Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2010 12:17
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj, zkusila jsem založit pokračování :-)

Marti, co Akimkova noha? Je to doufám lepší?

Anne veterinář bolák naříznul, vymáčkl z něj hnis, vyčistil jí to a píchnul jí penicilin. Taky dostala mast do očí, protože jí z nich hrozně teklo (asi má nějakou alergii, je to rok co rok). Bolák jí čistím několikrát denně Jodisolem, ještě to trošku hnisá a pořád má pod tím tu hrču (prý krevní sraženina). Vypadá teď jak nějaká chudinka, jak je tak hrozně opelichaná a navíc má nahoře na krku vystříhané místo kolem toho boláku, člověk by jí dal korunu :-)

Marti, já jsem taky do loňska u Anne neznala, co je to být holá. Taky měla pořád, i v létě hustou srst. Až loni. A letos se mi zdá, že je to snad ještě horší, než minulý rok. Tak snad zas brzo obroste, má i takovou podivnou barvu smajlík

16.6.2010 13:38
kelly

XXX.XXX.136.91

Jitko, tak doufám, že se Anne ten bolák brzy zahojí.:-) K tomu velkému línání - Héra tak líná prakticky 2x do roka, vždycky v zimě a v létě je téměř holá a chlupy se z ní jen sypou. Ale už jsme si na to zvykli a víme, kdy to zhruba očekávat. V období línání dostává víc vitamínů a většinou to dříve nebo později zabere.;-)

Eny už je taky ok, tak snad to byl jen nějaký katar nebo dietní chyba.

Štěnda řádí, už je jich všude plno, jsou to úžasní medvídci.:-):-)

16.6.2010 19:32
hanula

XXX.XXX.220.3

Po delší odmlce se zase hlásím , dočetla jsem si i starou stránku a tak se marti ptám co Akim s Bertou? Jsou už OK.Nějak jsem to všechno nestíhala, Udělalo se poměrně hezky a tak ta naše zanedbaná zahrádka volala , abych s tím už konečně něco udělala. Byli jsme se podívat na setkání azoušů, ale prošvihla jsem klubovku. Nevím co jsem dělala, ale žila jsem v domění, že je to 20.6, ale ouha bylo to minulou neděli .Jsem trdlo, docela jsem se těšila a v Přerově jsem slibovala, že dojedem když nebude hárat. Dvakrát se táhnem na Moravu a kousek od nás nejedem, protože jsem spletla datum, co k tomu dodat.Aramis v podfstatě ještě srst drží, ale češu preventivně, aby mu nebylo horko a hlavně se nezapařil. Musím to zaklepat, zatím nemá žádný flek, jen jeden po klíštěti na noze a to je dobré.Jak vám snášeli pesani ta vedra?Aramis si zalezl do uličky u sklepa a Bára ta se opaluje a nic jí to nedělá, libuje si v tom, že se vyhřívá na sluníčku.

16.6.2010 20:22
kelly

XXX.XXX.136.91

Hani, Hera vedra taky nesnáší, většinou si zaleze doma do koupelny nebo někam, kde je ještě celkem chladno. Na chalupě leží na betoně nebo na dlažbě. jinak tam má k dispozici bazén, ve kterém se koupe a taky se ráda osvěží proudem vody z hadice.:-)
Teď co máme štěnda, tak s ní bohužel nemůžu chodit k vodě, aby si zaplavala, ale jinak si to v létě vždycky užívá. Naštěstí ty vedra nevydržely, ochladilo se a konečně je snesitelně. Doufám, že to tak ještě chvíli vydrží, pro psy je to lepší.;-)

16.6.2010 20:42
hanula

XXX.XXX.220.3

Jo, štěnda jí pořádně utahají, to je doma radosti, co?Taky jsem ráda, že ta vedra polevila, ale ten náš trouba stejně chtěl chodit do lesa. Pořád říkám synovi, že jej už nesmí ve vedru nechat lítat a honit vše co vidí. To Baruška ta se šetří, váží jak udělat krok. Aramis přijde domů urvaný, ale spokojený, je jak mladoch. Taky se cachtá ve vodě, ale proti Athosovi a Gabině to není takový vodouch. Ve vodě zase jen kouká kde je nějaká kačena a Bára ta vodu má ráda jen v misce k pití.Zato když prší. to jsou oba ve svém živlu, to se vyvalují a je vidět jak si v tom libují.

16.6.2010 21:09
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Jo, štěnda jí pořádně utahají, to je doma radosti, co?Taky jsem ráda, že ta vedra polevila, ale ten náš trouba stejně chtěl chodit do lesa. Pořád říkám synovi, že jej už nesmí ve vedru nechat lítat a honit vše co vidí. To Baruška ta se šetří, váží jak udělat krok. Aramis přijde domů urvaný, ale spokojený, je jak mladoch. Taky se cachtá ve vodě, ale proti Athosovi a Gabině to není takový vodouch. Ve vodě zase jen kouká kde je nějaká kačena a Bára ta vodu má ráda jen v misce k pití.Zato když prší. to jsou oba ve svém živlu, to se vyvalují a je vidět jak si v tom libují.

Jo Hani, štěnda dávají někdy Herušce pořádně zabrat, ale myslím, že je ráda, že je má. Teď když jsou větší, tak si s nimi krásně hraje, je to radost se na ně dívat. :-) Vůbec se mi nechce s nimi rozloučit, jsou taaaak úžasní!:-)

Héra dřív taky proháněla kačeny ve vodě, ale teď už si jich tolik nevšímá, je spíš na veverky, těm prostě neodolá.:-) Jinak vodu miluje, však víš, loni jsme byli na vodním výcviku a docela ji to bavilo.:-)

17.6.2010 08:08
martasek

XXX.XXX.248.253

Hani,děkuji za optání.Bertička už je nonečně týden v pořádku,bez zvracení a včera mi o měsíc dříve začala hárat.Ale Akimek stále kulhá a dost silně,zatím dávám Traumel a příští týden se uvidí,jestli se to zlepšilo nebo ne.Jestli ne tak určitě nechám udělat rtg celé přední nohy a uvidím,jen pevně doufám,že je to třeba jen naražené nebo špatně šlápl a bude to bobré........modlím se za to:-)

S tou výstavou asiatů jste to asi opravdu pěkně popletla,ale pojedete příště a to už si určitě dáte na datum pozor:-))

Kelly,četla jsem že štěnda už jsou skoro rozebraná,čas letí jak voda a rozeběhnou se do nových domovů......tak si je užívej a přidej fotečky a taky jsem moc zvědavá na jména:-)

17.6.2010 19:23
hanula

XXX.XXX.220.3

Marti, kulhání může mít víc příčin, já mám strach z děr a nor na loukách. Tam kde se to stalo Athosovi, tak tam už jsem víc nešla. Na zapařeninu dávám betamin a když je to hodně tak prurivet. Naštěstí letos nás to nechytlo. Myslím, že kulhání může být i z jiného důvodu. S prvníma leonama jsme měli dobrmanku a té jsme museli dávat před každou procházkou přípravek na promazávání kloubůMěla nedostatek nějakého mazu - tekutiny v kloubu.Athos si utrhl kol. vaz, když jednou nohou šlápl do vyhrabané díry. Aramis je pérák a mačo, několikrát taky udělal kotrmelec, ale tím jak je lehčí, tak to ustojí. Baruška jde v klidu, jen na loukách lítá a s Aramisem na sebe "útočí" a to mám nahnáno, taky si můžou při těch drsných hrátkách ublížit,

20.6.2010 21:57
astarte

XXX.XXX.181.158

Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, nějak jsem poslední dobou neměla moc čas. Ale občas zavítám a aspoń pročtu co je nového. Moc mě mrzí, že se jaksi s nemocema roztrhl pytel. Alf na tom není o nic lépe taky se letos nemůže zbráborat.

Ale teď z lepšího konce, byla jsem se podívat na štěňátka od Herušky a jsou fantastickýýýýýýýýý. Jsou nádherný, škoda, že nemám místo na dalšího psa. Hned bych si jedno vzala:-). Nejvíc mě zaujal pejsek s modrou stužkou, byl takovej malinkej, ale rošťák. A taky červená fenečka, ta je taková roztomilá a má nádherný kukuč. No, ale jinak bych si je vzala vlastně všechny.:-))

A také jsme byly s Kelly na výstavě v Brně nakoupit nějaké drobnosti. Já jsem šla aji v neděli a slíbila jsem, že nafotím nějaké leonky. Samozřejmě jsem si zapoměla dobít baterku do foťáku a tak mi nezbylo než fotit jen venku. V pavilonu byla děsná tma a s bleskem bych nafotila tak dvě, tři fotky a baterka by končila. Moc jsem toho stejně nestihla, ale něco přece. Dala jsem to na rajče. Tak jestli máte chuť tak mrkněte na Intercanis , adresa zde: http://carmina.rajce.net/Intercanis_Brno_19.-20.6_2010

21.6.2010 08:32
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojky Astarte,tak jsem mrcla na štěnda i výstavu.Štěňátka jsou úchvatný a je strašný jak rychle rostou.......závidím Ti taky bych chtěla tolik malinkých vidět a pomazlit se:-)).Výstava musela být taky moc fajn,taky bych se šla podívat.

21.6.2010 20:39
astarte

XXX.XXX.181.158

martasek napsal(a):
Ahojky Astarte,tak jsem mrcla na štěnda i výstavu.Štěňátka jsou úchvatný a je strašný jak rychle rostou.......závidím Ti taky bych chtěla tolik malinkých vidět a pomazlit se:-)).Výstava musela být taky moc fajn,taky bych se šla podívat.

Ahoj Marti,
jo jo , štěňátka jsou úchvatný. Taky jsem nečekala, že budou tak velký.Při odběru to budou teprve buclíci.:-). A jakej měli apetýt. Hned jak se probudily, tak se vrhli na Herušku. Pak si chvíly hrály a pak zase postupně odpadly. Mezi tím Kelly namíchala kaši na dokrmení. Myslela jsem, že je to nevzbudí. Jakmile se jim před čumáčkem objevila miska s kaší hned se vzbudily a baštily jako by ani od Heruš nic nedostaly. :-) Kdybych měla víc místa hned bych si jedno vzala.

Výstava byla fajn, akorát mě překvapilo, jak málo tam bylo leonků. Sice jsem je nestihla u výstavního kruhu, venku jsem jich moc nenašla. Jen ti na fotkách. Tentokrát byla celkově výstava menší. Taky mě hodně naštvalo, že jsem Zaře koupila gumový kolečko (freesbie) a než jsme došli domů tak v něm Zara udělala dvě díry. A to jsem ji ho jen asi pětkrát hodila. Nic to nevydrží a tak se Zara bude muset opět spokojit se starým tenisákem.:-(

25.6.2010 22:59
kelly

XXX.XXX.136.91

astarte napsal(a):
Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, nějak jsem poslední dobou neměla moc čas. Ale občas zavítám a aspoń pročtu co je nového. Moc mě mrzí, že se jaksi s nemocema roztrhl pytel. Alf na tom není o nic lépe taky se letos nemůže zbráborat.

Ale teď z lepšího konce, byla jsem se podívat na štěňátka od Herušky a jsou fantastickýýýýýýýýý. Jsou nádherný, škoda, že nemám místo na dalšího psa. Hned bych si jedno vzala:-). Nejvíc mě zaujal pejsek s modrou stužkou, byl takovej malinkej, ale rošťák. A taky červená fenečka, ta je taková roztomilá a má nádherný kukuč. No, ale jinak bych si je vzala vlastně všechny.:-))

A také jsme byly s Kelly na výstavě v Brně nakoupit nějaké drobnosti. Já jsem šla aji v neděli a slíbila jsem, že nafotím nějaké leonky. Samozřejmě jsem si zapoměla dobít baterku do foťáku a tak mi nezbylo než fotit jen venku. V pavilonu byla děsná tma a s bleskem bych nafotila tak dvě, tři fotky a baterka by končila. Moc jsem toho stejně nestihla, ale něco přece. Dala jsem to na rajče. Tak jestli máte chuť tak mrkněte na Intercanis , adresa zde: http://carmina.rajce.net/Intercanis_Brno_19.-20.6_2010

Ahoj Astarte, doufám, že Alfíkovi už je aspoň trochu líp. Moc na něj s pesanama myslíme.:-) Děkujem za fotky leonků z výstavy. Z vybité baterky si nic nedělej, to se prostě občas stává, taky to znám.;-)

Jj štěnda jsou bezva, rostou jako z vody.:-):-) však se na ně zase můžeš přijít podívat, určitě budou mít radost. Jo abych nezapoměla: moc děkujou za dárek - hračku. A holky jsou z domácích pamlsků od Tebe přímo nadšené, Héra by je nejraději snědla všechny.:-)) Musíš mi potom dát recept na ně.:-)
Astarte, kdybys moc chtěla, jedno štěndo od Herušky můžeš mít. Ale to by Ti určitě doma neprošlo, co?:-)

Tak moc pozdravuj pesany ode mě a všech našich 11-ti hafanů.:-)

25.6.2010 23:02
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, já jsem byla na výstavě jen v sobotu, v neděli když byli leonci už jsem bohužel nemohla, nebyla jsem v Brně. Ale pověřila jsem Astarte, aby nám leonky vyfotila, a tak jsme mohli aspoń vidět nějaké jejich fotky.;-)

V sobotu jsem na výstavě hlavně nakupovala. Granulky pro štěnda, vodítko a podařilo se mi zase sehnat nějaké magnetky s leonbergery na ledničku. Paráda.:-):-)

1.7.2010 16:13
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojte všichni,přeji Vám všem krásné léto a užívejte si se svými miláčky....taky na ně dávejte velký pozor:-)

Přesně za měsíc,slaví Akimek KRÁSNÝCH 8 let a Bertička 6 let.Moc se na tu oslavu těším a musím vymyslet oboum nějaký krásný dárek.:-):-):-)

1.7.2010 20:06
hanula

XXX.XXX.220.3

Taky se přidám k přání krásného léta, ale ti naši chlupáči mají raději zimu. Poslední dobu jsme věnovali cestování za azoušema a tak přidávám pár fotek. V sobotu jsme byli v Žižicích a Barča si vyhrála pohár za povahu , v neděli jsme se vydali do Přerova a tam byla zase druhá. Aramis přihlížel a jen pobrukoval a pochopitelně si ji hlídal

1.7.2010 20:08
hanula

XXX.XXX.220.3

1.7.2010 23:21
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, taky všem přejeme krásné léto, ať si pesani moc užijou procházky a koupání.:-) Marti, tak předem blahopřeji Akimkovi a Bertičce k narozeninám, hlavně a´t jsou zdraví a dělají Ti jen samou radost.:-):-)

Hani, koukám, že Barča zaklání hlavu stejně jako naše Heruška. Ta taky než by se celá otočila, tak si raději málem vykroutí hlavu.:-))

Naše štěnda už mají 6 týdnů a jsou fakt naprosto úžasní!:-) Hodím sem pár fotek...

1.7.2010 23:25
kelly

XXX.XXX.136.91

1.7.2010 23:33
kelly

XXX.XXX.136.91

štěnda zkoumají mamčinu misku:-)

1.7.2010 23:43
kelly

XXX.XXX.136.91

1.7.2010 23:49
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak to je sice víc než pár fotek, ale fakt se jich nedalo vybrat jenom pár.:-)):-) Malí leonci jsou prostě kouzelní.:-) Další fotky sem hodím zase příště.;-)

10.7.2010 21:13
kelly

XXX.XXX.161.254

Ahoj všichni, koukám, že nám to tady nějak usnulo, asi si s pesanama užíváte léto... Dnes nás opustila první 2 štěńátka-fenečky, odešla k novým páníkům, ale obě rodiny jsou moc fajn, tak se budou mít určitě dobře. Zůstaneme spolu v kontaktu, občas se dozvím jak holky rostou a páníčci budou posílat fotky.:-):-)

mimochodem, zatím to vypadá, že jedna fenečka zůstane doma.:-)

11.7.2010 09:43
martasek

XXX.XXX.248.253

Katuš,tak to je super zpráva,že si necháš jedno štěňátko doma....gratuluju a prosím,už nám napiš konečně ty jména mimoušů.A chlavně přejem štěňátkům,krásné a hodné domovy:-)

V pondělí jsem skončila s Akimkem na pohotovosti,po té co se mi dusil suchým kašlem a bohužel jsem se dozvěděla špatnou zprávusmajlíkAkimek má slabé a nemocné srdíčko.Nedovírá mu pravá chlopeň a zavodňují se mu plíce.Důležité je,že se s tím dá žít,ale doživotně budem brát prášky na srdíčko a musím na něho dávat veliký pozorsmajlíksmajlík

11.7.2010 20:20
hanula

XXX.XXX.220.3

Zdravím všechny přítomné , Katko to je fajn, že mají už nové pány. ale s Akimem mne to mrzí. Co mu předepsal veterinář? Naše dogouška měla na stará kolena taky nemocné srdíčko , ale dalo se to utáhnout, ke všemu se jí přidala pak i špatná funkce štítné žlázy. No nic budu držet palce , holt se bude muset víc šetřit. Ty vedra bás všechny umoří a u nás ke všemu ještě Bára hárá a tak je Aramis chudák. Ta naše koza si to hárání vybírá opravdu v extrémním počasí. pprvé jsme měli jet krýt 24.12, to se mi opravdu nechtělo trávit Štědrý večer na dálnici a teď zase ta vedra a pojedem do Kyjova. Docela si to i rozmýšlím, ale když to nebude teď , tak to bych už štěnata vzdala, taky si říkám, abych jim pak našla slušné lidi , to je na tom to nejvážnější. Zatím jsme měli vždy kliku a majitelé byli fajn.

11.7.2010 21:43
martinleonbergr

XXX.XXX.153.1

ahoj zdravím všechny majtele psíku .přidávám tady me fotky elišky a kettyny

http://nissanskyline.rajce.idnes.cz/nasi_hafici/

11.7.2010 22:28
martasek

XXX.XXX.248.253

Hani,Akimek dostal Enap 20mg,ale teď ještě bereme antibiotika a další prášky na odvodnění....snad to bude dobré.Držím palce při krytí

12.7.2010 16:27
astarte

XXX.XXX.181.158

Ahoj holky, tady v Brně je příšerný vedro. Pesani nechcou ani chodit ven. Alf má stenčený polštářky na tlapkách a tak sabotuje venčení. Ani se mu nedivím, chodníky jsou rozpálený jak plotna.:-(

Kelly, to je paráda, že Heruš zůstane jedno mimi. Aspoň se jí nebude tak stýskat. A co modrej pejsek , jak se má, už má páníka?:-)

Marti, to mě moc mrzí s Akimkem. Doufám, že mu Enap zabere. Moje předchozí pudlička měla na starý kolena taky potíže ze srdcem. Dostávala Enap a pak i Furon. Taky se ji zavodňovaly plíce. Měli jsme dobrého kardiologa perfektně ji ty prášky rozvrhnul a prodloužil jí o šest let život. Kdyby neměla rakovinu tak ji určitě ještě mám.smajlík Budu držet palce ať se Akimkovi po práškách uleví, většina psů je dobře snáší a jsou zanedlouho zase fit:-)

13.7.2010 18:32
hanula

XXX.XXX.220.3

Marti, enap jsme dávali taky, ale už nevím co bylo na odvodnění, snad si vzpomenu. Nevím co je na tom pravd, ale po antibiotikách se prý starším psům má dávat něco na řídnutí krve, prý jim, po atb. hrozí houstnutí krve, tak zkus se zeptat. Jinak na krytí jsme jeli včera. Vyjeli jsme v pět odpoledne, Prahu se nám podařilo projet parádně, dálnice celkem ušla. Dojeli jsme do Kyjova a majitelé tam na nás čekali. ale bylo to ještě kus za Kyjovem. Bára si s ním chvilku pohrála a v půl desáté bylo hotovoDo Kladna jsme dojeli v půl jedné, ani jsem nečekala, že to bude taková pohoda, jen dneska jsem potřebovala dát do očí nějaké špalíky, Musíme jen doufat, že to byl ten správný čas.

14.7.2010 21:40
kelly

XXX.XXX.161.254

Ahoj Astarte, jj je to fajn, že jedno štěndo zůstává doma, asi bych to nepřežila kdyby odešli všichni. Už to, že odchází těch 8 štěňátek je krutý,ale jinak to samozřejmě nejde. "Modrý" pejsek Indy odchází tuto neděli - je to miláček, takovej divoch. ude nám po něm moc smutno, tak jako po všech.
Když odcházela první fenečka, Héra běžela k oknu a koukala se za ní, jak si ji noví majitelé odnášejí a to bylo fakt hrozný, málem jsem brečela místo ní. Chuděrka moje, pak jsem ji dlouho hladila a utěšovala. Ona ty štěnata strašně prožívá, normálně jim vyvrhuje ješt svoje jídlo, takže sama toho moc nesní, hlídám ji jak to jde...

14.7.2010 21:47
kelly

XXX.XXX.161.254

martasek napsal(a):
Katuš,tak to je super zpráva,že si necháš jedno štěňátko doma....gratuluju a prosím,už nám napiš konečně ty jména mimoušů.A chlavně přejem štěňátkům,krásné a hodné domovy:-)

V pondělí jsem skončila s Akimkem na pohotovosti,po té co se mi dusil suchým kašlem a bohužel jsem se dozvěděla špatnou zprávusmajlíkAkimek má slabé a nemocné srdíčko.Nedovírá mu pravá chlopeň a zavodňují se mu plíce.Důležité je,že se s tím dá žít,ale doživotně budem brát prášky na srdíčko a musím na něho dávat veliký pozorsmajlíksmajlík

Marti, taky se těším, že jedno štěndo zůstane doma,hlavně Heruška bude moc ráda.:-):-) Tak tedy jména štěnátek: Psi -Aron, Hakim, Indigo. Feny - Shasa, Izie, Dakota, Karis, Abigail, Berga.
U nových páníků jsou zatím: Daki, Berga a Hakimek.

Marti, držím Akimkovi palce, at zvládne ten problém se srdíčkem (v rámci možností). My jsme měli na stáří většinu pejsků taky s nemocným srdcem a s práškama se drželi ještě několik let. Taky brali Enap. ;-)

14.7.2010 21:48
kelly

XXX.XXX.161.254

Hani, ať vám to výjde s krytím Barušky.:-)

19.7.2010 11:33
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, tak tento víkend odešla další štěňátka do nových domovů, další půjdou ten příští. Momentálně máme už jen 3 štěńátka + naši fenečku.
Astarte, Indýsek odjel včera s novou rodinou, jsou to fakt bezva lidi, nemusíš mít obavy, určitě se bude mít báječně. Se všemi majiteli zůstávám v trvalém kontaktu. Už nám poslali pozdrav a fotky majitelé Bergy, teď Angie.:-):-) Je vidět, že se má u nich skvěle, má malou kamarádku jezevčičci Pegynku, takže skoro jako u nás doma.:-)

24.7.2010 13:46
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj, tak koukám, že jsme zase nějak zapadli.
Včera nám odešel poslední pejsek, ten největší - Aronek. Má bezva páníky, doma na něj čekal malý kamarád, boloňský psík, se kterým se prý hned skamarádil. Jméno mu nechají, byla by škoda mu dávat jiné, protože na něj slyší.:-):-) Určitě se někdy navštívíme s majiteli Aronka, nebydlí daleko a štěnda budou mít radost až se zase po čase setkají. Ještě máme dvě fenečky, jedna půjde do nového domova příští týden a druhá asi až v srpnu, tak uvidíme.;-)

Marti, jak se má Akimek, je to lepší? A co je jinak u vás nového?

24.7.2010 21:49
hanula

XXX.XXX.220.3

Po odmlce se taky přidám, štěnatům přeju pěkný start u majitelů, Hera bude mít klídek, no jedno snadno zvládne.taky musím napsat, že jsme nakryli, ale nevím jestli to vyjde. Byli jsme kousek za Kyjovem , v pondělí to bude čtrnáct dní, ale zatím je normálně žravá a hravá. Zvládli jsme to rychle a pes byl pašák, ona držela jak beran, jen ti komáři je při tom rušili.Aramis nežral celých čtrnáct dnů a teď se to snaží dohnat, Žere s chutí, taky k tomu přispívá to ochlazení, tak je spokojený, s chutí se válí v děšti a ještě se při tom smáčí ve vaničce, je jak vodník, jen ten rybník mu chybí.

31.7.2010 14:16
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Po odmlce se taky přidám, štěnatům přeju pěkný start u majitelů, Hera bude mít klídek, no jedno snadno zvládne.taky musím napsat, že jsme nakryli, ale nevím jestli to vyjde. Byli jsme kousek za Kyjovem , v pondělí to bude čtrnáct dní, ale zatím je normálně žravá a hravá. Zvládli jsme to rychle a pes byl pašák, ona držela jak beran, jen ti komáři je při tom rušili.Aramis nežral celých čtrnáct dnů a teď se to snaží dohnat, Žere s chutí, taky k tomu přispívá to ochlazení, tak je spokojený, s chutí se válí v děšti a ještě se při tom smáčí ve vaničce, je jak vodník, jen ten rybník mu chybí.

Hani, tak držím palce, ať se to krytí zadaří a Barča se dočká štěňátek. My už máme poslední 2, jednoho zájemce jsem nakonec sama odmítla, nelíbil se mi a druhý má ještě zavolat, tak uvidíme. Héra si zatím užívá štěňátek, blbne s nimi, běhají a koušou se. No někdy je to fakt komedie.:-)):-)

Tak se všichni mějte krásně, užívejte léta a občas přiho´dte fotečky a´t je na co koukat.;-)

31.7.2010 14:22
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojky,tak Vás všechny moc zdravím.
Kelly,Akimek je na tom střídavě oblačno......někdy je mu dobře a z toho skončíme na veterině,nějak si to srdíčko zatím nezvyklo a nezvládá to.......ale Akimek je moc fajn pacient a hodně mi to ulehčuje,je to moje srdíčko milovaný:-)

Jinak zítra slavíme krásné dvojité narozeniny,Akimek bude mít nádherných 8 a Bertička 6let.Určitě budu fotit,protože bude mít každý svůj dort a nějaké drobnůstky k tomu,takže pak sem hodím fotky.

Kelly a kdy nám předstvíš tu fenku,kterou si necháváš?Jsem na ni moc zvědavá:-))

1.8.2010 20:48
martasek

XXX.XXX.248.253

Tak dnes Akimek s Bertičkou slavili narozeninky a dostali,mimo jiné,překrásné a dobré dorty

1.8.2010 20:54
martasek

XXX.XXX.248.253

moje 8mi leté zalíčko,sluníčko a miláček:-)

1.8.2010 20:58
martasek

XXX.XXX.248.253

....a 6ti leté milované sluníčko:-)

1.8.2010 21:02
martasek

XXX.XXX.248.253

.....společný odpočinek po dobrém jídle

2.8.2010 13:07
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj Marti, dodatečně přejem s Anne Akimkovi a Bertičce vše nejlepší k narozeninám, hlavně to zdravíčko, ať Ti ještě moc dlouho dělají radost. Dorty krásné a určitě i výborné, vlastní výroba?

2.8.2010 14:19
martasek

XXX.XXX.248.253

Jituš,moc děkujeme za přáníčko.....ty dorty dostali pejsci od mojí kamarádky,a moc chutnali.Já jim dala jejich oblíbené dobrůtky (sušené plíce,střívka a vepřové ouška) a každý dostal plyšáčka

2.8.2010 17:30
mata

XXX.XXX.80.144

Marti, celá naše smečka přeje Akimkovi moc moc zdravíčka, ať mu srdíčko slouží a prášky zabírají předlouho :-) A Bertičce samozřejmě také zdravíčka kopu, oboum spoustu štěstíčka a ať je vám všem třem spolu jenom krásně usměvavě :-) Je mi to s Akimkem líto, ale vím, že u tebe dostane vše a je spokojený, co víc si přát :-)
Takže vše nej nej nej a ode mne broučkům pusinky na čeníšky, přeje Batulčina smečka :-)

2.8.2010 19:10
martasek

XXX.XXX.248.253

Moc děkujeme za krásné přáníčko,chytlo mě u srdíčka......kdybych mohla tak bych to svoje srdíčko hned dala Akimkovi.Dnes na tom vůbec nebyl dobře,je to hrozná bezmoc,když člověk nemůže pomoci.......ale pevně věřím,že vše zvládne a bude nám přinášet samou radost ještě několik krásných let:-)

5.8.2010 11:29
kelly

XXX.XXX.136.91

Marti, tak ještě jednou přeji Akimkovi a Bertičce všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdravíčka, ať Akimkovi dobře zaberou ty léky na srdíčko. Držím palce a doufám, že se to brzy zlepší. :-):-) Jinak přeji pejskům hodně dobrého jídla, krásné procházky s tebou a s Bany a její smečkou a samozřejmě moře lásky od pánečků.:-)

Marti, fenečku Ti ještě nepředstavím, zatím máme stále 3 štěňátka a já si nějak nedokážu vybrat, kterou z nich bych si měla nechat. Příjde mi to hrozný říct si: Tak tuhle si nechám a tyhle můžou jít. :-( Holky máme dlouho, všechny máme stejně rádi, každá je jiná, ale všechny 3 jsou krásný a úžasný. Nevím, jak to rozhodnout. Asi bude nejlepší nechat si tu, která zůstane poslední...

Tady jsou zatím poslední fotky štěňátek.

5.8.2010 11:40
kelly

XXX.XXX.136.91

5.8.2010 11:47
kelly

XXX.XXX.136.91

Izzie, Karis, Shasa a Heruška...

5.8.2010 11:49
kelly

XXX.XXX.136.91

5.8.2010 11:50
kelly

XXX.XXX.136.91

5.8.2010 12:33
kelly

XXX.XXX.136.91

5.8.2010 12:47
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak jsem to tu po delší době zase zaplácala fotkama, ale snad to nevadí. Aspoň máme na co koukat. Jsem tu teď jednou za čas, ale tentokrát to stojí za to.:-)) Přidejte se taky s fotkama, ať tu máme spoustu fotek krásných leonků.:-)

Jo Marti, abych nezapomněla - nádherný dort dostali Akimek s Bertičkou, kamarádka je moc šikovná.:-):-) Věřím, že pesanům moc chutnal.

Hani, když tak dej potom vědět, jak dopadlo krytí Barči.;-)

9.8.2010 12:58
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj Katko, pěkné fotky :-) Štěňatům už budou skoro 3 měsíce, že? Nemáš strach, že Ti doma zůstanou všechny tři? Naši sousedi mají 7 malých amstafů (s PP), už jim bude 8 týdnů a zatím mají zadané jen jedno štěně :-( Asi blbá doba na prodej štěňat, co?

9.8.2010 14:57
kelly

XXX.XXX.161.254

jitas napsal(a):
Ahoj Katko, pěkné fotky :-) Štěňatům už budou skoro 3 měsíce, že? Nemáš strach, že Ti doma zůstanou všechny tři? Naši sousedi mají 7 malých amstafů (s PP), už jim bude 8 týdnů a zatím mají zadané jen jedno štěně :-( Asi blbá doba na prodej štěňat, co?

Ahoj Jitko, rozhodně nemám obavy z toho, že by mi zůstaly 3 štěňata. Je o ně zájem, ale já si vybírám komu štěně prodám. Záleží mi na tom, aby měli dobrý domov. ;-) Kdyby mi bylo jedno, do jakých podmínek štěně půjde, podle zájmu bych udala klidně i 30 štěnat. Ale jak říkám, vybírám si mezi zájemci.
Zítra nám odejde další fenečka, jsme z toho všichni moc smutní, ale jinak to bohužel nejde. Už tak jsou štěnda na nás moc zvyklí...

Že sousedi nemůžou prodat amstafy se ani moc nedivím.

10.8.2010 09:53
jitas

XXX.XXX.114.236

Ahoj Katko, tak to jo, já myslela, že je máš ještě nezadaná. Vím, že všeobecně je to teď s prodejem štěňat těžší (krize), kamarádka taky trochu měla problém i s hovíky, teda udala je všechny, ale trochu pod cenou.

Amstafí štěňata jsou hezká (to jsou koneckonců všechna štěňata :-)), ale jako dospělý pes se mi amstaf nelíbí. Ale lidi mají různý vkus, a tak třeba se jim je podaří prodat. Jinak nevím, co by s takovou smečkou dělali :-))

10.8.2010 11:30
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj Jitko, měla jsem zadanou jen jednu fenečku, u druhé jsem neměla nic jistého, ale dnes ráno volal pán, který má už jednu fenku leonbergera a boloňáčka, že by si ji vzal, takže obě dvě půjdou tento týden do nového domova.:-) Noví majitelé štěňátek mi občas píšou zprávy o svých štěńátkách a posílají fotky. Je vidět, že se u nich mají moc dobře.:-) Všichni jsou z nich nadšeni, hlavně děti. Tak to mě vždycky moc potěší, když dostanu takový mail.;-)
Héra, zdá se si štěňátko nakonec vybrala sama, má jednu oblíbenou fenečku, tak zřejmě si necháme tu její nejoblíbenější. Teď chudák Herunka hrozně vylínala, vypadá skoro jak naháč.:-)

Jo, taky jsem si všimla, že štěňátka se prodávají špatně, hlavně s PP. Ale známé chs většinou nemají problém a nakonec udají všechna štěňátka, ale je to různé. Amstafí štěňátka budou určitě hezká, dospělí psi tohoto plemene se mi taky nelíbí, jak vzhledem tak povahou. To víš, já jsem na ty velký huňatý a dobrácký plemena.;-)

11.8.2010 17:43
martasek

XXX.XXX.248.253

Kelly,tak už nás nenapínej a konečně nám prozraď,kterou tu fenečku si Heruška vybrala a která zůstane doma:-)

11.8.2010 19:31
hanula

XXX.XXX.220.3

Kelly, tak mne tohle čeká, včera jsme byli na ultrazvuku a viděli jsme tam tři mimča. Předem jsem věděla co mi řeknou, ale chtěla jsem to oficiálně a tak to víme. Bára je březí .

11.8.2010 20:02
martasek

XXX.XXX.248.253

Hani,tak to upřímně gratulujeme a fotečka pejska,budoucího tatínka by nebyla?

Moje nemocné zlatíčko:-)

15.8.2010 18:38
kelly

XXX.XXX.161.254

martasek napsal(a):
Kelly,tak už nás nenapínej a konečně nám prozraď,kterou tu fenečku si Heruška vybrala a která zůstane doma:-)

Ahoj Marti, fenečku, kterou si Heruška vybrala, jsem bohužel včera musela prodat. A ještě teď toho moc lituju. :-( Přijeli si lidi pro Karušku (pro tu hodně huňatou fenku), ale ta s nimi nechtěla jít, pořád se před nimi schovávala a oni ji kvůli tomu nechtěli. Jako další chtěli Shasu, tu fenečku, kterou jsem si plánovala nechat a malou Izzie nechtěli. Tak bylo blbý, aby odjeli s prázdnou, když přijeli z takové dálky...Je mi to moc líto, moc jsem to obrečela, ale takhle bych asi další štěně neprodala, a tak si opravdu budu muset nechat tu, která zůstane. Zatím to vypadá na Izzie. Když tak koukni na fotky, tam je to popsané a uvidíš, která to je. ;-)

15.8.2010 18:43
kelly

XXX.XXX.161.254

hanula napsal(a):
Kelly, tak mne tohle čeká, včera jsme byli na ultrazvuku a viděli jsme tam tři mimča. Předem jsem věděla co mi řeknou, ale chtěla jsem to oficiálně a tak to víme. Bára je březí .

Hani, moc gratuluju k mimískům, které se Barči brzy narodí a držím palce ať porod probíhá dobře. Héra to měla hrozně komplikovaný a to byly fakt nervy. Taky by mě zajímalo jak vypadá otec štěňátek, nebyla by fotečka?

15.8.2010 20:12
hanula

XXX.XXX.220.3

Fotečku bohužel nemám, ale časem to napravím. při,krytí jsem chtěla fotit, ale nějak k tomu nedošlo a tak mi ji majitelka pošle tak ji sem dám. Je to krásný černý pes, s dokonalýma nohama ,šampion Benito Zlatá louka, líbil se mi už jeho děda, kterému je devět let a pořád je plný elánu.

15.8.2010 20:41
astarte

XXX.XXX.181.158

Ahoj všem,
Kelly, to je blbý , že si odvedli noví majitelé zrovna Heruščinu nejoblíbenější. Ale zbylé dvě holky jsou určitě taky fajn. Na rovinu, já bych si asi nevybrala. Podle fotek jsou nádherný.:-).
Už se nemůžu dočkat, až tu kterou si vyberete uvidím naživo. To bude méďa.:-)

30.8.2010 19:56
kelly

XXX.XXX.161.254

astarte napsal(a):
Ahoj všem,
Kelly, to je blbý , že si odvedli noví majitelé zrovna Heruščinu nejoblíbenější. Ale zbylé dvě holky jsou určitě taky fajn. Na rovinu, já bych si asi nevybrala. Podle fotek jsou nádherný.:-).
Už se nemůžu dočkat, až tu kterou si vyberete uvidím naživo. To bude méďa.:-)

Astarte, jj máš pravdu, ty dvě zbylé feňulky jsou taky bezvadný.Ta první byla sice největší a asi by byla zbarvením mahagonová, ale samozřejmě všechny budou pěkné a nejspíš budou víc do červena jak Heruška, ale to se ještě uvidí. Mně se líbí i plaví leonci, jak byla maminka Herušky.:-) Jo, holky jsou už obříci, váží přes 18 kg.:-) Už s nima chodím normálně ven a socializuju je v dopravním ruchu.;-)

Jak se mají Alfík se Zarou?

12.9.2010 15:31
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, koukám, že jsme nějak zapadli.

Hani, tak jak to vypadá s Barčou, už budou brzy mimča? Doufám, že tu potom uvidíme spoustu fotek malých SAO.:-):-)
Já mám fotky zatím jen v pc, vybily se mi obě baterky, ale určitě sem hodím fotky, jak jen to půjde. jinak pořád máme 2 feňulky, ale vypadá to, že jedna už brzy dostane nový domov, tak uvidíme. Carys zatím k nikomu nechtěla jít, schovává se před návštěvama, většinou někde, kam se pomalu ani nevejde, jen aby měla klid. Drží se nás jako klíště.:-)) No možná si to nakonec prosadí a zůstane u nás...

12.9.2010 19:59
hanula

XXX.XXX.220.3

12.9.2010 20:07
hanula

XXX.XXX.220.3

No a tohle dneska. Je jich šest, váží 750 gramů, jen ta Bára je zlá na Aramise i když jej miluje, tak štěnáta si hlídá.Ceta na klubovku byla horor a ještě větší když mi rodina zavolala, že jsem všechno nechala doma, jela jsem bez řidičáku, techničáku, občanky a bez peněz, kdyby mne chytli policajti, tak mne museli rovnou odbafnout. Jedinný doklad byl PP a očkovák, Cestou zpátky jich bylo všude plno, ale tak jak jsem dodržovala předpisy jsem doufala, že mne nezastaví, pořád jsem si říkala, že náhoda je blbec , oddechla jsem si až doma.

13.9.2010 11:35
kelly

XXX.XXX.136.91

Hani, tak to moc gratuju oběma- Barči k narození nádherných štěňátek.:-):-) a Aramisovi k výstavnímu úspěchu - tipla bych, že vyhrál...
Hani, až budeš mít čas, napiš více info o štěňátkách - kolik je pejsklů a fenek apod. Budete si nechávat štěndo?

19.9.2010 21:31
hanula

XXX.XXX.220.3

Dneska je našim mimčům týden, pořádně nabírají na váze, no mají to po rodičích. Dneska váží od 1,15 do 1,35 kg. To se vyrovnávají leonům, ale výhodu mají, že se lépe rozpoznávají. Už na nich znám každý flíček a jsou to pořádní cestovatelé, hlavně k cecíku. Konečně Bára pustila Aramise k sobě, ovšem do kuchyně, to má zakázené a on by tak rád se pokochal, možná i olíznul. Ona si je hlídá a tak se tváří, že jej přejde chuť.

26.9.2010 17:41
hanula

XXX.XXX.220.3

Aramis může už nahlédnout, moc rád by je pomuchloval, ale nemůže, ona je hlídá. I tohla je úspěch, že se může podívat.

9.10.2010 19:50
kelly

XXX.XXX.136.91

Hani, krásný fotky Barči a štěňátek.:-):-) Určitě přidej další ať vidíme, jak mimča rostou.:-)

My už máme jen jedno štěndo, v pondělí od nás bohužel odešla jedna z posledních dvou fenek. :-(

10.10.2010 19:31
hanula

XXX.XXX.220.3

Tak dneska jsou jim 4 týdny a už je to psina, je vidět jakou má každý jinou kuráž a proti leonům jsou snadno na první pohled k rozeznání. Druhý den je vynášíme ven, přepažili jsme garáž, oplotili kousek před ní, to aby nespadli do bazénku, nebo někam jinam , ale jinak jsou doma a okupují kuchyň. Je tam jedna šikovná čubina a mazel, jeden bělouš je pořádný vztekloun, další to je žrout, pak je tam závodník a to je šmejdil, šedivka je zas širší jak delší, no a první čubina je rapl.

10.10.2010 19:33
hanula

XXX.XXX.220.3

Na výchově se už podílí i stýc Aramis.

10.10.2010 19:37
hanula

XXX.XXX.220.3

Tady se můžou schovat, na noc a pochopitelně když je ošklivo jdou domů

17.10.2010 18:05
kelly

XXX.XXX.136.91

Hani, nádherný štěnda!:-):-) Barča vypadá moc spokojeně a Aramis je určitě bezva strýček.;-) Už se těším na další fotky rodinky...

17.10.2010 18:37
hanula

XXX.XXX.220.3

Dneska je našim mazánkům 5 týdnů, jsou to už rošťáci, průzkumníci. Už nám na ně nestačí váha, mají víc jak 6 kilo, tak už je nevážím.

17.10.2010 18:40
hanula

XXX.XXX.220.3

Aramis dostal v Zubří velkou kost a tak jsme zkusili co tomu budou říkat mrňata, dopadlo to takto.

Přidejte reakci

Přidat smajlík