jafar
napsal(a):
Co je to za vločku? Je ovšem ostříhaná.
ještě jena fotečka, stáří 7 měs. k.v. 64cm
jafar
napsal(a):
Bingo, fakt moc lehké:
Fakt? Kuvasi už jsou v ČR?
A já něco přidám. To v ČR není, alespoň o tom nevím.
berta
napsal(a):
Fakt? Kuvasi už jsou v ČR?
A já něco přidám. To v ČR není, alespoň o tom nevím.
Ten Kuvasz není z ČR, ale má ji dcera v Kanadě. Dostala od majitele, co se jí chtěl zbavit. Byla plná blech a špatná srst, tak ji ostříhala. No já to nepoznala, má ji teprve 8 dnů, jinak má německou dogu. Fotečky už tu někde byly. za 7 dní ji naprosto necvičenou naučila sedni, lehni, vstaň, a trochu zůstaň.asi jsou to chytří psi, ona si jistě váží dobrého bydla, ale je prý tvrdohlavá.
berta
napsal(a):
Jasně, lapiporokoira. O kelpiích vím, jsou v klubu s velškorgíkama. Bezva stránky a počteníčko.
A já jsem kdo?
jafar
napsal(a):
Ten Kuvasz není z ČR, ale má ji dcera v Kanadě. Dostala od majitele, co se jí chtěl zbavit. Byla plná blech a špatná srst, tak ji ostříhala. No já to nepoznala, má ji teprve 8 dnů, jinak má německou dogu. Fotečky už tu někde byly. za 7 dní ji naprosto necvičenou naučila sedni, lehni, vstaň, a trochu zůstaň.asi jsou to chytří psi, ona si jistě váží dobrého bydla, ale je prý tvrdohlavá.
a kdo pozná tohohle
mata
napsal(a):
Tak ani nevím, že nějakej rakouskej pinč existuje! Budu muset doplnit zásobičku....
a kdo je tohle
mikka
napsal(a):
jojo je to takový čertíkAkorát nechápu proč zrovna jméno opičí pinč
a kdopak pozná tyhle 3 krásný čumáčky
mata
napsal(a):
Mno ta hlava některým opičkám vcelku podobná je, nebo prostě proto, protože je živej, vynalézavej a ublbnutej stejně, jako opičky
A co tohle štěndo?
mata
napsal(a):
Ju, korgík....
Tak poslední, nemám už matroš a přestalo chvílu pršet, tak asi pošupajdím ven s psiskama
mata
napsal(a):
Ano, pembroke, škoda že jich je tak málo, cardigany sem neviděla už vůbec
Tak venku nepřestalo, jen se zmírnilo a nyní už zase leje
Ještě jedna hádanka a du fotit atlas....
mikka
napsal(a):
ha tak tady to bude zase ten papilonek ne?
No je no Takový nevinný a roztomilý štěnda to sou, a takový příšerný, hyperaktivní a otravný šášové z nich vyrostou
Nuž a co tahle rasa?
mikka
napsal(a):
tak tady typuju norský elkhund
kdo je tenhle kuliferda
mikka
napsal(a):
tak tady typuju norský elkhund
Zase správně
Tak zkusíme toto......
mata
napsal(a):
No jo, je to varieta holanďana......Schapendoes
a tenhle
mata
napsal(a):
No jo, je to varieta holanďana......Schapendoes
tenhle se mi ukázal jako schapendoes
mata
napsal(a):
Jo jo, tam si měla pravdu, byl to holanďan, krátkosrstá varieta
A tenhle krasavec?
mikka
napsal(a):
Halo kde jste kdo ....přidejte se k našemu hádání pejsků
a co tihle
mata
napsal(a):
fakt že jo!!!
Tak ať žije Bretaňský ohař
tak další krasavec-patří mezi lovecká plemena
mata
napsal(a):
fakt že jo!!!
Tak ať žije Bretaňský ohař
Tož zkusíme tohle....
mata
napsal(a):
Jo, mám dojem, že Karelák může být jen černý s bílejma znakama, kdežto lajka skoro jakákoliv Takže je to lajka
no a tenhle
mata
napsal(a):
Jo, mám dojem, že Karelák může být jen černý s bílejma znakama, kdežto lajka skoro jakákoliv Takže je to lajka
Předposlední hádanka......
mata
napsal(a):
Eurasier. Ale je pravda, že blbější fotku udělat nemohli Kdyby to tam nebylo napsaný, taky bych to neřekla....ale popisky sem tentokrát studovala pořádně a neskomolila to!
Tak a poslední hádanečka
jafar
napsal(a):
Co je to za vločku? Je ovšem ostříhaná.
Teda klobouk dolů !! Já zírám, nejen ,co jsou po světě za plemena, která jsem nikdy neviděla, ale jak od boku střílíte / a přesně / názvy, které ani nepřečtu,natož abych je byla schopná zopakovat.Můj poslední atlas psů má pouhých dvěstě třicet stran a jak koukám od té doby asimusí vycházet na díly, to nedje unést co ? Už nikdy neřeknu o psovi na chodníku , že je to asi voříšek , prože to nejspíš bude nějaké vzácné, málopočetné plemeno z internetu stažené !!!! Jste DOBRÝ !!Helena