Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2010 08:02
usajka

XXX.XXX.221.198

Vím, že to tu bylo už několikrát, ale nemohla jsem zde najít více starších příspěvků. Myslíte si, že je to dobré krmivo? Krmila jsem novou acanou, ale fena se začala drbat, několkrát po sobě záněty uší, problémy s análními žlázkami,... . Druhé feně krmivo acana vyhovuje, ale kvůli první feně radši začneme s něčím novým. Většina lidí mi doporučovala tu calibru, tak mě zajímá váš názor. Děkuji

12.5.2010 10:34
burunduk

XXX.XXX.98.178

Calibra Adult:

Složení:
drůbeží maso a produkty drůbežího původu, rýže, kukuřice, cukrovarské řízky sušené, drůbeží tuk, lososí olej, kvasnice, uhličitan vápenatý,
dihydrogenfosforečnan vápenatý, síran měďnatý pentahydrát

..na 1. miste dohromady maso (ani nevime jestli syrove, moucka) spolu s rozsekanymi drapy, strevy atd. ...čeho je tam asi víc? Odpovíme si sami. Kukuřice by tam taky byt nemusela. Ale neni to tak hrozny (jeji pritomnost) jako to, co uvadi na prvnim miste. Stejne jako to uvadi Brit Care.
Tyhle granule se mi nelibi.

12.5.2010 20:47
dejna

XXX.XXX.142.1

Musím souhlasit s burunduk. Co takhle Canidae nebo Dog lovers gold?

12.5.2010 21:01
burunduk

XXX.XXX.98.178

A co Omni Pro?

Složení:
Kuřecí moučka, lososí moučka, hnědá rýže, řepné řízky, kuřecí tuk, sušená vejce, lněné semínko, přírodní kuřecí příchuť, vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, vitamín B12, niacin, pantothenan, kyselina listová, biotin, cholin chlorid, železo, měď, mangan, kobalt, zinek, jód, selen, extrakt z čekanky, MOS, chlorid draselný, sůl, extrakt z juky, L-carnitin

Tyhle granule jsou hodně v pořádku.. taky můžete zkusit. 15 kilo stojí jen 960 Kč ... podezřele málo, ale na žádnou zradu jsem zatím u nich nepřišla.

12.5.2010 21:15
usajka

XXX.XXX.113.46

no, já bych chtěla nějaké nejlépe superprémiovky, cenově tak do té acany a vetka mi poradila Calibru

12.5.2010 21:22
burunduk

XXX.XXX.98.178

usajka napsal(a):
no, já bych chtěla nějaké nejlépe superprémiovky, cenově tak do té acany a vetka mi poradila Calibru

..ňákým přiblbým "superpremium" "hyperpremium" "premium" "ultrapremium" se vůbec neřiďte, je to blbost. Řiďte se POUZE složením a pak tím, jak na tom pes prospívá (za 2-3 měsíce to lze poznat).
Vetka poradila Calibru.. tak tu paní vetku bych ráda viděla. Co měla v regálech? :-)

12.5.2010 21:32
assil

XXX.XXX.31.3

Jiné kvalitní granule v ceně Acany neseženete, Acana nasadila s novou recepturou velmi nízké ceny, stejně už se šušká o tom, že brzy zdraží na cenu běžnou v této kvalitě. Nejlevnější kvalitní granule se dají sehnat tak od 1500 Kč/15kg.

12.5.2010 21:40
burunduk

XXX.XXX.98.178

assil napsal(a):
Jiné kvalitní granule v ceně Acany neseženete, Acana nasadila s novou recepturou velmi nízké ceny, stejně už se šušká o tom, že brzy zdraží na cenu běžnou v této kvalitě. Nejlevnější kvalitní granule se dají sehnat tak od 1500 Kč/15kg.

Nejlevnější kvalitní granule se dají sehnat tak od 1500 Kč/15kg. ... --- ??? smajlík ..aleee....
opravdu?

http://www.krmivo-pro-psy.com/krmivo-pro-psy/dog-lovers-gold/-/dog-lovers-gold-15-kg/60234.html

13.5.2010 09:52
sí

XXX.XXX.148.2

Hlavně asi budou dávat slušné provize vetům, protože už je to x-tý případ co slyším, že vet prosazuje calibru, která mezi chovateli není moc oblíbená. u nás ji vet taky nabízí.

13.5.2010 10:26
nefrit

XXX.XXX.156.190

Protože veterináři berou většinou všechno od NOVIKA, které je výrobcem a hlavním distributorem Calibry

13.5.2010 11:43
assil

XXX.XXX.216.60

burunduk napsal(a):
Nejlevnější kvalitní granule se dají sehnat tak od 1500 Kč/15kg. ... --- ??? smajlík ..aleee....
opravdu?

http://www.krmivo-pro-psy.com/krmivo-pro-psy/dog-lovers-gold/-/dog-lovers-gold-15-kg/60234.html

Jenže to je výprodej, podívejte se na běžnou cenu a nikdo snad není takový blázen, aby krmil jen tím, co je ve výprodeji.

13.5.2010 12:02
holly

XXX.XXX.119.206

usajka napsal(a):
Vím, že to tu bylo už několikrát, ale nemohla jsem zde najít více starších příspěvků. Myslíte si, že je to dobré krmivo? Krmila jsem novou acanou, ale fena se začala drbat, několkrát po sobě záněty uší, problémy s análními žlázkami,... . Druhé feně krmivo acana vyhovuje, ale kvůli první feně radši začneme s něčím novým. Většina lidí mi doporučovala tu calibru, tak mě zajímá váš názor. Děkuji

Myslíte, že záněty v uších můžou souviset s acanou? Ptám se, protože jsme na tom stejně...... nenapadla mě ale souvislostsmajlík

13.5.2010 14:11
burunduk

XXX.XXX.209.162

assil napsal(a):
Jenže to je výprodej, podívejte se na běžnou cenu a nikdo snad není takový blázen, aby krmil jen tím, co je ve výprodeji.

http://www.u-artuse.cz/podle-znacky/dog-lovers-gold/

Dá se krásně najít pod 1500 Kč kvalitní krmivo (a ne jen DLG), tak nás tady nekrmte větami, že pod 1 500 Kč kvalitní granule člověk nesežene ´)

13.5.2010 14:12
burunduk

XXX.XXX.209.162

holly napsal(a):
Myslíte, že záněty v uších můžou souviset s acanou? Ptám se, protože jsme na tom stejně...... nenapadla mě ale souvislostsmajlík

Myslím, že ne.. ale všechno je možný. Jakou léčbu už podstoupil Váš pes s těma ušima? A co říká veterinář?

13.5.2010 14:41
holly

XXX.XXX.119.206

burunduk napsal(a):
Myslím, že ne.. ale všechno je možný. Jakou léčbu už podstoupil Váš pes s těma ušima? A co říká veterinář?

čistíme, kapeme antibiotika 2. týden. Nějak se to nelepší, navíc si pes vykusuje tlapky a škrábe krk.....

13.5.2010 15:15
burunduk

XXX.XXX.209.162

holly napsal(a):
čistíme, kapeme antibiotika 2. týden. Nějak se to nelepší, navíc si pes vykusuje tlapky a škrábe krk.....

A test na dravčíka jste dělali? Pomocí lep. pásky.

13.5.2010 15:24
holly

XXX.XXX.119.206

Nedělali.... v sobotu jdu na kontrolu, tak uvidíme. Mám objednaný Advocate na odčervení. Říkala jsem si, že by třeba mohl pomoct.

13.5.2010 15:37
usajka

XXX.XXX.113.46

a jakými granulemi krmíte vy? vetka právě krmí Calibrou, ale prodává téměř vše, ty záněty uší nikdy nebyly tak hrozné, proto jsme vždy jen kapali Garasone a zmizelo to, ale objevilo se bohužel cca po 14 dnech znova...

13.5.2010 15:51
blade

XXX.XXX.6.50

assil napsal(a):

To nesouhlasím:-|každý chovatel si bude ,,hájit,,svoji značku granulí.s ACANOU jsem nebyl spokojený už před 5 lety.v té dodě mi bylo doporučno,,veterinářem,, anglické krmivo GILPA,které je dodáváno i na anglický dvůr.dováží mi ho výhradní dovozce pro ČR za skvělé ceny!!!a to se vyplatí,vždyť na prospívání našich miláčků nám přeci nejvíce záleží.smajlíkmoji NO milují Gilpu,a to nejsou žádní drobečci pes váží 45kg i více,a fena 35kg,krmím je už od štěňátek. Acana,K-9,.....jsou zbytečně drahé:-(kvalita je stejná, gilpa se mi zdá lepší, proto říkám každý chovatel si ,,hájí,,svoji značku granulí.smajlík

13.5.2010 19:02
teriinka222

XXX.XXX.95.174

burunduk napsal(a):
Calibra Adult:

Složení:
drůbeží maso a produkty drůbežího původu, rýže, kukuřice, cukrovarské řízky sušené, drůbeží tuk, lososí olej, kvasnice, uhličitan vápenatý,
dihydrogenfosforečnan vápenatý, síran měďnatý pentahydrát

..na 1. miste dohromady maso (ani nevime jestli syrove, moucka) spolu s rozsekanymi drapy, strevy atd. ...čeho je tam asi víc? Odpovíme si sami. Kukuřice by tam taky byt nemusela. Ale neni to tak hrozny (jeji pritomnost) jako to, co uvadi na prvnim miste. Stejne jako to uvadi Brit Care.
Tyhle granule se mi nelibi.

Brit care sice uvádí takto, ale i tak je to řazeno podle množství a musí dodržet množství bílkovin(to je stěžejní)
Každopádně se také obejdou bez kukuřice, na kterou si z důvodů alergií dávám veliký pozor.smajlík

13.5.2010 19:04
assil

XXX.XXX.31.3

burunduk napsal(a):
http://www.u-artuse.cz/podle-znacky/dog-lovers-gold/

Dá se krásně najít pod 1500 Kč kvalitní krmivo (a ne jen DLG), tak nás tady nekrmte větami, že pod 1 500 Kč kvalitní granule člověk nesežene ´)

No stovka to je fakt markantní rozdíl v ceně, ale tak sorry, máte pravdu, měla jsem napsat OKOLO 1500 Kč. :-):-)

13.5.2010 19:07
assil

XXX.XXX.31.3

blade napsal(a):
To nesouhlasím:-|každý chovatel si bude ,,hájit,,svoji značku granulí.s ACANOU jsem nebyl spokojený už před 5 lety.v té dodě mi bylo doporučno,,veterinářem,, anglické krmivo GILPA,které je dodáváno i na anglický dvůr.dováží mi ho výhradní dovozce pro ČR za skvělé ceny!!!a to se vyplatí,vždyť na prospívání našich miláčků nám přeci nejvíce záleží.smajlíkmoji NO milují Gilpu,a to nejsou žádní drobečci pes váží 45kg i více,a fena 35kg,krmím je už od štěňátek. Acana,K-9,.....jsou zbytečně drahé:-(kvalita je stejná, gilpa se mi zdá lepší, proto říkám každý chovatel si ,,hájí,,svoji značku granulí.smajlík

V čem se vám zdá Gilpa lepší než třeba Acana? Co já vidím, je Gilpa konzerovaná rakovinotvornými konzervanty BHA a BHT, to už používá snad jen RC, jinak nikdo a dále navíc je plná kukuřice a pšenice, místo živočišných olejů má řepkový, atd. Za ty peníze je spíš předražená, měla by stát mnohem míň, protože patří spíš mezi podprůměrné granule.

13.5.2010 19:10
assil

XXX.XXX.31.3

teriinka222 napsal(a):
Brit care sice uvádí takto, ale i tak je to řazeno podle množství a musí dodržet množství bílkovin(to je stěžejní)
Každopádně se také obejdou bez kukuřice, na kterou si z důvodů alergií dávám veliký pozor.smajlík

Stěžejní je, zda jde o bílkoviny živočišné nebo rostlinné a v případě živočišných z jak kvalitních zdrojů pocházejí.

13.5.2010 21:10
blade

XXX.XXX.6.50

assil napsal(a):
V čem se vám zdá Gilpa lepší než třeba Acana? Co já vidím, je Gilpa konzerovaná rakovinotvornými konzervanty BHA a BHT, to už používá snad jen RC, jinak nikdo a dále navíc je plná kukuřice a pšenice, místo živočišných olejů má řepkový, atd. Za ty peníze je spíš předražená, měla by stát mnohem míň, protože patří spíš mezi podprůměrné granule.

Proto říkám,každý si chválí s čím je spokojený.:-) krmím gilpa kennel a gilpa super valu mix.Acanu mi před 5lety zakázal veterinář.a hlavně záleží jaké máte plemeno,koukal jsem že vy máte malé psy,tak nemůžete vědět,že většina NO trpí DKK.Podprůměrné?Tak proč je nabízejí veterináři,když máte problémy s klouby!je zajímavé,když jsem krmil acanou,tak jsem si psa(štěně) takzvaně zničil,rychle rostl,a měl problémy s pohybem-klouby,proto mi bylo doporučeno přejít na gilpu kennel a potom na gilpu super valu mix.pes i fena mají RTG a DKK bez nálezu.Acanu neodepisuji,ale krmit s ní nebudua ani calibrou.

13.5.2010 21:35
blade

XXX.XXX.6.50

Acana má pěkné stránky!:-)ale nenašel jsem tam,že by nějaké granule acany obsahovali kloubní výživu což je u velkých plemen výhodou,aby neměli problém s klouby.

13.5.2010 21:58
assil

XXX.XXX.31.3

blade napsal(a):
Proto říkám,každý si chválí s čím je spokojený.:-) krmím gilpa kennel a gilpa super valu mix.Acanu mi před 5lety zakázal veterinář.a hlavně záleží jaké máte plemeno,koukal jsem že vy máte malé psy,tak nemůžete vědět,že většina NO trpí DKK.Podprůměrné?Tak proč je nabízejí veterináři,když máte problémy s klouby!je zajímavé,když jsem krmil acanou,tak jsem si psa(štěně) takzvaně zničil,rychle rostl,a měl problémy s pohybem-klouby,proto mi bylo doporučeno přejít na gilpu kennel a potom na gilpu super valu mix.pes i fena mají RTG a DKK bez nálezu.Acanu neodepisuji,ale krmit s ní nebudua ani calibrou.

Proč veterináři nabízejí Gilpu nebo jiné granule? Snad nejste tak naivní, že si myslíte, že proto, že jsou přesvědčení, že jsou kvalitní. Slovo provize vám nic neříká? :-)
A jinak mícháte dvě věci a to trvalé krmení a krmení nemocného psa, pokud váš pes měl panostitidu, tak se nedivím, že vám vet doporučil změnit Acanu ta kukuřičnopšeničnou Gilpu, protože při panostitidě se doporučuje omezit příjem živočišných bílkovin, ale jakmile pes vyroste a problém zmizí, má se mu začít zase dávat maso.
Jeden můj pes je taky větší, ale jak velkého tak i malého krmím granulema, které obsahují maso, protože jsou to prostě psi a ne slepice, aby žrali pšenici s kukuřicí zakonzervovaný fujtablama, když to není nutný a je na výběr spousta kvalitnějších značek.
A kolik si asi myslíte, že té kloubní výživy v granulích je? Nikdy jste nedával psovi z piksly? Myslíte snad, že stejná dávka může být v denní dávce granulí? To snad nemůže nikoho ani napadnout. I když jak vidím, tak asi jo.:-(

13.5.2010 22:34
dejna

XXX.XXX.142.1

To Blade:
Nechápu jak někdo může toto:
Procento bílkovin: 18 %
Procento tuku: 7.25 %
Druh obilniny: kukuřice, pšenice, ječmen, oleje a tuky
Zdroj živočišných bílkovin: drůbež
Zdroj minerálních látek: anorganický, chelátová forma zinku a selenu
Způsob konzervace: stabilizováno BHT
Věková kategorie: dospělý pes - běžná zátěž
Suroviny: kukuřice, drůbeží maso, pšenice, ječmen, cukrová řepa, kvasnice, len, rajčatová šťáva, rozmarýn, zázvora, petržel, extrak z Yuccy, měsíček lékařský, smetánka lékařská, oregáno, oleje a tuky, vitamíny a minerály

považovat za kvalitnější než toto:
Procento bílkovin: 29.00 %
Procento tuku: 16.00 %
Druh obilniny: oves
Zdroj živočišných bílkovin: drůbež, ryba, vejce
Zdroj minerálních látek: anorganický, chelátová forma stopových prvků
Způsob konzervace: směs tokoferolů a extraktu z rozmarýnu
Věková kategorie: dospělý pes - běžná zátěž
Suroviny: dehydratované kuřecí maso (40%), oves, čerstvé kuřecí maso, hrách, čerstvý losos, kuřecí tuk, kuřecí játra, čerstvá celá vejce, vojtěška setá, lososí olej, tykev, kuřecí chrupavky, jablka, mrkev, mladé listy tuřínu, brusinky, bobule oskeruše, ekologicky pěstované mořské rostliny (chaluha, řasa měchýřnatá, mořská řasa Dulse), kořen lopuchu, kořen ibišku, bobule jalovce obecného, pískavice mořské seno, fenykl sladký, kořen anděliky lékařské, rakytník úzkolistý, kořen čekanky, kopřiva dvoudomá, listy maliníku obecného, ostropestřec mariánský, lístky máty peprné, květy měsíčku lékařského, květy heřmánku lékařského, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium, vitamíny a minerály. smajlík
Ale tak hlavně když se vyplatí, že Vám ho vozí za skvělou cenu a že tím krmí i královna.smajlík Acana,K-9,.....jsou zbytečně drahé, kvalita je stejná, gilpa se mi zdá lepší, proto říkám každý chovatel si ,,hájí,,svoji značku granulí Této větě se člověk může už jen smát.

Ad množství bílkovin.
Není důležité jen kolik, ale i jakých: rostlinné x živočišné (a zde: kvalitní moučka nebo moučka z odpadů - kopyta, peří...) - dostupnost a stravitelnost. Malý obsah bílkovin je většinou daný tím, že granule obsahují převážně obiloviny, pokud jsou v krmivu především živočisné, bývá to v granulých vysokoprotejnových (většinou), ale pozor, vysokého obsahu lze dosáhnout i kukuřičným glutenem či sójou.

V Acaně je kloubní výživa, chondroitin i glukosamin (v 1 kg je ale tolik, co v 1 tbl kloubní výživy, která se dává 30 kg psovi, přitom kilo granulí snad nesežere ani 100 kg mastif - takže málo).

13.5.2010 23:07
denulka

XXX.XXX.61.228

holly napsal(a):

Piťas od kamaráda má taky opakující se záněty uší a je krmený Acanou nějaký ten rok.

14.5.2010 01:03
evelin

XXX.XXX.6.162

Každému psovi sedne něco jiného - moje fena mi Calibru blila. Sežrala docela s chutí a do hodiny nestrávené vyblila - dva pokusy a pak už ji nechtěla ani žrát :-(
Zkuste uvidíte, ale doporučuji nějaké to kilo na zkoušku. Já měla celý pytel a nevěděla co s ním.

14.5.2010 11:00
blade

XXX.XXX.7.33

omlouvám se všem,acana je100% kvalitní!!!smajlíkmluvilo se zde,ale o calibře,a s tou jsem měl také špatné zkušenosti,psovi moc nejela,a fena měla neustále průjem.atak jsem od jiných ,,kvalitních značek,,raději upustil.už dávno jsem chtěl přejít na acanu,(sice mi to veterinář nedoporučuje u psa)aby nevznikl problém s klouby!pes už má 5let fena 3roky.myslíte,že to mohu zkusit???a jakou ACANU přesně,jsou ve velké zátěži-hlavně fena chci krmit oba dva stejnou značkou.Děkuji.

14.5.2010 11:43
blade

XXX.XXX.7.33

Zkusím Acana sport/agility pro fenu a Acana adult large breed pro psa.smajlíksnad to bude v poho.věděl jsem moc dobře,že ACANA a K-9 je kvalitní krmivo:-),jen jsem skoušel reakce z moderky:-)aby tu řeč nestála:-),a za další každý veterinář,dodavatel...bude vychvalovat to či ono.a já vůl jim věřilsmajlíkgilpou bych dávno nekrmil,kdyby mě do toho veterinář nenutil!!!už jsem se rozhodl,vyměním veterinářesmajlík a i značku krmiva.

14.5.2010 14:33
dejna

XXX.XXX.6.50

blade napsal(a):
omlouvám se všem,acana je100% kvalitní!!!smajlíkmluvilo se zde,ale o calibře,a s tou jsem měl také špatné zkušenosti,psovi moc nejela,a fena měla neustále průjem.atak jsem od jiných ,,kvalitních značek,,raději upustil.už dávno jsem chtěl přejít na acanu,(sice mi to veterinář nedoporučuje u psa)aby nevznikl problém s klouby!pes už má 5let fena 3roky.myslíte,že to mohu zkusit???a jakou ACANU přesně,jsou ve velké zátěži-hlavně fena chci krmit oba dva stejnou značkou.Děkuji.

Calibra jsou samý vedlejší produkty a obilí (stejně jako Brit care:-)), ale jsou i horší granule přešla bych na tu červenou Acanu a Acanu LB. Podle mě živočišný proteiny nemají na klouby vliv (myslím negativně), už vůbec ne mimo období růstu.

27.5.2010 20:14
teriinka222

XXX.XXX.95.174

To jako že je Calibra jako BC?To si nemyslim...Četla jsem spoustu recenzí ,a Caribru a většinou lidé nejsou moc spokojení...To u BC se setkávám většinou s pozitivním ohlasem.:-)

28.5.2010 17:09
tancoska

XXX.XXX.64.4

Já krmím Calibrou,máme už 4pytel.Po několika značkách kde psovi pokaždý něco nesedlo jsem spokojená.Pes ve dvou letech poprvý žere a sežere misku bez problémů.Konečně sbírám tuhý houno.Neprdí a má pěknou lesklou srst.Takže oba psi jsou :-).Nechci tady značku vnucovat nebo propagovat ale nám to sedlo dobře.Ale musíte vyzkoušet jak to psovi sedne,tak jako mojemu nesedla Acana,ProPlan...... tak jiným může sedět.To samý Calibra.

28.5.2010 19:59
yvetah

XXX.XXX.158.146

To Blade: Acana obsahuje chondroprotektiva, alespoň štěněcí 100 % /mám ji doma :-)/.

16.6.2010 19:06
jindriska

XXX.XXX.204.149

Já krmím své šeltičky granulemi Orijen a jsem s nimi moc spokojená. Co na ně říkáte? Mně pomohli dostat 9 letého psa do výborné kondice a 2 letá fena na nich vyrůstá a vypadá výborně. Navíc mi psi dobře zůstávají v srsti.

17.6.2010 08:37
veradisia

XXX.XXX.124.113

Me osobne se orijen libi slozenim,akorat krmit tim ty nase dva hladovi tygry tak si budu muset brat snad pujcku smajlík Jiank co sme chodili do skoly tak tam chodil jeden stafik krmenej orijenem a nadhernej hafik a hlavne ta kondice :-)

21.6.2010 07:07
bonnyviper

XXX.XXX.67.174

Já pořád nevím, co je teda na tom složení tak špatného... Dokonce uvažuji o lamb and rice:
jehněčí moučka (>33%), rýže, drůbeží tuk, lososový olej, kvasnice, uhličitan vápenatý, dihydrogenfosforečnan vápenatý, síran měďnatý pentahydrát, vitamíny A, D3, E, extrakt z juky, derivát buněčné stěny vybraného druhu kvasinek.

7.7.2010 00:12
petas

XXX.XXX.156.34

Po Calibře mi bordera nehorazně prděla a JRT prujmoval.Krmime Orijen,perfektně s epo něm příbírá,psum šmakuje,srst kvalitní lesklá,hovínka v pořádku-občas střídám s Brit care,pač mi borderák někdy přibírá až mocsmajlík...Dřive jsme měli ProPlan-borderákovi růžověl čumák...:-)

7.7.2010 07:20
nefrit

XXX.XXX.156.190

blade napsal(a):

Nedávno jsem převedla 8 letého pejska na Acanu Adult. Nechtělo se mi do toho, protože pejsek, kterého jsem tím krmila (2letý), tomu Acana vůbec nesedla. Jenže zbyl mi tu celý pytel a co s ním. Tak jsem ji dala tomu staršímu a nestačím se divit. Má ji něco přes dva měsíce, nádherně ožil, běhá jako mladík (má vysokou DKK) je veselejší a celkově bych řekla, že podáváním Acany jsme mu dali "něco" co mu předtím chybělo. Všimli si toho všichni v našem okolí. Takže myslím, že vůbec nemusíte mít strach převést na Acanu staršího pejska. Když nebude vyhovovat, můžete ho kdykoli převést na něco jiného. :-)
A k tématu Calibra - krmila jsem kdysi fence se zažívacími problémy - jehněčí. Po roce se jí ale rapidně zhoršila srst, tak jsem ji převedla na jiné krmení. Nedávno jsem koupila tu lososovou a tu mám stále v barelu, protože jsem ji zkoušela přimíchávat zatím jednomu pejskovi a i po tak malém množství ve starém krmení měl takový průjem, že se mi do krmení s ní tedy vůbec nechce.

11.7.2010 15:15
blade

XXX.XXX.7.86

Začal jsem krmit ACANOU 1.6. a s ohledem mohu říci,že je skvělá:-),pes je jako,,vyměněný,,dříve se nažral chvíli si pohrál a šel odpočívat:-|,hráli jsme si jen s fenou,smajlíka co jsem začal krmit acanou,mysky jsou vcukuletu ,,vyblíznuté,,:-)fena má misku ihned prázdnou,dříve jsem musel dlouho čekat než byla miska prázdná,nyní jsem spokojený:-) psy jsou krásnější,vytrvalejší.....smajlíknyní krmím ACANA adult LB-pes,ACANA sport/agility-fena.Děkuji :-):-)

Love vera

17.2.2016 20:52
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík