awery
napsal(a):
Ahojda, prosím kdo měl aktivního mladýho psa, byl nucen ho vykastrovat a všiml si nějakých změn v jeho chování jestli by mi je napsal.Zklidnil se moc? Poze pejsci ne fenečky.
Mám z kastrace svýho pejska strach a chci se připravit. Vyhnout se tomu nedá, protože není tak docela můj.
Mockrát děkuji
No, já nevím, jestli to muže mít jinej vliv na psa a jinej na fenku... Ale moje fenka po kastraci ještě víc zaktivněla... I když je to docela měsíc, takže těžko říct, jestli je to vlivem kastrace...
awery
napsal(a):
Ahojda, prosím kdo měl aktivního mladýho psa, byl nucen ho vykastrovat a všiml si nějakých změn v jeho chování jestli by mi je napsal.Zklidnil se moc? Poze pejsci ne fenečky.
Mám z kastrace svýho pejska strach a chci se připravit. Vyhnout se tomu nedá, protože není tak docela můj.
Mockrát děkuji
Kamarád musel nechat vykastrovat německého ovčáka (ze zdr. důvodů), nevím kolik mu bylo přesně, asi kolem dvou roků a pes se nijak nezměnil, pořád stejný torpédo .
awery
napsal(a):
Mockrát děkuji
Nechali jsme kastrovat labradora. Předtím byl hyperaktivní po tom je velice aktivní. Trochu se sklidnil, ale asi tak až po 1/2 roce. Tím trochu myslím opravdu jen trochu. Pořád je to pošuk.
awery
napsal(a):
Mockrát děkuji
Spolubydlící nechávala kastrovat německou dogu - psa asi v pěti letech ze zdarvotních důvodů. Výraznou změnu jsem nepozorovala. Postupné zklidňovaní jsem přičítala spíš věku.