Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2011 15:04
nexxi

XXX.XXX.113.69

Potřebovala bych poradit postroj pro fenku - kříženec NO a ohaře. Fenka je spíš obdélníkový typ ale není typický ohař jako třeba ESP a tak - má hrudník "do V". Postroj chci ke koloběžce, kterou budu kupovat, protože fenuli dost baví tahat. Na běžky jsme ještě měli Guard, ale moc jí nevyhovuje tím, že končí v půli zad - vždy se jí sesune šnůra na bok a to myslím není dobře. Moc děkuji za rady

1.3.2011 17:06
tancoska

XXX.XXX.64.4

Kámoška si objednala Soft Universal http://www.manmat.cz/ a je s ním moc spokojená.Používá ho když jí pes tahá na běžkách.Volala do Manmatu o radu a poradili jí tenhle.

2.3.2011 11:24
nexxi

XXX.XXX.113.69

moc děkuju za reakci, ale pro nás je nevhodný. je to v podstatě guard, který máme, jen víc podšitý atd pro citlivý hafany. my spíš potřebujem nějakej z těch "sled" jenže nevím jakej :/ na manmat jsem psala e-mail ale bohužel mi neodpověděli

2.3.2011 11:38
veradisia

XXX.XXX.119.11

a co tažný postroj od Zero DC?? http://www.zerodc.cz/zero-dc-katalog.php?id=105 dělaj je i na míru

2.3.2011 11:44
nexxi

XXX.XXX.113.69

Jo ten je pěknej:) já jsem se koukala na manmat wheel dog - jak má ty kroužky na konci, aby ty popruhy netlačili zád tolik k zemi, ale vzhledem k tomu, jakej jsem amatér tak si radši nechám poradit

2.3.2011 12:00
jazzinka

XXX.XXX.226.101

Mam čsv, takže stavbou těla vyšší placatější NO a máme na míru šitý postroj od polaru - v zásadě sled s prodlouženou zádí. Tipuji, že z manmatu by vaší fence mohl vyhovovat light weight nebo LW long. Doporučuji ale spíš si do Manmatu nebo Zera zavolat, po konzultaci s nimi přeměřit potřebné obvody a nechat je ušít postroj na míru. Cena býváí stejná jako u "konfekce"

2.3.2011 12:29
nexxi

XXX.XXX.113.69

a to se jim vyplatí? já jsem právě myslela, že na zakázku šijou spíš těm, kteří se tomu věnují ve větším a tak.

2.3.2011 22:04
jazzinka

XXX.XXX.226.101

Myslím, že obě firmy šijí postroje ručně (myšleno tak, že nešijou na tovární lince, která seká tisíce stejných kusů), takže je jim v zásadě jedno, jaké rozměry střihnou. Na stránkách Zera je přímo uvedeno, že stačí do poznámky v objednávce udat rozměry a ušijí to na míru.
Jinak "profíci" mívají většinou některé z obvyklých tažných plemen (SH, ESP), takže jim sedí konfekce, a pokud ne, Dáša Nešněrová i Jarda Soumar se objevují skoro na všech musherských závodech, takže se tam dá s nimi na úpravě postroje domluvit přímo.

3.3.2011 10:20
nexxi

XXX.XXX.113.69

a nebudou nějaké takové závody na vysočině? nevíte? že bysme se zajeli mrknout s fenulí :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík