Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2006 11:51

NEMECKY OVCAK JE KRASNE PLEMENO POSLETE PROSIM FOTKY SVYCH MILACKU

23.6.2006 11:54

iveta navratilova napsal(a):

DALSI BROUCEK FENKA JMENEM PATTY NATRO BOHEMIA

23.6.2006 12:56

DALSI BROUCEK FENKA JMENEM PATTY NATRO BOHEMIA

To jsem si myslela taky, když jsem je měla doma. Ale teď mě hodně zklamalo jak vypadají. Tahají zadky po zemi....nevím, už mě nedrží jako dřív...je mi líto, že je to plemeno tak přešlechtěný...

23.6.2006 12:58

danan napsal(a):
To jsem si myslela taky, když jsem je měla doma. Ale teď mě hodně zklamalo jak vypadají. Tahají zadky po zemi....nevím, už mě nedrží jako dřív...je mi líto, že je to plemeno tak přešlechtěný...

muj NO bez PP, to mu bylo cca 5 mesicu

23.6.2006 12:59

psovova napsal(a):

muj NO bez PP, foceno pred 3 tydny - je mu 16 mesicu

23.6.2006 13:01

psovova napsal(a):

muj NO, bez PP, na fotce je mu cca 6 mesicu

23.6.2006 13:03

psovova napsal(a):
muj NO bez PP, foceno pred 3 tydny - je mu 16 mesicu

ONO TO STEMIA ZADKAMA ZAS NENI TAK HROZNE,

23.6.2006 13:06

No nevím, co vídám psy na výstavách, tak jsou takoví...no divní. A když třeba pes-samec vypadá vzhledově jako fena...nezavrhuji je, to ne, ale asi bych už zpět k nim nešla. Svého posledního NO jsem nechala odejít 3.3.2006 v věku 12.5 roku....

23.6.2006 13:06

psovova napsal(a):
muj NO, bez PP, na fotce je mu cca 6 mesicu

TADY JE JEDEN STECH CO TAHAJI ZADEK PO ZEMI JA MYSLIM ZE TO NENI TAK SPATNE.

23.6.2006 13:23

danan napsal(a):
No nevím, co vídám psy na výstavách, tak jsou takoví...no divní. A když třeba pes-samec vypadá vzhledově jako fena...nezavrhuji je, to ne, ale asi bych už zpět k nim nešla. Svého posledního NO jsem nechala odejít 3.3.2006 v věku 12.5 roku....

MOZNA SE SPATNE DIVATE.NA VYSTAVY NECHODI JEN SPICKOVI PSI ALE I NEKTERI HORSI CO POTREBUJI VYSTAVU NA UCHOVNENI ,MOZNA PSI VYPADAJI JAK FENY,ALE ZAS MAJI JINE KVALITY.

23.6.2006 13:29

MOZNA SE SPATNE DIVATE.NA VYSTAVY NECHODI JEN SPICKOVI PSI ALE I NEKTERI HORSI CO POTREBUJI VYSTAVU NA UCHOVNENI ,MOZNA PSI VYPADAJI JAK FENY,ALE ZAS MAJI JINE KVALITY.

TAK JA JSEM TADY

23.6.2006 13:35

TAK JA JSEM TADY

JO A TAKHLE TRENUJEM OD NAROZENI

23.6.2006 14:45

Tak tohle je náš brouček... taky bez PP

23.6.2006 14:46

ja jsem krasna kessy natro bohemia

23.6.2006 14:50

toto je mama kessi,fera natro bohemia,rada se koupe takhle prolezi i nekolik hodin

23.6.2006 15:17

toto je mama kessi,fera natro bohemia,rada se koupe takhle prolezi i nekolik hodin

Tak toto je Aimy Šešulka s PP.
Teď už je ve Švýcarsku.

23.6.2006 15:17

janak napsal(a):
Tak toto je Aimy Šešulka s PP.
Teď už je ve Švýcarsku.

a ještě z profilu

23.6.2006 15:19

janak napsal(a):
a ještě z profilu

a poslední se svojí oblíbenou kostí

23.6.2006 15:21

janak napsal(a):
a poslední se svojí oblíbenou kostí

a toto je její brácha

23.6.2006 15:22

janak napsal(a):
a toto je její brácha

a poslední

23.6.2006 15:37

janak napsal(a):
a poslední

to je pedro natro bohemia

23.6.2006 15:38

to je pedro natro bohemia

tata pedra natro bohemia Cleo Irluka

23.6.2006 15:40

tata pedra natro bohemia Cleo Irluka

maximo z targenu otec stenatek ktere se narodi za dva mesice fere natro bohemia

23.6.2006 15:44

petra natro bohemia

23.6.2006 16:12

petra natro bohemia

STENATA O.cleo irluka M.wella z jmk.

23.6.2006 16:14

Diana

23.6.2006 16:15

Axa

23.6.2006 16:16

STENATA O.cleo irluka M.wella z jmk.

Moje nejbáječnější Brituška, skoro 12 roků

23.6.2006 16:17

mata napsal(a):
Moje nejbáječnější Brituška, skoro 12 roků

A ještě jedna Brituška

23.6.2006 16:19

mata napsal(a):
A ještě jedna Brituška

Britulka - portrét

23.6.2006 16:22

mata napsal(a):
Britulka - portrét

...kdepak, jsem slušně vychovaná a buřtíky nejím......nevnucujte mi ho

23.6.2006 23:45

Tak já se taky přidávám toto je naše fenečka NO je bez PP a má skoro 12 let a stále je čilá

23.6.2006 23:47

a zase naše Rikina

23.6.2006 23:57

gil napsal(a):
a zase naše Rikina

Taky jsem proti těm jejich šíleným zadkům a zádím... Vypadá to naprosto hrozně a ani si nedovedu představit nějaký pořádný pohyb s takovou stavbou těla. Ta fenka Diana, co je tady na fotce, má upřímně řečeno tu záď fakt hroznou. Někteří ovčáčci jsou ale moc pěkní

24.6.2006 06:25

darca napsal(a):
Taky jsem proti těm jejich šíleným zadkům a zádím... Vypadá to naprosto hrozně a ani si nedovedu představit nějaký pořádný pohyb s takovou stavbou těla. Ta fenka Diana, co je tady na fotce, má upřímně řečeno tu záď fakt hroznou. Někteří ovčáčci jsou ale moc pěkní

vetsina tech psu ma zadky doli jen pri vystavnim postoji,jinak jsou normalni.

24.6.2006 07:53

darca napsal(a):

tak díky že tak hezky mluvíš o mý feně prostě exteriéráci se takhle stavěj,s tím nic nenaděláš.A mě se to líbí,už jsem na to zvyklá.A navíc hlavně mě záleží ma povaze a tu z fotky nevyčteš.

24.6.2006 14:49

arsiela napsal(a):
tak díky že tak hezky mluvíš o mý feně prostě exteriéráci se takhle stavěj,s tím nic nenaděláš.A mě se to líbí,už jsem na to zvyklá.A navíc hlavně mě záleží ma povaze a tu z fotky nevyčteš.

Já se moc omlouvám, ale řekla jsem to prostě upřímně tak, jak to vidím... pro mě je taky samozřejmě nejdůležitější povaha, ale zrovna jsme se tady bavili o jejich exteriéru. Můj ideál psa má prostě mít rovnou a pevnou záď a hřbet (tak jako má ovčácké plemeno psa, které mám já) Toť můj názor.
Docela by mě zajímalo, jak třeba takový pes se zadkem padajícím na zem vydrží dlouhou zátěž?
Já se nechci hádat, prostě mě to zajímá.

24.6.2006 16:50

darca napsal(a):
Já se moc omlouvám, ale řekla jsem to prostě upřímně tak, jak to vidím... pro mě je taky samozřejmě nejdůležitější povaha, ale zrovna jsme se tady bavili o jejich exteriéru. Můj ideál psa má prostě mít rovnou a pevnou záď a hřbet (tak jako má ovčácké plemeno psa, které mám já) Toť můj názor.
Docela by mě zajímalo, jak třeba takový pes se zadkem padajícím na zem vydrží dlouhou zátěž?
Já se nechci hádat, prostě mě to zajímá.

ne spíš promiň ty,ale já na téhle feně staršně lpěla z osobních důvodů.Moc pro mě znamenala,tak jsem kapku háklivá,když se o ní mluví špatně.Jinak když bys ji viděla v reálu,tak zadek u země rozhodně neměla,to jen v postoji stojí takhle.
Ptáš se na výdrž-Konkrétně Diana běhala třikrát týdně u kola na cvičák(sedm km dohromady)tam normální výcvik.K tomu běžné procházky,o víkendu většinou nějaké turistické vycházky(třeba 15 km).V sezóně příprava na výstavy denně buď běhání,nebo kolo,podle situace.Na výstavy jsme jezdily hodně takže fena musela být v kondici,běhalo se v kruhu hodně dlouho a kdyby neměla kondičku,tak by ke konci odpadla(nezvládla by to uběhat)a těžko by získávala ty umístění co měla.Ale měla jsem ji jen dva roky bohužel.
Druhá fena co teď mám je Axa,ta má opravdu hodně sraženou záď a je jí to také vytýkáno,jako vada.Jenže tady na té fotce sedí,takže to nevidíš.Ta v šesti letech chodí denně šest kiláků s tátou na nákupy,pro mlékodo kravína.K tomu lítá po velké zahradě a o víkendu ji bereme většinou někam na výlet.
Obě by určitě zvládly i běhat víc,ale nijak jsem to nezkoušela.Přiznávám,že při výcviku a výstavách nebylo zas tolik času,ještě nějak hodně chodit na tůry.A teď už to nezvládám já zdravotně.
Otázka je kolik by měl ovčoun zvládat,přiznávám,že to netuším,ale je to o tréninku .

24.6.2006 17:26

všichni vlčáci jsou už tak degene, že padené prdele, jak jste říkali, nejsou jen výstavní postoj. Protože stupidní spoluobčané ať cizí či naši jsou velmi inteligentní a toho plemeno přešlechtili nehorázným způsobem!!! Každej člověk koho se zeptáte Vám dneska poví, že vlčáka už nikdy díky tomu - jak jsou už vypatlaní. Co, myslíte si,že nejvíce pokousání lidí, včetně dětí mají nasvědomí bulíci,amstafové a pitbullové - prd leda. jsou to milí vanoušci Vlčáci!!!!!

24.6.2006 17:37

sabina napsal(a):
všichni vlčáci jsou už tak degene, že padené prdele, jak jste říkali, nejsou jen výstavní postoj. Protože stupidní spoluobčané ať cizí či naši jsou velmi inteligentní a toho plemeno přešlechtili nehorázným způsobem!!! Každej člověk koho se zeptáte Vám dneska poví, že vlčáka už nikdy díky tomu - jak jsou už vypatlaní. Co, myslíte si,že nejvíce pokousání lidí, včetně dětí mají nasvědomí bulíci,amstafové a pitbullové - prd leda. jsou to milí vanoušci Vlčáci!!!!!

ještě štěstí,že já mám stejně jako spousta dalších německého ovčáka,takže nemusím mít strach.Nás se ten problém s vypatlaností s přešlechtěností netýká když nemáme vlčáky.
Příště jen specifikuj jakého vlčáka máš na mysli,je jich víc,mohlo by se to někoho nemile dotknout.To víš na odborném fóru o psech,se předpokládá alespoň znalost plemen
Přeji Ti hezký den a málo vypatlanejch vlčáků na který narazíš.

24.6.2006 17:40

arsiela napsal(a):
ještě štěstí,že já mám stejně jako spousta dalších německého ovčáka,takže nemusím mít strach.Nás se ten problém s vypatlaností s přešlechtěností netýká když nemáme vlčáky.
Příště jen specifikuj jakého vlčáka máš na mysli,je jich víc,mohlo by se to někoho nemile dotknout.To víš na odborném fóru o psech,se předpokládá alespoň znalost plemen

díky, no dobře tak NO.... Ale nemám pravdu? Nemám je prostě ráda a lidi, kteří je vychvalují taky ne. Pes, se skterým jsme vyrustali (NO) se musel dát utratit - jelikož málem pokousal celou rodinu. Bratrovi roztrhl obličej!

Další byl taky utracen - tan už nebyl náš.....

24.6.2006 17:42

arsiela napsal(a):

když jsem vjetá v Německým ovčákovi - spousta odbroníků a neodborníku to určitě pochopí - o koho mi jde

24.6.2006 17:46

sabina napsal(a):
díky, no dobře tak NO.... Ale nemám pravdu? Nemám je prostě ráda a lidi, kteří je vychvalují taky ne. Pes, se skterým jsme vyrustali (NO) se musel dát utratit - jelikož málem pokousal celou rodinu. Bratrovi roztrhl obličej!

a byl to miláček všech.... takže na mě nechoďte, že nebyl vychovanej. Byl! Byl vychovanej psovodem.... Na vojně

24.6.2006 18:06

sabina napsal(a):
když jsem vjetá v Německým ovčákovi - spousta odbroníků a neodborníku to určitě pochopí - o koho mi jde

pokud se ti nelibi ovcaci tak proc jsi tu prohlizejsi to co se ti libi.pokud se tyka pokousani ovcakem tak jich musi byt vic,protoze je ovcak stale jeste nejrozsirenejsim plemenem.a ty vychovane psi ,milacky znam uvazany na retezu nebo zavreny v kotci,cvici je kdejaky chytrak co byl na vojne u psovodu,svoji neschopnost psa neco naucit svadi na to jak jsou zdegenerovany.kazdy ma sanci ukazat co umi ,chovat si psa nebo plemeno k obrazu svemu.kecat a krytizovat umi kazdy ale neco udelat a zmenit to uz skutek utek.

24.6.2006 18:28

pokud se ti nelibi ovcaci tak proc jsi tu prohlizejsi to co se ti libi.pokud se tyka pokousani ovcakem tak jich musi byt vic,protoze je ovcak stale jeste nejrozsirenejsim plemenem.a ty vychovane psi ,milacky znam uvazany na retezu nebo zavreny v kotci,cvici je kdejaky chytrak co byl na vojne u psovodu,svoji neschopnost psa neco naucit svadi na to jak jsou zdegenerovany.kazdy ma sanci ukazat co umi ,chovat si psa nebo plemeno k obrazu svemu.kecat a krytizovat umi kazdy ale neco udelat a zmenit to uz skutek utek.

TAKHLE BY SE no LÍBIL

24.6.2006 18:32

annuse napsal(a):
TAKHLE BY SE no LÍBIL

SABINO, TVÉ NÁZORY JSOU HODNĚ OMEZENÉ, UVĚDOM SI LASKAVĚ CO ŘÍKÁŠ. SPRÁVNĚ VEDENÝ NO JE ÚŽASNÝ PES, TAKŽE TADY PŘESTAŇ REJPAT A BĚŽ SE VĚNOVAT SVÉ BORDINĚ BEZ PP

24.6.2006 18:41

sabina napsal(a):

tak sem nepřispívej,nikdo Tě přece nenutí abysi NO milovala ,já je mám prostě ráda,jsou to pro mě super pejskové,kterým jsem zasvětila kus života.Drželi mě nad vodou,když mi bylo nejhůř,nutili mě žít a nevzdat to.Teď mi fena nosí nákupy a dělá mi společnost,byla bych bez ní vyřízená.
Pokud pes napadne svoji smečku,tak je někde chyba většinou v lidech,protože žádný pes nenapadne bezdůvodně,pokaždé k tomu důvod má,i když pro člověka je to třeba důvod nepochopitelný.

24.6.2006 21:36

annuse napsal(a):
SABINO, TVÉ NÁZORY JSOU HODNĚ OMEZENÉ, UVĚDOM SI LASKAVĚ CO ŘÍKÁŠ. SPRÁVNĚ VEDENÝ NO JE ÚŽASNÝ PES, TAKŽE TADY PŘESTAŇ REJPAT A BĚŽ SE VĚNOVAT SVÉ BORDINĚ BEZ PP

Sabina evidentně nic neví ani o německých ovčácích ani o bordeauxských dogách. A jen blbě plká a hraje si na chytrou.

24.6.2006 22:26

annuse napsal(a):

jste pěkní ubožáci, odsuzovat psa, jen proto, že nemá PP. Myslíte si, že pes bez PP vás nepodrží v životě? V životě vás nejvíce podrží pes, kterýmu se věnujete. Né, že sis jej nekoupíte protože nemá PP. Já být tím psem a vy se na mě vysrali, jen proto, že nemám nějakej debilní PP - kousla bych vás do prdele.

24.6.2006 22:27

mandaus napsal(a):
Sabina evidentně nic neví ani o německých ovčácích ani o bordeauxských dogách. A jen blbě plká a hraje si na chytrou.

bouchám smíchy

24.6.2006 22:39

sabina napsal(a):
jste pěkní ubožáci, odsuzovat psa, jen proto, že nemá PP. Myslíte si, že pes bez PP vás nepodrží v životě? V životě vás nejvíce podrží pes, kterýmu se věnujete. Né, že sis jej nekoupíte protože nemá PP. Já být tím psem a vy se na mě vysrali, jen proto, že nemám nějakej debilní PP - kousla bych vás do prdele.

Ale Sabino, na co hned tolik sprostých slov? Taky mám ovčandu bez PP, ale nenapadám papíráky, ač třeba nynější NO s PP se mi taky nelíbí, právě kvůli té spádi zadku! S toho důvodu jsem třeba vděčná za svou fenku, ale neodsuzuji hned všechny ovčáky, ať vypadají, jak vypadají. Každému se líbí něco jiného, a o tom to "pejskaření" přece je, ne?
Úmyslně bych dnes už do bezpapíráka nešla, pokud bych chtěla určité plemeno, s určitou povahou a vzhledem, ovšem voříška z útulku bych si klidně vzala.
PP ti přeci jen zaručí "nějaké to zdraví" štěnda, vzhled apod., ale pokud si někdo koupí bezpapíráka, je mi to taky jedno, každého věc.
Žít a nechat žít, tím se řídím. Hlavní je, aby se pesani měli dobře a byli zdraví, ne?

24.6.2006 22:42

sabina napsal(a):

Sama si ubožák, ty vůbec nevíš , jak taková bordina s PP má vypadat, psa nikdo neodsuzuje, ale tebe, naivní husičku, co tomu nerozumí a myslí si , že má standartní zvíře. Viděl jsem i pár bordin bez PP ( u NO je to stejné ), které byli typičtější představitelé plemene, než někteří PP psi. Bohužel , ale tvůj pes to neni, ten opravdu vypadá jako typickej bezpapírák. Je mu pár měsíců a ty už plánuješ množení netypickejch jedinců bez PP ( krytí. To taky není normální. A nic nevíš o chovatelské etice a morálce. Taky rodiče tvého psa (jak tvrdíš s PP ) nebyli uchovněni třeba pro vysoký stupeň DKK nebo pro jiné genetické vady, co ti žádný chovatel ( ani množitel ) radši neřekne a vymyslí si radši nějakou pohádku, proč nemají štěňata PP. Klidně si plánuj množení BX bez PP, ale to jen sama ukazuješ jaký si ubožák ty, a je ti jedno že nekvalitní pes v exteriéru bude ještě přenášet třeba genetické vady. Chudák majitel, který si kdy z takového krytí zvíře koupí. Fakt o chovu, psech , výcviku nic nevíš. Aby tě nekousli do prdele potom kupci štěňat po tvojem psovi ( u kterého asi RTG DKK dělat nebudeš ), až budou utrácet bordiny, protože jim to ve třech letech nebude moct chodit na zadní nohy ( i takové jsem viděl bezpapíráky ). Takže hurá do krytí Sabino, množení zdar.

24.6.2006 23:00

Axinka(štěňátko)s mámou Bremou Jirava

24.6.2006 23:04

arsiela napsal(a):
Axinka(štěňátko)s mámou Bremou Jirava

stenata nar v lednu O.cleo irluka M.wella z jmk

24.6.2006 23:05

stenata nar v lednu O.cleo irluka M.wella z jmk

Kde jen ty časy jsou.......když byla Brituška takový mrně.....
Jsou krásní!

24.6.2006 23:10

mata napsal(a):
Kde jen ty časy jsou.......když byla Brituška takový mrně.....
Jsou krásní!

tak ted vypadaji takhle

24.6.2006 23:13

tak ted vypadaji takhle

Ty ouška! Co já se s nima natrápila!
Napřed se jí moc rychle postavili - takže netopýr
Při výměně zubů jedno polospadlo - poloviční netopýr
Bylo to móóc bezva, dnes se směju, tenkrát jsem plakala a styděla se s ní chodit ve dne ven

24.6.2006 23:14

tak ted vypadaji takhle

koukám,že máš pěknou zásobu krásných fotek.Já mám bohužel skoro všechno jen na fotkách,ale snad se za chvilku koupí skener,tak bude líp.Zítra se jdu juknout na výstavu NO,tak snad něco nafotím a eventuelně sem i nějakou fotečku dám.

24.6.2006 23:21

mata napsal(a):
Ty ouška! Co já se s nima natrápila!
Napřed se jí moc rychle postavili - takže netopýr
Při výměně zubů jedno polospadlo - poloviční netopýr
Bylo to móóc bezva, dnes se směju, tenkrát jsem plakala a styděla se s ní chodit ve dne ven

kam na vystavu?

24.6.2006 23:22

kam na vystavu?

jestli to bylo na mě tak jdu zítra kouknout do Nemošic na oblastku,

24.6.2006 23:28

arsiela napsal(a):
koukám,že máš pěknou zásobu krásných fotek.Já mám bohužel skoro všechno jen na fotkách,ale snad se za chvilku koupí skener,tak bude líp.Zítra se jdu juknout na výstavu NO,tak snad něco nafotím a eventuelně sem i nějakou fotečku dám.

tak neco nafot.posli mi pak kdo vyhral.dik

24.6.2006 23:32

tak neco nafot.posli mi pak kdo vyhral.dik

jestli máš meil pod jménem,písnu ti výsledky na meil,aby to tu nezabíralo tolik místa.Docela se těším,už jsem nebyla dlouho na výstavě.Sama si štěnko budu kupovat příští rok,tak musím okukovat konkurenci

24.6.2006 23:58

aby někdo neměl pocit,že jsou jen znakáči,tak tady jeden neznakatej,snad se nikdo nerozlobí,že se dávám fotku psa,který není můj.Našla jsem to u sebe v archívu.
Hobby Písečná bouře

25.6.2006 00:09

arsiela napsal(a):
aby někdo neměl pocit,že jsou jen znakáči,tak tady jeden neznakatej,snad se nikdo nerozlobí,že se dávám fotku psa,který není můj.Našla jsem to u sebe v archívu.
Hobby Písečná bouře

je moc peknej.ja mam jenom vystavaky ,ale presto se mi libi.kdyz se povede peknej celocernak tak to je super.toto je fotka psa z nemecka po kterem bude mit wella stenata .doufam ze to vyjde.krylo se v pondeli.

25.6.2006 15:09

je moc peknej.ja mam jenom vystavaky ,ale presto se mi libi.kdyz se povede peknej celocernak tak to je super.toto je fotka psa z nemecka po kterem bude mit wella stenata .doufam ze to vyjde.krylo se v pondeli.

iveto mrkni na www.fatima.estranky.cz dala jsem tam výsledky z výstavy v Nemošicích,je to v sekci výstavy

26.6.2006 02:34

arsiela napsal(a):
iveto mrkni na www.fatima.estranky.cz dala jsem tam výsledky z výstavy v Nemošicích,je to v sekci výstavy

dik za vysledky

26.6.2006 09:45

dik za vysledky

polux natro bohemia

28.6.2006 12:57

polux natro bohemia

tohle sice neni moje fotka ale musim vam ji ukazat je super,klobouk dolu takhle neco nafotit to je parada.

28.6.2006 17:04

tohle sice neni moje fotka ale musim vam ji ukazat je super,klobouk dolu takhle neco nafotit to je parada.

to je super záběr,někde mám jednu svoji hafušu,jak řádí s hadicí vody,ale je to zatím jen v albu,budu muset skenovat.

Iveto nejedet náhodou na klubovku?Že bych ty Vaše krasavce okoukla v reálu.Já už se těším na jaro,až budu mít štěnko.To zas bude zábava s prckem.

28.6.2006 18:43

arsiela napsal(a):
to je super záběr,někde mám jednu svoji hafušu,jak řádí s hadicí vody,ale je to zatím jen v albu,budu muset skenovat.

Iveto nejedet náhodou na klubovku?Že bych ty Vaše krasavce okoukla v reálu.Já už se těším na jaro,až budu mít štěnko.To zas bude zábava s prckem.

na klubovku jedu.prihlasovat budu pouze do dorostu fenu.jinak ostatniv jsou nakryte.

12.7.2013 18:49
xrobox

XXX.XXX.30.155

Náš 8 mesačný Woody po policajných rodičoch smajlík

15.7.2013 23:48
martinez

XXX.XXX.224.1

19.7.2013 10:31
kalu

XXX.XXX.67.50

19.7.2013 13:56
bazosprodavam

XXX.XXX.224.253

Zdarvím, chtěla bych se zeptat všech co mají NO s PP. Plánuji si koupit štěně, mám i vybranou chovku, pracovní linie po úspěšných rodičích ( jak výstavy tak hlavně zkoušky) a teď cenasmajlík
Respektuji cenu chovatele a řeči typu : když je to drahý běžte jinam" si prosím nechte. Jen by mě zajimalo za kolik se běžně prodává štěně? zdá se mi, že cena chovatelky je slušná, ale nemohu porovnávat, tak se ptám zde, Díky za slušné odpovědi

19.7.2013 19:25
kalu

XXX.XXX.67.182

Podle mých zkušeností, když jsem štěně (pracovní linie s PP) sháněla, se cena pohybovala mezi 5 až 10 tisíci Kč. Nejčastěji tak 7-8 tisíc.

19.7.2013 20:55
bazosprodavam

XXX.XXX.224.253

kalu napsal(a):
Podle mých zkušeností, když jsem štěně (pracovní linie s PP) sháněla, se cena pohybovala mezi 5 až 10 tisíci Kč. Nejčastěji tak 7-8 tisíc.

Tak to ste mě dost překvapila teda smajlík já se s chovatelkou bavila o 12 a přišlo mi to akorátní, jestli se teda ceny pohybují tak nízko tak o tom tedy ještě budu uvažovat

19.7.2013 21:21
kalu

XXX.XXX.67.182

No nevím, nerada bych vás mystifikovala, ale vybírala jsem před pár měsíci, fence bude půl roku, kupovala jsem ji v dubnu. Nejdražší štěně bylo za 10 tisíc, ale matka i otec měli ZVV3 a TART 3 (otec mistr republiky tartu v obranách) a matka tady v okolí vyhrává spoustu závodů a fakt maká. Jediný problém byl, že to byl pejsek a já byla rozhodnutá pro fenku. Jinak kolem těch 7-8 nejčastěji, dokonce jsem viděla i dvě 4 měsíční fenky za 4 tis., ale to už jsem již měla vyhlédnutou tu svou a bylo to přes půl republiky.
Moje kamarádka ze cvičáku má exteriéráka, dávala za něj 8 tis. a druhého psa dlouhosrsťáka a za toho chtěli prý polovinu.
Ale samozřejmě nedáte nic za to, když si pozjišťujete sama. Třeba se jedná o nějaké opravdu exkluzivní spojení... Já zase takový expert nejsem, jen jsem zjišťovala info a prohlížela inzeráty od vícero CHS a takhle to bylo.

19.7.2013 22:10
bazosprodavam

XXX.XXX.224.253

kalu napsal(a):
No nevím, nerada bych vás mystifikovala, ale vybírala jsem před pár měsíci, fence bude půl roku, kupovala jsem ji v dubnu. Nejdražší štěně bylo za 10 tisíc, ale matka i otec měli ZVV3 a TART 3 (otec mistr republiky tartu v obranách) a matka tady v okolí vyhrává spoustu závodů a fakt maká. Jediný problém byl, že to byl pejsek a já byla rozhodnutá pro fenku. Jinak kolem těch 7-8 nejčastěji, dokonce jsem viděla i dvě 4 měsíční fenky za 4 tis., ale to už jsem již měla vyhlédnutou tu svou a bylo to přes půl republiky.
Moje kamarádka ze cvičáku má exteriéráka, dávala za něj 8 tis. a druhého psa dlouhosrsťáka a za toho chtěli prý polovinu.
Ale samozřejmě nedáte nic za to, když si pozjišťujete sama. Třeba se jedná o nějaké opravdu exkluzivní spojení... Já zase takový expert nejsem, jen jsem zjišťovala info a prohlížela inzeráty od vícero CHS a takhle to bylo.

Tak právě nic extra to není, klasika pracovní úspěchy. Tak to děkuji za info, pozeptám se tedy a asi přehodnotím své názory

9.10.2013 12:53
kajinek68

XXX.XXX.41.2

Kofila Fabare Bohemia.
O: Aragon F.B.
M: Trischa F.B.

30.11.2013 16:24
fram

XXX.XXX.70.158

Prosím---hledám potomky psa VERON VON EXTERNSTEIN,případně fenky ALGEBRA Z GILANU,najdou se ?

plisak1

1.12.2013 06:10
plisak1

XXX.XXX.236.4

tak mně se zdá, že ten děsný zadek na této fotce je

plisak1

1.12.2013 06:11
plisak1

XXX.XXX.236.4

a tady jakbysmet

plisak1

1.12.2013 06:12
plisak1

XXX.XXX.236.4

no nazdarsmajlík

plisak1

1.12.2013 06:12
plisak1

XXX.XXX.236.4

arsiela napsal(a):
Diana

chudinka

plisak1

1.12.2013 06:13
plisak1

XXX.XXX.236.4

tak to je jiná káva, fešanda

plisak1

1.12.2013 06:14
plisak1

XXX.XXX.236.4

vetsina tech psu ma zadky doli jen pri vystavnim postoji,jinak jsou normalni.

jo? ale tady jsou i v pohybu a zadky furt na zemi, myslím, že to psa omezuje

plisak1

1.12.2013 06:17
plisak1

XXX.XXX.236.4

sabina napsal(a):

no to tedy nebyly standardní povahy, a nebo mu bylo ubližováno, NO mají krásnou hlavu a bývali to mimořádně krásní psi, ale ty zadky je zničily. Jinak nechápu, proč by se měl krásný pes stavět do výstavního postoje tak, aby vypadal jako invalida? Někde je chyba

plisak1

1.12.2013 06:21
plisak1

XXX.XXX.236.4

zdálo se, že černí se trochu vyhnuli tomu zničení postavy, ale...

plisak1

1.12.2013 06:22
plisak1

XXX.XXX.236.4

neříkejte mi zcela vážně, že se vám ten pes, ta jeho postava příšerná, líbí. Myslím, že to byli právě psi z Německa, kolébky plemene, kteří začali být příšerní nejdříve, vždyť to těm psům, musí vadit

1.12.2013 12:29
cinkalu

XXX.XXX.197.182

plisak1 napsal(a):
neříkejte mi zcela vážně, že se vám ten pes, ta jeho postava příšerná, líbí. Myslím, že to byli právě psi z Německa, kolébky plemene, kteří začali být příšerní nejdříve, vždyť to těm psům, musí vadit

Nudíte se ? Kupte si medvídka mývala .... smajlík

plisak1

1.12.2013 17:24
plisak1

XXX.XXX.236.4

cinkalu napsal(a):
Nudíte se ? Kupte si medvídka mývala .... smajlík

nemáte argumenty? nediskutujte

2.12.2013 09:50
cinkalu

XXX.XXX.245.18

plisak1 napsal(a):