Nezavřou hubu a nezavřou 59 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2011 10:28
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Ahooooj holčičky, úplně se mi po vás stýskalo :-) teda Mati, sice máš krásně upravené nožičky, ale co to s nima provádíš, takové bebí.... Ty kšandy na vodění dětí jsme na chalupě taky s úspěchem používaly, bylo to k popukání, procházka do civilizace, dítě na vodítku a Hubert taky smajlík. Peti, ta kytička vykvetla krásně a včas, na svatbu, krásně se hodí k dokonale uklizenému bytu. Na Hagínka taky často myslím, ale už je mu dobře a leží v krásném místě..mám teď hromadu práce, ale snad se mi zadaří vložit nějakou fotku, moc jsem jich neudělala a jak je Hubert ťuk ťuk ťuk v pořádku, tak nejsem schopná ho vycvaknout v klidu, takže všechno rozmazané :-) Jinak máte holčičky pravdu, jsem silně znechucená návratem do města, hnus fialovej, jak to jenom půjde, mizím zase na chalupu, musím si jí vychutnat, než nám to tam "soused" rozkrade celé :-) Už máme pryč docela slušný kus plotu smajlík Letím zase něco dělat, ale jsem na příjmu :-) Posílám kousek Huberta a do auta jsem ho museli narvat hrubým násilím :-))

30.5.2011 10:39
mata

XXX.XXX.80.144

Hani ahoooj a vítám tě šťastně zpátky smajlík Taky nám bylo smutno, ovšem vidím, že sis to užila s Hubýskem naplno a to je nejlepší smajlík smajlík Ten kousek Hubýska je božskej smajlík Njn, civilizace není žádná výhra, to mi povídej.....su z té nohy a neschopnosti už tak "zničená", že balím baťůžky a mizím v dáááál, kde široko daleko není lidská noha a kde konečně dojdu klidu smajlík Sice šlapání na pedály boloprstíkama není nic moc a chůze taky ještě není žádná hipoška, ale nevydržím tadyk už ani vtéřu, aniž by se ze mne nestal masovej vrah smajlík

Peti téééda, v takové kuchyni bude radost cokoliv klohnit! smajlík smajlík smajlík Fakt krása a kytička taky, a ještě jsi tak akční a posiluješ na okně smajlík :-) Ti ty šaty svatební spadnou, počkej, když to budeš tak přehánět :-)
Bulíčci jsou super psi, miluju je a tiše ti závidím tu proťápku, já se vedle nich totiž neovládám a musím je furt dlachnit smajlík Jsou nádherní a mají skvělou povahu :-)

30.5.2011 11:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Mati, ty jsi nenapravitelná, zánět šlach na ruce, bolavá noha a ještě se chystáš na kolo.....ty jsi prostě nezmar, obdivuhodné a záviděníhodné :-)) Máš pravdu, jestli bude Peťulka takhle "fachat" budou z ní padat svatební šaty :-) Jinak Hubert na chalupě ulovil asi šest šneků ( ani jeden si s ním nechtěl hrát ani ho honit, což mu bylo líto a pořád se snažil do nich šťouchat a provokovat), dvě myši a jednu kočku, což není tak hrozné za čtrnáct dní, je vidět, že chlapec polevuje, sláva hurá smajlík tak si užij krásný den, ať z tebe není masový vrah smajlík

30.5.2011 13:29
rude

XXX.XXX.13.149

taky Hanku vítám zpět mezi námi :-)
legrační představa Huberta jak se snaží vyprovokovat ke hře šneka smajlík booože... ty psi maj někdy nápady :-) Indy se včera snažil trochu toho bulíka vyprovokovat, ale on před ním uskakoval jak srnka. a vůbec mě pobavil jak běhal, to jsem nikdy neviděla... normálně jdem po cestě, on se pomalu rozbíhal a když byl ve vysoké rychlosti natáhl co nejvíc přední tlapy dopředu, zadní co nejvíc dozadu, celej se napnul a hodně se odrazil a jakoby letěl, chviličku, ale letěl,pak se zase rozběhl a zase jak na pérku se odpružit a nataženej jak zajíc se vznášel smajlíksmajlík sem z toho byla mrtvá smíchy. bylo vidět, že si užívá pohybu a asi pro zábavu dělá tyhle kraviny :-) pak si lehnul, natáhnul za sebe zadní dozadu-jak lehávají štěňátka která mají ještě zdravé kyčle, chvíli ležel, pak si sednul, ale ty zadní nohy nechal ležet za sebou smajlík prostě je měl natažené dozadu a předníma klasicky seděl, jak kdyby k sobě zadní a přední část vůbec nepatřili, tak nepřirozeně, ale evidentně mu to nedělalo žádný problém. :-) a to mu je 2,5 roku :-)) fakt byl správnej. neznám takový kreace u Indyho, ani létání a vznášení se smajlík :-)

myslí, že nehrozí že zhubnu, já to zas poctivě všechno přijmu v jídle, a ráda :-)

30.5.2011 15:31
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Peti, Huberta viděti lákati šneky, k usmátí jest :-) On jim rozlouskne domeček a potom se před nima válí na zádech, občas vyskočí a předníma packama buší do země, aby se zvedli a honili ho, lepší než televize :-)) Fotila jsem, jak Hubas bojoval s nějakým hmyzem na stromě, ale jak pořád skákal je to rozmazané. Přesto jsem šťastná, jak má nohy ve vzduchu, tak ho klouby nebolí, jinak by se tak neangažoval:-)

1.6.2011 09:47
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj holčičky :-)
Tak nás čekají zas deště, zzzzima a buřiny smajlík
Peti nedivím se ti, žes byla z bulíka potento, jsou úchvatní a to lehání a sedání s nohama na žabu je u nich normoš :-)
Tak ty už tak finišuješ s přípravama na svatbu.....no ono to taky letí a den D se blíží rychlosti blesku smajlík

Hani super fotky, i když mázlé, tančící Hubýsek smajlík Tanyny tanyny se stromečkem :-) A nožky ho evidentně fakt nebolí smajlík

Já du dohánět resty, ale musím vám semka něco dát.....je to pár dní, co mě opět navštívila NUDLE, opět FENKA a hodlala se evidentně zabydlet smajlík Nepobírám čím to, že přitahuju JEN NUDLE a JEN FENKY!!!! smajlík Už se pomale bojím vystrčit nos na ulicu, kolik nudlí tam na mě asi tak bude čekat smajlík smajlík Tadle ale teda byla nádherná, můj typ přesně, drsnosrstá rozčepýřenina, nádherná prostě, umačkala sem jí, a pak sme šly hledat pánečka, páč holka byla v super stavu a mladinká :-) Páneček se našel a spokojenost byla na všech stranách ( nejvíce na mé, další Nudlu už bych fakt nerozdýchala smajlík, dost na tom, že Bíšan je furt ještě úchyl, a to je tu Kiki už nějakej pátek a hlavně měsíc po hárání.....on je prostě fakt strašnej a jelikož by nejradši vojel jak Kiki, tak Frííí, musím je všecky oddělovat - Efram by ho zabil - a dochází mi nervy.....obávám se, že nejlepší bude udělat hromadnou kastraci VŠECH ČTYŘ :-| ).

1.6.2011 09:48
mata

XXX.XXX.80.144

Fakt překrásná nudle, když už někdy nudlu, tak jedině drsnosrsťáckou s pálením smajlík

1.6.2011 10:17
rude

XXX.XXX.13.149

jéé, ta je krásná :-) a jak kraťoulinké nožičky má :-)) když jezevčík tak malej a zaprcatělej na krátkých nožkách :-)

Hubert je evidentně fit, když si tak bezstarostně hopsá... :-) je ale pěkně krutej, rozbít šnekovi domeček smajlík

no jo přípravy vrcholí, v pátek rozvážíme koláčky tak doma skládáme košíčky a sepisujem seznamy, abysme na někoho nezapoměli... už to chci mít za sebou, nějak tyhle chaozy ohledně příprav nemusím, ani když jde o mě natož normálně, nejradši bych se vypařila a objevila se až 16.6. den předtím :-)

1.6.2011 10:32
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Tak Mati, tahle nudle je opravdu k umačkání, tu bych si snad nechala a páníčkovi bych jí zatajila :-)) Tady je tak hnusně, a přitom pršelo tak málo, že snad budu muset zalít zahradu, všechno je už moc přesušené. Taky jsem už docela zničená tím sousedovo psem, každý den ve čtyři začne ječet a já bych tak chtěla spát smajlík S chlapcem není řeč, policie to nemá v popisu práce a úředice nám oznámila, že je to přirozený projev psa, překvapující objev pro mě:-) Takže snad ten deficit spánku doženu za čtrnáct dní na chalupě. Tenhle víkend jedeme jezdit formule, to bude adrenalin :-) Včera se Hubert potkal s jednou drzou kočkou, co se zabydlela na zahradě po dobu jeho nepřítomnosti, fuj, bylo to o fous. Všude chlupy, ale žádná krev a kočka je evidentně v pořádku, když jí Hubert po mém zákroku omylem pustil z tlamy, vlezla manželovi do motoru a usadila se na fitru, nebo co to tam nahoře je. Huberta jsme museli zavřít a kočku poslat do bezpečí jiných zahrad. Snad k nám už nepřijde po takovém zážitku. Chci pořád sluníčko :-) Můj sluníčkový trpaslíček z chalupy, Hubert ho neustále někam přemisťuje, takže putovní:-)

1.6.2011 11:00
mata

XXX.XXX.80.144

Peti vůbec se ti nedivím, že jsi z toho otrávená, ale jaksi nenaděláš nic.....nebo vlastně.....co takhle tajná, rychlá svatba v Las Vegas, hm??? smajlík smajlík To bys nemusela řešit nic, jenom cestu a peníze smajlík

Hani nádhernej nedobrovolně putovní trpaslíček smajlík :-) aj tu je sucho, ale je mi to fuk, letos fakt jo....sic ze studni občas zaleju, ale všecko je lepší, než nonstop deště :-| Když bude sahara do září, nebudu se vůbec zlobit :-) Teď tu párkrát zahřmělo, zatáhlo se, tak uvidím....dle radaru by to mělo vypuknout kolem 13 h.
Jo no, to je nejhorší, ti uřvaní psi.....bohužel, oni za to nemůžou, prostě je jim smutno, nebo se nudí, páč pána nemaj ani na ozdobu, a tak trpí smajlík Tadyk se do docela změnilo, lidi nějak přebírají asi ode mne to ticho svých psů :-) Několik let nenápadně vždy prohodím pár slov o výchově psa, aby zbytečně nejačel a nějak to funguje, pomalu ale jistě.....hlavně tu lidi mají pejsky ( krom jedněch dementů, ti co vyhořeli ) doma s volným pohybem ven a chodí s nimi na procházky, tže se tu ta mentalita dost změnila k lepšímu a je to znát :-) pejsků přibývá, páč sousedi už jsou jak já a jeden jim nestačí, anebo si pořídili psa i ti, co ho roky neměli, ale přitom na hlučnosti ne smajlík To akorát sousedi co maj toho srab retrívra a když ještě dojede kámoška s tím svým pepíkovským parsonem, jenže dělaj vizitku sami sobě, páč ostatní už jim chodí nadávat smajlík
Formule jo??? A kam??? smajlík

že je krásná, nudlička??? :-) Taky sem z ní byla fakt potento, kéž by si mě byla našla ona a ne má Nudla :-) Ale jako pět psů, z toho dvě nudle a úchylnej Agbar....nenene, nésu psychopat a nehodlám se jím ani stát smajlík Majitel se řehtal, když sem mu vykládala story o nalezené Kikině a nabídla mu výměnu, jeho nudlu za mou....:-) Byl to starší pán a tahle holka mu prchla na procházce za psem, že....typická trtkací nudle smajlík Vyvlíkla se z obojku, tže pán hnedle ode mne zamířil do zveráku koupit postrojek, sem mu vysvětlila, že je i praktičtější pro nudličky, páč nezatěžuje páteř tolik a tak byl moc rád :-) Je to jeho první nudlička, měl vždy voříšky různý, pořídil si jí od známého, páč prý jí nemohl odolat, no nedivím se mu, byla úžasná a tak strašně jemná a klidná a mazlící, ale ne vtíravá ( to samo hrála že, kdybych si ji nechala, byla by z ní za den dva stejná mrška, jak z každé nudle smajlík ). Mě neoblbne, mě ne! smajlík :-)

1.6.2011 11:12
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) tebe neoblbne, tebe ne :-) my víme o psech svoje, že jo:-) Jsou to padouši vyčůraní a milovaní, až na ty chudáky, co mají smůlu na páníka a kvůli tomu jsou proklínaní celým okolím:-( Peti, ty předsvatební přípravy jsou na svatbě vždycky děsně únavné a otravné, já se přikláním k Matě, komorní svatba v las Vegas je to pravé ořechové smajlík Tady u nás v okolí máme psy snad všichni, všichni jsou fakt bezvadní, když ne přímo vycvičení, tak určitě vychovaní a i když každý má zahradu, jsou doma a chodí na procházky, nebo pracují s pánem na zahradě a jsou v pohodě, z toho mám radost, šťastný pes je pro mě balzám na duši, proto mě ten "uřvanec" mrzí, je mi ho líto a zároven ho nesnáším..... Ježíši, tady je tma, hnusno a dusno smajlík

1.6.2011 11:32
mikka

XXX.XXX.184.103

Ahojky holky tak vám představuji meho mini ovčáka Orryho zítra jedem na veterinu co mi na něj poví veterinář smajlík Jinak je užasnej akční a nebojácnej hlavně at je zdravej ..
Aby toho nebylo málo tak labrador co ho mám na předvýchovu a příští týden ho vracim začal hrozivě kulhat na zadní nohu ( je mu 10 měs 27 kg ) chuděrka muj malej děsim se co nám vet poví smajlík

1.6.2011 11:34
mata

XXX.XXX.80.144

No Hani, do čech to má přijít dřív, ale nepobírám, kudy tudy ty mraky jdou, páč tadyk to jde od severovýchodu a k vám od západu smajlík Se to asi nějak točí, bo co, nebo zas maj ty radary namířený na druhou stranu zeměkule :-) Tady taky dusno, ale už zas modro, to černo a hřmění se prostě vypařilo smajlík Tak snad to nebude u vás nijak divoký, tma a dusno není moc dobré znamení smajlík
My tu teď nově máme slovenskýho kopova ob sousedů, naproti ob sousedů dalšího německýho pinče a o ulici výš krásného výmaráka :-) Tož pesů přibývá a já su spokojená :-) většina je též v poho u dobrých majitelů, ale výjímky se najdou všade no :-|

Nemůžu mít ani kytku bez psího chlupu, prostě na všem je znát, že tu mám smečku smajlík

1.6.2011 11:34
mikka

XXX.XXX.184.103

už ho máme s přítelem jako dítě jsem zvědavá jak ho budem učit do kotce :-))

1.6.2011 11:36
mikka

XXX.XXX.184.103

menší představa jeho 6,5 týdenní velikosti ..

1.6.2011 11:41
mata

XXX.XXX.80.144

Hančí je nádhernej, a fakt mini smajlík To víš, čék je ze štěnítek vždy potento, ale neboj, to vás brzo přejde, až povyroste a projeví se naplno smajlík Obzvláště v pubošce....ne že bych ti to přála jo, samo můžeš mít výjímku že, ale vlastně....kdybys občas napsala, jak z něj šedivíš, aspoň bych se mohla troška zasmát a říct si: Nésu v tom sama :-)
Pak napiš semky, jak jste u veta pořídili ju? A házej nám semka novinky a fotky pod parou smajlík
To kulhání je pitomý, ale klidně to může být zánět kloubů, nebo panoška, držím palce, aby to nebylo nic vážného :-)

Před pár dny jsem si zasadila ( resp. přesadila ) javoreček malej, tak snad sa chytne a nikdo mi ho zas nezničí :-) Teoreticky bych nemusela žádný stromky nikdy kupovat, páč ptáčci mi jich tu vysemení fakt hodně, lísky, javůrky, ba aj ten tis tu je, leč prostě většina rostě v různých škvírkách mezi kameny a betonem, v prasklinách a nejdou vydolovat, aniž by se nezničili :-| Tendlek jakž takž vydolovat šel, ač teda kus kořene hlavního nešlo taky, tak uvidím, zda se chytne no :-)

1.6.2011 11:47
mata

XXX.XXX.80.144

A ještě můj letos čtyřletej, vypěstovanej z mini řízků a poctivě opečovávanej, Ptačí zob :-) Není teda zatím ostříhanej, se na to dnes chystám teprv.....cožpak tendle, ten ještě jde, ale ten starej obr několikametrovej, to je vždycky strašný na ruce :-| neudržím pak v rukách ani toaleťák smajlík

1.6.2011 11:52
mata

XXX.XXX.80.144

tady je, obřík můj, matka a otec všech živých plůtků, co kde mám :-) Uvažovala jsem, že by nebylo od věci ho sestříhat a vytvarovat do tvaru medvěda, jenže za á nemám elektrické nůžky ( jen ruční obry, asi tak 10 kg smajlík, ale už o těch elektrických vážně uvažuju, páč to přestávám zvládat a plotů přibývá že :-), jenže Míťa se bojí mi je pořídit....nevíte proč???!!!smajlík smajlík smajlík ) a za bé nejsem talent, to by musel nějakej umělec a nikoho takovýho neznám :-) Tak ho zas ofidlám jak ožralu no :-) Je to focený začátkem května, teďka je plot už zas přerostlej a rozčepýřenej, a vepředu už mám narostlý hezky fazole a nad lavičkou okrasnou trávu :-)

1.6.2011 12:02
mata

XXX.XXX.80.144

ehm ehm mmch, zakroužkovala jsem vám tu "branečku" jo, co mám do zeleného koutku, aby mi tam psi bez dozoru nelezli.....poznáte, z čeho je? :-)
Míťa mi málem oddělil hlavičku od tělíčka, když to uviděl :-) Sem furt hledala, co tam dát, aby to bylo lehké ( je to přidělané jen na té lehké konstrukci pro fazole ), a přitom husté, aby ani prcci neprolezli :-)) A taky hezký samo, že....ze dřeva se mi nic dělat nechtělo, je to za á těžký materiál, za bé nevydrží dlouho a za cé nejsem moc zručná smajlík A pak sem na půdě objevila totok a na tom parabola a jakejsi trapnej koax smajlík Říkám si: doba analogu je za námi, tak to využiju jinak. Parabolu a koax sem odmontovala a hle, nádherná branečka! :-) Pořád nechápu, proč se Mí tak vztekal....smajlík

1.6.2011 12:04
mata

XXX.XXX.80.144

Loňský řízky Ptačího zobu u sousedů :-) Už mám jejich stranu obsázenou celou a část dalších sousedů, ty čítám letos na podzim dosázím snad, když se mi nové řízky dobře chytnou, zatím sou doma v květináči :-)

1.6.2011 12:05
mata

XXX.XXX.80.144

Tady je dobře vidět obě strany obou sousedů, jednu mám osázenou celou ( ta se zelenou krycí tkaninou ) a druhou jen kousek ( ta s modrou ) zatím :-)

1.6.2011 12:06
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ty máš pěkně zelenou zahradu:-) já taky vyfotím až bude sluníčko svého úhlavního "nepřítele" na údržbu, ale zároveň nejlepšího zakrývače zdí a plotů, břečťana. Mati ty elektrické nůžky stejně nejsou nic moc, oni se pod nima ty větvičky ohýbají.....já mám na tyhle přerostlé až útočné rostliny vychytávku......manžela :-)) Ted se mi uděla taková divná věc na jednou keříku, taktéž vyfotím až bude světlo, na spodku listů se udělala taková bílá vata, je to hnusně lepkavé...musím se dneska pozeptat v odborném oddělení na nějaký postřik. Ach jo, jdu zase vytvářet hodnoty :-)

1.6.2011 12:08
mata

XXX.XXX.80.144

A letošní jarní řízky maličké, zatím se chytli, tak snad přežijou zimu, pak už bude vyhráno smajlík Ještě kousek plůtku mi zbylo, ale zbytek budu muset dokoupit, na celou délku mi to nevystačí :-) Plůtky zatím psům odolávají, ale nechvalme dne před večerem :-)

Tak a du už cosi dělat s těma plotama a nůžkama, páč se sic snažím to odsouvat a trčet tady s váma, ale čas trčení už vypršel a přichází dřina :-)

1.6.2011 12:27
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ty fakt "buduješ" :-) Ale je potěšující potom ten výsledek:-) na ty formule jedeme k Příbramy na místní letiště, mohli jsme si vybrat Ferráčko, nebo formulku, potom poreferuju :-) Tak jdeme makat :-)

2.6.2011 11:10
rude

XXX.XXX.13.149

to je krásný psí mimino :-) připomíná mi malého Hagiho, byl taky trochu jak ovčák , taková malá černá a zvědavá potvůrka :-)

včera tu byla taky bouřka, chvílema nebylo vidět přes okno. ale aspon se to zalilo... potřebuj uaby rostla ta tráva co jsem nasela. stejně to do svatby neobrazí... u nás na tom dvorečku je vyprahlá zem jak někde na sahaře. když naprší stojí tam kaluže a když je sucho div to suchem nepuká... smajlík

taky čumím jak krásnou travičku máš smajlík parádní, hotový golfový trávník :-) schválně vyfotím tu mojí "těžce pěstovanou" :-) Indy má na pěstování jiný názor :-)

2.6.2011 11:10
rude

XXX.XXX.13.149

a branka z antény mě fakt pobavila smajlíksmajlíksmajlík

2.6.2011 11:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Holky, my jsme ale zahradnice :-) Já si taky nevím rady s trávníkem, je pořád suchý a když zalévám hadicí, tak to nějak nepomůže, kromě toho je tady děsně drahá vodasmajlík mám tam fleky od sněhové plísně a nechtějí zarůst, vyhrabala jsem co se dalo, znova zasela a pořád nic. Peti, možná že kdyby pořádně zapršelo, tak do svatby už mohl být trávníček aspoń náznakem :-) Ta psí mimina jsou všechna k umuchlání:-) Mati, taky se mi líbí využití anténysmajlík dneska si Hubert krásně zaběhal s doginkou, je celej nabuzenej, pořád si chce hrát.....:-))

2.6.2011 12:44
rude

XXX.XXX.13.149

taky máme na trávě fleky, ale od moči. Indymu pořád vysvětluju, že už je velký kluk a mohl by čůrat jako dospělec - zdvihat nožičku a kropit plevele které rostou u plotu a ne si dřepnout a čůrat "na holky" smajlík pak je jasné, že nemůžeme mít pravidelně zatravněnou plochu...

my máme svojí studnu, takže to taky občas zaleju ale problém je asi v zemině, je moc suchá a špatně saje.

holky jak reagují vaši psi na pivo? Indy ho miluje, tudle jsme si na zahradě otevřeli lahváče , to jste měli vidět co nevyváděl - poslouchal jak hodinky, chpdil od ejdnoho k druhému a škemral, kdo mu dá napít.... napadlo mě, zda to není tím, že mu dávám od štěněte (ne uplně pravidelně) ty kvasnice pivovarské a možná je na tu chuť zvyklý... smajlík

2.6.2011 13:29
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Peti, Hubert na zahradě taky čůrá jako holka,naštěstí chodí ke kompostu, ale venku si dá zatraceně záležet, aby to bylo hodně vysoko smajlík Hubert pivo ani jiný alkohol ani náhodou, když si čichne, šklebí se nechutí, ale náš špic pivo miloval. Jednou si brácha položil sklenici na zem a špicík jí celou vyžahnul, opičku měl jak z prakusmajlík Právě jásám, syn udělal státnice smajlík

2.6.2011 16:15
rude

XXX.XXX.13.149

to je super Hani, moc gratuluju smajlíksmajlík :-) jaký obor studoval?

zítra mám volno a jedem s těmi koláčky, už se na ně těším, dlouho jsem je neměla. hezký víkend všem :-)

6.6.2011 10:41
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Ahoj holky, jak jste přežily teploučký víkend, mě to skoro zmohlo a Hubert říkal, že toho má taky dost:-) Peti, co koláčky, spokojená :-)) Vkládám fotky té formulky, co jsme byli v sobotu, nejela jsem, bála jsem se, má to zpátečku dopředu, šest rychlostí a žádný posilovač, tak si užili jenom chlapi :-)

6.6.2011 13:15
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda!
páni smajlík zpátečka dopředu a 6 rychlostí... tak to bych se taky bála, ale já bych se bála i normálně. nejsem zas tak zdatný řidič :-)

koláčky zdárně rozvezeny, vše vyšlo jak mělo :-) ale ten den byl sakra náročný, jsem večer padla únavou , a přežráním :-) sestřenkám se koláčky moc povedly :-)
v sobotu jsme vyrazili na 3 hodiny k vodě, ale koual se jen Indy. voda nebyla ani studená, ale docela špinavá-řasy na hladině. večer jsme dělali na kuchyni -už máme nanošené nádobí a můžem vařit :-) taky jsem Indyho stříhala, aby byl taky hezký na svatbu, jsem z toho víkendu nějaká zmožená :-)

6.6.2011 13:25
mata

XXX.XXX.80.144

Hani vidím, že víkend jste si užili naplno a bomba formulky teda smajlík Njn to řízení u spešl vozítek je vždycky úplně jiný, taky sem na to zpočátku čučela, ale zvykneš si, jen se nebát :-)
Hihi, ty fotky jsou ze začátku května, teďka ta tráva už tak zelená taky není, ale tohle neřeším, jak zaprší, zas to zezelená a hlavně naroste že smajlík Naštěstí ještě nezapršelo :-) akorát teda vichřicuje furt smajlík už mám těch vichřic fakt plný zuby smajlík Ještě že sem byla pryč pár dní, páč tam se nehnul skorem lísteček :-) A viděla sem maličké losátko heč, nádherný a úžasný a překrásný a sametový a....no prostě sem tekla a zmačkala aspoň Bíšánka, ten byl po ruce :-) Sme toho viděli víc, ale to losátko bylo nejpujavější :-)

Peti prima, že se vše tak vydařilo a užili jste si to, tak to má být smajlík :-) A ještě kuchyni jste dodělali, Indyho si vyfikla, fakt pernej víkend smajlík Máš ho už přelínaného Peti, ze zimní srsti? Mně teprve teďka bíšan začal něco málo pouštět, ale je chudák jak lední méďa a totál uvařenej, škubu ho jak kačenu, ale víc toho nenaškubu zatím :-| V zimě byla jak letní chrt a teďka se vaří....hormony pojebaný smajlík

Hihi to je sranda s tím luláním u psů....Gríša s Bíšou teda aj doma chčijou jak generálové na koních, co nejvýš, ale Frííí doma taky dělá občas "holčičku", i když ne často, zato venku se málem šplhá na větve u toho smajlík Magořinec....naopak Buřťoburgr doma lulá normoš a venku si hraje na chlapečka smajlík Občas.
Paka....:-))

6.6.2011 13:30
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) To musí být nádherný pocit, mít už komplet novou kuchyni, všechno přichystáno včetně ostříhaného Indyho :-) Peti vydrž, jasně, že je to lítání a běhání a zařizování úmorné, ale po svatbě si trochu odpočineš :-)) Možná:-)) Jsem zvědavá, jak bude Indy blažený na svatbě, co se mu podaří uzmout k jídlu. Jenom aby vám vyšlo počasí, i když děšť prý přináší štěstí. Já jsem Huberta ještě do vody nepustila ač na tom velmi trval, bojím se té nečisté vody. Vet nás varoval kvůli té slinivce, aby nepil ani z potoků, což je pro Hubase doslova utrpení, takže mu ani neřeknu, že se Indy už krásně vykoupal, aby nezávidělsmajlík

6.6.2011 13:33
mata

XXX.XXX.80.144

Jooo Hani, taky dodatečně gratuluju synovi a přidávám se k Peti s otázkou, co studoval? smajlík

Peti co se piva týče, tak akorát typišn jezevčikišn že, ta jo, ta si lokne, alkoholička jedna, ale ostatní, a kupodivu ani Frííí, nee eee....Frííí to sice olízne, ale nejede mu to nijak moc, tže se pak odvrátí, no a totálně zatvrzelej abstinent je Bíša a Gríša, ti jen vidí flašku od piva a už na nás hází tak šílený pohledy, že být já u nich na léčení, tak se dobrovolně odstřelím smajlík Nesnáší to, a nejen na pití, ale běda, jak to cítí z nás.....oba se od nás odtáhnou co nejdál a normoš se s náma nebaví smajlík Gríša je větší tvrďák, Bíša občas nevydrží a jde se pomazlit, ale má ostentativně nakrčenej nos a pohled v očích mluví naprosto za všecko :-| Takže ještě že my jsme s Mí oba lidi, co se napijou tak dvakrát do roka a dohromady nám to dá tak půl litru smajlík Jinak by s náma asi Bíšánek pěkně zametl :-)

6.6.2011 13:41
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Mati, kdybys mě zabila, tak nevím jak přesně se ta fakulta jmenuje, ale to informatika a psychologie :-) Hlavně že to má chlapec za sebou :-)) ty se máš, že jsi viděla losátko, já jsem viděla a uklízela mrtvé ježečky. Ráno jsem našla na zahradě šest čerstvě narozených ježečků a máma ježice nikde, volala jsem hned na záchrannou stanici, ale tam se po domluvě shodli, že takhle malí nemají šanci, ať to nechám na přírodě. Ježice se nevrátila a oni se přestali hýbat. Druhý den Hubert našel asi ježčí mámu zalezlou a zahrabanou pod kompostem. Byla v pořádku a živá, takže nevím co se stalo, ale vystěhovala jsem jí do přírody, za to že se vykašlala na děti.

6.6.2011 16:47
rude

XXX.XXX.13.149

Indy už je vylínaný, ale stále pouští, čím víc se koupe, tím víc pak pouští, za chvíli bude nechutně opelichanej :-)
už jsem toho vyčeala pytle...

smajlík Indymu se určitě podaří něco uzmout... kdyby mohl šlohne celou kýtu z grilu smajlík jelikož bude na zahradě uvázaný nepředpokládám, že provede něco velkýho, maximálně okradne kolemjdoucího, lidi kteří ho neznají před ním totiž nejsou vůbec opatrný a nečekaj výpad po ruce- uplně drze si vezme co ten dotyčný zrovna nese a vůbec ho nezajímá, že ho nikdo nevyzval.. smajlík snad jen musím dávat pozor, aby v té razanci nevzal i ruku, bude asi mimo smysly až ucítí všechny ty vůně :-) a toho piva :-)

7.6.2011 10:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Úplně to vidím, přesně jako Hubert, drze si vezme a nikdo to většinou ani nepostřehne. Vodítko to jistí jenom částečněsmajlík Aspoň se budete mít čemu smát, Hubert na svatbě taky sloužil za klauna, i když on si tak nepřipadal:-)) Prosím tě, jak můžeš u toho svého chlupatce poznat, že je vylínanej, v tom množství chlupů se těch pár vypadaných ztratí:-)) určitě to bude hned po nevěstě ozdoba svatby:-) V nejhorším mu dáš napít piva a on zmožen usne smajlík Jj, ti naši zlodějíčci šikovní, mlsní :-)

7.6.2011 12:11
rude

XXX.XXX.13.149

to by ses divila, když je fundlák vylínaný je to dost znát, proto ho stříhám, dost se to tím zamaskuje a nestane se, že má jeden trs dlouhých a jeden trs krátkých chlupů :-))

to je smutný s těm ježourama. :-(

včera mě mamka upozornila, že si všimla že si Indy kouše tlapku. tak jsem se šla podívat, prý kousal 12 minut smajlík zespoda hned nad polštářky má kousek kůže - asi 2cm takový oslizlý a bílý, vlhký. nic vraženého tam nemá, ta kůže vypadá trochu jak potažená želé, ale jen lehce, pomalu bych to ani nepostřehla kdybych nevystříhala srst.. nevím, jestli to je nějaká kožní plísen, nebo jestli to dělá z nudy... smajlík trumpeta jedna, nevím co blbne...

7.6.2011 12:34
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Oni si pesani dokážou tím lízáním někdy ublížit. Můj dalmatin se jednou lízal na noze tak důkladně, že se tam dostala infekce, byl problém to doléčit a trvalo to dost dlouho. Zkus to namazat Betadinou, ta toho hodně "jistí" :-) a zkus ho přemluvit, ať si tu nohu nelíže :-) Já když chci Hubertovi zabránit v tomhle vehementním lízání, tak dotyčné místo potřu ředěným olejíčkem Tea tree, ten desinfikuje a Hubertovi nechutná, takže nelíže. To musí být dost fuška stříhat obrovského chlupatého Indyho, to máš místo posilovny:-)) Už máš pro Indyho motýlka, aby byl ve společenském ? smajlík

7.6.2011 12:35
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj holčičky, nestíhám nestíhám, to je ale shon...:-))
Hani super fotka s Hubýskem :-) A škoda malých ježečků, ale možná byla jejich máma moc mladá a nevěděla co s nima, anebo jim něco bylo a ona je nechala přírodě....případně to ani nebyla jejich máma a té pravé mámě se něco stalo....

Peti to bude něco, vidím svatebčany hladové a s nakouslýma prstíkama a Indyho s břuchem na zem a s opicí smajlík Ale bude veselo, tomu věř smajlík
No hele, nemůže to mít zapařený tu tlapku? Když si to tolik olizuje a pak po tom chodí, zapařeniny se začnou projevovat slizem, ne vždy hned zčervenají....smrdí mu to? Oni tam psi maj hodně hustý chlupy a "udusaný" ke kůži tím, jak chodí po tom. Mohlo ho tam něco jen ďobnout a on to takto rozdráždil. Bych to možná potřela hypermanganem, nebo propolisem a sledovala smajlík

Já su furt kripl největší, asi sem té noze o víkendu dala zabrat víc a zas nemůžu chodit....tak na chirdu, tam sem doslova prchla odtud, neb mi to chtěli fakt jako narvat do sádry a ještě mleli něco o špatným srůstání....smajlík....leduju leduju, mám to stáhnutý a nehybný, ale totok mě jako fakt přivádí k šílenství, nesnáším nemohoucnost smajlík Zahrada mě volá, domácnost volá, povinnosti jinde volají, a já se belhám jak zku... stařenka smajlík Ještě že v těch hicech ti pesani nevyžadují časté a dlouhé proťápky, maj toho po víkendu dost a leží v chodbě v chladnu....

7.6.2011 12:47
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Teda Mati, ty snad nemáš rozum a nedáš své noze pokoj. Proč sis neřekla místo sádry o ortézu, to je úplně něco jiného a přitom to krásně fixuje. Zkus se s nima domluvit, jinak ti bude noha bolet při změně počasí celý život. Kdysi jsem si zlomila palec u nohy na judu a doteď se někdy zatraceně ozývá, protože jsem na to kašlala a myslela jsem si, že všechno ustojím, nebo rozchodím:-) Já doufám, že nám potom Peťka ukáže pár fotek, kde bude na svatbě asistovat Indy u podávání dobrůtek:-))

7.6.2011 12:50
rude

XXX.XXX.13.149

no nevím, prý si to kouše, jako když vykusuje blechy....

Mati neblbni jo, moje ségra si zlomila nohu v pátek, a jako fakt zlomenina, má sádru, je pěkně nasraná, že na 6 týdnů bude krypl, snad jí dají aspon podpatek, chodí o berlích a na svatbě nebude moci ani tančit smajlík jako naschvál, takhle si zkazit léto.

dnes mě honí mlsná, nejprve sem si dala jakblko, neuspokojilo mě a musela jsem si dojít do krámu pro Mrože :-)

motýlka nemám, ale Michal mě uhání, at mu dojdu do papírnictví pro cylindr :-)

7.6.2011 13:00
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Já bych snědla jablko jenom za trest :-) nemám je ráda a navíc mě po nich bolí žaludek. Jedině ve štrůdlu je můžu a to tak že hodně :-) koupila jsem si čokoládu, asi po dvou letech, a celou jsem jí včera snědla :-)) A to nemám sladké ráda, ale tělo si řeklo, tak tělo dostalo :-)) Chudák švagrová, ta nejhorší doba na zlomenou nohu :-( Peti ten klobouček by Indymu slušel, ale asi by moc dlouho nevydržel smajlík

7.6.2011 13:06
mata

XXX.XXX.80.144

Hani pro tu ortézu si jedu....nabízel mi ji právě už když sem tam byla poprvé, ale já odmítla....jenže představa sádry mi najednou otevřela oči a ortéza se mi zdá tím nejkrásnějším "zdobením" mé nohy :-)

Jj Peti, vykusování blech.....bože jak to znám! :-( Ať už měl Bíšan zapařeniny, nebo ho bodala vosa zamotaná v chlupech, nebo mravenci, vždy si "jen vykusoval blechy" :-| Snad to safra brzo přejde, tydlek kožní věci sou vždycky na hááá :-|

Bože ségry je mi teda fakt líto a moc, nejen kvůli létu, ale právě i tý svatbě smajlík Chudák malá....ale zlomenina do sádry musí, to je jasný. Já to mám jen dvakrát naštíplý :-) A na prstech nejsou kosti nijak velký a nenesou nijak hroznou zátěž zas....smajlík

Holky vy ste ale mlsalky a děláte mi chutě, jablíčka jím po kilech, ale to bych Mrože mohla taky, jenže ho tu nemám, jen 20 bio jogurtů s vílou Amálkou :-) A těch sem už nějak přejezená....

7.6.2011 13:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Peti omluva, nebyla to švagrová ale přímo ségra :-) Mati, já taky už nějak nemám chuť na jogurty ani žervé, že bych to s jejich konzumací přehnala? Chacha, vykusování blechsmajlík Hubert mě vykusuje blechy každou chvilku, nejdřív probere sebe a pak se vrhne na mojí údržbu, po vykousání blešek mě krásně a důkladně olíže, dá mi pusu a jde si pro balónek, že jako už jsem připravená na užitečné věci, jako je házení a schovávání hračeksmajlík

7.6.2011 19:49
rude

XXX.XXX.248.133

holky já se na to fakt vy.. smajlíksmajlík jak idiot chodím do solárka, abych byla opálená a ted se mi začla loupat dekolt smajlíksmajlík a lámat nehty, které poctivě piluju a pěstuju smajlíksmajlík a ještě do toho mi vůbec neostří objektiv- ten kterým dělám portréty, ten klasický je v poho, ale nepoužívám ho... smajlíksmajlík

fotečka kuchyně :-)

7.6.2011 19:51
rude

XXX.XXX.248.133

Michal mi ale zvednul náladu, přinesl něco Indymu:-)

7.6.2011 20:06
rude

XXX.XXX.248.133

a dárek od tchýnindy smajlíksmajlík ještě ten cylindr smajlík

7.6.2011 20:08
rude

XXX.XXX.248.133

tohle je ten koutek, kde Indy stále hrabe-před tím sudem, asi to je i vidět, asi hodinu zpátky jsem to zametala, ale zítra ráno to bude nanovo..

pan důležitej :-))

7.6.2011 20:10
rude

XXX.XXX.248.133

ta tráva co tam je vidět je ta nová, co se chytila potom co jsem ji nasela, ale jak vidíte, nic moc, Indy to prostě tím hrabáním zničí, jiank tam je tkaový prášná, debilní a suchá hlína.

ještě poslední :-)

8.6.2011 10:00
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Teda Peti, já nad tou kuchyní úplně slintám, nádherná, výstavní a ta mikrovlnka to skvěle doplňuje:-) Indy je fešák, s tím motýlkem ladísmajlík Na Huberta jsme sehnali jenom malého motýla, ale ten co má Indy je parádní, cilindr možná ani není nutný:-)) Hm, nehtíky se asi do svatby už nespraví, ale není problém si je nechat nalepit. Osobně si to neumím představit, ale co vidím kolem sebe, má nehty nalepené snad každá mladá ženská. Myslíš, že by ten dekolt nezachránil samoopalující krém? Mě se osvědčil :-) Hlavně buď v pohodě a nic neřeš příliš vážně, budeš prostě nádherná nevěsta :-)

9.6.2011 13:55
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj holčičky smajlík
Hihi Hani, to je dobrý s těma blechama, jak si tě Hubýsek napřed upraví a dá do cajku a pak teprve mu můžeš házet balonek smajlík
Peti co blbne objektiv? Čím se to tak najednou stane? smajlík
Přidávám se k Hance, kuchyň je ÚŽASNÁ!!!! smajlík smajlík smajlík Nijak zbytečně velká a narvaná kde jakým spotřebičem a krámem, ale přitom ne zas malušká a naňahňaná, prostě bomba krásná, vzdušná, ale velikostně a uspořádáním praktická kuchyněčka smajlík Hlavně ta mikrovlnka nemá chybu smajlík smajlík
Noooo a Indýsek s motýlkem je NEUVĚŘITELNEJ! Příšerně mu to sluší a dle jeho postoje je si toho setsakra dobře vědom!smajlík :-) Je vidět, že máš tchýni skvěle vychovanou Peti smajlík Myslím, že na svatbě budete mít dokonalej doplněk, fakt super motýlek smajlík Ale čéče taky si říkám, že by možná ten cylindr už spíš škodil, páč ten motýlek je výraznej docela dost a kdyby k tomu byl cylindr, nebylo by to už moc přeplácaný?! smajlík By to chtělo vidět no, takhle jen tipovat, to je na prd....:-)
Haha ta travička tam vidět je Peti, ale nemyslím, že je to jen vinna Indyho, dle stylu té rádoby hlíny bych řekla, že problém bude především v půdě smajlík Možná by nebylo od věci tam navozit hlínu třás od slepic ze dvorku, aby se to pořádně prohnojilo, a pak teprve něco zasít.....zase ale to by Indyho k hrabání nejspíš přitahovalo třikrát tolik.....musela bys to holt oplotit, jako já tady :-)

Od včera tu lilo až do teďka, chvilku svítí, ale je chladno, tak jako sice su ráda kvůli nařízkovaným plůtkům jo, ale to je tak všecko....chci hicáky, dusna aj v noci a slůně a slůně a slůně smajlík
Bouřka nic moc, ale okolo byla divočina aj s kroupama, což su teda ráda, že se nám vyhlo....a co u vás holky??? Jak bylo??? smajlík Jooo a mám opravenýho Citronka! smajlík Musím to dneska snad zapít, bo co....takovou radost sem dlouho neměla, sice sem Míťu upomínala několik týdnů, mezitím stačil opravit všecky auta v okolí všem sousedům, kámošům a taky svýho Stralise a Chryse, ale nakonec aj na mne se dostalo :-)

9.6.2011 14:15
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Mati, zdá se, že dneska budeme svoje autíčka zapíjet obě, odpolednu si jedu vyzvednout ze servisu i to svoje, bylo na preventivní prohlídce, a večer jdeme s kamarády do Tlusté koaly, to je taková skvostná hospoda:-) Já taky chci teplo až hodně teplo, tady se to střídá, sluníčko, bouřka, slejvák a dneska navíc docela chladno. Ale zase mám zalitou zahradu, takže aspoň něco pozitivního :-) Sice nerada, ale jdu pracovat, prý že práce šlechtí.....jak která :-) jsem zvědavá, kdy se donutím vyfotit svoji zahradu, pořád čekám až bude krásná.......:-))

9.6.2011 14:26
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík tlustá koala smajlík Já umřu, máte tam ale vtipálky čéče smajlík
Paráda, tak budem zapíjet obě ty naše brmátka báječný, páč co bysme si bez nich počaly smajlík smajlík Ještě netuším, kam půjdu zapíjet já, teprve plánuju a vymýšlím smajlík
Nooo já sem vám chtěla nafotit zahradu sestříhanou, resp. ty ploty a dřišťál, ale furt nebyl čas, pak zas lilo, tak taky netuším....než se k tomu dostanu, zas to všecko zaroste smajlík smajlík :-)
Jen pracuj děvče, práce sice nešlechtí ( jináč už bysme musely být trojnásobný modelky a mít 20 cen největších mozků světa a válet se v miliardách jak Gates :-) ), ale občas vysype ňákou kačku smajlík

9.6.2011 14:37
rude

XXX.XXX.13.149

děkuju za pochvalu, Indymu vyřídím, jen bacha aby mi nezpychnul, je s tím fakt k sežrání... :-) a si děláš srandu , ale když Míša toho motýla přovezl byla u nás známá, seděla s našima v pergole a pili víno a tak jsme jim to ukázali, a oni at to Indymu zkusím, tak sem mu dala sedni, před to dřevo jak tam sedí na fotce, a dala mu toho motýla a on vám hele čuměl......hlavu zdviženou, výraz urozeného šlechtice, všichni jsme se začali smát, protože nám všem přišlo, jak když si moc dobře uvědomuje, jak mu sekne :-) fakt se tak xichtil.... klobouk mám, ale musím to zkusit s motýlem, třeba ho nezmem třeba ne...

a zhnojit slepičincema tu zem, už bych Indyho v té jámě nenašla smajlíksmajlík jako nápad dobrý, ale ne když je tam Indy dobytčátko.

včera sem to domů stihla tak tak, stihla jsem otrhat pár jahod a už se spustil slejvák a bouřka.... jak píše Hanka, dobře zalito.

9.6.2011 14:50
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Prostě Peti, budete všichni na fotkách nádherní a Indy s tím důležitým xichtíkem bude obávám se za jedničku smajlík Vlastně kočko, co bys chtěla za svatební dar nedar :-)) Mati, já taky chci mít na fotkách zahradu co nejpěknější, ale příroda je pořád silnější než já, buď to všechno ostříhám a začne pršet, nebo to doroste než se dostanu k focení, ale jednou se mi zadaří to vyblejsknout v pravou chvíli:-)

9.6.2011 15:42
mata

XXX.XXX.80.144

Vidím indyho živě, jak byl hrdej a důležitej :-) Šak mu to fakt sekne :-) Hahaha, s těma slepičincema, prej nenašla smajlík No tak možná koupit dobrou hlínu a prosypat to aspoň smajlík
Tak vidím, že se vám oboum buřiny s kroupama vyhnuli, to je prima! Já právě sledovala malýho drozda na okně, čučel na mě a odmítal lítat, zatímco rodiče kolem šíleli smajlík Další flákáček :-) letos mi přijde, že je těch mladých děsně moc, vrabečce, konopky, drozdi, kosi, rehci....je jich tu jak naklepaných, pípá a skřípá to ze všech koutů a větviček a keřů, je to úžasný smajlík
No Hani přesně, příroda je silnější.....:-| A pak taky....BÍŠAN! ten zmetek jeden kavkazskej zatrolenej, málem sem ho přerazila vejpůl :-| Du obhlídnout zahradu, jak je zalito a jak co roste, neroste a najednou v tom plůtku 4-letým, jak sem semka dávala, díra, ozdobnej plot před ním ohlej dovnitř a pod plůtkem vyhrabaná jáma lvová!!! smajlík Minulej týden sem ho odsud hnala, čouhal odtam jen zadek a ten dement se obrátil a podlízal zpátky, načež zůstal viset za ten ručník, já na něj řvala samý pěkný slova že a on hystericky honem prchal, díky visícímu ručníku urval půl plůtku a zmizel na zahradu smajlík Myslela sem, že tam byla kočka bo co, ne, on si tam už hrabal zmetek!!! A to je přesně ono, 4 roky si toho ani nevšiml, a teďka najednou rup v bedničce dementní že, naduckaný, a buch jáma!!! smajlík Ale až já ho, tak ho....:-| Pořádně sem to připevnila ten plot ozdobnej a dala ho níž a uvidím, ale už si to ohlídám :-( Kriste já sem řvala jak soptík, možná aj oheň dštila ( nějak mě pálí v krku :-) ) a ten smrad jeden vyvalenej na garáži a pohled: "Jéžíš, co zas hysterákuješ? Se zklidni jo, nikdo ti nic přece nedělá!" smajlík Dobře si vědom, že ho takhle roztrhnout vejpůl nemůžu....ale jááá si počkááám, počkááám si, a pak ať se těší na to rodeo....budou kavkazáci lécat vzduchem smajlík

9.6.2011 15:45
mata

XXX.XXX.80.144

Přesně v těchdle místech, sem to zakroužkovala :-(
Samo že kůly vyvrácený oba a plůtek mezi nima....ani nemluvit...

9.6.2011 16:00
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík zabít krtka, zničit krtka.......smajlík Mě něco povídej o jámách lvových, co Hubert hrdě vytváří, před dvěma roky se předváděl před návštěvou a úplně rozhrabal obří skalku, balvany o průměru až 30ti cm rozházel po celé zahradě :-)) Ale já se nedokážu rozčílit ať udělá cokoliv (zatím), má přesně ten pohled jak píšeš " co je ti, vždyť to takhle vypadá líp a navíc já nevím kdo to udělal" :-) Tak letím pro autíčko smajlík

9.6.2011 16:13
rude

XXX.XXX.13.149

tak to mě těší, že Indy není jedinej hraboš, kterej testuje páníčkovy nervy smajlík

sem se zasmála při té představě.... a ještě vysící za ručník smajlík maj sousedi docela divadýlko někdy ne? u nás teda jo :-) a u Hubera mě ani nepřekvapuje, že se předváděl před návštěvou, je chytrý a chce udělat dojem :-)

rude

XXX.XXX.13.149

tak to mě těší, že Indy není jedinej hraboš, kterej testuje páníčkovy nervy smajlík

sem se zasmála při té představě.... a ještě vysící za ručník smajlík maj sousedi docela divadýlko někdy ne? u nás teda jo :-) a u Hubera mě ani nepřekvapuje, že se předváděl před návštěvou, je chytrý a chce udělat dojem :-)

rude

XXX.XXX.13.149

10.6.2011 09:55
rude

XXX.XXX.13.149

jéé, proč tady ten můj příspěvek je 3x? smajlík

tak konečně pátek.. dnes jsem se k ránu pořád budila a lítalo mi hlavou "už jen týden, už jen týden" smajlík

včera sem dělala Indymu dortík z pudinku, dnes jsou mu 4 roky smajlíksmajlík dávat mu ho ale budu až dnes, a dnes je to taky měsíc, co tu Hagi není smajlíksmajlík někdy mi to přijde tak neuvěřitelné... že to snad ani není pravda.

10.6.2011 10:08
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Už jsi skoro vdaná, ťuk ťuk ťuk, týden uteče jako minuta:-) Ten Indy se má, dortík od paničky, ňam :-)) Peti, já myslím, že Hagi je tady tak nějak pořád, jako všichni moji psi, jenom nejsou přítomní fyzicky.......taky na chlapečka myslím často, možná i proto, že byl o jeden jediný den mladší než Hubert a tím mě připadal spřízněný s Hubasem......Tak nezapomeň pogratulovat Indymu i od mě. Dneska se konečně Hubert dočká a pojede na chalupu, taky se těším, snad bude slušně aspoň trošku:-) už jenom týden holčičko :-):-))

10.6.2011 10:36
rude

XXX.XXX.13.149

:-):-) doma nemluvíme o ničem jiném než o tom, že UŽ JEN TÝDEN !! smajlík

gratulaci vyřídím :-)

Mati bylas zapíjet citronka? :-) my jdeme zítra na koncert jedné malé kapely, hrají Kabáty a jim podobný rock smajlík

Hele Hani a nesetává se ti, že už takhle v pátek odpoledne Hubert přešlapuje před kufrem auta? smajlík

10.6.2011 10:48
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Hubert sice v pátek nestojí před autem, ale jak jsme minulý víkend na chalupu nejeli, tak byl evidentně rozhozený, kolem druhé hodiny čekal, až přinesu tašku a ono nic..... Dneska jsem mu řekla, že na chaloupku jedeme, ale vypadá to, že mi moc nevěří :-)) Ale pokukuje....smajlík Peti, ten týden před svatbou je záhulový na nervy, člověk se těší, bojí aby všechno vyšlo, v hlavě pořád přebírá, jestli je všechno opravdu o.k., jestli nebude pršet, jestli nebude moc horko, jestli.......atd a vnitřně se tetelí radostí a svělým pocitem...Vybrali jste si krásný měsíc :-) Já jsem se vdávala v únoru, bylo jak jinak, hnusně zima a do toho poprchávalo....stejně mě to nevadilo, zdrhli jsme z hostiny na taxíka a jeli vyvenčit psa, tenkrát ještě psi nesměli v podstatě nikam. Bude to nádhera a Indy je takový chlupatý maskot v motýlku :-))

10.6.2011 12:13
rude

XXX.XXX.13.149

snažím se nestresovat, vím, že to vždy nějak dopadne a svět se nezboří, i kdyby mělo pršet. ale myslím, že těm nervům těsně před se neubráním... :-) ale vědomí, že na to nejsem sama mě uklidňuje, sestřenka mi dělá družbu, takže dostane pokyny a bude všechno řídit, bude pomáhat i druhá setřenka-můj svědek, neteř ... ségra bohužel kvůli zlomené noze ne, ale třeba i tak jí dáme nějaké úkoly :-)

tak si tu chalupu pořádně užij, má být hezkysmajlík nás čeká uklízení celé zahrady u nás i u Michala, Indyho musím dočesat a dostříhat, abych ho v pondělí vykoupala. a v pondělí masakr - nákup jídla, sudů... Michal je trochu nervní už teď, při představě jaký fofr bude mít... jeho rodiče mu taky pomáhají, ale ne tolik jako moje mě, takže on si spoustu věcí musí zařídit a udělat sám, tak je z toho někdy dost protivný.

dneska nafotím Indyho s tím dortíkem, takže vám tady budu dělat asi v pondělí chutě, rozhodla jsem se, že mu obětuju na dort i pár jahod, takže bude dort fakt k nakousnutí :-)

10.6.2011 12:33
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) no ty jsi hodná holka, obětuješ i pár jahodsmajlík Už se těším na fotku:-) já myslím, že před svatbou utíkají nervíky všem, takže obvykle se ještě stačí "snoubenci" pohádat kvůli nějaké prkotině, ale to asi nebude tvůj případ, vám pomáhá jak je vidět hodně lidí. Naprosto souhlasím s tvým názorem, nějak to dopadne a ono to dopadne všechno dobře :-) musím se usmívat při té představě, úplně si živě pamatuju, jak jsem se cítila já, tyhle věci asi člověk nezapomene do konce života. Je to moc hezká vzpomínka, takže i když se něco pokazí, budete se s Michalem smát nad videem, nebo fotkama ze svatby :-) Ale tam se snad pokazit ani nic nemůže, leda že by Indy spolknul svatební prtýnky a museli byste nějakou dobu čekat až zase vyjdou ven na světlosmajlík

15.6.2011 08:44
mata

XXX.XXX.80.144

Tak japa se máte? Co víkend, jaký byl? Hani byla jsi na chalupě? A Peti loučila ses se svobodou? smajlík Co Indy a ta jeho tlapka vykusovací, je to už lepší? :-)

Jooo sousedi maj né někdy, ale dost často, vcelku povyražení, když "kynologicky vychovávám" ty svoje spratky :-))
Jj Citronka jsem "zapila" třema nealko pivama, jednou margaritou a dvěma mattonkama smajlík a hezky sem se vytancovala smajlík

Hani sem se nachechtala s těma spolknutým prstýnkama :-) To by teda fakt byla nezapomenutelná svatba smajlík

Porád bojuju se slimákama, žerou mi fazole a ty pak nemaj skorem listy, aby mi zakryli můj zelený koutek....mám takovou obří pinzetu a sbírám je, dávám Pípě a sousedovic slépkám, kteréžto mají radost a hltají jak divé, ale nějak slimáků neubývá a neubývá smajlík
A jak je u vás? Tadyk teplučko bohudíky, i když polojasno :-) O víkendu byla taková kosa, že sem už hledala kožíšek smajlík

Můj záclonkový, maskovací hlídač :-) Lehá takhle děsně rád, vykukuje ze dveří jen hlava, bo šňupec, zevnitř je vidět naduckaná prdýlka, prostě je úžasnej, naduckánek můj :-) Akorát že takto i rád stojí, napůl venku, napůl uvnitř, záclonu na sobě a vesele mi do domečku pouští muchy a další havěť z říše létajícího hmyzu smajlík

15.6.2011 10:01
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík fakt dobře zamaskovaný hlídač :-)) Mati byla jsem na chalupě a už se zase těším až pojedu, hlídám mimi co začíná chodit, takže máme s Hubertem plné ruce práce. Já teda víc, protože Hubas jí odnáší hračky, aby jí je zase přinesl, k popukání se na ně dívat:-) Když ječí, Hubert jí olíže a odejde do klidu někam pryč, prostě záhul. Naštěstí jí nepustí na schody, to hned začne štěkat, takže aspoň mi opravdu v něčem pomáhá. Včera jsem si trochu odřela pneu od díry v silnici, vyhybala jsem se jí a najela na nějakej balvan :-) ale není to nic fatálního. Peťa se už chudinka asi pěkně nervuje, držím jí palce :-) tak já jdu střežit a hrát si s holčičkou, ozvu se asi až po víkendu, nějak nestíhám:-) Mějte se holčičky a smrt slimákům, jsou nezničitelní....

15.6.2011 10:45
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda!

holky nervy začínají pracovat smajlík doufám, že to je jen takový ten stres z neznáma a až bude pátek, budu uvolněnější. někdy jsem víc nervozní z toho co bude, než když už to je. s Michalem už jsme se taky chytli, on neví co dřív a je protivnej.

Indyho tlapka dobrý, asi to byl jen nějaký úlet a nic to nebylo. zato jsem ho včera koupala, prala jsem se s ním, nechtěl do vany - tu vanu máme totiž vyvýšenou asi o půl metru, takže dostat ho tam byla fuška... nejprve přední tlapy na hranu vany, pak zadní na židli, přední strhnout do vany a zadní tam rychle šoupnout taky :-) hajzlík odporoval, tlačil proti, celou dobu měl hlavu skloněnou dolů, nemohla jsem mu ji ani zdvihnout abych mu našamponoval krk, zapřenej jak bejk smajlík takže to koupání byla rychlovka, ani moc nevoní, vzala jsem ho 1x proti blechám a pak od Héry šamponem na dlouhou srst, ale dnes ráno byl už zas od hlíny, včetně vykopané jámy smajlík

Bíša je prostě dokonalej pod tou záclonkou... :-) chce mít přehled :-)

pár fotek z Indyho "oslavy" :-)

15.6.2011 10:45
rude

XXX.XXX.13.149

dort pudinkový s tvarohem a piškoty, jahody někdo před náma vyžral :-)

15.6.2011 10:51
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) To jsou krásné fotky, je vidět, že mu chutná smajlík Peti, už jsem psala, že ty nerváky před svatbou většinou vždycky způsobí první "hádku", to je normální :-)) Chacha, dostat psa do vany je síla, já jsem zjistila, že i malý pes dokáže přesvědčit pána, že se do vany nevejde :-)) Hlavně že to máš za sebou a za chvíli už budeš mít klídek a pohodu, jenom přežít ty dny do pátku co nejklidněji :-)

15.6.2011 11:43
mata

XXX.XXX.80.144

Týýý jo Peti, to jsou fantastický fotky!!!! smajlík smajlík smajlík smajlík Fakt nemají chybu, to se ti povedlo vychytat ty pravý okamžiky smajlík smajlík Indy se teda tváří i tak šíleně důležitě, prostě bych ho snědla smajlík
Hahaha ten popis rvaní do vany mě taky dostal smajlík Naprosto živě jsem si to představila a říkám si, co je horší, narvat tam někoho, kdo nechce a dá hlavu dolů jako beran ( Bíšan je to samé a tu hlavu dolů mi dává i když mu chci pořádně vyčesat ten věčně zalepenej a zacuchanej límec pod krkem :-) ), anebo když máš psa, co je jak tele, ale do vany se ti rve jak dement, i když se tam skoro nevejde, ty šílíš že si zláme všecky hnáty a zlomí vaz a navíc ještě ve vaně hodlá velice aktivně spolupracovat, především v namáčení nejen sebe, ale i širokého okolí smajlík smajlík ( to je Efram ).
Tak ňák si myslím, že ani jedno není žádná hitparáda a není nad zlatej střed ( viz. Kiki a Gríša ) :-)

Chudák Michal, je toho na něj asi moc Peti, když mu rodiče tolik nepomáhají jak by třás mohli, a taky je určo nervní, aby bylo vše tip ťop :-) Ale máte to už za pár ( doslova skorem hodin ), a pak už budete mít jen klídeček a pohodičku :-) Páni po víkendu už budeš vdaná a velká holka smajlík smajlík :-)

Bidíček záclonkový z venku :-))

16.6.2011 10:46
rude

XXX.XXX.13.149

děkuju, fotila jsem já, jindá fotí Michal a ty fotky jsou trošku jiné, já si přeci jen s kompozicí víc pohraju :-)

Indy byl důležitej, to je pravda :-) dneska sem k němu čuchla a už je zase cítit... smajlík on prostě nikdy nemůže vonět smajlíksmajlík sudičky mu nadělili do vínku osud smraďocha smajlík ale já ho miluju i zapáchajícího :-) včera sem ho trochu přečísla, potřeboval by ještě zastřihnout, ale máme dvůr už zametenej a poklizenej, bylo by z něj zas hafo chlupů smajlík uvidím večer jak se mi bude chtít...

a holky jak sem vám sem dávala fotky surfinií na balkoně, vzpomínáte? ty mi tak nakvetly, že je v jednom truhlíku snad 100 květů smajlík pokud najdu čas vyfotím to ještě, je to hotová nádhera, z venku ten balkon vypadá fakt luxusně. na to jaké to byly mrchy malé, když jsem to koupila jsou ted překrásné... smajlík

myslete na mě zítra ráno, od 6 budu vzhůru (možná i dřív) , v 7 přijde kadeřnice a v 9 se všichni začnou sjíždět. v 11 odjezd z domů a ve 12 už bude snad po všem :-) pak už to bude jen sranda, focení, oběd, zábava ...

Hani a děkuju za přáníčko :-):-)

16.6.2011 11:27
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Tak Peti, zítra :-):-):-) I ty surfinie ti chtějí udělat radost :-)

20.6.2011 11:05
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj povíkendové holčičky :-)
Tak jak bylo? Hani bylas na chaloupce? Peti moc kuju za fotečky, opravdu nádhera a hrozně vám to slušelo smajlík O Indym ani nemluvě! A jestlipak byl pak na oslavě hodnej? Nebo snědl a vypil všecko a na vás nezbylo?! smajlík Vidíš to, tak vše klaplo na jedničku a už si můžete jen užívat novomanželství :-)
No holky představte si, ne nadarmo se říká do třetice....Tuto sobotu se vdává další moje kamarádka, problém je, že je Intercanis a netuším, jak to sesumíruju dohromady smajlík To máme Peťu, teď ta kámoška a dneska ráno mi sousedka sdělila, že byla požádána o ruku :-) Tak to máme do třetice, ač teda u nich sem to i troška čekala :-)

Jináč počasí hnus, pominu zimu, ale zase ta vichřice smajlík Příšerný....

20.6.2011 11:32
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Mati, tady taky zima, na chalupě zima, nemám ráda zimu vychřici a kroupy, to všechno jsme obsolvovali v sobotu i neděli :-) Konečně vylétly sýkorky, co si udělaly hnízdo na lísce tak nízko, že jsem musela Huberta pořád odhánět. To byly ty fotky, jak tam Hubas skáče na ten strom. Uf, to se mi ulevilo:-) Dneska mě Hubas velmi mile překvapil, nechala jsem si na lince namazaný rohlík, vedle otevřený džem a žervé, a šla jsem zapnout pračku. Slyšela jsem, jak Hubas něco dělá v kuchyni tak jsem tam letěla, a on mišička hodná, sebral nůž co ležel vedle toho rohlíku a nesl mi ho. Ten rohlík ( které miluje) tam fakt zůstalsmajlík To je dobře, že je hodně svateb, budou dětičky a budou nás živit v důchodu :-))

20.6.2011 11:51
mata

XXX.XXX.80.144

No to je nádherný s tím rohlíkem, ten Hubýsek je vážně broučátko hodný smajlík Aspoň nožíček ti donesl, abys mu ten rohlíček mohla namazat :-) :-) Kdybys třás zapomněla, že on by si dal taky :-)

Jejda tak na chalupě až tak hnusně, kroupy a vichřice jo? To je hrůůůza....:-( Ale je príma, že sýkorečky to přežily a aj obléhání Hubýska a vydaly se do světa smajlík Ta zima je fakt běs a prej má přijít jakási doba ledová či co a trvat 70 let.....smajlík, tož sem řekla Mí, že IHNED prodáme všecky statky pozemské a vyrazíme na Saharu, kde si necelých 10 let ještě budeme pěkně užívat smažáku, páč pak umrznem smajlík Koukal na mě dost vyděšeně, a posléze pravil: No Bubino, myslím že ty ses připekla už až dost....:-| a podezřele mi koukal na hlavu smajlík Chtěla jsem ho bacit, ale neměla jsem sil, neb mám zkřehlé prstíky smajlík

Zato stále nelínající a silně zimě obrostlý Bidíček je ve svém živlu aj na té severákovité fujavici, a pak že není přírodní, je a jak, dobře věděl, že bude kosa a přijde doba ledová a fikaně už nikdy nevylíná :-) :-) Páč doba ledová, je doba ledová....

Hahaha Hani, vtipálku s tím důchodem, si jako myslíš, že náš stát nebohým dětičkám nějakou vydělanou kačku nechá, natož aby z toho šetřil na něčí důchody, krom svých??? smajlík I ty optimisto malá :-)

Krásně mi kvete a hlavně všude kol domečku na dálku nejdelší úžasně voní Ptačí zob, miluju to, přitahuje nejen včelky a všecky druhy motýlů, ale taky drvodělky a dlouhozobky :-) A můry :-)

20.6.2011 12:07
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Bubino :-)) to je tak roztomilé... S tou Saharou je to skvělý nápad, pouvažuju o tom též, jen ta představa mě zahřála :-) Tady nic moc nekvete, ale na podzim, když mohutně vykvete břečtan, je to jako film o hmyzím životě. Je tam snad všechno, co u nás žije a je hmyzák. Mouchy, včely, vosy, sršni, motýli a jiné pro mě neznámé brebery. Strašnej rachot, občas se mezi sebou poperou vosy s velkýma mouchama.....můžu to pozorovat z okna a klidně několik hodin :-) Mati Bubino, s tím důchodem to byl u mě černý humor, jiný než černý se k naší politické situaci nehodí, a bez humoru by se to nedalo snad přežít :-) Jj, Hubert mě opravdu s tím nožem dostal, je tak úžasně vzornej, že čekám nějaké jiné překvapení co si na mě přichystá, fakt jsem ještě nepotkala tak inteligentního psa, a to jsem měla tu čest poznat opravdu chytré pesánky :-)

20.6.2011 12:09
rude

XXX.XXX.13.149

smajlík prej budou nás živit v důchodu... smajlík

tak my se měli opravdu dobře, všechno klaplo, počasí nádherné, stres jen symbolický... strýc přichystal překvapení a pouštěli jsme po obřadu holubi :-) bylo to moc milý. po obřadu jsme jeli na oběd a pak na zahradu, kde už se jen slavilo. Indy byl celou dobu přivázaný, nechtěla jsem riskovat. v sobotu už bylo méně lidí a tak jsem ho občas pustila. a v neděli už byl na volno, to už jsme zůstali jen my a rodiče. no ale završil to dokonale - uklízela jsem stoly a šla něco odnést do koše- spustila sem ho asi na 10 vteřin z očí a už si kráčet s dortem v hubě smajlík zbyl tam na stole takový 3 úhelník asi 20cm smajlík jsem ho hold přechválila... :-)

k večeru nás bylo asi 70,byla sranda, tančili jsme, popíjeli, hodovali... tak jak to má být :-)

i kadeřnice mi říkala, že se se svatbama rozthl pytel, že češe každý pátek sobotu, což loni nebylo.

a Indy byl skvělý, pořád se kolem něj motali děti a trápili ho, lezli po něm a on jen ležel a trpělive se nechal :-) někde pak najdu fotky. ještě budu mít od sestřenky z oběda a odpoledne ze zahrady. s mým foťákem nikdo nefotil, že. já bych ho taky jen tak někomu nesvěřila :-)

Mati díky za pochvalu, i tobě Hani. sama jsem čuměla, že vypadáme docela k světu. bála jsem se jaké xichty z toho vylezou. fotograf nafotil 95 fotek a z toho 92 máme v albu a jsou všechny použitelné smajlík ale holky, víte kolik si řekl za fotky? sem myslela, že upadnu. 5000,- za těch 92 fotek, jedna stála 50,-( 18x15cm) smajlíksmajlík sem myslela, že to bude tak kolem 3000,- a ani mě nenapadlo se zajímat, kolik bude stát fotka. ale zase jsou fakt povedený.

20.6.2011 12:17
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Indy nezklamal smajlík To mi připomnělo jednu oslavu, kde bylo navolno asi 20 psů, všichni si hráli, nebo jen tak čichali, jenom Hubert byl opřený o otevřenou Avii ( ze které chtěli vyndavat pohoštění) a dlabal jeden dortík za druhým, ale opatrně, jeden po druhém smajlík To je pálka za ty fotky, ale když se nebudeš vdávat moc často, dá se to zkousnoutsmajlík Když si představím, jak jste se měli a jak jste se bavili, tak bych se znova vdávala:-)) Je to krásné na fotkách a ve skutečnosti to muselo být ještě lepší, prostě když se daří, tak se daří :-)

20.6.2011 12:26
mata

XXX.XXX.80.144

:-) No Hani, já su totiž normálně Bubina, osobním jménem mě skoro nikdo nenazve, tak jako Míťa je Míťa i když ofiko není že smajlík Hahaha, tak pojedem na Saharu společně Hani, páč mám obavu, že horkokrevnej Míťa bude v době ledové ve svým živlu smajlík :-)
Jéžíš takovýho hmyzu, tfuj, mám husinu až na.-..... :-| Taky tu mám břečťan, maličkej teprve, páč jaksi byl velkej už a začal pěkně zakrývat zdi, leč miláčci mi v zimě poněkud zkrátili, asi tak na 5 cm jedinej lísteček a pahýlek smajlík Tudíž začínáme znovu a lépe, už je zabarikádovanej plůtkem :-| Ale pokud by do budoucna v něm mělo být totok, umřu, mám ho totiž u dveří do baráku smajlík Stačí mi, co skrývá živej plot a Clematis....smajlík
Jj Hubýsek je fakt jak z jiné planety :-)

Peti to je hrozně príma, že vše bylo tak v pohodě a užili jste si to a klaplo to, tak to má být :-) Sem padla smíchy vidíc Indyho během 10 vteřin prchajícího s dortíkem v tlamce smajlík smajlík Brouček jeden fikanej, a pak že je to moula :-) a ještě se nechal valchovat dětma, prostě dokonalej svatební pes :-) smajlík A pošleš nám fotečky od sestřenky a ze zahrady Peti?! :-)
Teda ale pěkná darda za ty fotky, uf....lidi vážně vydělávaj na všem smajlík No ale tak je to zas jednou za život, svatební fotky, tak se to dá přežít, i když principově teda je to hnus, takhle rejžovat na štěstí druhých :-| Ti dám xichty, sluší vám to oběma hrozně moc, a hlavně vypadáte hrozně pohodově a sympaticky :-) a teda ti holubi to fakt bylo překvapení úžasný, je to od strýce moc hezký :-)

20.6.2011 12:39
rude

XXX.XXX.13.149

určitě je ukážu, ale dostanu je až o víkendu. no fakt ten Indy byl zas "děsně nenápadnej" nevím jak to dělá, celé hodiny ho hlídám, a nic, a pak na chviličku odběhnu a když se vracím, tak mi to dochází a zrychluju abych byla hoenm zpátky a už ho vidím s dortem a směju se, že sem to přesně tušila. smajlík nejprv chodí jak bluma od ničeho k ničemu, jako že ho vlastně nic nezajímá, nudí se a pak fik, vteřinku sem pryč a hned využije situace.... :-) ale dort ho asi zasytil dostatečně, chvíli nato sem mu hodila kůrku tvrdýho chleba a tu si šel zahrabat do štěrku ke tchýni na skalku smajlík

Hani až kroupy byly jo? tady v sobotu jen déšt, v neděli i fujavo... ale to už nevadilo. naopak se u toho dobře spalo.

Mati a Míťa se ofiko jmenuje jak?

s tou dobou ledovou sem se nasmála. uvidíme co nám příroda nachystá, ale podle mě nic příjemného do budoucna.

20.6.2011 12:49
mata

XXX.XXX.80.144

smajlík Indy je prostě skvělej, on je fakt takovej bavič na plnej úvazek, totál ve svým živlu smajlík a má tě evidentně prokouklou do morku kostí :-) Prej ke tchýni na skalku smajlík Umřu! Chytrej kluk, navíc kůrka chleba není dortík ani grilovaný masíčko že smajlík
:-) Peti Míťa je ofiko Ruda, čili Rudolf :-) Musí mě fakt hodně vytočit, když mu řeknu Rudyne, jinak mu vlastně jeho jménem několik let už taky neříkám :-) On mě občas ještě tituluje jmény jako: Héééj Mňamko! nebo Poslyš Chrupko! atp. ale jináč su pro něj, rodinu a blízké kámoše prostě Bubina, někteří fakt ani nevědí, jak se doopravdy jmenuju :-) a stejně tak to někteří nevědí u Míťy smajlík No nésme normoš, to říkám furt, ale tolik přezdívek, co naši psi, nemáme :-)

No právě, jednou má být globální oteplování a máme se usmažit, z toho zas malá doba ledová, pak zas povodně, načež za pár měsíců to vědci změní na pouště....smajlík Ono to nějak dopadne, o tem žádná, jen abysme to přežili smajlík

20.6.2011 12:52
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Tchýně musela mít velkou radost, když si tam Indy zahrabal do skalky chlebíček smajlík Takový hrabavý pes ve skalce je pravé požehnání smajlík Mati některý břečťan prý nekvete, slyšela jsem, že je to dost vzácný jev. No, mě kvete opravdu mohutně po celém obvodu dvou zdí, později vyfotím :-) Těch hmyzů se nemusíš bát, oni jsou z toho břečťanu úplně namol, lidí si vůbec nevšímají a je to příroda :-)) Hm, doba ledová, to můj konec značí, zastaví se mi krev v žilách a budu hybernovat dokud se neoteplí. Lepší by byla doba letní až horká :-)) Stejně si holky myslím, že se my lidi chováme k přírodě tak hnusně, že už nám musí dát za uši, a to tak, že velmi :-)

20.6.2011 19:44
rude

XXX.XXX.248.133

moje slova, jednou se nám naše činy vůči naší planetě všechny vrátí... běda nám smajlík

moje surfinie překrásné... smajlík

bubina je taky dobrá, už chápu ten mejl :-):-) Ruda, jo? to bych do něj nikdy neřekla, já myslela že to je Martin :-))

20.6.2011 19:48
rude

XXX.XXX.248.133

holky a ten foťák mě vážně štve, nejsem zvyklá na ten druhý, má špatnou světělnost a vše je tmavé... sem dnes zkoušela Indyho u bílého máku, ale nelíbí se mi to.tohle je taková nejlepší. chci už novééééj smajlík

20.6.2011 19:51
rude

XXX.XXX.248.133

a ještě jedna, tu jsem dělala ve čtvrtek :-)

21.6.2011 09:32
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Peti co se ti na těch fotkách nezdá, vždyť jsou úplně dokonalé, vidím na Indym každý jednotlivý lesklý chlup, každý mák je jako živý, surfinie z té fotky přímo voní:-) Jj, příroda je mocná čarodějka......

21.6.2011 10:04
mata

XXX.XXX.80.144

Hani na fotky břečťanu se už moc těším, natož kvetoucího :-) Co je to za čarodějnici na fotce Hani??? smajlík
Peti ty surfinie jsou vážně neuvěřitelný smajlík Nemaj chybu smajlík Kam se hrabou muškáty :-) A kdypak bude novej foťáček? :-) Indy v tem máku je boží, troška je to vidět, že to je jiná kvalita fotek, než co sem u tebe zvyklá, ale přesto oproti mým je to nádhera :-) A ten cylindr je božíííí smajlík Indy vypadá jak pan Tau :-)

21.6.2011 10:26
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ta čarodějnice je na takovém malé zámečku v Kunicích. Byl tam otevřený den pro děti i dospělé i psy, bylo horko a bylo to bezva:-))

21.6.2011 11:02
mata

XXX.XXX.80.144

To je dobrý, náhodou jsou to pěkný postavičky, se mi to líbí tydlek ptákovinky smajlík
Tady je dnes zas hrozně "hezky", poprchá, ale aspoň nefučí jak na severu a tím pádem ta kosa není tak šílená :-| Stejně ale toho mám plný brejle už, tý zimy furt smajlík
Kolem schodů na ulicu mám květináče a truhlíky a kaly i astřičky už se chystají kvést :-)

21.6.2011 11:04
mata

XXX.XXX.80.144

Zato afrikány a povíjnice nějak letos stávkujou ( v levo ) smajlík

21.6.2011 11:32
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) To je pěkná "zeleň", až přestane pršet začnu snad taky fotit. Tady leje od rána a je hnusná zima...Mati co je to za rostlinku s těmi světlými flíčky, ta se mi moc líbí :-) Taky vidím na fotce žluté Iveco, tos měla Míťu doma viď? :-))

21.6.2011 11:41
hankaapes

XXX.XXX.101.77

A tyhle panáčky si chtěl Hubert odnést, ještě že byl na vodítku:-))

21.6.2011 11:56
mata

XXX.XXX.80.144

To jsou fakt boží postavičky a je to moc hezky udělaný a zakomponovaný do přírody smajlík

Hani myslíš tytok? To jsou kaly, mám bílé i růžové :-) Jsou to letničky a můžeš je dát do záhonu, aj velkého květináče. Na podzim vyhrabeš obří a hnusné na pohled :-) cibule, necháš uschnout a dáš do temna a chladu a polosucha a na jaře zas fikneš do hlíny :-) Množí se šíleně rychle, každej rok dám 10 hlíz a na podzim vytahuju tak 40 :-) kdybys chtěla, není problém ti je poslat :-)

21.6.2011 12:05
mata

XXX.XXX.80.144

Loni jsem je měla v květináčích aj na záhonu, abych to prubla :-)
Na záhonu....a jen bílé....

21.6.2011 12:05
mata

XXX.XXX.80.144

V květináčích a už kvetoucí, stejně jako vedle žluté astřičky :-)

21.6.2011 12:06
mata

XXX.XXX.80.144

21.6.2011 12:07
mata

XXX.XXX.80.144

a růžovka :-) Su zvědavá, zda budu mít růžový aj letos :-)

21.6.2011 12:08
mata

XXX.XXX.80.144

A jj, Míťa byl doma :-)

21.6.2011 12:11
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Ty jsou parádní, ty se mi líbí přímo moc.:-) Vůbec nikde jsem je ještě neviděla, jedinou kalu co znám je ta klasická pokojová se svatebními květy :-)) Já se po ní podívám v Ráji zahrádkářů, to je něco úžasného, tam můžeš přijít ráno a odejít až večer, bez peněz s hromadou rostlin i zahradních doplňků, a ještě se tam můžeš i dobře najíst :-)) Kdyby jí tam neměli, tak tě poprosím o pár sazeniček, ale bojím se, že by nepřežily cestu. A jak snáší přímé sluníčko? Mám několik "záhonků" a jeden je na úpalu, takže tam asi ne. Ale jsou fakt hezké, ty chci :-) Vzadu je můj mužík při focení :-)

21.6.2011 12:12
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) chtěla bych růžové i bílé, nádhera :-)

21.6.2011 12:28
mata

XXX.XXX.80.144

:-) mužík hezkej :-)
Hani písnu ti pak mejla, bouřka! tže vypínám! smajlík

21.6.2011 12:49
mata

XXX.XXX.80.144

Tož bouřka ještě nezačala a už skončila smajlík někdá by mě z toho aj kleplo už smajlík

Hani, sluníčko snáší dobře, mám je na tom tarase u schodů a tam svítí v podstatě celej den, neva jim to :-) ale nejhezčí listy maj a nejdéle vydrží v polostínu samo :-)
Cestu snáší bez problémů Hani, už jsem ty hlízy posílala dvěma lidem a super :-) Té hlíze se v podstatě nemá co stát ( je to prostě hlíza a vzhledem stejně hnusná, jako třás hlíza Zmijovce :-)) ), a když ji vykopnu koncem léta a pošlu, krásně se u tebe osuší, zatáhne, zazimuje a na jaře šupky do hlíny, lezou brzo, tže do hlíny klidně aj v dubnu :-) Posílala už sem spousty kytek, a celých, oproti tomu jsou hlízy bezproblémové zboží :-) a všecky přežily a dorazily v poho a dělají radost :-)
No tak už jen ten název, Ráj zahrádkářů, mluví sám za sebe, ale ono hodně hezkých a kvalitních zahradnictví člověka úplně dostane, jak říkáš, odejdeš bez 2 měsíční výplaty, s tunou květináčů plných a dalších doplňků, přejezená a hlavně stále mající dojem, že ani zdaleka nemáš všecko smajlík proto radši nikam nechodím :-)
Taky sem je čéče nikde neviděla a netuším, kde je Mí matka vzala, ale kdysi mi dala pár hlíz a od té doby je mám. Tudíž když je nenajdeš, stačí říct a pošlu, však do podzimu, či konce léta, než to budu vyndávat na zasušení, času dost :-)

21.6.2011 13:41
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda!
když mluvíte o té vůni, já zbožňuju vůni kvetoucí lípy, poslední dny chodím po městě a nasávám jak šílená :-)

no ty fotky jsou jiné, protože objektiv není tak světelný a pokud vyloženě nesvítí slunce, musím hodně štělovat, aby to vypadalo a to mě neba... smajlík nový fo´ták doufám během léta :-) scháním ho co nejlevnější, tak podle toho to bude trvat.

Mati afrikáni letos prý nejdou ani tchýni, říkala, jaká to je ostuda, že takový plevel jí nejde :-) včera sem ořezávala difenbachii, asi sem se dotkla toho jedovatýho mlíka, vyskočila mi kopřivka smajlík ruce mě svědili jak prase.... tak sem jí vyhodila :-) ty kaly jsou nádherný... já bych je neměla ani kam dát... smajlík

21.6.2011 14:10
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Taky miluju kvetoucí lípy, ale fetuju i čestvě posekanou trávu a jasmín a olivy a akáty......je toho opravdu hodně :-) Tu potvoru jedovatou, Difunbachii, nebo jak se to píše, jsem vyhodila když se k nám nastěhoval Hubert, jako první jí chtěl hned ochutnat, takže i když byla nádherná a veliká, šla z domu k sousedům na verandu:-) Mati počítám na podzim s kaličkou, pokud jí neseženu. Fakt bych jí ráda měla :-) Právě se rozsvítilo sluníčko a hned je lepší náladička i když Hubert dneska překypuje dobrou náladou od rána. Přišel z procházky promočený a trval na tom, že se bude mazlit a zároveň si sušit tělo o mé tělo, takže nakonec jsme byli oba stejně chlupatísmajlík

21.6.2011 14:20
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Mati, objevila jsem ty kaly na netu, představ si, že jsou i se žlutými, fialovými a žíhanými květy :-) Tý jo, člověk poznává nové a nové kytičky a zajímavosti celý život:-)

21.6.2011 15:07
mata

XXX.XXX.80.144

Páni a kde Hani? můžeš mi dát odkaz? ˇže bych si přikoupila?! smajlík

Sem si odskočila na schůdky od bazénu sestříhat několikametrovej živej plot, páč štafloidní žebřík nemáme a mám ruce v háji zas, ani psát nemůžu :-) Schůdky se podezřele ginglaj a jsou nestabilní, ale už to skoro mám, tak snad to přežiju a nerozflákám si držku a nezabodnu do sebe ty 15kilový nůžky smajlíkn Vyhnal mě déšť safra, snad brzo přejde, ať to dodělám, nesnáším rozdělanou práci smajlík

Peti tak to se máš na co těšit, když bude foťák tak brzo smajlík Tak vidíš, ty afrikány sou letos volaký čudný, nejen u mne, to su ráda, že to není mnou smajlík
Jééé taky nasávám vůně jak feťák, nejvíc miluju ten Ptačí zob, pak Lýkovec, taky zakrslý skalkový karafiáty a voskovku, a stromy taky, třešně, jabloně, lípy smajlík
Ha v dálce modrý flíček nebe, snad doprší a dodělám to, už jako fakt neudržím ani propisku smajlík :-) Musela sem te´dka, páč sem to měla jen z boku a ne z hora, což je vždy boj, no a později už bude všude plno křižáků a jiných hrůz, co tam letní :-| Už takhle se na mě sesypalo spousta lezoucích individuí, ale mám fikaně černé sluneční brýle, kuklu na mašinu na hlavě, aj přes pusu, a větrovku a šusťáky a pohorky smajlík Jako vypadám asi dost zvláštně, popeláři co jeli kolem a hodili čučku na Bíšu na garáži, málem nabourali, páč sem trčela na bazénových schůdcích na chodníčku, zahalená v kukle a černých brýlích ( v dešti ), v jedné ruce nůžky na plot, v druhé pilku....smajlík

21.6.2011 15:20
hankaapes

XXX.XXX.101.77

smajlík Úplně tě vidím a chudáky popeláře lituju smajlík připomnělo mě to, jak jsem na chalupě likvidovala vosí hnízdo ve 30° vedru. Měla jsem na sobě manželovu helmu na motorku a přes sebe přehozenou rybářskou pláštěnku i s kapucou, na nohou jak jinak, holinky. Kolem šli nějací procházkáři a když mě viděli, doslova ztuhli s otevřenou pusou smajlík abecedazahrady.dama.cz, snad to najdeš, ale stačí googlit zahradní kaly a vyjedou samy. Ta barevná škála je neuvěřitelná :-) Teď se ještě musím pozeptat v nějaké prodejně :-)

21.6.2011 15:45
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Tak jsem udělala pár fotek zahrady, ale nebudu vás zatěžovat najednou :-))

21.6.2011 15:54
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Tuhle bojovnici se chystám už několik let přesadit, ale bojuje ostnama tak mohutně, že to vždycky s mužíkem vzdáme :-)

21.6.2011 16:03
hankaapes

XXX.XXX.101.77

A můj netřesk nachystaný na květ :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík