Mám 3letou fenu jorka a 8.5.byla odpářena psem.5.6. to budou 4 týdny.Dotaz-strašně zlobí s krmením,skoro nežere, ale přitom loudí.Dostává Boše, nebo Eucanubu, momentálně to dokonce míchám a nic.Dřív vše s chutí zhltla.Měl jsem už fenu, než ji přejelo auto, štěnila se 4x a s krmením nikdy problém nebyl.Máte podobnou zkušenost?Je skoro v půlce březosti a tak by už měla začít futrovat.Na vyšetření jsem nebyl,má panickou hrůzu z doktorů a tak ji chci ušetřit štresu.Snad to není faleška
,sice se ji břich nezvětšuje, ale určitou změnu pozoruji.Díky za názory. Jarda
Já bych to neviděla tragicky. U nás je to obdobné, v této době trpí nechutenstvím, podobně jako lidské maminy. Pak se najednou rozežerou a nedělaly by nic jiného. Samozřejmě lepší je ultrazvukové vyšetření, člověk ví na čem je, i když teď už byste to měl skoro poznat i na chování... My jezdíme na ultrazvuk vždycky, kvůli počtu štěňátek při porodu, je to lepší vědět s čím se má počítat... Náš vet se vždy strefil, teď naposledy jsme počítali se šesti kousky a taky že z toho je 6 krásných štěňat. Ale naše feňule jsou na veterině v klidu, žádný stres. Přeji ať to dobře dopadne