Kdopak má doma toto užasné plemeno?Pochlubte se fotečkami
My máme rovnou dva
shark
napsal(a):
My máme rovnou dva
a jěště jedna
shark
napsal(a):
a jěště jedna
kolií křiženec / stafbull x kolie /, na tehle fotce necelé 4 měsíce =)
hankakoska
napsal(a):
kolií křiženec / stafbull x kolie /, na tehle fotce necelé 4 měsíce =)
=)
shark
napsal(a):
My máme rovnou dva
Áronek - stejný má i svůj vlastní pohled Myslím, že je úžasně fotogenický
feherkocos
napsal(a):
Áronek - stejný má i svůj vlastní pohled Myslím, že je úžasně fotogenický
Aronek, už je asi starší pán, že? =)
shark
napsal(a):
Je ten kolií kříženec vypadá krásně,musíte sem dávat postupně fotečky,jak rosteJsem zvědavka
jee děkuju =). Asi před 10 rokama jsme taky měli čistou kolii, a byl to uužasnej pes, tak třeba zase jednou za pár let.. =) , momentálně mám zakázané přivézt domů třeba jenom strašilku =D .. tady je ještě uplné mimušo =)
hankakoska
napsal(a):
jee děkuju =). Asi před 10 rokama jsme taky měli čistou kolii, a byl to uužasnej pes, tak třeba zase jednou za pár let.. =) , momentálně mám zakázané přivézt domů třeba jenom strašilku =D .. tady je ještě uplné mimušo =)
já mám taky dva ten tricolorní je pes 5let a zlatá je fenka 14let - fakt úžasní chlupáči
m arky
napsal(a):
naše babička
Tak to je náš Indi...kříženec prý křížence teriéra x kolie...a zrovna dnes jsme vyčesávali bodláky.
indi
napsal(a):
Tak to je náš Indi...kříženec prý křížence teriéra x kolie...a zrovna dnes jsme vyčesávali bodláky.
Ještě jedna.
shark
napsal(a):
To je krásných psíkůIndi vypadá,jak ten Hafoň snad z reklamy na pedigree,zrovna nedávno jsem si říkala,že určitě to je kříženec kolie,Indi je mu dost podobný
bahno to jde v poho se vyčeše ale bodlák to je nestestí
m arky
napsal(a):
bahno to jde v poho se vyčeše ale bodlák to je nestestí
O bodlácích bych taky mohla vyprávět, pomáhám kámošce vybírat a vyčesávat ze tří setrů
To můj krátkosrsťák za celých pět let měl jeden jediný bodlák, a tak ho to překvapilo, že na místě ztuhnul a odmítal se pohnout, než jsem mu ten "knoflík" na bříšku sundala, ale to byl ještě malinkej, teď by si ho snad sundal sám
Dlouhosrsté kólie jsou nádherné, ale péče o srst, to je asi řehole
hankakoska
napsal(a):
jak to, měl být utracený?
teda když je vidím, tak slintám...taky jsme mívali fenku a psa, když se nám narodilo mimčo, museli jsme pejska věnovat hodným lidem, nemohl si na malou zvyknout. Zato fenečku jsme měli 13 let, prožila s námi i stěhování 600km, pak nám tragicky zahynula. Určitě si zase kolii pořídím, už teď se na ní těším, ale musím ještě pár let počkat, máme dva psy a to je můj limit. Těmito fotkami jste mě ale opravdu moc potěšili.
danurba
napsal(a):
teda když je vidím, tak slintám...taky jsme mívali fenku a psa, když se nám narodilo mimčo, museli jsme pejska věnovat hodným lidem, nemohl si na malou zvyknout. Zato fenečku jsme měli 13 let, prožila s námi i stěhování 600km, pak nám tragicky zahynula. Určitě si zase kolii pořídím, už teď se na ní těším, ale musím ještě pár let počkat, máme dva psy a to je můj limit. Těmito fotkami jste mě ale opravdu moc potěšili.
Kolie je prostě super pes!!!Přidáváme nové foto
hankakoska
napsal(a):
jak to, měl být utracený?
Áronek - v podstatě to tak bylo. Jeho příběh mám na stránkách, několikrát se o něj zajímala média, dokonce i pan Srstka... http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ 208562221300016-chcete-me/
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/ trinohy-aron-daroval-krev-a- zachranil-psi-kamarady.html (bez 3 mezer)
Já jsem nikdy nebyla iniciátorem zveřejnění, ale když už jsme byli osloveni, tak jsme o něm promluvili. Aby se lidé nebáli se ujmout ne jen krasavců bez vady, ale pokud mohou, aby udělali i něco pro ty, kteří by jinak neměli šanci....
Tak se taky přidám, máme hned 5exemplářů. Tohle je Miňonka- bábina, stará je asi 9let, ale možná i víc, majitelka nevěděla datum narození.
A nakonec Sissinka, naše obludka s jedním uchem jednou dolů, jednou nahoru:)