám krásně zastíňoval dvůr, se zakousla do větve a houpala se, až to všechno porupalo
, ožrala větve mirabelek, vytáhla maliníky, okousala hrachůvku na kořen..., kolem mladé broskvoně Tom natahl pletivo "proti okusu" a tož tu žere zvrchu
, holčička moje chytrunká
.Tož tak, ovoce budeme kupovat v obchodě a bude, že jo?
Kurýruju se, piju čaje s medem...no a pak stejně nevydržím a lítám s pesošama po venku. Papapa a Idolkovi pusu, štípanou od Fandy..Soňa
marie m
napsal(a):
Ahoj Maruš posílám velkou gratulaci,ty tu Berenis nafukuješ né ! tý je kus.Tak přidám taky fotky, včera oslavil náš vrh A jeden rok, bylo hnusný počasí tak podle toho taky holky vypadaj.
many
napsal(a):
Ahoj Maruš posílám velkou gratulaci,ty tu Berenis nafukuješ né ! tý je kus.Tak přidám taky fotky, včera oslavil náš vrh A jeden rok, bylo hnusný počasí tak podle toho taky holky vypadaj.
Ještě Ajša ostatní nemam
many
napsal(a):
Ještě Ajša ostatní nemam
No Soni tak vidíš já jsem ale popleta ale ta fotka s Fany mi něco říkala no jsem ráda že Idol sám neřádí jak černá ruka pořád to za něho musím žehlit u manžela .Tak Soničko pěkně se vylež at si brzo zdravoučká a stím lítáním ikdyž jsi nemocná to znám já to dělam taky prostě to nejde bez nich vydržet
many
napsal(a):
Ahoj všem, Aničko gratulace k 1 narozeninám mimiskům Berenis nenafukuji ale na rozdíl od Batira jí chutná
a děkuji za gratulaci
marie m
napsal(a):
Ahoj všem, Aničko gratulace k 1 narozeninám mimiskům Berenis nenafukuji ale na rozdíl od Batira jí chutná
a děkuji za gratulaci
Ahoj všem
tak kavkazáci na Žižice asi zaspali Asiatí účast nás dnes převálcovala , počasí bylo super !!! i sluníčko vylezlo , tak kdo nedorazil , zaváhal
Měli jsme i stromeček a kvanta cukroví a vánočku A samo řízek se salátkem .
Jeden Cartík NO - 8 měsíců
marie m
napsal(a):
Johanka a Bathory
..a ještě jeden kluk ušatá
marie m
napsal(a):
mě je to moc líto že jsem nebylaale viroza je silnější
tak snad příště dojedu, tak alespon nějaké fota at se mám na co koukat. Card je už kus chlapa
Maruš , to nám je to líto taky ,vnoučátka tě vyhlížela a Čert se těšil na Báťu
nada
napsal(a):
Ahoj všem
tak kavkazáci na Žižice asi zaspali Asiatí účast nás dnes převálcovala , počasí bylo super !!! i sluníčko vylezlo , tak kdo nedorazil , zaváhal
Měli jsme i stromeček a kvanta cukroví a vánočku A samo řízek se salátkem .
Jeden Cartík NO - 8 měsíců
Naďo, Cartík vypadá moc hezky
marie m
napsal(a):
no to my povídej jak jsem se těšila na vnoučatano Batir na čerta taky
Ta Maruš je nějaká uspěchaná se zakládáním nového téma.
Ještě tady tři místečka zbyla
U nás jsme se taky probudili do mrazivého nedělního rána, ale sněhu jenom poprašek. Nevadí, konečně jsem mohla pořádně vygruntovat suterén od té vrstvy, co tam psi nanosili během blátivého období
lmusa
napsal(a):
Ta Maruš je nějaká uspěchaná se zakládáním nového téma.
Ještě tady tři místečka zbyla
U nás jsme se taky probudili do mrazivého nedělního rána, ale sněhu jenom poprašek. Nevadí, konečně jsem mohla pořádně vygruntovat suterén od té vrstvy, co tam psi nanosili během blátivého období
Líbo , díky za Cartíka :-) jen doufám,že vytáhne ještě trochu do vejšky
A Maruš asi neumí počítat :-)
tady taky přituhlo - konečně a z bahna je na chvíli tvrdá hmota ,ale sníh teda nikde .Pár vloček , který snad nejsou ani vidět
Korol Lištička vítěz BABY handlingu
nada
napsal(a):
Líbo , díky za Cartíka :-) jen doufám,že vytáhne ještě trochu do vejšky
A Maruš asi neumí počítat :-)
tady taky přituhlo - konečně a z bahna je na chvíli tvrdá hmota ,ale sníh teda nikde .Pár vloček , který snad nejsou ani vidět
Korol Lištička vítěz BABY handlingu
Buran Pes do kapsy - vítěz JUNIOR handlingu