Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2010 19:19
martasek

XXX.XXX.248.253

Holky,tak Akimek mě překvapil a ten střapec opravdu lovil,běžela jsem s ním a trošku ho navigovala,ale fakt se chytal,Bertičku to zajímalo jen chvíli a v tom druhém kole běžela spíš za Akimkem než za střapcem,ale fakt to bylo moc fajn.Šli jsme se hlavně pobavit a vyzkoušet to a to se nám povedlo.Ještě budou fotky od profesionálky,tak pak Vám pošlu ještě ty.

Kelly,co Heruška už se kulatí?

Jituš Anny musí být skvělá na ten vodní výcvik-gratuluju

3.5.2010 19:51
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Holky,tak Akimek mě překvapil a ten střapec opravdu lovil,běžela jsem s ním a trošku ho navigovala,ale fakt se chytal,Bertičku to zajímalo jen chvíli a v tom druhém kole běžela spíš za Akimkem než za střapcem,ale fakt to bylo moc fajn.Šli jsme se hlavně pobavit a vyzkoušet to a to se nám povedlo.Ještě budou fotky od profesionálky,tak pak Vám pošlu ještě ty.

Kelly,co Heruška už se kulatí?

Jituš Anny musí být skvělá na ten vodní výcvik-gratuluju

Marti, jj Akimek je moc šikovnej, když běžel za střapečkem, to ho určitě zaujal.:-) Jak říkám, Herušku tehdy zajímalo všechno možné, jenom ne ten střapec. :-)) No hlavně byla nervózní ze psů okolo, všichni hrozně štěkali, a to se jí moc nelíbilo.
Ale bezva, že jste si ten coursing všichni užili.

Na další fotky se už těším.:-):-)

Héra se kulatí, ale ještě to není zas až tak moooc vidět. Někteří naši kamarádi si toho ještě ani nevšimli.:-) Však uvidíš, hodím zase nějaké fotky na stránky a sem určitě taky. ;-)

3.5.2010 19:56
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, krásný fotky z vodního výcviku.:-) Muselo to být bezva. Na Anne je vidět, že si to moc užívala.:-)

3.5.2010 20:55
kelly

XXX.XXX.136.91

Holky, tak jsem zase aktualizovala stránky, tak když tak koukněte. Ještě budu muset aktualizovat sekci štěňata, no všechno postupně bude.:-):-)

3.5.2010 20:57
kelly

XXX.XXX.136.91

Jo abych nezapoměla, dozvěděla jsem se od slečny od Bugsíka, že dostali v Praze na MVP BOB! :-):-):-)

4.5.2010 09:39
jitas

XXX.XXX.114.236

Marti, díky za pochvalu, Akimka taky moc chválím za takovou akčnost v jeho věku, to je super :-)

Katko, budeš si nechávat štěně po Héře?

4.5.2010 10:25
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Marti, díky za pochvalu, Akimka taky moc chválím za takovou akčnost v jeho věku, to je super :-)

Katko, budeš si nechávat štěně po Héře?

Jitko, původně jsem si chtěla po Herušce nechat štěndo, ale teď to vidím jinak - no jedině snad, kdyby nám zůstalo, ale psa bych určitě nechtěla. Jsem zvyklá na fenky.:-)

Chtěla bych se ještě věnovat hodně Herušce, je ještě celkem mladá, jezdit na psí tábory, vodní výcvik a teď nově i stopování. Dost nás to začalo bavit, no a se štěndem by to všechno bylo o dost náročnější. No uvidíme...

4.5.2010 12:25
jitas

XXX.XXX.114.236

Katko, začalas s Hérou stopovat? To je super! Co na to říká?

Máš pravdu v tom, že pokud se chceš Héře intenzivně věnovat co se týká výcviku, je lepší, když si štěně nenecháš. Než bys vychovala štěně, uteče spousta času. Dlouho jsem chtěla k Anne ještě jednoho psa, ale čím dál víc zjišťuju, že je asi lepší jen ten jeden, pokud s ním člověk chce něco dělat, navíc jednoho psa s sebou celkem bez problémů můžeš vzít skoro všude, ale se dvěma (kór takhle velkýma) už může nastat problém. A taky je to pochopitelně časově mnohem náročnější, věnovat se dvěma psům. Takže jsem usoudila, že se raději budu plně věnovat jednomu psovi, než pak mít pocit, že třeba jednoho zanedbávám atd. Samozřejmě dva psi mají i své výhody, pes není sám, má pořád společnost a je určitě super pozorovat chování "smečky", ale člověk musí zvážit svoje možnosti.

4.5.2010 13:30
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):

Katko, začalas s Hérou stopovat? To je super! Co na to říká?

Máš pravdu v tom, že pokud se chceš Héře intenzivně věnovat co se týká výcviku, je lepší, když si štěně nenecháš. Než bys vychovala štěně, uteče spousta času. Dlouho jsem chtěla k Anne ještě jednoho psa, ale čím dál víc zjišťuju, že je asi lepší jen ten jeden, pokud s ním člověk chce něco dělat, navíc jednoho psa s sebou celkem bez problémů můžeš vzít skoro všude, ale se dvěma (kór takhle velkýma) už může nastat problém. A taky je to pochopitelně časově mnohem náročnější, věnovat se dvěma psům. Takže jsem usoudila, že se raději budu plně věnovat jednomu psovi, než pak mít pocit, že třeba jednoho zanedbávám atd. Samozřejmě dva psi mají i své výhody, pes není sám, má pořád společnost a je určitě super pozorovat chování "smečky", ale člověk musí zvážit svoje možnosti.

Jitko, jj začala jsem s Hérou stopovat. Zatím teda jen tak amatérsky, ale samozřejmě počítám s tím, že později budeme chodit na cvičák, kde se to všechno pod dohledem někoho zkušeného, správně naučíme. Heruška je na to šikovná, dost mě překvapila, má opravdu výbornej nos.:-):-)

Taky jsem tak uvažovala, že když si nechám štěně, budu se muset věnovat spíš jemu - výchova, výcvik apod. a všechny moje plány co jsem měla s Hérou půjdou bokem, a to bych nechtěla. Kdyby byla už starší a moc toho nezvládala, možná bych si zase pořídila mlaďocha, ale takhle si říkám, že jeden pes by byl vždycky chudák....cvičila bych s mladým nebo s Herou a druhej by byl doma.:-( To bych jim přece nemohla udělat. A s dvouma psama se mi špatně cvičí, to už mám vyzkoušený.
Jo, máš pravdu, že s jedním psem se líp cestuje, zvlášť když je to takovej obřík.:-) Se dvěma velkýma hafanama by to bylo mnohem komplikovanější.
Héra má zatím ještě Enynku, tak není sama. A když připočítám Bobše... ;-)

4.5.2010 21:21
kelly

XXX.XXX.136.91

Holky, dala jsem nová alba na rajče, tak když tak koukněte. Jsou tam i fotečky z ultrazvuku.:-):-):-)

5.5.2010 21:05
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, taky u vás pořád prší? Naši pesani už jsou z toho děsnýho počasí dost znechuceni.:-|

6.5.2010 09:15
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj Katko, jo, tady taky pořád leje, nevím, jak Anne, ale já z toho otrávená rozhodně jsem. Navíc pořád se nemůžu dostat k tomu, abych jí dala ampuli proti klíšťatům, minulý týden jsem to před vodním výcvikem nechtěla dávat, předtím taky pršelo a tento týden to vypadá na celý upršený.....ještě, že má aspoň to očkování proti borelióze.

6.5.2010 10:44
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj Jitko, já jsem holkám taky proti klíšťatům nic nedávala. Teď to ani najde...ale zatím to nebylo tak hrozný - Eny měla dvě a Héra jedno.

6.5.2010 10:46
jitas

XXX.XXX.114.236

Tak Anne jsem už tak kolem deseti našla. Dokonce jednoho albína - čistě bílé klíště, to jsem ještě neviděla. Asi začali mutovat :-(

6.5.2010 12:47
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, tak to jste měli hodně klíšťat. Já si taky říkám, jestli jsem našla všechny...ono se to v té huňaté srsti špatně hledá. Naštěstí jsem zatím nenašla žádné odpadnuté napité, ale co není může být. Zkoušela jsi dávat Anne spot nebo obojek od Héry? Mám dojem, že jsme se o tom bavili spolu...

6.5.2010 13:04
jitas

XXX.XXX.114.236

Katko, v boudě jsem našla taky jedno napité odpadlé. Fuj, ty napité jsou nejhorší, ta jejich likvidace je fakt nechutná :-(
Anne dávám spoty od Héry, už asi třetím rokem.

6.5.2010 19:57
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, v boudě jsem našla taky jedno napité odpadlé. Fuj, ty napité jsou nejhorší, ta jejich likvidace je fakt nechutná :-(
Anne dávám spoty od Héry, už asi třetím rokem.

Jitko a fungují ty spoty dobře? Nemívá s nimi Anne moc klíšťat? Uvažuju, že bych je letos taky vyzkoušela, chtěla jsem pro Héru něco šetrnějšího proti klíšťatům. Tak Héra dostane spot Héry.:-):-)

7.5.2010 12:01
jitas

XXX.XXX.114.236

Katko, jak fungují ty spoty od Héry - tak nevím, jaké má kdo zkušenosti, ale já i při Héry, i při jiných značkách občas nějaké klíště stejně najdu. Myslím, že žádný přípravek není stoprocentní. Naštěstí má Anne to očkování proti borelióze, tak jsem celkem klidná.

7.5.2010 14:33
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, jak fungují ty spoty od Héry - tak nevím, jaké má kdo zkušenosti, ale já i při Héry, i při jiných značkách občas nějaké klíště stejně najdu. Myslím, že žádný přípravek není stoprocentní. Naštěstí má Anne to očkování proti borelióze, tak jsem celkem klidná.

Jitko, jasně, já jsem taky u jiných spotů na psech občas nějaké to klíště našla, hlavně první dny. Vloni měla Héra Scalibor a 14 dní měla klíš´tat docela dost, už jsem si začínala myslet, že ten obojek není dostatečně účinný proti klíšťatům, ale potom najednou jako když utne a žádná klíšťata jsem nenašla ani zapitá ani po ní nelezla.
Tak uvidíme, ale asi do toho spotu od Héry půjdem. ;-)

Proti borelioze neočkujem, dozvěděla jsem se o tom hodně negativního, tak jsem se rozhodla raději neočkovat...

9.5.2010 17:42
martasek

XXX.XXX.248.253

Holky tak jsme zpátky z úúúúúúúúúžasného srazu a Akimek s Bertičkou byli naprosto vzorní a pohodový,fakt jsem si to užila...potom vložím nějaké fotky:-)

9.5.2010 19:57
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj Marti, tak to je skvělý, že jste si s pesanama sraz leonků tak užili. :-):-) Já jsem věřila, že Bertička bude v pohodě a zvládne to.;-) Už se moc těším na fotky ze srazu, doufám, že jich máš hooodně moc.:-)

My jsme měli bohužel smutnej víkend, ale to, co se stalo bylo nevyhnutelné...prostě to přijít muselo, jen se s tím těžko smiřujeme. :-( Nechci tady o tom psát...

Ještěže se můžeme těšit na štěňátka, aspoň příjdeme na jiný myšlenky. Zítra jdu s Heruškou na poslední sono, doufám, že všechno bude v pořádku. Tak nám když tak drž palečky, pro jistotu.:-)

9.5.2010 21:24
martasek

XXX.XXX.248.253

Jejda Katuš,děsíš mě,ale ať se stalo cokoliv tak mě to moc mrzísmajlíksmajlík

fotky mám není jich moc,ale Katuš,bohužel kalendář jsem nesehnala,tak se nezlob:-(

jasně,že budem držet palečky,ale uvidíš,že bude vše v naprostém pořádku:-)

10.5.2010 10:04
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj Katko, to je mi moc líto, že se stalo u vás něco smutného, no bohužel, i smutné věci patří k životu :-( Máš pravdu, aspoň při štěňatech budeš zaneprázdněná a nebudeš mít tolik času myslet na to, co se stalo.

Anne má zítra 6. narozeniny, tak už vymýšlím dort a taky dárek. Letos dovolenou u moře nedostane, jako loni :-) ač jsme byli hodně nalomení jet, ale možná v září pojedeme.

10.5.2010 14:54
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Jejda Katuš,děsíš mě,ale ať se stalo cokoliv tak mě to moc mrzísmajlíksmajlík

fotky mám není jich moc,ale Katuš,bohužel kalendář jsem nesehnala,tak se nezlob:-(

jasně,že budem držet palečky,ale uvidíš,že bude vše v naprostém pořádku:-)

Marti, díky za účast. Je to moc smutné, ale bohužel někdy nevyhnutelné...

To se nedá nic dělat, že jsi nesehnala ten kalendář, nevadí. Marti, kdybych ho chtěla na příští rok, co pro to musím udělat? Musím být členkou KCHL nebo stačí, když si ho někde objednám?
A na fotky ze srazu se těším.;-)

Ultrazvuk už máme za sebou, všechno je ok - všechna mimča jsou čilá, až moc. Fotečky ze sona mám vlastní (tak je potom hodím na stránky a na rajče), ale budeme mít i od paní doktorky až nám je přepošle na mail. Hera byla v pohodě, zase to prospala.:-):-)

10.5.2010 15:05
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Ahoj Katko, to je mi moc líto, že se stalo u vás něco smutného, no bohužel, i smutné věci patří k životu :-( Máš pravdu, aspoň při štěňatech budeš zaneprázdněná a nebudeš mít tolik času myslet na to, co se stalo.

Anne má zítra 6. narozeniny, tak už vymýšlím dort a taky dárek. Letos dovolenou u moře nedostane, jako loni :-) ač jsme byli hodně nalomení jet, ale možná v září pojedeme.

Ahoj Jitko, bohužel je to tak, že smutné věci k životu patří a s tím se nedá nic dělat... Se štěňátky na to určitě trochu pozapomeneme, budou to starosti, ale už se na to moc těším. ;-)

Zrovna nedávno jsem si vzpomněla, že Anne bude mít v květnu narozeniny, jen jsem nevěděla kdy přesně a chtěla jsem se Tě na to zeptat. Tak to je fajn, jsi to zmínila.
Tak jí přejeme s hafanama dopředu všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví, štěstí a spokojenost. Samozřejmě hodně dobrého jídla, krásných procházek a výletů a s váma a taky ať si i v dalších letech užije vodní výcvik, stopování a jiné aktivity.:-):-)smajlík

10.5.2010 23:25
jitas

XXX.XXX.20.182

Katko, Anne moc děkuje za super přání smajlík Dort už mám udělaný, zítra ho jen načančám :-) samozřejmě s ním oslavenkyni nafotím, šampíčko se chladí (ale to bude jen pro páníky) a dárek, který jsem pro ni chtěla, asi taky bude.

11.5.2010 09:37
martasek

XXX.XXX.248.253

Jituš i já se přidávám s velikou upřímnou gratulací-hlavně to zdravíčko a dlouhý věk:-)

11.5.2010 09:54
martasek

XXX.XXX.248.253

Tak přidávám slíbené fotky z krásného srazu

11.5.2010 10:13
martasek

XXX.XXX.248.253

Tohle je fenečka Lucka,kterou jsem si před více jak rokem chtěla vzít z útulku (byla na SOS),lae než jsem se rozmyslela tak už byla v nové rodině.S majiteli jsem se potkala na sraze a je to skvělá,báječná a moc hodná rodina a Lucka u nich krásně prospívá,bylo vidět jak je šťastná a navíc má krásného psího leoního parťáka Barnyho.Jsem moc ráda,že jsem ji mohla vidět a hlavně,že je šťastná-upřímně děkuji páníčkům Lucky a Barnyho:-)

11.5.2010 10:21
martasek

XXX.XXX.248.253

Tři kamarádi,Akimek,Bertička a Glorinka:-)

11.5.2010 10:25
martasek

XXX.XXX.248.253

Akim od Beskydských vrchů,Berta Lví radost a Glorie Winta Salve leon

11.5.2010 10:34
jitas

XXX.XXX.114.236

Marti, děkuji za přání, vyřídím :-)

Moc pěkné fotky ze srazu. Fenka Lucka vypadá dobře, určitě je u nových páníků spokojená. Kolik jí je let?

Marti, Berťule je teda kus ženské :-)

11.5.2010 10:47
martasek

XXX.XXX.248.253

Jituš,u Lucky nikdo neví kolik jí je a nikdo ani neví její původ,ale jsem moc ráda,že je šťastná a že se dostala do takové prima rodiny

Nechala jsem si pejsky na sraze zvážit a změřit a Akimek měří 75cm a váží 64,7kg a Berťule měří těch 64-65cm takže tip ťop a váží 56,1kg!!!!!!!!jojo,bude muset zhodit...jenže když ji tak chutná,včera slupla myš jak malinu

Jituš,tak ty narozeninky krásně oslavte aužijte si je

11.5.2010 10:54
martasek

XXX.XXX.248.253

Nechala jsem vedení klubu,jako veliké poděkování za jejich skvělou práci,udělat dort:-)

11.5.2010 11:10
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, krásný fotečky ze srazu!:-) A samozřejmě moc pěkní leonci, jak jinak. Moc se mi líbí ten leonek na druhé fotce, ten pročernalej, je fakt nádhernej! :-)Já jsem holt na ty tmavý...
To je fajn, že sis mohla zvážit Akimka a Bertičku, no je jich taky pořádnej kus.:-)

11.5.2010 11:11
kelly

XXX.XXX.136.91

Abych nezapoměla, ten dort je opravdu super, moc se povedl!:-):-):-)

11.5.2010 11:12
martasek

XXX.XXX.248.253

přidám ještě jednu a další zase večer:-))

11.5.2010 11:12
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, tak to jsem zvědavá na dort pro Anne, určitě bude krásnej a moc dobrej. Těším se na fotky. Prozradíš, jakej dárek Anne dostane?

11.5.2010 11:14
martasek

XXX.XXX.248.253

Katuš,ten co se Ti líbí,by měla být veteránka Bela od Tety Zity

A díky za pochvalu toho dortu,kamarádka je v tomhle fakt úžasná.....udělá cokoliv:-)

11.5.2010 11:18
kelly

XXX.XXX.136.91

Holky, včera u nás byla majitelka našeho krycího psa, chtěla ještě vidět Herušku před porodem, půjčila nám vyhřívací dečku a nějaké věci, které by jsme mohli potřebovat. Héra měla z návštěvy velkou radost, pořád za ní chodila a chtěla se nechat hladit, prostě byla neskutečně vlezlá:-)), no panička jejího ženicha se jí k její radosti moc ráda věnovala. Už se taky moc těší na štěnda..:-)

11.5.2010 11:22
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katuš,ten co se Ti líbí,by měla být veteránka Bela od Tety Zity

A díky za pochvalu toho dortu,kamarádka je v tomhle fakt úžasná.....udělá cokoliv:-)

Marti, tak to je moc pěkná veteránka.:-) Tvoje kamarádka je opravdu šikovná...super dort!

11.5.2010 11:36
jitas

XXX.XXX.114.236

Marti, já dobře vím, jaké to je, když psovi mooooc chutná :-)) Kdybych Anne nedržela zkrátka, byla by rychle širší než delší. Kvůli té její displazii ale prostě váhu musíme hlídat.

Ten dort je opravdu super, určitě byl i chuťově výborný, výbor si musel smlsnout :-)

11.5.2010 11:42
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, tak to jsem zvědavá na dort pro Anne, určitě bude krásnej a moc dobrej. Těším se na fotky. Prozradíš, jakej dárek Anne dostane?

Katko, Anne dostane míček, který se plní pamlskama a pes, když se snaží, tak mu ty pamlsky z míčku vypadnou, takže počítám, že takovým dárkem Anne udělám opravdu radost smajlík Ještě chci koupit nějakou plovoucí hračku, něco jiného, než fendr, třeba kroužek, ať má změnu a učí se z vody nosit i něco jiného, pokud něco takového kamarádka ve zverimexu bude mít. A samozřejmě nějaké pamlsky, doufám, že bude sušené maso :-) Jinak včera Anne dostala novou Halti ohlávku, na staré nám praskla přezka, no ale to se asi jako dárek počítat nedá :-))

11.5.2010 15:40
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, já mám pro pesany taky míček na pamlsky - je takovej červenej, samej otvor a je z hodně odolnýho materiálu. Já do něj pesanům teda pamlsky nedávám, ale i tak je to jejich oblíbená hračka.:-):-) Ty plovoucí hračky jsou bezva, taky jsem přemýšlela, že bych Heře nějakou novou pořídila, asi k tomu časem dojde a nejspíš koupíme i ta plovoucí lana, co jsem loni objevila na netu, ať potom můžem trénovat na vodní výcvik.;-)
Z pamlsků - sušeného masa bude určitě Anne nadšená. Héra to taky zbožňuje a to není taková pažravka.:-) S tou haltinou to je zajímavý, taky mi nedávno na ní praskla přezka. Naštěstí jsem měla jinou ohlávku, ale není tak dobrá jako Halti, často se povoluje. Určitě si brzy raději pořídíme zase haltinu, ta je fakt nejlepší.:-)

11.5.2010 16:14
martasek

XXX.XXX.248.253

Holky,dort,nechalo vedení nakrájet na kousky tak aby mohli okoštovat úplně všichni.Chuťově musel být dobrý,protože mě od kamarádky moc chutnají.

tenhle leonek se mi mooooc líbil,šel na bonitaci,takže čeká ne změření a zvážení

11.5.2010 16:20
martasek

XXX.XXX.248.253

Jituš, i mě zají má ten dort,Roxanka od Bany měla taky narozeniny a dostala super čupr dortsmajlík

ještě jednou ten hezkej:-)

11.5.2010 16:25
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, tak to je fajn, že ten dort mohli ochutnat všichni. Musel být moc dobrej.:-)

Leonek na fotce se mi taky líbí, asi nevíš jak se jmenuje nebo aspoň ze které je chovky...

11.5.2010 16:32
martasek

XXX.XXX.248.253

Katuš,přiznám se,že tohle fakt nevím,já jsem to nestíhla až tak sledovat,měla jsem sice katalog,ale koukla jsem na vážení a měření,povahový test i bonitaci samotnou a nestíhala jsem všechny pesany.....takže bohužel.

11.5.2010 16:41
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti nevadí, třeba to zjistíš příště. Mimča jsou kouzelný!:-):-)

11.5.2010 16:47
martasek

XXX.XXX.248.253

omlouvám se,že jsou tam dvakrát:-)

11.5.2010 16:52
martasek

XXX.XXX.248.253

Katuš,mimča jsou tam abych tě namlsala:-))

11.5.2010 19:39
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katuš,mimča jsou tam abych tě namlsala:-))

Marti, díky, to já určitě namlsaná budu.:-))Taky občas nakukuju ke Kayrušce a k jiným leoním maminkám na stránky a kochám se fotečkama miminek. Potom sem zase vložím nějaké fotky Kayry a jejich mimísků.

11.5.2010 20:02
kelly

XXX.XXX.136.91

Jo Marti, a ta feňule z chs Salve leon je taky moc pěkná. Její mamina se mi vždycky moc líbila.:-)

11.5.2010 21:32
martasek

XXX.XXX.248.253

Katuš,Winorka má překrásně dlouhou srst a nedivím se,že se Ti líbí,ona je opravdu krásná......takže tady je v celé své kráse

11.5.2010 23:47
jitas

XXX.XXX.20.182

Winora se mi taky líbí, ale je silně obézní. S tím si myslím, že by fakt měli majitelé něco dělat, jestli jim záleží na jejím zdraví.

Tak tady máte holky Annin narozeninový dort

11.5.2010 23:51
jitas

XXX.XXX.20.182

Chudák při focení slintala jak Bohouš :-)

11.5.2010 23:55
jitas

XXX.XXX.20.182

11.5.2010 23:57
jitas

XXX.XXX.20.182

12.5.2010 09:38
martasek

XXX.XXX.248.253

Jituš,teda dort luxusní a vidím,že byl i výbornej...teda Anny ho tak slupla?A dárečky určitě taky moc potěšili,je vidět,že je holka spokojená.Jituš,tak hlavně ať slouží to zdravíčko

12.5.2010 09:59
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj Marti, díky za pochvalu, Anne ho opravdu slupla do posledního malinkého drobečku, takhle mi talíř neumyje ani myčka :-)) a zodpovědně vyluxovala i to, co spadlo pod talíř. Ta fotka s dárkama je už po jídle, to sebou takhle buchla a spokojeně trávila :-) Jen balónek, co se plní pamlskama zatím nějak nepochopila, musela jsem jí je z něj vysypávat sama, ale asi jsem jich tam dala málo, možná se musí naplnit víc. Tak jsme si oslavu užili :-)

12.5.2010 10:27
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katuš,Winorka má překrásně dlouhou srst a nedivím se,že se Ti líbí,ona je opravdu krásná......takže tady je v celé své kráse

Jj Marti, přesně tak, moc obdivuji tu krásnou dlouhatánskou srst Winorky, navíc ještě ta čupřina na její hlavě, prostě vypadá úžasně.:-) Myslím, že jsem někde četla, že ji paní Pavlovská má z Finska.:-)

12.5.2010 10:39
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, nádhernej dortík! :-)Musel být moc dobrej, je vidět, že si na něm Anne opravdu pochutnala.:-) Dárečky taky skvělý, určitě oslavenkyni udělaly velkou radost. Mimochodem, moc hezké fotky, Anne to na nich mic sluší.:-)

Naše Héra jak ji znám by ten dort dlouho zkoumala jestli je vůbec jedlej, potom by možná kousek snědla a hned by odešla pryč. Ona je v jídle hrozná nimra. Kdo má žravýho psa a vidí ji jíst nebo spíš nejíst, tak nad tím většinou nechápavě kroutí hlavou a potom prohlásí, že tohle ještě neviděl.:-)):-)

12.5.2010 11:17
jitas

XXX.XXX.114.236

Katko, díky za pochvalu dortu :-) "Korpus" byl z kolínek a kuřecího masa, super to drželo pohromadě, loni jsem pracně vařila vepřové nožky a stejně mi to potom neztuhlo. Tohle bylo mnohem lepší, rychlejší a jednodušší.

Máš pravdu, neumím si představit, že by Anne s dortem udělala něco jiného, než se na něj vrhla a během chvilky zlikvidovala :-)) Zajímavé je, že Héru k jídlu nepřiměje ani konkurence - Enynka. Ani teď, když je březí, se nerozjedla?

12.5.2010 14:03
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, díky za pochvalu dortu :-) "Korpus" byl z kolínek a kuřecího masa, super to drželo pohromadě, loni jsem pracně vařila vepřové nožky a stejně mi to potom neztuhlo. Tohle bylo mnohem lepší, rychlejší a jednodušší.

Máš pravdu, neumím si představit, že by Anne s dortem udělala něco jiného, než se na něj vrhla a během chvilky zlikvidovala :-)) Zajímavé je, že Héru k jídlu nepřiměje ani konkurence - Enynka. Ani teď, když je březí, se nerozjedla?

Jitko, kolínka a kuřecí masíčko - to si Anne musela pěkně pošmáknout.:-)

Héra je prostě odjakživa takovej nejedlík, teďka už to s ní je lepší, ale dřív byla fakt hrozná. Každý jídlo důkladně prozkoumala, jestli ji náhodou nechceme otrávit:-) a pak si třeba trošku vzala. Bývalo to sní hodně těžký, je to náš první pes, kterej je takhle vybíravej v jídle. Však víš, Eny ta zblajzne všechno, ještě dojídá chudák zbytky po ní.:-))
Teď co je Héra březí, baští líp, ale taky jak kdy. Hlavně už moc nechce granule, tak krmíme masem a přílohama.

12.5.2010 14:16
jitas

XXX.XXX.114.236

Katko, tos mě pobavila, že Enynka "chudák" musí po Héře dojídat :-)) Určitě tím Enynka hrozně trpí :-) My mít druhého psa, tak by se asi moc nenajedl, Anne by mu všechno sežrala. Vidíš, i Jonáš (z Milotiček) od našich kamarádů je nežravec. Anne z toho na tom vodním víkendu vytěžila, v pátek nesnědl večeři, ani druhý den to nechtěl, tak to dostala ona. A takovou dobrotu, syrové kuřecí stehna a ještě nějaké maso, myslím, že hovězí. To víš, že se po tom jen zaprášilo.

Héře už se to krátí, co, porod se blíží :-)

12.5.2010 14:36
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, no Enynka není chudák, že po Heře dojídá, ale že to po ní sbírá ze země a taky kolikrát i přímo z ní.:-) Samozřejmě nemůže dojídat plnou její misku, to by nespíš praskla.
Máš pravdu, u vás by druhej pes neměl po kom dojídat, když je Anne taková milovnice jídla. Každej by musel mít jen to svoje jídlo, ale tak je to určitě nejlepší. Jak je jeden pes nežravec, jsou s tím akorát starosti. To teda majitelé Jonáška taky nemají jednoduchý, když pes jim nechce baštit ani masíčko. Tak aspoň, že se z toho měla dobře Anne, horší by bylo kdyby to museli vyhazovat.

No jo porod se už blíží, dnes je Heruška březí 56. den. Tak už se na to připravujem, moc času už není...

14.5.2010 12:13
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, taky u vás tak prší? My jsme se ráno z prochajdy vrátili úplně promočení.:-|

14.5.2010 15:59
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak konečně ty slíbené fotky...

14.5.2010 16:11
kelly

XXX.XXX.136.91

šeřík - teď už je skoro odkvetlej

14.5.2010 16:12
kelly

XXX.XXX.136.91

14.5.2010 16:15
kelly

XXX.XXX.136.91

14.5.2010 16:18
kelly

XXX.XXX.136.91

Ještě nějaké fotky Héřiny sestry Kayry a jejích štěňátek...

14.5.2010 16:25
kelly

XXX.XXX.136.91

Docela jsem to tu zaházela fotkama, tak se když tak někdo přidejte taky s fotkama leonků ať je na co koukat, že jo.:-):-)

14.5.2010 19:47
kelly

XXX.XXX.136.91

Holky, tak už mám rozlišovačky na štěňátka. Mamča jim teda chce uháčkovat řetízky, no uvidíme co bude lepší jestli klasický mašličky nebo ty řetízky.:-)

14.5.2010 21:37
martasek

XXX.XXX.248.253

No Katuš,Heruška se Ti začíná pěkně kulatit,už je to bříško vidět.....no jo taky už máte jen pár dní do porodu,co?Tak už teď držíme palečky a tlapičky,ať vše zvládnete bez nejmenších komplikací a jakéhokoliv zasahování:-):-)

15.5.2010 13:07
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
No Katuš,Heruška se Ti začíná pěkně kulatit,už je to bříško vidět.....no jo taky už máte jen pár dní do porodu,co?Tak už teď držíme palečky a tlapičky,ať vše zvládnete bez nejmenších komplikací a jakéhokoliv zasahování:-):-)

Ahoj Marti, jj Heruška se pěkně kulatí, už je na ní vidět, že čeká mimča.:-):-) Dnes je 59. den březí, takže rodit už může každým dnem.:-| Děkujem za držení palečků a tlapiček, doufám, že ten porod zvládneme bez větších potíží.
Pozdravuj Bany a všechny pesany.;-)

16.5.2010 19:52
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, taky u vás celý den lije? Počasí fakt hrozný, mělo by to trvat do úterka, tak doufám, že potom se konečně dočkáme sluníčka.
Jinak u nás nic novýho, Heruška ještě nerodí, ale už je docela neklidná, rozhrabala svůj pelíšek, neví, kde si má lehnout...ráno si vyzkoušela ležení na sedačce i v mé posteli:-). No uvidíme,možná už to vypukne v noci.:-|

16.5.2010 20:40
jitas

XXX.XXX.157.75

Ahoj, u nás je vylitá voda na cestu a už ji máme až u brány :-( Máme pytle s pískem a čekáme, co bude. Je to hrozné, ještě jsem to takhle naživo neviděla :-( Kdyby aspoň už přestalo pršet, ale leje snad čím dál víc.

16.5.2010 21:43
martasek

XXX.XXX.248.253

Jituš,tak se držte a my budem taky moc držet pěstičky a myslet na Vás.Snad se nestane nic hrozného a bude vše O.K.Nic jiného pro Vás teď udělat nemůžem,ale kdyby přece jen bylo něco co můžem udělat tak se ozvi,rádi pomůžem

16.5.2010 21:49
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, taky držím palce ať to dobře dopadne a nejste úplně zatopeni. S tím počasím je to fakt hrůza.:-(

16.5.2010 23:15
jitas

XXX.XXX.157.75

Holky, díky moc za podporu, naštěstí to teďka kleslo, i když leje pořád, tak moc nejásáme, ale snad to bude dobré. Dám vědět.

17.5.2010 21:36
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, Herušce se dnes narodilo 10 krásných štěňátek!:-):-):-) Více info sem hodím až zítra, jsem hrozně unavená, celý den jsme s Herunkou strávili na veterině, ale naštěstí všechno dobře dopadlo. :-) Jak to půjde, budu aktualizovat stránky, takže tam si určitě potom můžete přečíst podrobnosti.;-)

17.5.2010 21:54
jitas

XXX.XXX.20.182

Katko, moc gratulujeme! Štěňátkům hlavně hodně zdraví a ať se všem podaří najít ty nejlepší páníky. A Tobě hodně sil a nervů :-)

17.5.2010 22:12
martasek

XXX.XXX.248.253

KATUŠ UPŘÍMNĚ A Z CELÉHO SRDCE GRATULUJEME K MIMÍSKŮM.:-) a moc se těšíme na fotečky.Taky pevně věříme,že je Heruška i všechna štěňátka v pořádku.Akimek s Bertí posílají moooooooc pusinek:-))

Jituš a co Vy jste tam u Vás v pořádku?

17.5.2010 22:40
jitas

XXX.XXX.20.182

Marti, voda je v korytě, zatím, ale dnes opět bez přestávky celý den leje, tak ještě asi není vyhráno. Snad už to zítra bude ustávat.

17.5.2010 22:57
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
KATUŠ UPŘÍMNĚ A Z CELÉHO SRDCE GRATULUJEME K MIMÍSKŮM.:-) a moc se těšíme na fotečky.Taky pevně věříme,že je Heruška i všechna štěňátka v pořádku.Akimek s Bertí posílají moooooooc pusinek:-))

Jituš a co Vy jste tam u Vás v pořádku?

Marti, moc děkujem za gratulace. Fotečky samozřejmě budou, během týdne určitě nějaké hodím sem, na rajče i na stránky. Doufám, že teď už bude všechno v pořádku, že to nejhorší už máme za sebou. Mimča jsou velice čilá a vitální, paní doktorka říkala, že to se jen tak nevidí celej takovej aktivní vrh.:-):-) Zítra jdu ještě s Hérou a děckama na veterinu na kontrolu, určitě p. doktorkám přinesu nějakou pozornost jako poděkování za to jak se o nás celou dobu skvěle starali, ještě nás jedna paní doktorka odvezla autem domů, fakt byli všichni úžasní!!!:-):-)

Heruška a Eny taky posílají Akimkovi a Bertičce pusinky a ode mě jim vyřiď pohlazení.:-)

17.5.2010 22:59
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, doufám,že to u vás bude ok. Tady taky dneska celej den lilo.:-( Už aby přestalo...

18.5.2010 10:39
kelly

XXX.XXX.136.91

jitas napsal(a):
Katko, moc gratulujeme! Štěňátkům hlavně hodně zdraví a ať se všem podaří najít ty nejlepší páníky. A Tobě hodně sil a nervů :-)

Jitko, moc děkujem za gratulaci. Samozřejmě udělám vše pro to, abych štěndům našla krásný domov. :-) Dneska vše vypadá dobře, štěnda jsou stále hodně aktivní, pijou mlíčko od Herušky, kupované zatím nechtějí (asi jim stačí jen od mamči). Doufám, že se dnes dostanu k tomu, abych napsala článek o porodu na stránky, tak pak si můžeš počíst jak to probíhalo...

18.5.2010 11:26
jitas

XXX.XXX.114.236

kelly napsal(a):
Jitko, moc děkujem za gratulaci. Samozřejmě udělám vše pro to, abych štěndům našla krásný domov. :-) Dneska vše vypadá dobře, štěnda jsou stále hodně aktivní, pijou mlíčko od Herušky, kupované zatím nechtějí (asi jim stačí jen od mamči). Doufám, že se dnes dostanu k tomu, abych napsala článek o porodu na stránky, tak pak si můžeš počíst jak to probíhalo...

Katko, tak na článek se těším. Asi to bylo dramatické podle Tvých náznaků. Tak hlavně, že už jsou všichni v pořádku, včetně maminy. Jak to má Héra s venčením? Asi se jí od malých moc nechce, co.

18.5.2010 17:01
kelly

XXX.XXX.136.91

Jj Jitko, dramatické to docela bylo, hlavně potom na veterině. No já už jsem měla obavy, že to dopadne mnohem hůř.:-|
Héra se chodí venčit v pohodě, chodíme jen na krátké procházky, ona stejně hned spěchá domů. ;-)

18.5.2010 19:20
astarte

XXX.XXX.181.158

Ahoooj Kelly, mooooc gratuluji Herusce ke stenikum. To je ale poradna nadilka, hlavne ze jsou vsichni v poradku. Take preji aby vsechna stenaka nasla fajn panecky. A tobe i Herusce pevne nervy, to si jeste uzijete.:-) Omlouvam se ze nepisu spravne cesky ale bracha preinstaloval system a ja ted nevim kde se prepina na ceskou klavesnici. Tak holt pisu jak tatar:-))

18.5.2010 19:45
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Ahoooj Kelly, mooooc gratuluji Herusce ke stenikum. To je ale poradna nadilka, hlavne ze jsou vsichni v poradku. Take preji aby vsechna stenaka nasla fajn panecky. A tobe i Herusce pevne nervy, to si jeste uzijete.:-) Omlouvam se ze nepisu spravne cesky ale bracha preinstaloval system a ja ted nevim kde se prepina na ceskou klavesnici. Tak holt pisu jak tatar:-))

Ahoj Astarte, děkujem za gratulace. Jj, nadílka je to pořádná, už jsme počítali s 8 štěńátky a pak se na sonu ukázaly ještě 2, resp. 3. Všichni jsou aktivní, čilí, tak to je v pohodě. Héra byla ještě dnes na veterině, dostala injekci a už to snad bude dobrý. No užili jsme si.:-|
Že nepíšeš správně vůbec neřeš, já to po Tobě nějak přečtu, neboj.;-)
Pozdravuj psiska.

Příjdeš se podívat na štěnda až trochu povyrostou?

18.5.2010 20:18
astarte

XXX.XXX.181.158

Kelly, jasne ze se prijdu podivat. Deset malych leonku jsem jeste nevidela. Musime se pak domluvit, az budou stenici trosicku vetsi a Heruska v naproste pohode. Uz se moc tesim:-)

19.5.2010 10:19
martasek

XXX.XXX.248.253

Katuš,tak ten pejsek co se mi líbí,viz fotka výš,co jsem nevěděla jméno,je Albert z Bechlína 81cm a 70kg.Moc pěknej pejsek.

A co MIMINKA,KOLIK JE KLUKŮ A KOLIK HOLČIČEK?

19.5.2010 11:07
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Kelly, jasne ze se prijdu podivat. Deset malych leonku jsem jeste nevidela. Musime se pak domluvit, az budou stenici trosicku vetsi a Heruska v naproste pohode. Uz se moc tesim:-)

Astarte, jj domluvíme se na návštěvě. Heruška Tě určitě ráda uvidí. Jinak mimča jsou od narození až příliš aktivní, málem jsem je nemohla ani zvážit. Po kom to asi mají?:-)):-)

19.5.2010 11:10
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Katuš,tak ten pejsek co se mi líbí,viz fotka výš,co jsem nevěděla jméno,je Albert z Bechlína 81cm a 70kg.Moc pěknej pejsek.

A co MIMINKA,KOLIK JE KLUKŮ A KOLIK HOLČIČEK?

Marti, tak to je pořádnej leonek!:-) Taky se mi moc líbí, je to opravdu krasavec.

Vidíš, ani jsem vám nenapsala, kolik máme pejsků a fenek.:-) Tak nějak teď nestíhám, ani aktualizovat stránky...
Takže máme 4 pejsky a 6 fenek.:-)

19.5.2010 15:02
martasek

XXX.XXX.248.253

Moc se těším na fotečky i články a novinky.....je to asi zabíračka co?A co na to Ennynka?

Přidejte reakci

Přidat smajlík