Prosba o pomoc - ztracená kočička

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2010 10:12
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Dobrý den,
vím, že hledání kočky do psího fóra moc nepatří, ale vzhledem ke zdejší návštěvnosti je větší šance na pomoc.

Prosíme o pomoc s hledáním naší milované kočičky jménem Pinďa. Naposledy přišla domů 4.7. ráno. Normálně chodí domů minimálně 2x denně na jídlo, od středy však domů nepřišla. Bydlíme v Praze v Hostivaři v Chalupnické ulici a vždy se držela blízko baráku (na zavolání z 95% přiběhla domů). Je kastrovaná, stará rok a dva měsíce, barvy želvovinová. Zvláštní znaky - "šnupka" přesně na půlce čumáčku, světlý znak na bradě též přesně v půlce obličeje, světlejší konec ocásku, pravá zadní tlapka světlá, pravá přední zespodu a z vnitřní strany světlá, zeleno-žlutá barva očí, světlý flíček na hrudníku. Je to hrozný mazlík a má ráda psy i další domácí zvířata. Prosíme o pomoc s nalezením, je to náš miláček a máme o ní hrozný strach. Nálezce čeká samozřejmě odměna. Kontakt 777 742 272

Za každou informaci velice děkujeme, je to náš miláček :(

8.8.2010 09:26
debri

XXX.XXX.16.138

Moc vám přeju aby se micina našla:-):-)Zrovna dneska jsem četla na sloupu inzerát že se ztratila modrá britka.chjo

8.8.2010 09:45
mikka

XXX.XXX.184.103

Držim palce, aby se kočička vrátila je nádherná. Tohle je už riziko , když člověk nechává kočičku se potulovat - naše kočky jsou naučene, že se musí držet pouze na zahradě ( stálo to práci je to naučit, ale podařilo se ) . Určitě dejte vědět jestli se holčička vrátí ...

8.8.2010 09:55
ferrarif50

XXX.XXX.87.71

Děkujeme všem za pomoc, kočička už je naštěstí doma. Vypadá to, že to někdo objevil na netu a naší kočku pustil. Je vyhublá, špinavá a ustrašená. Vypadá to, že byla někde zavřená a hrozně tam brečela a mňoukala, hrozně chraptí. Bojí se teď chuděra jít ven :( Bůhví, co jí kdo provedl..
Díky moc všem, naše rodina je Vám vděčná za pomoc.

8.8.2010 10:13
debri

XXX.XXX.16.138

smajlíksmajlíksnad se poučila

9.8.2010 19:01
czizecka

XXX.XXX.106.200

a to by mě zajímalo, jak ste naučili kočky být na zahradě?? ty naše potvory odejdou s každým kdo projde okolo :(

10.8.2010 09:30
mikka

XXX.XXX.184.103

Dalo to opravdu dost práce, ale kupodivu an isem tomu moc nechtěla věřit, že se to kočky naučí se to povedlo. Kocour 10 let a kočka 4 roky bydleli v městskem bytě po přestěhování do domku se zahradou jsme jim chtěli taky dopřát možnosti být venku, ale pod jednou podmínkou chození mimo oplocení stejně jako pro psy zákaz. První se pouštěli ven jen za naší přítomnosti a když se přiblížili k plotu tak bylo okamžite NE další fáze byl s náma domluvený soused, který měl kočku co přelejzala plot okamžitě vystrašit ( chrstnutí vody, hozením kamene a td... ) .. Starý kocour to pochopil rychle je línej a byl rád, že s emuže válet na slunku to kočka co dřív ještě žila jako toulavka to zkoušela jednou dokonce utekla ( byla pryč asi 2 hodiny při kterých jsme celá rodina běhali po okolí a ptali se po černe tluste kočičce s ružovým obojkem :-)) ) , kdy já umírala strachy, který debil ji ublíží nebom, že ji srazí auto . Když se vrátila dostala vyhubovano a nemluvili jsme s ní .. Ted po pul roce chodí dvířkama, na zahradu nebo domu jak chtějí a vypadají naprosto spokojeně. Ze začátku to možná bylo pro ně krute než jsem je naučila, že za plotem číhá nebezpečí, ale stál oto za to mám jistotu , že jsou v bezpečí

Přidejte reakci

Přidat smajlík