Prosím pejskaře o pomoc.. Naděje je malá, ale vždycky je. Kočička má kratší menší tělíčko, bílé tlapky. Ztratila se z Podlesí, v době ztráty měla bílý protiklíšťový obojek. Za nalezení finanční odměna.
děkuju! ani nevíte, co to pro mě znamená, když někdo něco takového napíše. Já vím že je to "kočka". Ale je to kočička, před lety sebraná v drsné zimě z ulice.... Vlídná, milá, způsobná a nevtíravá kočenka, mám ji moc ráda a i když se mohla zatoulat kamkoliv (v té době jsem bohužel byla dva týdny mimo domov), zima na krku a mně začíná být úzko..
Děkuji za podporu.
Ještě jednou díky:-) věřím na náhodu a vždycky je lepší něco dělat, než sedět s rukama v klíně a pak si naříkat. Vylepím plakáty po vsi a rozhodím sítě.
Mimochodem...nevím jestli si to někdo přečte, ale nemůžu uvěřit, že stejnou prosbu jakou jsem umístila k pejskařům (máme šest koček, tři psy), jsem dala i ke koníkářům, u koní jsem strávila taky část života a tady v obci je jich spouta, třeba se Kykolka někam vrtla do stáje.
Správkyně moderovaného fóra "klawdie" mě vyhodila jak papír od sekané se striktním prohlášením, že to je diskuze o koních. Jsem si jistá, že to tam nikomu nepřekáželo, ale zřejmě si potřebovala připadat důležitá, bude to nějaká milá děvenka, ještě nepoučená, co je v životě důležité. Ono se jí to vrátí.
hankaapes
napsal(a):
Kočka, pes, jakýkoliv zvířecí kamarád si nezaslouží, aby se ztratil. Moc bych vám přála, aby se našla.
Přesně tak,ač na kočky moc nejsem tak předloni jsem v zimě jednu dokrmovala a udělala jí boudičku na zahradě protože mi jí bylo líto,zima hnusná a ona ležela před barákem ve sněhu,doma by ji asi zakousli psi,ale myslim,že byla spokojená i venku s napapkaným bříškem,po zimě se jí ujali kousek od nás Tak moc přeji aby se kočička brzo našla
Obvolala jsi útulky? My taky máme několik nalezenců, všechny vykastrované, krom kot´átka Berušky co je ještě malá, v zimě jsou v kotelně, mají tam záchod a pelíšek, je tam v těch největších mrazech +23 stupňů takže ideál.
Přeju aby se našla, jestli je zvyklá na lidi tak ji má třeba někdo doma.
Obvolala jsi útulky? My taky máme několik nalezenců, všechny vykastrované, krom kot´átka Berušky co je ještě malá, v zimě jsou v kotelně, mají tam záchod a pelíšek, je tam v těch největších mrazech +23 stupňů takže ideál.
Přeju aby se našla, jestli je zvyklá na lidi tak ji má třeba někdo doma.