iveta navratilova
napsal(a):
NEMECKY OVCAK JE KRASNE PLEMENO POSLETE PROSIM FOTKY SVYCH MILACKU
DALSI BROUCEK FENKA JMENEM PATTY NATRO BOHEMIA
danan
napsal(a):
To jsem si myslela taky, když jsem je měla doma. Ale teď mě hodně zklamalo jak vypadají. Tahají zadky po zemi....nevím, už mě nedrží jako dřív...je mi líto, že je to plemeno tak přešlechtěný...
muj NO bez PP, to mu bylo cca 5 mesicu
psovova
napsal(a):
muj NO bez PP, foceno pred 3 tydny - je mu 16 mesicu
psovova
napsal(a):
muj NO, bez PP, na fotce je mu cca 6 mesicu
psovova
napsal(a):
muj NO bez PP, foceno pred 3 tydny - je mu 16 mesicu
ONO TO STEMIA ZADKAMA ZAS NENI TAK HROZNE,
iveta navratilova
napsal(a):
No nevím, co vídám psy na výstavách, tak jsou takoví...no divní. A když třeba pes-samec vypadá vzhledově jako fena...nezavrhuji je, to ne, ale asi bych už zpět k nim nešla. Svého posledního NO jsem nechala odejít 3.3.2006 v věku 12.5 roku....
psovova
napsal(a):
muj NO, bez PP, na fotce je mu cca 6 mesicu
TADY JE JEDEN STECH CO TAHAJI ZADEK PO ZEMI JA MYSLIM ZE TO NENI TAK SPATNE.
danan
napsal(a):
No nevím, co vídám psy na výstavách, tak jsou takoví...no divní. A když třeba pes-samec vypadá vzhledově jako fena...nezavrhuji je, to ne, ale asi bych už zpět k nim nešla. Svého posledního NO jsem nechala odejít 3.3.2006 v věku 12.5 roku....
MOZNA SE SPATNE DIVATE.NA VYSTAVY NECHODI JEN SPICKOVI PSI ALE I NEKTERI HORSI CO POTREBUJI VYSTAVU NA UCHOVNENI ,MOZNA PSI VYPADAJI JAK FENY,ALE ZAS MAJI JINE KVALITY.
iveta navratilova
napsal(a):
MOZNA SE SPATNE DIVATE.NA VYSTAVY NECHODI JEN SPICKOVI PSI ALE I NEKTERI HORSI CO POTREBUJI VYSTAVU NA UCHOVNENI ,MOZNA PSI VYPADAJI JAK FENY,ALE ZAS MAJI JINE KVALITY.
TAK JA JSEM TADY
iveta navratilova
napsal(a):
TAK JA JSEM TADY
JO A TAKHLE TRENUJEM OD NAROZENI
iveta navratilova
napsal(a):
Tak tohle je náš brouček... taky bez PP
iveta navratilova
napsal(a):
ja jsem krasna kessy natro bohemia
iveta navratilova
napsal(a):
toto je mama kessi,fera natro bohemia,rada se koupe takhle prolezi i nekolik hodin
iveta navratilova
napsal(a):
toto je mama kessi,fera natro bohemia,rada se koupe takhle prolezi i nekolik hodin
Tak toto je Aimy Šešulka s PP.
Teď už je ve Švýcarsku.
janak
napsal(a):
Tak toto je Aimy Šešulka s PP.
Teď už je ve Švýcarsku.
a ještě z profilu
janak
napsal(a):
a ještě z profilu
a poslední se svojí oblíbenou kostí
janak
napsal(a):
a poslední se svojí oblíbenou kostí
a toto je její brácha
iveta navratilova
napsal(a):
to je pedro natro bohemia
tata pedra natro bohemia Cleo Irluka
iveta navratilova
napsal(a):
tata pedra natro bohemia Cleo Irluka
maximo z targenu otec stenatek ktere se narodi za dva mesice fere natro bohemia
iveta navratilova
napsal(a):
petra natro bohemia
iveta navratilova
napsal(a):
petra natro bohemia
STENATA O.cleo irluka M.wella z jmk.
iveta navratilova
napsal(a):
Diana
iveta navratilova
napsal(a):
Axa
iveta navratilova
napsal(a):
STENATA O.cleo irluka M.wella z jmk.
Moje nejbáječnější Brituška, skoro 12 roků
mata
napsal(a):
Moje nejbáječnější Brituška, skoro 12 roků
A ještě jedna Brituška
mata
napsal(a):
Britulka - portrét
...kdepak, jsem slušně vychovaná a buřtíky nejím......nevnucujte mi ho
iveta navratilova
napsal(a):
Tak já se taky přidávám toto je naše fenečka NO je bez PP a má skoro 12 let a stále je čilá
iveta navratilova
napsal(a):
a zase naše Rikina
darca
napsal(a):
Taky jsem proti těm jejich šíleným zadkům a zádím... Vypadá to naprosto hrozně a ani si nedovedu představit nějaký pořádný pohyb s takovou stavbou těla. Ta fenka Diana, co je tady na fotce, má upřímně řečeno tu záď fakt hroznou. Někteří ovčáčci jsou ale moc pěkní
vetsina tech psu ma zadky doli jen pri vystavnim postoji,jinak jsou normalni.
darca
napsal(a):
Taky jsem proti těm jejich šíleným zadkům a zádím... Vypadá to naprosto hrozně a ani si nedovedu představit nějaký pořádný pohyb s takovou stavbou těla. Ta fenka Diana, co je tady na fotce, má upřímně řečeno tu záď fakt hroznou. Někteří ovčáčci jsou ale moc pěkní
tak díky že tak hezky mluvíš o mý feně prostě exteriéráci se takhle stavěj,s tím nic nenaděláš.A mě se to líbí,už jsem na to zvyklá.A navíc hlavně mě záleží ma povaze a tu z fotky nevyčteš.
arsiela
napsal(a):
tak díky že tak hezky mluvíš o mý feně prostě exteriéráci se takhle stavěj,s tím nic nenaděláš.A mě se to líbí,už jsem na to zvyklá.A navíc hlavně mě záleží ma povaze a tu z fotky nevyčteš.
Já se moc omlouvám, ale řekla jsem to prostě upřímně tak, jak to vidím... pro mě je taky samozřejmě nejdůležitější povaha, ale zrovna jsme se tady bavili o jejich exteriéru. Můj ideál psa má prostě mít rovnou a pevnou záď a hřbet (tak jako má ovčácké plemeno psa, které mám já) Toť můj názor.
Docela by mě zajímalo, jak třeba takový pes se zadkem padajícím na zem vydrží dlouhou zátěž?
Já se nechci hádat, prostě mě to zajímá.
darca
napsal(a):
Já se moc omlouvám, ale řekla jsem to prostě upřímně tak, jak to vidím... pro mě je taky samozřejmě nejdůležitější povaha, ale zrovna jsme se tady bavili o jejich exteriéru. Můj ideál psa má prostě mít rovnou a pevnou záď a hřbet (tak jako má ovčácké plemeno psa, které mám já) Toť můj názor.
Docela by mě zajímalo, jak třeba takový pes se zadkem padajícím na zem vydrží dlouhou zátěž?
Já se nechci hádat, prostě mě to zajímá.
ne spíš promiň ty,ale já na téhle feně staršně lpěla z osobních důvodů.Moc pro mě znamenala,tak jsem kapku háklivá,když se o ní mluví špatně.Jinak když bys ji viděla v reálu,tak zadek u země rozhodně neměla,to jen v postoji stojí takhle.
Ptáš se na výdrž-Konkrétně Diana běhala třikrát týdně u kola na cvičák(sedm km dohromady)tam normální výcvik.K tomu běžné procházky,o víkendu většinou nějaké turistické vycházky(třeba 15 km).V sezóně příprava na výstavy denně buď běhání,nebo kolo,podle situace.Na výstavy jsme jezdily hodně takže fena musela být v kondici,běhalo se v kruhu hodně dlouho a kdyby neměla kondičku,tak by ke konci odpadla(nezvládla by to uběhat)a těžko by získávala ty umístění co měla.Ale měla jsem ji jen dva roky bohužel.
Druhá fena co teď mám je Axa,ta má opravdu hodně sraženou záď a je jí to také vytýkáno,jako vada.Jenže tady na té fotce sedí,takže to nevidíš.Ta v šesti letech chodí denně šest kiláků s tátou na nákupy,pro mlékodo kravína.K tomu lítá po velké zahradě a o víkendu ji bereme většinou někam na výlet.
Obě by určitě zvládly i běhat víc,ale nijak jsem to nezkoušela.Přiznávám,že při výcviku a výstavách nebylo zas tolik času,ještě nějak hodně chodit na tůry.A teď už to nezvládám já zdravotně.
Otázka je kolik by měl ovčoun zvládat,přiznávám,že to netuším,ale je to o tréninku .
iveta navratilova
napsal(a):
všichni vlčáci jsou už tak degene, že padené prdele, jak jste říkali, nejsou jen výstavní postoj. Protože stupidní spoluobčané ať cizí či naši jsou velmi inteligentní a toho plemeno přešlechtili nehorázným způsobem!!! Každej člověk koho se zeptáte Vám dneska poví, že vlčáka už nikdy díky tomu - jak jsou už vypatlaní. Co, myslíte si,že nejvíce pokousání lidí, včetně dětí mají nasvědomí bulíci,amstafové a pitbullové - prd leda. jsou to milí vanoušci Vlčáci!!!!!
sabina
napsal(a):
všichni vlčáci jsou už tak degene, že padené prdele, jak jste říkali, nejsou jen výstavní postoj. Protože stupidní spoluobčané ať cizí či naši jsou velmi inteligentní a toho plemeno přešlechtili nehorázným způsobem!!! Každej člověk koho se zeptáte Vám dneska poví, že vlčáka už nikdy díky tomu - jak jsou už vypatlaní. Co, myslíte si,že nejvíce pokousání lidí, včetně dětí mají nasvědomí bulíci,amstafové a pitbullové - prd leda. jsou to milí vanoušci Vlčáci!!!!!
ještě štěstí,že já mám stejně jako spousta dalších německého ovčáka,takže nemusím mít strach.Nás se ten problém s vypatlaností s přešlechtěností netýká když nemáme vlčáky.
Příště jen specifikuj jakého vlčáka máš na mysli,je jich víc,mohlo by se to někoho nemile dotknout.To víš na odborném fóru o psech,se předpokládá alespoň znalost plemen
Přeji Ti hezký den a málo vypatlanejch vlčáků na který narazíš.
arsiela
napsal(a):
ještě štěstí,že já mám stejně jako spousta dalších německého ovčáka,takže nemusím mít strach.Nás se ten problém s vypatlaností s přešlechtěností netýká když nemáme vlčáky.
Příště jen specifikuj jakého vlčáka máš na mysli,je jich víc,mohlo by se to někoho nemile dotknout.To víš na odborném fóru o psech,se předpokládá alespoň znalost plemen
díky, no dobře tak NO.... Ale nemám pravdu? Nemám je prostě ráda a lidi, kteří je vychvalují taky ne. Pes, se skterým jsme vyrustali (NO) se musel dát utratit - jelikož málem pokousal celou rodinu. Bratrovi roztrhl obličej!
Další byl taky utracen - tan už nebyl náš.....
arsiela
napsal(a):
když jsem vjetá v Německým ovčákovi - spousta odbroníků a neodborníku to určitě pochopí - o koho mi jde
sabina
napsal(a):
díky, no dobře tak NO.... Ale nemám pravdu? Nemám je prostě ráda a lidi, kteří je vychvalují taky ne. Pes, se skterým jsme vyrustali (NO) se musel dát utratit - jelikož málem pokousal celou rodinu. Bratrovi roztrhl obličej!
a byl to miláček všech.... takže na mě nechoďte, že nebyl vychovanej. Byl! Byl vychovanej psovodem.... Na vojně
sabina
napsal(a):
když jsem vjetá v Německým ovčákovi - spousta odbroníků a neodborníku to určitě pochopí - o koho mi jde
pokud se ti nelibi ovcaci tak proc jsi tu prohlizejsi to co se ti libi.pokud se tyka pokousani ovcakem tak jich musi byt vic,protoze je ovcak stale jeste nejrozsirenejsim plemenem.a ty vychovane psi ,milacky znam uvazany na retezu nebo zavreny v kotci,cvici je kdejaky chytrak co byl na vojne u psovodu,svoji neschopnost psa neco naucit svadi na to jak jsou zdegenerovany.kazdy ma sanci ukazat co umi ,chovat si psa nebo plemeno k obrazu svemu.kecat a krytizovat umi kazdy ale neco udelat a zmenit to uz skutek utek.
iveta navratilova
napsal(a):
pokud se ti nelibi ovcaci tak proc jsi tu prohlizejsi to co se ti libi.pokud se tyka pokousani ovcakem tak jich musi byt vic,protoze je ovcak stale jeste nejrozsirenejsim plemenem.a ty vychovane psi ,milacky znam uvazany na retezu nebo zavreny v kotci,cvici je kdejaky chytrak co byl na vojne u psovodu,svoji neschopnost psa neco naucit svadi na to jak jsou zdegenerovany.kazdy ma sanci ukazat co umi ,chovat si psa nebo plemeno k obrazu svemu.kecat a krytizovat umi kazdy ale neco udelat a zmenit to uz skutek utek.
TAKHLE BY SE no LÍBIL
sabina
napsal(a):
tak sem nepřispívej,nikdo Tě přece nenutí abysi NO milovala ,já je mám prostě ráda,jsou to pro mě super pejskové,kterým jsem zasvětila kus života.Drželi mě nad vodou,když mi bylo nejhůř,nutili mě žít a nevzdat to.Teď mi fena nosí nákupy a dělá mi společnost,byla bych bez ní vyřízená.
Pokud pes napadne svoji smečku,tak je někde chyba většinou v lidech,protože žádný pes nenapadne bezdůvodně,pokaždé k tomu důvod má,i když pro člověka je to třeba důvod nepochopitelný.
annuse
napsal(a):
SABINO, TVÉ NÁZORY JSOU HODNĚ OMEZENÉ, UVĚDOM SI LASKAVĚ CO ŘÍKÁŠ. SPRÁVNĚ VEDENÝ NO JE ÚŽASNÝ PES, TAKŽE TADY PŘESTAŇ REJPAT A BĚŽ SE VĚNOVAT SVÉ BORDINĚ BEZ PP
jste pěkní ubožáci, odsuzovat psa, jen proto, že nemá PP. Myslíte si, že pes bez PP vás nepodrží v životě? V životě vás nejvíce podrží pes, kterýmu se věnujete. Né, že sis jej nekoupíte protože nemá PP. Já být tím psem a vy se na mě vysrali, jen proto, že nemám nějakej debilní PP - kousla bych vás do prdele.
sabina
napsal(a):
jste pěkní ubožáci, odsuzovat psa, jen proto, že nemá PP. Myslíte si, že pes bez PP vás nepodrží v životě? V životě vás nejvíce podrží pes, kterýmu se věnujete. Né, že sis jej nekoupíte protože nemá PP. Já být tím psem a vy se na mě vysrali, jen proto, že nemám nějakej debilní PP - kousla bych vás do prdele.
Ale Sabino, na co hned tolik sprostých slov? Taky mám ovčandu bez PP, ale nenapadám papíráky, ač třeba nynější NO s PP se mi taky nelíbí, právě kvůli té spádi zadku! S toho důvodu jsem třeba vděčná za svou fenku, ale neodsuzuji hned všechny ovčáky, ať vypadají, jak vypadají. Každému se líbí něco jiného, a o tom to "pejskaření" přece je, ne?
Úmyslně bych dnes už do bezpapíráka nešla, pokud bych chtěla určité plemeno, s určitou povahou a vzhledem, ovšem voříška z útulku bych si klidně vzala.
PP ti přeci jen zaručí "nějaké to zdraví" štěnda, vzhled apod., ale pokud si někdo koupí bezpapíráka, je mi to taky jedno, každého věc.
Žít a nechat žít, tím se řídím. Hlavní je, aby se pesani měli dobře a byli zdraví, ne?
sabina
napsal(a):
Sama si ubožák, ty vůbec nevíš , jak taková bordina s PP má vypadat, psa nikdo neodsuzuje, ale tebe, naivní husičku, co tomu nerozumí a myslí si , že má standartní zvíře. Viděl jsem i pár bordin bez PP ( u NO je to stejné ), které byli typičtější představitelé plemene, než někteří PP psi. Bohužel , ale tvůj pes to neni, ten opravdu vypadá jako typickej bezpapírák. Je mu pár měsíců a ty už plánuješ množení netypickejch jedinců bez PP ( krytí. To taky není normální. A nic nevíš o chovatelské etice a morálce. Taky rodiče tvého psa (jak tvrdíš s PP ) nebyli uchovněni třeba pro vysoký stupeň DKK nebo pro jiné genetické vady, co ti žádný chovatel ( ani množitel ) radši neřekne a vymyslí si radši nějakou pohádku, proč nemají štěňata PP. Klidně si plánuj množení BX bez PP, ale to jen sama ukazuješ jaký si ubožák ty, a je ti jedno že nekvalitní pes v exteriéru bude ještě přenášet třeba genetické vady. Chudák majitel, který si kdy z takového krytí zvíře koupí. Fakt o chovu, psech , výcviku nic nevíš. Aby tě nekousli do prdele potom kupci štěňat po tvojem psovi ( u kterého asi RTG DKK dělat nebudeš ), až budou utrácet bordiny, protože jim to ve třech letech nebude moct chodit na zadní nohy ( i takové jsem viděl bezpapíráky ). Takže hurá do krytí Sabino, množení zdar.
iveta navratilova
napsal(a):
Axinka(štěňátko)s mámou Bremou Jirava
arsiela
napsal(a):
Axinka(štěňátko)s mámou Bremou Jirava
stenata nar v lednu O.cleo irluka M.wella z jmk
mata
napsal(a):
Kde jen ty časy jsou.......když byla Brituška takový mrně.....
Jsou krásní!
tak ted vypadaji takhle
mata
napsal(a):
Ty ouška! Co já se s nima natrápila!
Napřed se jí moc rychle postavili - takže netopýr
Při výměně zubů jedno polospadlo - poloviční netopýr
Bylo to móóc bezva, dnes se směju, tenkrát jsem plakala a styděla se s ní chodit ve dne ven
kam na vystavu?
arsiela
napsal(a):
koukám,že máš pěknou zásobu krásných fotek.Já mám bohužel skoro všechno jen na fotkách,ale snad se za chvilku koupí skener,tak bude líp.Zítra se jdu juknout na výstavu NO,tak snad něco nafotím a eventuelně sem i nějakou fotečku dám.
tak neco nafot.posli mi pak kdo vyhral.dik
iveta navratilova
napsal(a):
aby někdo neměl pocit,že jsou jen znakáči,tak tady jeden neznakatej,snad se nikdo nerozlobí,že se dávám fotku psa,který není můj.Našla jsem to u sebe v archívu.
Hobby Písečná bouře
arsiela
napsal(a):
aby někdo neměl pocit,že jsou jen znakáči,tak tady jeden neznakatej,snad se nikdo nerozlobí,že se dávám fotku psa,který není můj.Našla jsem to u sebe v archívu.
Hobby Písečná bouře
je moc peknej.ja mam jenom vystavaky ,ale presto se mi libi.kdyz se povede peknej celocernak tak to je super.toto je fotka psa z nemecka po kterem bude mit wella stenata .doufam ze to vyjde.krylo se v pondeli.
iveta navratilova
napsal(a):
je moc peknej.ja mam jenom vystavaky ,ale presto se mi libi.kdyz se povede peknej celocernak tak to je super.toto je fotka psa z nemecka po kterem bude mit wella stenata .doufam ze to vyjde.krylo se v pondeli.
iveto mrkni na www.fatima.estranky.cz dala jsem tam výsledky z výstavy v Nemošicích,je to v sekci výstavy
arsiela
napsal(a):
iveto mrkni na www.fatima.estranky.cz dala jsem tam výsledky z výstavy v Nemošicích,je to v sekci výstavy
dik za vysledky
iveta navratilova
napsal(a):
polux natro bohemia
tohle sice neni moje fotka ale musim vam ji ukazat je super,klobouk dolu takhle neco nafotit to je parada.
iveta navratilova
napsal(a):
tohle sice neni moje fotka ale musim vam ji ukazat je super,klobouk dolu takhle neco nafotit to je parada.
to je super záběr,někde mám jednu svoji hafušu,jak řádí s hadicí vody,ale je to zatím jen v albu,budu muset skenovat.
Iveto nejedet náhodou na klubovku?Že bych ty Vaše krasavce okoukla v reálu.Já už se těším na jaro,až budu mít štěnko.To zas bude zábava s prckem.
arsiela
napsal(a):
to je super záběr,někde mám jednu svoji hafušu,jak řádí s hadicí vody,ale je to zatím jen v albu,budu muset skenovat.
Iveto nejedet náhodou na klubovku?Že bych ty Vaše krasavce okoukla v reálu.Já už se těším na jaro,až budu mít štěnko.To zas bude zábava s prckem.
na klubovku jedu.prihlasovat budu pouze do dorostu fenu.jinak ostatniv jsou nakryte.
Zdarvím, chtěla bych se zeptat všech co mají NO s PP. Plánuji si koupit štěně, mám i vybranou chovku, pracovní linie po úspěšných rodičích ( jak výstavy tak hlavně zkoušky) a teď cena
Respektuji cenu chovatele a řeči typu : když je to drahý běžte jinam" si prosím nechte. Jen by mě zajimalo za kolik se běžně prodává štěně? zdá se mi, že cena chovatelky je slušná, ale nemohu porovnávat, tak se ptám zde, Díky za slušné odpovědi
kalu
napsal(a):
Podle mých zkušeností, když jsem štěně (pracovní linie s PP) sháněla, se cena pohybovala mezi 5 až 10 tisíci Kč. Nejčastěji tak 7-8 tisíc.
Tak to ste mě dost překvapila teda já se s chovatelkou bavila o 12 a přišlo mi to akorátní, jestli se teda ceny pohybují tak nízko tak o tom tedy ještě budu uvažovat
No nevím, nerada bych vás mystifikovala, ale vybírala jsem před pár měsíci, fence bude půl roku, kupovala jsem ji v dubnu. Nejdražší štěně bylo za 10 tisíc, ale matka i otec měli ZVV3 a TART 3 (otec mistr republiky tartu v obranách) a matka tady v okolí vyhrává spoustu závodů a fakt maká. Jediný problém byl, že to byl pejsek a já byla rozhodnutá pro fenku. Jinak kolem těch 7-8 nejčastěji, dokonce jsem viděla i dvě 4 měsíční fenky za 4 tis., ale to už jsem již měla vyhlédnutou tu svou a bylo to přes půl republiky.
Moje kamarádka ze cvičáku má exteriéráka, dávala za něj 8 tis. a druhého psa dlouhosrsťáka a za toho chtěli prý polovinu.
Ale samozřejmě nedáte nic za to, když si pozjišťujete sama. Třeba se jedná o nějaké opravdu exkluzivní spojení... Já zase takový expert nejsem, jen jsem zjišťovala info a prohlížela inzeráty od vícero CHS a takhle to bylo.
kalu
napsal(a):
No nevím, nerada bych vás mystifikovala, ale vybírala jsem před pár měsíci, fence bude půl roku, kupovala jsem ji v dubnu. Nejdražší štěně bylo za 10 tisíc, ale matka i otec měli ZVV3 a TART 3 (otec mistr republiky tartu v obranách) a matka tady v okolí vyhrává spoustu závodů a fakt maká. Jediný problém byl, že to byl pejsek a já byla rozhodnutá pro fenku. Jinak kolem těch 7-8 nejčastěji, dokonce jsem viděla i dvě 4 měsíční fenky za 4 tis., ale to už jsem již měla vyhlédnutou tu svou a bylo to přes půl republiky.
Moje kamarádka ze cvičáku má exteriéráka, dávala za něj 8 tis. a druhého psa dlouhosrsťáka a za toho chtěli prý polovinu.
Ale samozřejmě nedáte nic za to, když si pozjišťujete sama. Třeba se jedná o nějaké opravdu exkluzivní spojení... Já zase takový expert nejsem, jen jsem zjišťovala info a prohlížela inzeráty od vícero CHS a takhle to bylo.
Tak právě nic extra to není, klasika pracovní úspěchy. Tak to děkuji za info, pozeptám se tedy a asi přehodnotím své názory
plisak1

XXX.XXX.236.4
iveta navratilova
napsal(a):
tak mně se zdá, že ten děsný zadek na této fotce je
plisak1

XXX.XXX.236.4
iveta navratilova
napsal(a):
a tady jakbysmet
plisak1

XXX.XXX.236.4
no nazdar
plisak1

XXX.XXX.236.4
arsiela
napsal(a):
Diana
chudinka
plisak1

XXX.XXX.236.4
tak to je jiná káva, fešanda
plisak1

XXX.XXX.236.4
iveta navratilova
napsal(a):
vetsina tech psu ma zadky doli jen pri vystavnim postoji,jinak jsou normalni.
jo? ale tady jsou i v pohybu a zadky furt na zemi, myslím, že to psa omezuje
plisak1

XXX.XXX.236.4
sabina
napsal(a):
no to tedy nebyly standardní povahy, a nebo mu bylo ubližováno, NO mají krásnou hlavu a bývali to mimořádně krásní psi, ale ty zadky je zničily. Jinak nechápu, proč by se měl krásný pes stavět do výstavního postoje tak, aby vypadal jako invalida? Někde je chyba
plisak1

XXX.XXX.236.4
zdálo se, že černí se trochu vyhnuli tomu zničení postavy, ale...
plisak1

XXX.XXX.236.4
neříkejte mi zcela vážně, že se vám ten pes, ta jeho postava příšerná, líbí. Myslím, že to byli právě psi z Německa, kolébky plemene, kteří začali být příšerní nejdříve, vždyť to těm psům, musí vadit
plisak1

XXX.XXX.236.4
cinkalu
napsal(a):
Nudíte se ? Kupte si medvídka mývala ....
nemáte argumenty? nediskutujte
plisak1

XXX.XXX.236.4
cinkalu
napsal(a):
za to vy diskutujete, ale sama se sebou
tak proto mi píšete nevěcné a přihlouplé vzkazy, rozumím