Ahojky,
chtěla bych se zeptat, jestli je vhodný pro psa kinedryl, aby mu nebylo špatně. Jestli ho to moc neomámí. V létě s ním jedu poprvé vlakem a cesta bude trvat pět hodin. V autě mu nikdy špatně nebylo, ale nevím jestli na vlak nebude reagovat jinak. Slyšela jsem, že mu mám dát normální kinedryl, ale nevím jestli je to pro psa vhodné ...
moniiique
napsal(a):
Ahojky,
chtěla bych se zeptat, jestli je vhodný pro psa kinedryl, aby mu nebylo špatně. Jestli ho to moc neomámí. V létě s ním jedu poprvé vlakem a cesta bude trvat pět hodin. V autě mu nikdy špatně nebylo, ale nevím jestli na vlak nebude reagovat jinak. Slyšela jsem, že mu mám dát normální kinedryl, ale nevím jestli je to pro psa vhodné ...
dobre je den pred cestou hladovku.a potom rano pul hodiny pred odjezdem kinedril,driv jsem ho pouzivala kdyz jsem jezdila vlakem.i kdyz vlak snasi psi celkem dobre mozna i lip nez auto.hlavne tu hladovku.
moniiique
napsal(a):
Díky moc za radu. Doufám, že ho to moc neomráčí ten kinedryl
náš pes byl po Kinedrylu jak opilej a ospalej, má cca 14kg a dali jsme mu půlku, navíc blil stejně!!! Začali jsme ho vozit častěji (měli jsme problém s auem, nikoli s vlakem-ten jsme ještě nezkoušeli) a během měsíce se to úplně sovnalo a neblije už vůbec. Pokud máte možnost jezdit vlakem často a jenom kousek, zkusila bych psa zvyknout.
moniiique
napsal(a):
Ahojky,
Já myslím, že pokud mu nebylo špatně v autě, nebude mu zle ani ve vlaku...
moniiique
napsal(a):
Ahojky,
Ahoj!Tak cesta se blíží ? Neboj !! Už umíte nastoupit do vlaku, nebo to OPRAVDU necháváš na premiéru na ostro ! No to je tedy odvaha, obdivuji. Já osobně bych si nadávkovala předpremiéru nebop alespoň generálku...
Mě naštěstí žádný pes nikdy nikde nezvracel, ale děti ano. Jeden syn svými blicími příhodami hustě zaplnil rodinnou kroniku..A jak moc , pořád a dlouho zvracel v autobuse, tak NIKDY nezvracel ve vlaku. Vlak jede jinak, ne? a nezpůsobuje nevolnost, nebo vy víte o někom, kdo zvrací ve vlaku ?Helena