Ztracená kočička - Rychvald a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.10.2010 20:13
sydney

XXX.XXX.83.18

Prosím pejskaře o pomoc.. Naděje je malá, ale vždycky je. Kočička má kratší menší tělíčko, bílé tlapky. Ztratila se z Podlesí, v době ztráty měla bílý protiklíšťový obojek. Za nalezení finanční odměna.

7.10.2010 10:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Moc fandím aby se našla.

8.10.2010 11:31
sydney

XXX.XXX.83.18

děkuju! ani nevíte, co to pro mě znamená, když někdo něco takového napíše. Já vím že je to "kočka". Ale je to kočička, před lety sebraná v drsné zimě z ulice.... Vlídná, milá, způsobná a nevtíravá kočenka, mám ji moc ráda a i když se mohla zatoulat kamkoliv (v té době jsem bohužel byla dva týdny mimo domov), zima na krku a mně začíná být úzko..
Děkuji za podporu.

8.10.2010 13:44
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Kočka, pes, jakýkoliv zvířecí kamarád si nezaslouží, aby se ztratil. Moc bych vám přála, aby se našla.

8.10.2010 19:52
sydney

XXX.XXX.83.18

Ještě jednou díky:-) věřím na náhodu a vždycky je lepší něco dělat, než sedět s rukama v klíně a pak si naříkat. Vylepím plakáty po vsi a rozhodím sítě.
Mimochodem...nevím jestli si to někdo přečte, ale nemůžu uvěřit, že stejnou prosbu jakou jsem umístila k pejskařům (máme šest koček, tři psy), jsem dala i ke koníkářům, u koní jsem strávila taky část života a tady v obci je jich spouta, třeba se Kykolka někam vrtla do stáje.
Správkyně moderovaného fóra "klawdie" mě vyhodila jak papír od sekané se striktním prohlášením, že to je diskuze o koních. Jsem si jistá, že to tam nikomu nepřekáželo, ale zřejmě si potřebovala připadat důležitá, bude to nějaká milá děvenka, ještě nepoučená, co je v životě důležité. Ono se jí to vrátí.

8.10.2010 20:00
veradisia

XXX.XXX.119.11

hankaapes napsal(a):
Kočka, pes, jakýkoliv zvířecí kamarád si nezaslouží, aby se ztratil. Moc bych vám přála, aby se našla.

Přesně tak,ač na kočky moc nejsem tak předloni jsem v zimě jednu dokrmovala a udělala jí boudičku na zahradě protože mi jí bylo líto,zima hnusná a ona ležela před barákem ve sněhu,doma by ji asi zakousli psi,ale myslim,že byla spokojená i venku s napapkaným bříškem,po zimě se jí ujali kousek od nás :-) Tak moc přeji aby se kočička brzo našla

8.10.2010 22:08
mojipsi

XXX.XXX.165.53

Obvolala jsi útulky? My taky máme několik nalezenců, všechny vykastrované, krom kot´átka Berušky co je ještě malá, v zimě jsou v kotelně, mají tam záchod a pelíšek, je tam v těch největších mrazech +23 stupňů takže ideál.
Přeju aby se našla, jestli je zvyklá na lidi tak ji má třeba někdo doma.

8.10.2010 22:08
mojipsi

XXX.XXX.165.53

Obvolala jsi útulky? My taky máme několik nalezenců, všechny vykastrované, krom kot´átka Berušky co je ještě malá, v zimě jsou v kotelně, mají tam záchod a pelíšek, je tam v těch největších mrazech +23 stupňů takže ideál.
Přeju aby se našla, jestli je zvyklá na lidi tak ji má třeba někdo doma.

Přidejte reakci

Přidat smajlík