V sobotu po ráně ze zábavné pyrotechniky se v Poděbradech ztratila 8měsíční fenka naháče, v případě jakékoliv informace, která by vedla k nalezení , volejte 737 962 466, slyší na jméno Dessi
Posílám upřesňující informace-fenka se lekla "bouchací kuličky" hozené mladíkem z balkonu. Utekla majitelům v Poděbradech přes nádraží směrem do centra města. Na krku měla obojek se známkou o vakcinaci proti vzteklině (Veterina Praha 2, Na hrádku 8) a k obojku bylo připojeno flexi vodítko. Dle svědků běžela k nákupnímu středisku. Je označena čipem č. 203098100289271.
Prosím o případnou informaci na tel. 737 962 466, nebo 603 702 869 Děkuji Jan Šimeček
Fenka byla na vodítku, ale vytrhla se.
peruano
napsal(a):
Posílám upřesňující informace-fenka se lekla "bouchací kuličky" hozené mladíkem z balkonu. Utekla majitelům v Poděbradech přes nádraží směrem do centra města. Na krku měla obojek se známkou o vakcinaci proti vzteklině (Veterina Praha 2, Na hrádku 8) a k obojku bylo připojeno flexi vodítko. Dle svědků běžela k nákupnímu středisku. Je označena čipem č. 203098100289271.
Prosím o případnou informaci na tel. 737 962 466, nebo 603 702 869 Děkuji Jan Šimeček
Fenka byla na vodítku, ale vytrhla se.
Aha já bych za ty bouchadla vraždila.Ale stejně jak se mohla vyrvat?? No vlastně já mám trénovaný ruce z pubertální maliny,takže když vedu labutku se špiclínou tak vlastně nevedu nic
debri
napsal(a):
Aha já bych za ty bouchadla vraždila.Ale stejně jak se mohla vyrvat?? No vlastně já mám trénovaný ruce z pubertální maliny,takže když vedu labutku se špiclínou tak vlastně nevedu nic
Stane se, věřte že i vám. Prostě to člověk nečeká, má třeba vychovaného psa, takže je zvyklý držet vodítko jen tak, aby se neřeklo a prostě nestihne včas zareagovat
Každopádně držím palce, aby se našla
S radostí oznamuji, že fenka naháčka Dessi (Desdemonka) z našeho chovu,# pohřešovaná od soboty 5.2. byla nalezena a předána zpět do náruče majitelky.
Omlouvám se za nepříliš kvalitní snímky, které jsem pořídil pouze mobilním telefonem ve čtvrtek 10.2. na služebně Městské policie města Poděbrady. Jak se nahé osmiměsíční fence podařilo venku přežít pět dní a zejména pět
mrazivých nocí, zůstane navždy jejím tajemstvím. Děkuji všem, co předávali informaci a podíleli se tak na hledání "naháčka v nouzi". Děkuji dobrým lidem a zejména strážníkům Městské policie města Poděbrady. Jan Šimeček