Dobrý den, máme 4 měsíční štěňátko křížence, známý říkal že veterináři mají nějaké tabulky, kde je uvedeno kolik pes bude mít kg v dospělosti, podle toho kolik má kg v určitém měsící, prosím nemáte ji někdo u sebe, byla bych zvědavá jak to naše telátko doroste. Štěňátko jsme si brali už jako naočkované, odčervené a tak se mi nechce jen kvůli tomu k doktorovi.
Nyní má za týden 4 měsíce a váží 20 kg.
Díky za odpovědi.
judy12
napsal(a):
Dobrý den, máme 4 měsíční štěňátko křížence, známý říkal že veterináři mají nějaké tabulky, kde je uvedeno kolik pes bude mít kg v dospělosti, podle toho kolik má kg v určitém měsící, prosím nemáte ji někdo u sebe, byla bych zvědavá jak to naše telátko doroste. Štěňátko jsme si brali už jako naočkované, odčervené a tak se mi nechce jen kvůli tomu k doktorovi.
Nyní má za týden 4 měsíce a váží 20 kg.
Díky za odpovědi.
ježiš to je krásnej bobíšek... řekla bych tak 45 až 50 , zkusím najít tabulku, pamatuju si jen že v půl roce má mít již dvě třetiny váhy co bude mít v dospělosti
rapotacka11
napsal(a):
To je asi štěně z útulku. (Přímětice). Je nádherné - fenky taky.
Matka zřejmě čau.
Otce nevědí ?
Jojo je z útulku z Přímětic, maminka byla čau-čau, tatínek možná labrador, ale neví se přesně a už tou váhou se mi to nezdá, ale to nevadí, je to miláček :)
Taky už mi na vycházkách typovali že táta mohl být novofundlák, nevím, musím napsat do útulku jestli je tam nějaký v sousedství :D