Injekčně antibiotika a špatná reakce na ně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2010 14:12
marky88

XXX.XXX.28.35

Ahoj, chtěla bych vědět, zda-li jste někdo řešil u svého psa něco podobného a zda-li se nakonec vše vrátilo do normálu.
Mám psa plemene BSP a po kousnutí klíštětem se mu v tom místě vytvořil zánět. Jezdili jsme na veterinu, dostal celkem pět injekcí antibiotik, zánět se ztratil a vyléčil, ale po injekcích v místě vpichu se psovi vytvořili poměrně velké bouličky. Tak jsem opět s pejskem vyrazila k veterináři, ten dostal do každé bouličky injekci a po neděli jdeme na kontrolu. Bouličky se docela vstřebaly, ale ta jedna, největší, skoro vůbec, tak mám strach, jak bude léčba pokračovat. Řešili jste někdy něco podobného?

26.6.2010 17:26
impact

XXX.XXX.195.92

Jo, můj pes málem díky ATB do svalu a jedné skvělé vetce přišel o nohu. smajlík
Doporučuju (nebo se poptej veta) bouli oholit, koupit v lékárně "černou mast" a vmasírovávat. Děsně smrdí, ale rozežene to. Měl na stehně bouli jako pěst dospělého člověka. A rozehnali jsme ji. :-)

26.6.2010 17:27
bonifac

XXX.XXX.36.46

Mému psovi se dělají boule po injekcích pokaždé. Vždy po dvou týdnech se objeví, poprvé jsem se lekla, netušila jsem, z čeho to má. Veterinářka zkoušela, jestli v tom něco je, nic nevytáhla, tak jsme to nechali být. Takže teď už je neřeším, samy se vstřebají, jen to trvá trochu delší dobu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík