hura dalsiiiii
ty ses plasak, luci
mozna se jeste prida i kamos s mladuchou angl. setra (a mozna jeho kamos se stafordem a vymarakem) ... snad by to nevadilo, ale kdovi jesi dojdou
kitty2thorpe
napsal(a):
hura dalsiiiii
ty ses plasak, luci
mozna se jeste prida i kamos s mladuchou angl. setra (a mozna jeho kamos se stafordem a vymarakem) ... snad by to nevadilo, ale kdovi jesi dojdou
jo Lucko DNESKAne včera
a je to Slatina sídliště
čím větším hromada tím líp aspoň se vylítají... Týna na mě sice nečumí, ale tváří se stylem "co jako bude, nudím se"
kitty2thorpe
napsal(a):
hura dalsiiiii
ty ses plasak, luci
pěknej Mufecto je super výraz takhle shora focený...
tomuhle já říkám výraz "dejte mi korunu na kostičky"
llucinkaa2
napsal(a):
OK,tak já tam budu tedy noo..možná bych vzala přítele se 7 měsíčním štěniskem(kříženec staforda,pita,NO a myslím,že toho tam je ještě víc)
hoooj!!!
az ted sem se dostala k netu, tak sem prihazuju nejaky fotky z patku, vetsina se nepovedla nebo je mazla, tak sorry
(hlasuju aby priste fotila zkusena fotografka)
nakonec sme sly jen tri, vsichni ostatni nas zradili!!!!! (zeee, tonici!
), ale i tak se vyblbli (aspon ten muj, ikdyz to furt nevypadalo, doma zalehl a spal
) a nikdo se neporval
kitty2thorpe
napsal(a):
hoooj!!!
az ted sem se dostala k netu, tak sem prihazuju nejaky fotky z patku, vetsina se nepovedla nebo je mazla, tak sorry
(hlasuju aby priste fotila zkusena fotografka)
nakonec sme sly jen tri, vsichni ostatni nas zradili!!!!! (zeee, tonici!
), ale i tak se vyblbli (aspon ten muj, ikdyz to furt nevypadalo, doma zalehl a spal
) a nikdo se neporval
muf a jeho ladies
llucinkaa2
napsal(a):
OK,tak já tam budu tedy noo..možná bych vzala přítele se 7 měsíčním štěniskem(kříženec staforda,pita,NO a myslím,že toho tam je ještě víc)
(muf i taruska v raji)
llucinkaa2
napsal(a):
workoholicky pako tyna
llucinkaa2
napsal(a):
llucinkaa2
napsal(a):
v marianskym sme se s evkou obcerstvili () a pokracovali dal - pridala se k nam boxerka bara
llucinkaa2
napsal(a):
llucinkaa2
napsal(a):
jinak, uz dopredu, dalsi patek bych sla rada znovu - kdykoli kdekoli tak pokud byste nekdo mel zajem tak napiste a davejte sem fotky, at je na co koukat!!!
kitty2thorpe
napsal(a):
jinak, uz dopredu, dalsi patek bych sla rada znovu - kdykoli kdekoli tak pokud byste nekdo mel zajem tak napiste a davejte sem fotky, at je na co koukat!!!
pěkný fotky
workoholička sbírá síly na další řádění, ale zítra frčíme na celej týden až do neděle , takže my až leda potom další týden...
evinka01
napsal(a):
pěkný fotky
workoholička sbírá síly na další řádění, ale zítra frčíme na celej týden až do neděle , takže my až leda potom další týden...
baby jedny! zadna nechcete v patek vencit?
my byli dnes s tou fenkou anglickyho setra, ma necelej pulrok, takze idealni spolecnik pro toho myho obludixe...ale teda vic neposlusnyho psa sem nevidela
evinka01
napsal(a):
pěkný fotky
s vama je nuda vam reknu
kitty2thorpe
napsal(a):
btw, ve ctvrtek odpoledne jdeme znova, mezi podoli a lisen do poli a bereme i boby, je tam super kopec... kdo chce, muze se pridat
Jááááá chciiii
půjdu s Váma aji kdyby trakaře měli padat
ve čtvrtek i v pátek,vlastně máme čas i dneska ale jsem v Obřanech a učím se s mini bratrem.Tak prosím o napsání kdy a kde a dostavíme se v plné polní i s foťákem
sunin
napsal(a):
Jááááá chciiii
půjdu s Váma aji kdyby trakaře měli padat
ve čtvrtek i v pátek,vlastně máme čas i dneska ale jsem v Obřanech a učím se s mini bratrem.Tak prosím o napsání kdy a kde a dostavíme se v plné polní i s foťákem
tak misi, snad jindy to je zacarovanej kruh
...nakonec vcera sme ani bobovat nesli, nedala sem zkousku (jako jedina
), tak sem to odrekla z duvodu uceni na dnesek....takze si o nic neprisla, ale pristi tyden chcu jit urcite
jinak dnes sem sla jen s kamosem s boxerkou barou, litali 2h, ted jeste s jednim psem a FURT na me cumi jako jesi dneska uz konec, jesi jeste nekam nepujdem su mrtva za neho a on nic!!!!!...hyperaktivec jeden
...romantika u nas na poli
ps. zitra se du podivat na vystavu psu, nejak dopo...nejdete nekdooo?
kitty2thorpe
napsal(a):
tak misi, snad jindy to je zacarovanej kruh
...nakonec vcera sme ani bobovat nesli, nedala sem zkousku (jako jedina
), tak sem to odrekla z duvodu uceni na dnesek....takze si o nic neprisla, ale pristi tyden chcu jit urcite
jinak dnes sem sla jen s kamosem s boxerkou barou, litali 2h, ted jeste s jednim psem a FURT na me cumi jako jesi dneska uz konec, jesi jeste nekam nepujdem su mrtva za neho a on nic!!!!!...hyperaktivec jeden
...romantika u nas na poli
ps. zitra se du podivat na vystavu psu, nejak dopo...nejdete nekdooo?
Ahoj, mi jsme se byli podívat v sobotu kolem poledne. Koupila jsi něco?
kevin
napsal(a):
hop
máte někdo aspoň ještě nějaké fotky?
Holky,vy jako spíte,nebo co?
Poj'dte dnes někdo na prochajdu,Karolína už se nudí...
HMM???
kevin
napsal(a):
To šero je fakt hnusný.
Ty nové fotky jsou hezké. http://dobrmanaron.unas.cz/
sunin
napsal(a):
Ahojky........úžasná zpráva hned takhle po ránu........vzala sem si dovolenku do konce týdne .......tákže jsem nastartovaná na vychajdu........dneska můžu od jedné
Ahoj,můžu se k Vám přidat?Máme štěňátko trpasličího pinče a hledáme kamarády na prochajdy!!Prozatím jsme z Bystrce,ale během týdne se budeme stěhovat blíž do centra.Nebudou nám vadit ani medvídci KAO a SAO,za sebe budu moc ráda.Hlavně,aby byli snášenliví k našemu prdolovi,budou nám tři měsíce...V rámci Brna si dojedeme kamkoliv,takže není problém vyrazit na nějakou menší vychajdu někde do parku nebo někam dál...Kris
megalitka
napsal(a):
Ahoj,můžu se k Vám přidat?Máme štěňátko trpasličího pinče a hledáme kamarády na prochajdy!!Prozatím jsme z Bystrce,ale během týdne se budeme stěhovat blíž do centra.Nebudou nám vadit ani medvídci KAO a SAO,za sebe budu moc ráda.Hlavně,aby byli snášenliví k našemu prdolovi,budou nám tři měsíce...V rámci Brna si dojedeme kamkoliv,takže není problém vyrazit na nějakou menší vychajdu někde do parku nebo někam dál...Kris
jeee a tak vyhovuje vam vsem treba ten ctvrtek?at se nejak hneme a domluvime..teda nevim jak je to se stavkou mhd, ale snad bych se taky dostala kamkoli
a muzu celej den (to stejny v patek
) a radi pozname novy kamarady!
tak naky tipy na vylet?
megalitka
napsal(a):
ahoj......určitě se můžeš přidat,budem jen rádi.......ale teda staří "Brňáci" tady na to nějak zapoměli........konečně mám čas a nikde nikdo
sunin
napsal(a):
Kači a kterou denní dobu????My bysme brali tak nějak dopoledne,ale moc nápadů kam...to nemám.....nejlépe nikde nikdo a v lese
rikam ze muzu kdykoli ale podle ty stavky jako abych se mohla nekam dostavit, auto bohuzel furt nemam..a ani ridicak kdyz sme u toho
spis po obede, treba kolem 13...hm? a kam vyrazit me fakt nenapada
kitty2thorpe
napsal(a):
rikam ze muzu kdykoli ale podle ty stavky jako abych se mohla nekam dostavit, auto bohuzel furt nemam..a ani ridicak kdyz sme u toho
spis po obede, treba kolem 13...hm? a kam vyrazit me fakt nenapada
myslíš že to s tou stávkou bude tak horký??? taky mě nenapadá kam,neznáte někdo nějakej plánovač výletů??či něco takovýho?? napdá mě Mariánský,ale to spíš dopo páč tam bude určo hromada lidí
sunin
napsal(a):
myslíš že to s tou stávkou bude tak horký??? taky mě nenapadá kam,neznáte někdo nějakej plánovač výletů??či něco takovýho?? napdá mě Mariánský,ale to spíš dopo páč tam bude určo hromada lidí
Já bych trasu klidně naplánovala,ale tady u nás,jinde to bohužel moc neznám.:-(((Čtvrtek,pátek,i zítra můžeme.
sunin
napsal(a):
mam trosku komplikace a mozna tu nakonec ve ctvrtek nebudu...ale zitra dopoledne by to taky slo, to bysme mohli dat to mariansky....kristy ty muzes taky dopo?treba kolem 10
axl
napsal(a):
Ahoj, ja zitra jdu urcite. Mam 2letyho JRT a asi rocni krizenku. Pujdem asi na Velkou Klajdovku tak kolem treti hodinky. Prida se nekdo?
ja muzu jen dopoledne, odpoledne mam v 16 skolu....tak kdyby mel nekdo zajem jit dopoledne kolem te 10, asi teda kamkoli - muzu dojet... tak se mi ozvete na mobil (728463011), na net uz asi neprijdu..jinak ja mam 1,5rocniho blaznivyho boxera
kitty2thorpe
napsal(a):
ja muzu jen dopoledne, odpoledne mam v 16 skolu....tak kdyby mel nekdo zajem jit dopoledne kolem te 10, asi teda kamkoli - muzu dojet... tak se mi ozvete na mobil (728463011), na net uz asi neprijdu..jinak ja mam 1,5rocniho blaznivyho boxera
Kdyby se nekomu chtelo odpoledne pridat, tak pisnite na 737712914. Ahojte
sunin
napsal(a):
Evi ale víš jak by byli úúúúúžasný....... takovej DOBROFLET by jistě šel na dračku
No ja bych se připojovala k tý Klajdovce na tu třetí zítra,pokud mi to vyjde tak ti Ivet napíšu na ten mobil.
Ahojte, šeli by jste dnes na Velkou Klajdovku. Šla bych na menší prochajdu.
sunin
napsal(a):
Evi ale víš jak by byli úúúúúžasný....... takovej DOBROFLET by jistě šel na dračku
No ja bych se připojovala k tý Klajdovce na tu třetí zítra,pokud mi to vyjde tak ti Ivet napíšu na ten mobil.
ježišmarja nestraš... víš co by to bylo za poděsy? dyť by to ani nechodilo nohama po zemi, akorát by to lítalo
sunin
napsal(a):
Heuréka ........lítající štěňátka,to nikdo nemá.......přesně jak říkám.....utrhli by nám ruce
takze damy
zitra (ctvrtek 4.3.) je naplanovana prochajda - sraz je v 14h na konecne 4ky v obranech, vsichni sou srdecne zvani zatim jdu ja s mufinem, misa s aronkem, kristy s tonickem (pokud nezaspi
) a lucka s medvedicema karinkou a taruskou
...
snad se konecne vsecky potkame, uz se tesim!!
kitty2thorpe
napsal(a):
takze damy
zitra (ctvrtek 4.3.) je naplanovana prochajda - sraz je v 14h na konecne 4ky v obranech, vsichni sou srdecne zvani zatim jdu ja s mufinem, misa s aronkem, kristy s tonickem (pokud nezaspi
) a lucka s medvedicema karinkou a taruskou
...
snad se konecne vsecky potkame, uz se tesim!!
OK,snad budou ty moje obludy v klidu
llucinkaa2
napsal(a):
OK,snad budou ty moje obludy v klidu
Ahojky.....jsem u mamice na netu a potvrzuju účast......Aronek už se moc moc těší a já taky.......beru sebou fotyho přístroj tak úsměvy s sebou
Luci super fotka medvědic,Tara je tvoje nebo bráchova?? Každopádně to holkám spolu sluší
sunin
napsal(a):
Ahojky.....jsem u mamice na netu a potvrzuju účast......Aronek už se moc moc těší a já taky.......beru sebou fotyho přístroj tak úsměvy s sebou
Luci super fotka medvědic,Tara je tvoje nebo bráchova?? Každopádně to holkám spolu sluší
Míšo,Tara BYLA bratrova..už je moje ..jsem se ho snažila ukecat i na bandoga,ale žeprý nic..:D
sunin
napsal(a):
pujde Terezka s pitbulatkama
aaaaaaa ja se asi poseru to je super!!! konecne je uvidim
mufacek se zblazni
normalne vcera sme s mufem potkali mou vysnenou jedinou....fenku bullmastifa, byla nadherna, plava s cernou maskou, kamaradska, naramne si vyhrali a ja se do tech psu jeste vic zamilovala
kitty2thorpe
napsal(a):
aaaaaaa ja se asi poseru to je super!!! konecne je uvidim
mufacek se zblazni
normalne vcera sme s mufem potkali mou vysnenou jedinou....fenku bullmastifa, byla nadherna, plava s cernou maskou, kamaradska, naramne si vyhrali a ja se do tech psu jeste vic zamilovala
kamoska ma takovou bulmastifku,je úžasná akorat teda dost drsná
má ji společně ještě se třema kavkazákama .....libila by se ti
kitty2thorpe
napsal(a):
hura dalsiiiii
ty ses plasak, luci
jéééé hele co sem našla připrohrabování starých fotek.........takovej byl sladkej
no a já už se jdu pomalu oblíkat
sunin
napsal(a):
jéééé hele co sem našla připrohrabování starých fotek.........takovej byl sladkej
no a já už se jdu pomalu oblíkat
Tak jsem u našich.......Kristy ještě že jste nešli s náma kolem té řeky........můj odhad času a délky trasy je naprosto mimo........došla jsem teď před chvilkou.....cesta nám trvala víc jak hodinu chudinky moje nožičky,jsem pěkně vyřízená
sunin
napsal(a):
Tak jsem u našich.......Kristy ještě že jste nešli s náma kolem té řeky........můj odhad času a délky trasy je naprosto mimo........došla jsem teď před chvilkou.....cesta nám trvala víc jak hodinu chudinky moje nožičky,jsem pěkně vyřízená
ještě dva kousky tam chybí
sunin
napsal(a):
úžasně se nám všichni sprasili........ale diplom a medaili získává s přehledem Tara
sunin
napsal(a):
úžasně se nám všichni sprasili........ale diplom a medaili získává s přehledem Tara
sunin
napsal(a):
hej tak tahle je uplne uzasna!
kurna priste je musime vyfotit vsecky! ja uz su v posteli, udelala sem si caj a du se lecit...muf vytuhl taky, tak snad bude spat i zitra
par fotek z mobilu
sunin
napsal(a):
lady aron na lavicce
jinak cesta domu byla ok, muf s tonikem si zacali na zastavce na voditkach hrat muf zacal provokativne stekat a tonda mrmlat, no uzasny
kitty2thorpe
napsal(a):
lady aron na lavicce
jinak cesta domu byla ok, muf s tonikem si zacali na zastavce na voditkach hrat muf zacal provokativne stekat a tonda mrmlat, no uzasny
hezký fotečky no jo Aronek dámička......přeci nebude sedět na zemi
musíme to brzo zopaknout.A je dobře že si s Toníkem hráli,třeba se nakonec velkejch černejch pesanů nebude bát já jdu jíst a pak umřít.....teda ještě vlastně cesta dom
vůbec se mi nechce
sunin
napsal(a):
hezký fotečky no jo Aronek dámička......přeci nebude sedět na zemi
musíme to brzo zopaknout.A je dobře že si s Toníkem hráli,třeba se nakonec velkejch černejch pesanů nebude bát já jdu jíst a pak umřít.....teda ještě vlastně cesta dom
vůbec se mi nechce
Co se sejít i dnes? Sice by to bylo pro mě třetí den posobě, ale prochajdu bych chtěla. Snad bude počasí přát.
kevin
napsal(a):
Hezké fotky.
No já bych prochajdu chtěla zopáknout co nejdřív.......asi mi při ní někdo vyměnil psa.....bez keců šel spát na místo a ne do postele,u ranního venčení byl jak beránek....no zajímavý a taky sežral celou misku na posezení a to je u žížaláka co říct teda
Dneska ale nemůžu,musím do města a pak se staví sestřenka.
sunin
napsal(a):
No já bych prochajdu chtěla zopáknout co nejdřív.......asi mi při ní někdo vyměnil psa.....bez keců šel spát na místo a ne do postele,u ranního venčení byl jak beránek....no zajímavý a taky sežral celou misku na posezení a to je u žížaláka co říct teda
Dneska ale nemůžu,musím do města a pak se staví sestřenka.
Kristýno, máš ještě tu fenečku?
kevin
napsal(a):
Kristýno, máš ještě tu fenečku?
Ahojte! Ve stredu jsme se seznamili s Kukim (JRT) s novymi kamarady. A musim uznat, ze ti vasi pejsanci jsou uzasni. Vsichni kolem me maji spise kavkazany, pitbuliky ... a uplne jsem cucela na "maly" civavy, jaky jsou to uzasny stvoreni . Opravdu maly telem, velky duchem
. A nemuzu zapomenout ani na papilonky, ktery jsem videla na vlastni oci snad poprve a i tohle plemeno mi prijde velice prijemne a komunikujici. No proste jsou SUPER
axl
napsal(a):
Ahojte! Ve stredu jsme se seznamili s Kukim (JRT) s novymi kamarady. A musim uznat, ze ti vasi pejsanci jsou uzasni. Vsichni kolem me maji spise kavkazany, pitbuliky ... a uplne jsem cucela na "maly" civavy, jaky jsou to uzasny stvoreni . Opravdu maly telem, velky duchem
. A nemuzu zapomenout ani na papilonky, ktery jsem videla na vlastni oci snad poprve a i tohle plemeno mi prijde velice prijemne a komunikujici. No proste jsou SUPER
Ahojte,
jaký jste měli víkend?
Já jsem konečně viděla psa, kterého má kamoška. Myslím, že má 6 měs a je to fenka howavarda. Pohladit se moc nenechala, ale chtějí se přidat na procházky a to je super.
kitty2thorpe
napsal(a):
hura dalsiiiii
ty ses plasak, luci
hoj,
ja su cela otravena z toho pocasi
me se na prochazku hodi treba taky ten patek, dobiram antibiotika tak uz bude jen dobre navic pak v noci z patka na sobotu ten dalsi tyden jedu do tropical islands (hec
), do nemecka a tak musim zanechat svyho ctyrnohyho milacka moji rodine co nejvic unavenyho aby s nim meli co nejmin starosti
ps. jeste muzu pondeli nebo utery tak po 15.h...ale zalezi na pocasi
kitty2thorpe
napsal(a):
hoj,
ja su cela otravena z toho pocasi
me se na prochazku hodi treba taky ten patek, dobiram antibiotika tak uz bude jen dobre navic pak v noci z patka na sobotu ten dalsi tyden jedu do tropical islands (hec
), do nemecka a tak musim zanechat svyho ctyrnohyho milacka moji rodine co nejvic unavenyho aby s nim meli co nejmin starosti
ps. jeste muzu pondeli nebo utery tak po 15.h...ale zalezi na pocasi
Tak my by jsme se podle počasí,školy a práce taky přidaly s mrnětem
axl
napsal(a):
Nechce jit nekdo s nama odpo do lesa? Omlouvam se, nejsem z Lisne, ale ze Zidenic. Cvakla jsem to omylem. Kdyz se nekomu bude chtit, pisnite na 737712914
Včera to byla procházka. Přidala se jen kamoška která má psy po zákroku, takže se daleko nešlo.
Možná bych šla dnes kousek Mariánského údolí.
kevin
napsal(a):
Jsem včera ještě šla na cvičák na Zetor, ale nestihla jsem se tu zeptat jestli se někdo nepřidá. Dnes jsem byla na výletě s Klárkou a opět super. Tady je trochu mrtvo.
Tak my jsme dneska byli jen v parku,nikde víc jsme nestihli..Ale Airy si tam skvěle vyhrála s jednou jack russelicí
megalitka
napsal(a):
Tak my jsme dneska byli jen v parku,nikde víc jsme nestihli..Ale Airy si tam skvěle vyhrála s jednou jack russelicí
Celkem si ty dvě sedly:-)
ahoj hoj
tyjo, taky koukam jak se to tady zmenilo, chce to trochu zvyku
a to pocasi, tleskam! na prochazku bych nekam zasla, nejlp co nejbliz slatine
...muzu zitra dopoledne nebo ctvrtek odpoledne..nebo i patek odpoledne...a vlastne o vikendu asi taky...tak se kdytak nekdo ozvete
foto s nasi nejvetsi laskou baruskou
Ahojte holky,tak po sto letech jsem tu..ale zase na chvíli,protože jsem opět bez počítače ..já bych na prochajdu klidně šla,ale né moc daleko,protože moje medvědice nemůžou dýchat sotva vylezou na Stránskou,takže tak...
Jina,příští týden v pátek tady ASI budu mít Brijanu(bandoga) do soboty,pač v sobotu s ní jdu na obrany,takže pokud bych jí měla už v ten pátek něják přes den,tak bych 100% chtěla jít na prochajdu,protože feňule se s cizíma psíkama moc nepotkává,tak alespoň já chci trochu socializovat,když už na to brácha kašle...
Holky ja uz chci taky nekam vyrazit jenze se mnou je domluva na prd......ted mam toho vyrizovani az nad hlavu,doufam ze az se nam to rozjede to co planujem tak to bude OK.Navic jsem ted na neschopence a uz jsem mela doma kontrolu tak mam strach aby se jim u me nezalibilo a nechodili casteji
my se tondy bojime
s tema stenatkama je to smutny, ale nemuzu pomoct...nikdo v mym okoli psa nehleda a ti co by i chteli si to nemuzou dovolit bud ze uz psa maji a nebo jim to nedovoli okoli, jak v mym pripade rodina
hej s tou prochazkou - o vikendu tady asi nejsu, jedina moznost by byla zitra, ale jezdit az k tobe se mi nechce jako dnes je to pocasi na prd, kdovi co bude zitra...ale kdyztak bych se ozvala na mobil
Když to napíšete sem, tak se třeba bude moci někdo přidat, ale jak chcete. Fotka z výletíku v Mariánském údolí, Jsou na ní tři malí psi, ale vidět je spíš jeden jak je to zmenšené.
naštěstí se fotky po kliknutí zvětší, tak třeba najdete všechny 3 psy a jestli ne, tak tady toho třetího uvidíte