Jorkšír začíná zrzavět!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2010 19:48
kook

XXX.XXX.99.121

Dobrý podvečer,
mám dotaz. Máme 1,5 ročního jorkšíra. Krmíme ho Royal Canin pro jorkšíry. Nedávno mu začala zrzavět srts. Č9m to může být? Krmivem?smajlík

14.9.2010 10:33
czizecka

XXX.XXX.106.200

kook napsal(a):
Dobrý podvečer,
mám dotaz. Máme 1,5 ročního jorkšíra. Krmíme ho Royal Canin pro jorkšíry. Nedávno mu začala zrzavět srts. Č9m to může být? Krmivem?smajlík

Nevim jestli RC obsahuje betakaroten ale jestli jo tak to může být. Nám pes rezaví po krmivu taky

14.9.2010 10:35
rachel

XXX.XXX.231.2

czizecka napsal(a):
Nevim jestli RC obsahuje betakaroten ale jestli jo tak to může být. Nám pes rezaví po krmivu taky

Granule RC betakaroten obsahují. Ale přece by ho výrobce nedával i do granulí pro Jokšíry, ne?
Zadavatelko, koukněte na složení. Pokud granule betakaroten obsahují, tak přejděte na nějakou jinou značku:-)

14.9.2010 12:53
czizecka

XXX.XXX.106.200

rachel napsal(a):
Granule RC betakaroten obsahují. Ale přece by ho výrobce nedával i do granulí pro Jokšíry, ne?
Zadavatelko, koukněte na složení. Pokud granule betakaroten obsahují, tak přejděte na nějakou jinou značku:-)

Nevim, jorkšíra nemám a mému psu to na kráse spíš přidá takže toto neřeším.. Ani nevím, že Yorkové nesmí být dozrzava takže.... :))

14.9.2010 21:37
rachel

XXX.XXX.231.2

czizecka napsal(a):
Nevim, jorkšíra nemám a mému psu to na kráse spíš přidá takže toto neřeším.. Ani nevím, že Yorkové nesmí být dozrzava takže.... :))

Také mám psa, kterému to spíš přidá na kráse... :)
Ale vím, že si na to majitelé Jorků stěžují....

15.9.2010 13:35
czizecka

XXX.XXX.106.200

rachel napsal(a):
Také mám psa, kterému to spíš přidá na kráse... :)
Ale vím, že si na to majitelé Jorků stěžují....

Oni myslím nesmí bý zrzavý bo co.. jako výstavní pejsci. U nás to nevadí mám NO

5.10.2010 17:39
efendi

XXX.XXX.155.43

Ahoj, zkus i odčervit. Nám takto ,,zrzavěl,, černý kocour a byť dostával kde jaké dobré granule a vitamínové doplňky tak vet nakonec doporučil odčervit....a pomohlo to ...:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík