Výstavy v zahraničí - spolujízda

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2011 13:44
sonne

XXX.XXX.184.13

Ahoj lidičky, hledám někoho kdo jezdí se svým psem na výstavy do zahraniční a uvítal by příspěvek na benzín a spolujezdce :). Nemám auto takže se výstav v zahraničí moc neúčastníme, ale chtěli bychom. Mám fenku IW, která je velmi přátelská a kamarádská. Je zvyklá na menší pejsky, prosím, pokud někdo někam jedete a můžete nás vzít sebou, budeme moc rádi!

11.6.2011 12:20
albona

XXX.XXX.1.14

a odkud jste?

11.6.2011 15:23
sonne

XXX.XXX.224.20

Tursko, ale můžu vždycky někam dojet vlakem nebo autobusem, to není problém.

11.6.2011 16:02
albona

XXX.XXX.1.14

bohužel, my jsme od Brna...

11.6.2011 20:01
happydog2

XXX.XXX.78.67

Já jsem taky od Brna a ráda bych se s někým na to zahraničí domluvila, alespoň párkrát do roka, kdyby to šlo můj mail je: petra.pd@seznam.cz Díky

11.6.2011 21:30
sonne

XXX.XXX.215.241

albona napsal(a):
bohužel, my jsme od Brna...

Jak jsem psala můžeme do Brna dorazit :) to není problém :)

12.6.2011 18:57
majasbom

XXX.XXX.181.121

potřebujem polsko,slovensko nebráním se ani rakouska.Mám malinu,takže pokud nekdo někam chce jed dejte vědet pavlinasramkova@centrum.cz

15.6.2011 06:30
beranová

XXX.XXX.114.38

Hledám spolujízdu na výstavy v Čechách i v zahraničí. Mám klidnou, středně velkou fenku skupinu V. Jsem z Litomyšle, ale není problém někam přijet( Pardubice, Brno, Olomouc...).

15.6.2011 06:33
beranová

XXX.XXX.114.38

Hledám spolujízdu na výstavy v Čechách i v zahraničí. Mám klidnou, středně velkou fenku skupinu V. Jsem z Litomyšle, ale není problém někam přijet( Pardubice, Brno, Olomouc...). Na benzín samozřejmě přispěju.

21.6.2011 07:45
sonne

XXX.XXX.215.241

Nikomu se nehodí příspěvek na benzín? :)) Nebojte se nás lidičky, nekoušeme ani jedna :)))

21.6.2011 09:01
lesterka

XXX.XXX.107.132

Já jezdím z jižní moravy. 45 km pod Brnem, kdyby se ti chtělo dorazit až tam, tak není problém jet na některé výstavy...chci přihlásit např. Bratislavu, jedu M. Boleslav (to bych tě mohla vyzvednout někde na trase (např. Brno). Uvažuji, že vyrazím do Maďarska. Mám FCI II, takže bysme měli mít stejný den.
Jediné, co je trošku problém, tak že by sis musela dát psa dopředu pod nohy, popř. na klín (v případě nouze bych vzala jiné auto, ale radši bych jela svým, než si půjčovat jiné :)))

Takže pokud vyhovuje, není problém se domluvit :)

21.6.2011 11:10
sonne

XXX.XXX.184.13

lesterka napsal(a):
Já jezdím z jižní moravy. 45 km pod Brnem, kdyby se ti chtělo dorazit až tam, tak není problém jet na některé výstavy...chci přihlásit např. Bratislavu, jedu M. Boleslav (to bych tě mohla vyzvednout někde na trase (např. Brno). Uvažuji, že vyrazím do Maďarska. Mám FCI II, takže bysme měli mít stejný den.
Jediné, co je trošku problém, tak že by sis musela dát psa dopředu pod nohy, popř. na klín (v případě nouze bych vzala jiné auto, ale radši bych jela svým, než si půjčovat jiné :)))

Ahoj Leni, prosím pošli mi na sebe email, děkuju. muj je b.pejsova@seznam.cz smajlík

21.6.2011 11:15
sonne

XXX.XXX.184.13

lesterka napsal(a):

:-)) s tím klínem, bych to neviděla moc růžově :)) i když je to miláček, na klín se mi opravdu nevleze.

21.6.2011 11:27
sonne

XXX.XXX.184.13

Maďarsko bych chtěla taky jet, ale to vlakem vážně nejde. Co jsem koukala je to s 5ti přestupama přes 9 hodin :( tááákže kdo jede maďarsko, nebo Lipsko v srpnu, prosím ozvěte se :-)

21.6.2011 11:29
helenar

XXX.XXX.226.212

Holky, já za sebe hlásím Brno a sk.I (krátkosrstá kolie), uvítám taky jakoukoliv naši i zahraniční výstavu, příspěvěk na benzín je jasnej, kraťanda se vleze i dopředu pod nohy, skládací domek jinak máme (je to naprd chtít sjezdit různý výstavy - o akcích ani nemluvím - a nebýt pojízdnýsmajlík)

21.6.2011 11:40
sonne

XXX.XXX.184.13

Do Brna jedeme ted v sobotu vlakem, ale kdyby měl někdo místo vzadu na sedačkách bereme deku :)) Mladou Boleslav taky :)) a Slovensko taky v srpnu, ale pouze s autem. Jo, bohužel bez auta jsou daleké detinace jako treba Debrecen v Maďarsku nedostupné. smajlík

21.6.2011 12:13
lesterka

XXX.XXX.107.132

Helčo, klidně tě můžu někam vzít, ale já jezdím v neděli...takže to chce spíš dvoudenní výstavu.

Je problém, že na zadním sedadle mám svého psa já a fabii v sedanu, v nejhorším případě by se daly sundat sedačky a psy strčit dozadu oba na letiště :), pokud je tvůj bezkonfliktní a neudělá mi z něj čtyři malé.

Snažím se vymyslet, jakým způsobem přihlásit národku do Maďarska - Pápa...zatím jsem nic nenašla, takže čekám, jestli mi odpoví něco kloudného na email.
Zatím mám naplanovanou Boleslav, Bratislavu (oba dny), Pápu, na podzim Nitru...plus nějaké další naše výstavy...

21.6.2011 12:35
sonne

XXX.XXX.184.13

pošli mi na sebe mail, pošlu ti přihlašku do maďar. Do MB se přidám ráda. A na SK také :) Pokuď tvuj hafan není enormních rozměrů vlezou se dozadu oba dva :) mám to vyzkoušené Amálka, je nekonfliktní, milá holka :) můj email: b.pejsova@bseznam.cz :-)

21.6.2011 18:40
lesterka

XXX.XXX.146.52

Tak jak koukám, můj email se tu nezobrazil, takže ti napíšu...píďa je zatím nekonfliktní...má rád všechno co se hýbe a pokud se mu to chce ještě věnovat, tak o to líp :)

24.7.2011 22:26
andyvandy

XXX.XXX.32.208

Zdravím ,jelikož často jezdíme na různé výstavy a míváme místo ještě pro někoho i s psiskem tak tímto nabízíme možnost spolujízdy za příspěvek na benzín. Aktuálně na tyto výstavy které máme již nahlášené
Německo: CAC a CACIB Dortmund 15.-16.10.2011 ,Kassel 10.-11.12.2011 (dvojvýstavy)
Polsko: Walbrzych 4.12.2011
Slovensko: Nitra 19.-20.11.2011 (dvojvýstava).
U dvojvýstav můžeme poskytnout odkaz na ubytování se psy.Jsme z Prahy-západ (poblíž Týnce nad Sázavou) ale po domluvě je možno nabrat v Praze či na trase.V případě zájmu nás kontaktujte na e-mailu berrys.A@seznam.cz :-)

17.9.2011 21:55
doda

XXX.XXX.19.191

Dobrý večer,měla bych zájem o spolujízdu do Nitry. Mám fenku SBT.
Jsme z Prahy 4-Modřan !!
http://odlhoteckehopotoka.webnode.cz

Banny

18.9.2011 10:12
Banny

XXX.XXX.62.85

Taky bych brala spolujezdce a klidně střídače. Mám teriery, hodné a vychované a chceme také do zahraničí.

Karlovy Vary.

Banny_@seznam.cz

Těším se...

Banny

18.9.2011 10:17
Banny

XXX.XXX.62.85

Banny napsal(a):
Taky bych brala spolujezdce a klidně střídače. Mám teriery, hodné a vychované a chceme také do zahraničí.

Karlovy Vary.

Banny_@seznam.cz

Těším se...

Oprava mailu Banny_z@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík