Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.12.2009 18:29
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

Ahoj, měl by někdo zájem o pravidelné tréninky coursingu?
Místo: 15 km jižně od Brna, cena cca 70kč za 3-4 běhy.

5.12.2009 18:38
bonnyviper

XXX.XXX.67.174

nikoliczenka napsal(a):

dá se tam dostat nějak rozumně MHD?
dá se to upravit pro štěně? a pro naprostý začátečníky?

5.12.2009 18:46
impact

XXX.XXX.178.82

nikoliczenka napsal(a):

Záleží na dostupnosti veřejné dopravy. Mám moc psů a nemám auto.

5.12.2009 18:52
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

bonnyviper napsal(a):
dá se tam dostat nějak rozumně MHD?
dá se to upravit pro štěně? a pro naprostý začátečníky?

S MHD nevím, jak to je. Zkuste se podívat sama, hledejte Sobotovice, Ledce, popř. Syrovice. Může běhat i naprostý začátečník. Jak staré je štěně?
Třeba nás 4 měsíční JRT zatím běhat nechce, se střapcem si hraje, trhá ho, lítá za ním, když ho držíme my, ale nechce se od nás vzdálit, když střapec pustíme navijákem. Základ má, chce si se střepcem hrát, má o něj zájem, za pár měsíců za ním bude i běhat, až nebude takový posera :-)
Takže jestli máte taky takhle malého prcka, mohli by jsme zatím trénovat, aby měl o střapec zájem atd.

5.12.2009 18:56
bonnyviper

XXX.XXX.67.174

nikoliczenka napsal(a):
S MHD nevím, jak to je. Zkuste se podívat sama, hledejte Sobotovice, Ledce, popř. Syrovice. Může běhat i naprostý začátečník. Jak staré je štěně?
Třeba nás 4 měsíční JRT zatím běhat nechce, se střapcem si hraje, trhá ho, lítá za ním, když ho držíme my, ale nechce se od nás vzdálit, když střapec pustíme navijákem. Základ má, chce si se střepcem hrát, má o něj zájem, za pár měsíců za ním bude i běhat, až nebude takový posera :-)
Takže jestli máte taky takhle malého prcka, mohli by jsme zatím trénovat, aby měl o střapec zájem atd.

štěně má 9 měsíců a je to krátkosrstá kolie :) běhá za míčkem, dokud se hýbe, jak se zastaví, tak nezájem. Tak myslím, že by se jí to líbilo. Podívám se na to MHD, jak to je. Největší obavy mám z toho, abych ji v cíli odlapila :))) občas se teď chová naprosto puberťácky

5.12.2009 18:57
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

nikoliczenka napsal(a):

S dostupností přesně nevím jak to je. Bydlíme dál, ale právě u Brna máme nabídku na pozemek. Co jsem hledala přes idos, tak ze Zvonařky do Ledce jede snad každou hodinu spoj.

5.12.2009 18:59
bonnyviper

XXX.XXX.67.174

bonnyviper napsal(a):
štěně má 9 měsíců a je to krátkosrstá kolie :) běhá za míčkem, dokud se hýbe, jak se zastaví, tak nezájem. Tak myslím, že by se jí to líbilo. Podívám se na to MHD, jak to je. Největší obavy mám z toho, abych ji v cíli odlapila :))) občas se teď chová naprosto puberťácky

tak MHD nejlepší vychází na Syrovice, to jsou jen 3 různé spoje :)) celkově do půl hodiny, když to nikde neujede :) což by bylo fajn

5.12.2009 18:59
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

bonnyviper napsal(a):

přesně tohle dělal i můj pes, pokud se to hýbalo zájem, jak se to přestalo hýbat nezájem. Po pár trénincích se to zlepšilo, naučil se na konci i zakousávat.

5.12.2009 19:01
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

bonnyviper napsal(a):
tak MHD nejlepší vychází na Syrovice, to jsou jen 3 různé spoje :)) celkově do půl hodiny, když to nikde neujede :) což by bylo fajn

a co Zvonařka - Ledce ? jede přímý spoj

5.12.2009 19:15
bonnyviper

XXX.XXX.67.174

nikoliczenka napsal(a):
a co Zvonařka - Ledce ? jede přímý spoj

tak to je úplně nejlepší! a kdy by se to běhalo? všední dny/víkendy?

6.12.2009 10:01
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

bonnyviper napsal(a):
tak to je úplně nejlepší! a kdy by se to běhalo? všední dny/víkendy?

Určitě víkendy, ale aby se běhalo musí nás být dost, aby to pokrylo pronájem pozemku.

6.12.2009 19:11
zajda007

XXX.XXX.235.81

nikoliczenka napsal(a):
S dostupností přesně nevím jak to je. Bydlíme dál, ale právě u Brna máme nabídku na pozemek. Co jsem hledala přes idos, tak ze Zvonařky do Ledce jede snad každou hodinu spoj.

Já bych taky měla zájem, sice to mám 30 kiláků, ale nějak bych to vymyslela. Ten můj rok a půl starý hyperaktivní kříženec NO by to potřeboval jak sůl. Za balónkem a spol. lítá jak blázen,někdy mám pocit,že má křídla

6.12.2009 20:54
nikoliczenka

XXX.XXX.202.61

zajda007 napsal(a):
Já bych taky měla zájem, sice to mám 30 kiláků, ale nějak bych to vymyslela. Ten můj rok a půl starý hyperaktivní kříženec NO by to potřeboval jak sůl. Za balónkem a spol. lítá jak blázen,někdy mám pocit,že má křídla

Odkud přesně jsi?

6.12.2009 21:04
zajda007

XXX.XXX.235.81

nikoliczenka napsal(a):
Odkud přesně jsi?

Jsem z Klobouk u Brna a nemáte žádnýho psího kámoše

7.12.2009 13:26
krai

XXX.XXX.40.5

zajda007 napsal(a):

Ahoj, já bych taky určitě zájem měla. Jsem z Brumovic, takže bysme se mohli svézt třeba jedním autem, přes klobouky jezdím. Chodím na cvičák do Hodonína a tam je docela dost lidí, kteří jezdí na coursing daleko, takže by to taky určitě uvítali. Máte konečný, nebo nekonečný naviák?

7.12.2009 13:31
kevin

XXX.XXX.80.235

zajda007 napsal(a):

Také by jsme měli zájem, jestli tam jezdí MHD.

7.12.2009 17:02
zajda007

XXX.XXX.235.81

krai napsal(a):
Ahoj, já bych taky určitě zájem měla. Jsem z Brumovic, takže bysme se mohli svézt třeba jedním autem, přes klobouky jezdím. Chodím na cvičák do Hodonína a tam je docela dost lidí, kteří jezdí na coursing daleko, takže by to taky určitě uvítali. Máte konečný, nebo nekonečný naviák?

Jéé, konečně někdo místní. Chodili jsme na cvičák v Hustopečích,ale . Cvičák v Hodoníně mě láká už delší dobu, šlo by se přijet podívat, co a jak?
Kdyby byl někdy zájem o společnou procházku
Co máš za psa?

9.12.2009 18:13
krai

XXX.XXX.177.211

zajda007 napsal(a):
Jéé, konečně někdo místní. Chodili jsme na cvičák v Hustopečích,ale . Cvičák v Hodoníně mě láká už delší dobu, šlo by se přijet podívat, co a jak?
Kdyby byl někdy zájem o společnou procházku
Co máš za psa?

No možnost samozřejmě je, akorát s sebou musíš mít očkovák, pokud dorazíš i s pesanem. A chceš dělat klasický výcvik, nebo agility?
No vzhledem k tomu, že mám malé naháče, tak by si spolu asi moc nepohrali

9.12.2009 19:20
zajda007

XXX.XXX.235.81

krai napsal(a):
No možnost samozřejmě je, akorát s sebou musíš mít očkovák, pokud dorazíš i s pesanem. A chceš dělat klasický výcvik, nebo agility?
No vzhledem k tomu, že mám malé naháče, tak by si spolu asi moc nepohrali

Aha,tak to by ta hra asi špatně dopadla. Pes je sice hodnej,ale rapl
Určitě bych potřebovala vypilovat poslušnost,máme bohužel jen základy a u agility by zas mohl vybít přebytky své energie.

9.12.2009 20:17
janiska

XXX.XXX.95.3

nikoliczenka napsal(a):
Odkud přesně jsi?

Můžu poprosit,odkud máte naviják?My bychom taky rádi hřištátko,jsme ze Studénky,pozemek je..
Případně nějaké bližší info?Chrtů tu máme dost a jiných a nemáme široko daleko kde.

3.1.2010 17:10
lotinka

XXX.XXX.187.159

janiska napsal(a):
Můžu poprosit,odkud máte naviják?My bychom taky rádi hřištátko,jsme ze Studénky,pozemek je..
Případně nějaké bližší info?Chrtů tu máme dost a jiných a nemáme široko daleko kde.

Taky bych měla zájem - odkud přesněji jste?

Přidejte reakci

Přidat smajlík