Český strakáč - dlouhosrstý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2006 13:29

Moc ráda bych se podívala na pár fotek, jak dlouhosrstý strakáč vypadá. Našla jsem na stránkách chovatelů jen krátkosrsté psy a informaci, že dlouhosrstý je, ale je vzácnější.

17.6.2006 16:03

ges napsal(a):
Moc ráda bych se podívala na pár fotek, jak dlouhosrstý strakáč vypadá. Našla jsem na stránkách chovatelů jen krátkosrsté psy a informaci, že dlouhosrstý je, ale je vzácnější.

V tématu Národní plemena je fotka jedné dlouhosrsté fenky i s jménem. Tak si zkus najít chs, která tuto fenu vlastní.

17.6.2006 21:25

ges napsal(a):

ahoj,
myslím, že na netu je s dlouhosrstými jen CHS z Majklovy zahrady ( www.zmajklovyzahrady.websnadno.cz ) a CHS Kyjský hrádek ( www.strakatypes.net ) a pak se zkus kouknout do katalogu na www.strakaci.cz , fotky jsou sice malé, ale je jich hodně

jinak na našich stránkách mám v odkazech snad kompletní seznam "strakatých" webů

17.6.2006 21:26

ges napsal(a):

tak znovu:
naše stránky:
www.kocovi.com/bela

a pokud se o strakáče zajímáš víc, doporučuji diskuzi:
http://strakaci.hotlink.sk/forum/

18.6.2006 07:27

ges napsal(a):

Moc všem děkuju za odpovědi a za nasměrování. Ušetřili jste mi spoustu času, díky.

18.6.2006 07:43

ges napsal(a):
Moc všem děkuju za odpovědi a za nasměrování. Ušetřili jste mi spoustu času, díky.

P.S. Víte, že na nalezencích je inzerát na ČSP s PP v Neratovickém útulku? Psa se údajně majitelé zbavili, protože jim známí řekli, že vypadá jako podvraťák .

18.6.2006 08:36

ges napsal(a):
P.S. Víte, že na nalezencích je inzerát na ČSP s PP v Neratovickém útulku? Psa se údajně majitelé zbavili, protože jim známí řekli, že vypadá jako podvraťák .

ach jo, to snad ani nemůže být pravda, to si toho předtím nevšimli?

19.6.2006 07:28

ges napsal(a):

Dlouhosrsté strakáče mají ještě v chov. st Rubínový květ a z Kraje krkavce.

19.6.2006 11:21

aktak napsal(a):
Dlouhosrsté strakáče mají ještě v chov. st Rubínový květ a z Kraje krkavce.

Strakáči jsou úžasní. Než jsem se rozhodla katalánského ovčáka, uvažovala jsem i o strakáči ... hnědí dlouhosrstí jsou moji favoriti (asi proto, že jsou tak vácní ). Stejně si jednou nějakého pořídím
Jinak jsem celkem zvyklá na to, že mého psa lidi považují za vořecha. Zrovna v sobotu jsem ji vzala na oblastku do Kunratic a při sledování závěrečných soutěží se mi za zády ozvalo: "Jé, co to je za psa?" ... "Ale, to je asi nějaký vořech." Smutné na tom bylo to, že to nepronesl řadový divák, ale "zkušený" chovatel

Přidejte reakci

Přidat smajlík