Kočky jsou fajn, jsou upřímný, pohled mluví za vše :))))) (něco jako jdi do háje jo s tím)
JO toho bordelu a nastavovanýho plotu si nevšímejte žijeme ještě v provizoriu :DDD
Jeden ksicht pro Soňu :DDDDD
czizecka
napsal(a):
Že by jim slušel ještě jeden ovčák ??
u nás by jim taky ještě ovčák slušel..
czizecka
napsal(a):
JO toho bordelu a nastavovanýho plotu si nevšímejte žijeme ještě v provizoriu :DDD
Jeden ksicht pro Soňu :DDDDD
No ta je opravdu pro mě ... jinak tady asi málo kdo ví jak se kdo jmenujeme ... to všichni celé dny neprokecají na FB jako my 2 :D
memmory
napsal(a):
To už jsou ty neštovičky tak akutní jo ??
Noo teď už je to zánět průdušek a počínající zápal plic a prý je to komplikace těch neštovic
czizecka
napsal(a):
To už nikdo nemá ovčáky, jen my dvě?
Ale má, jen nějak není co psát.. Chelsea líná jako blázen, je z toho nějaká pohublá.. :(( a nevím, jestli se nebude hárat, jezevec už je třetí den zavřenej, ale krev z ní nejde.. tak to nechápu..
Tak já začala krmit sportmixem plus semtam maso a čuba se spravila a začíná vypadat že by i nějaký ten silnější vítr ustála Navíc mě sportmix fakt překvapil, slyšela jsem o něj jak dobrý tak špatný názory, ale musím říct, jestli se pozná podle kondice a odpadu že psovi granule sedí, tak nám tyhle prostě fakt sedí! Ale stále sháním mrazáček :/ maso je maso
Já doufám, že je v pořádku, odčervená je nedávno.. Má teď dost pohybu, přidala jsem jí granulky, tak uvidím. Jinak krmím Ontario, předtím měla Acanu, jenže trochu zdražila.. Pořád má pro štěňata.. Mám s nima krmit fakt do těch dvou let? Pak bych jí chtěla dávat asi něco pro aktivní pesany, lítá se mnou teď s koňma venku.. kdybych vám jí vyfotila ze zhora, tak na mě pošlete Kubišovou..
keimy
napsal(a):
Já doufám, že je v pořádku, odčervená je nedávno.. Má teď dost pohybu, přidala jsem jí granulky, tak uvidím. Jinak krmím Ontario, předtím měla Acanu, jenže trochu zdražila.. Pořád má pro štěňata.. Mám s nima krmit fakt do těch dvou let? Pak bych jí chtěla dávat asi něco pro aktivní pesany, lítá se mnou teď s koňma venku.. kdybych vám jí vyfotila ze zhora, tak na mě pošlete Kubišovou..
Jestli je hubená tak si myslím že klidně jí krm do těch dvou... My máme high energy taky byla vychrtlá a pěkně nabrala teď, ale začala jsem krmit dvakrát denně zase, od roka jsem krmila jednou. Ale kdyby se ti zdála skleslá tak to jdi k vetovi radši
czizecka
napsal(a):
Jestli je hubená tak si myslím že klidně jí krm do těch dvou... My máme high energy taky byla vychrtlá a pěkně nabrala teď, ale začala jsem krmit dvakrát denně zase, od roka jsem krmila jednou. Ale kdyby se ti zdála skleslá tak to jdi k vetovi radši
Chová se úplně normálně, jen má nejspíš víc pohybu, do toho to línání.. tak si říkám, že do těch dvou má čas a pak by se měla zakulatit..
Zdravíme po dlouhé době všechny ovčáčkáře
Keimy, Chelsey se mi strašně líbí, je to naprosto dokonalá fenka NO, pevná, mohutná a krásně stavěná, hezká barva a hlavně úžasný výraz obličeje Moc povedená fenečka
Co říkáte na uznání dlouhosrsté varianty NO? My měli s Frííí vééélkou radost
Jinak až nyní Efram začal fakt mohutnět, den ze dne se rozšiřuje, aniž by nabral deko tuku, tudíž nezoufejte s vašima mlaďoškama, šak ono to přijde časem ( Frííí má 3,5 roku )
memmory
napsal(a):
Hustýýýýýýýýýý lepšíš se po dlouhé době "dobrá" fotka :)
Jsem nabila baterky, čímž mě utvrzuje že buď je budu muset pokaždý nabít nebo fakt koupit nový
keimy
napsal(a):
Jejda, se budu červenat děkuji moc
za málo, fakt mi sedne, mám pro tyhle typy slabost, i když nejsou nijak rozšířený
Takže nešetři fotkama, ať se můžu kochat
keimy
napsal(a):
Má hrozně dobráckej výraz
Fakt? Tak to teda dokonale mate nepřítele, páč většího hajzla jsem ještě nepoznala
Je to dost nebezpečný zvíře, a to naprosto pro všechny živý tvory, zvířata, lidi, rostliny....
Mám s ním plný ruce, za což si ale taky můžu sama, jeho vinna to není že, on má holt nějaký vrozený geny a já je včas neutlumila a "nezavřela" do vymezených prostor odtud-sem
Ale pracujem na tom, tak snad za pár let to bude lepší
keimy
napsal(a):
Jaký typy? Nejsem moc znalec jdu jí teda vyfotit, válí si šunky na dvoře
No typ mohutnější, podsaditější, krásně vyrovnaný poměry vzhledově, a s dokonalou hlavou, ani úzkou, ani buldočí, ale pěkně tak akorát mohutnou Podívej ty nohy, silný, pevný, krásný! Krk a hrudník dávají tušit totální sílu a energii těla, přitom nijak neztrácí na ladnosti a lehkosti pohybu
Jistě, naživo sem ji neviděla že, ale pokud je to ten typ, jako že myslím že je, tak to tak je
Nádherná barva srsti, dokonale "maskovací" ve dne i v noci, v přírodě i městě Je prostě dokonalá, v mých očích
mata
napsal(a):
No typ mohutnější, podsaditější, krásně vyrovnaný poměry vzhledově, a s dokonalou hlavou, ani úzkou, ani buldočí, ale pěkně tak akorát mohutnou Podívej ty nohy, silný, pevný, krásný! Krk a hrudník dávají tušit totální sílu a energii těla, přitom nijak neztrácí na ladnosti a lehkosti pohybu
Jistě, naživo sem ji neviděla že, ale pokud je to ten typ, jako že myslím že je, tak to tak je
Nádherná barva srsti, dokonale "maskovací" ve dne i v noci, v přírodě i městě Je prostě dokonalá, v mých očích
To si vytisknu a pověsím nad postel
mata
napsal(a):
Czizecka.....tu tvou nudlu žeru, je úžasná! Rezatá, střapatá a skvělá Ta se matce přírodě a genům fááákt povedla
Frííí rostě do šířky a obojek povoluju snad každej týden Koš mu na hlavu rvu silou, tak snad se zastaví, páč prostory pro stáj na slona tu nemám
:DDD abys ho nemusela za chvíli venčit s kotvou :DDDD
Joo nudla je super, akorát nám taky nějak roste spíš do šířky :DD asi má nějaké predispozice po jezevčíkovi no :DD
czizecka
napsal(a):
:DDD abys ho nemusela za chvíli venčit s kotvou :DDDD
Joo nudla je super, akorát nám taky nějak roste spíš do šířky :DD asi má nějaké predispozice po jezevčíkovi no :DD
S kotvou ne, ale s pneu na kamion, nic těžšího tu nemám Jen se obávám, abych pak nezešílela úplně, aby se nenasvalil jak medvěd Kodiak a neodešel aj s celým kamionem
No šak je to mladá nudla, musí mohutnět, nudle nésou žádný béčka, sou to pěkný mohutňáci
keimy
napsal(a):
Tak naše nudle už je dědek šedivej..
Ale pořád krásnej
Takhle jsou nejhodnější jenže to nad nima musím stát a říkat jim hají..
Celej víkend máme volno tož ještě nevím co podniknem ... 100%ní jsou oba dny stopy , a co dááál ??
... ke mněěěěě.....
Ovčanda - tetička ,silky útočí . Ale jen když jsou ve smečce jinak jsou radši skované.
Při tomto focení nebyl nikdo zraněn ani neutrpělpsychické trauma.
czizecka
napsal(a):
Až tady ta mě přestane otravovat, půjdu pocuchat támhletu slepičku, už mě se*e
To už byla slepička pocuchaná :D
http://memmory.rajce.idnes.cz/Rano_na_zahrade_27.3_.../#DSCN0051.jpg
czizecka
napsal(a):
Tak lidi máme ZOPku
Gratulace 99 ze sta parádní holky šikulky
keimy
napsal(a):
Gratulace vše proběhlo v pořádku? Nás to čeká v květnu..
JJ v pohodě, kdybych ke konci dávala taky pozor mohlo být sto ale sedla si ze vstaň dřív než jsem jí řekla :DDD ale bylo to před odložením ve skupině a já jsem myslela že je "pauza" mezi cviky :DDD no nic no poučení pro příště :)
http://cziz.rajce.idnes.cz/zopky/ jsem já nebo na www.zkopisek.cz v galerii jsou celé zkoušky
A ZVV1 taky jen jeden bod dolů ... dobře jeden bod na každé disciplíně
memmory
napsal(a):
A to jste zvládla která? Nějak jsem to asi nepostřehla.. Jinak taky gratulace..
memmory
napsal(a):
JO jo dobrej vtip :DDDDDD Teda jako bylo by to samozřejmě super ale pochybuju že se to povede...... hlavně ty nervy, stopa - na jakým to bude povrchu a jestli bude vedro a sucho tak to bude Deny kličkovat jak zajoch (teda v případě 30t minutovky :D) protože ze zimy je zvyklá na jiný podmínky, to mi udělá i hodně starou, ale za vedra???? uf
Tady zrovna jsem přišla domů, Chelsina je úplně mimo z toho hárání,
mám odřenou kvůli ní ruku, ptž jsme se nevešly do vrat, zrovna tam musela něco čuchat.. Dnes lezla po psovi u koní, jelikož se hárá 10.den.. jenže on je vykastrovanej, tak neměl zájem.
Křeslo bylo na vyhození, jenže madam měla jinej názor..
Tohle jsem našla vedle na nemoderce :((((
http://www.youtube.com/watch?v=cIaM3hYFszc&feature=player_embedded