Ahoj lidičky, hledám někoho kdo jezdí se svým psem na výstavy do zahraniční a uvítal by příspěvek na benzín a spolujezdce :). Nemám auto takže se výstav v zahraničí moc neúčastníme, ale chtěli bychom. Mám fenku IW, která je velmi přátelská a kamarádská. Je zvyklá na menší pejsky, prosím, pokud někdo někam jedete a můžete nás vzít sebou, budeme moc rádi!
potřebujem polsko,slovensko nebráním se ani rakouska.Mám malinu,takže pokud nekdo někam chce jed dejte vědet pavlinasramkova@centrum.cz
Nikomu se nehodí příspěvek na benzín? :)) Nebojte se nás lidičky, nekoušeme ani jedna :)))
Já jezdím z jižní moravy. 45 km pod Brnem, kdyby se ti chtělo dorazit až tam, tak není problém jet na některé výstavy...chci přihlásit např. Bratislavu, jedu M. Boleslav (to bych tě mohla vyzvednout někde na trase (např. Brno). Uvažuji, že vyrazím do Maďarska. Mám FCI II, takže bysme měli mít stejný den.
Jediné, co je trošku problém, tak že by sis musela dát psa dopředu pod nohy, popř. na klín (v případě nouze bych vzala jiné auto, ale radši bych jela svým, než si půjčovat jiné :)))
Takže pokud vyhovuje, není problém se domluvit :)
lesterka
napsal(a):
Já jezdím z jižní moravy. 45 km pod Brnem, kdyby se ti chtělo dorazit až tam, tak není problém jet na některé výstavy...chci přihlásit např. Bratislavu, jedu M. Boleslav (to bych tě mohla vyzvednout někde na trase (např. Brno). Uvažuji, že vyrazím do Maďarska. Mám FCI II, takže bysme měli mít stejný den.
Jediné, co je trošku problém, tak že by sis musela dát psa dopředu pod nohy, popř. na klín (v případě nouze bych vzala jiné auto, ale radši bych jela svým, než si půjčovat jiné :)))
Ahoj Leni, prosím pošli mi na sebe email, děkuju. muj je b.pejsova@seznam.cz
lesterka
napsal(a):
s tím klínem, bych to neviděla moc růžově :)) i když je to miláček, na klín se mi opravdu nevleze.
Holky, já za sebe hlásím Brno a sk.I (krátkosrstá kolie), uvítám taky jakoukoliv naši i zahraniční výstavu, příspěvěk na benzín je jasnej, kraťanda se vleze i dopředu pod nohy, skládací domek jinak máme (je to naprd chtít sjezdit různý výstavy - o akcích ani nemluvím - a nebýt pojízdný)
Helčo, klidně tě můžu někam vzít, ale já jezdím v neděli...takže to chce spíš dvoudenní výstavu.
Je problém, že na zadním sedadle mám svého psa já a fabii v sedanu, v nejhorším případě by se daly sundat sedačky a psy strčit dozadu oba na letiště :), pokud je tvůj bezkonfliktní a neudělá mi z něj čtyři malé.
Snažím se vymyslet, jakým způsobem přihlásit národku do Maďarska - Pápa...zatím jsem nic nenašla, takže čekám, jestli mi odpoví něco kloudného na email.
Zatím mám naplanovanou Boleslav, Bratislavu (oba dny), Pápu, na podzim Nitru...plus nějaké další naše výstavy...
Zdravím ,jelikož často jezdíme na různé výstavy a míváme místo ještě pro někoho i s psiskem tak tímto nabízíme možnost spolujízdy za příspěvek na benzín. Aktuálně na tyto výstavy které máme již nahlášené
Německo: CAC a CACIB Dortmund 15.-16.10.2011 ,Kassel 10.-11.12.2011 (dvojvýstavy)
Polsko: Walbrzych 4.12.2011
Slovensko: Nitra 19.-20.11.2011 (dvojvýstava).
U dvojvýstav můžeme poskytnout odkaz na ubytování se psy.Jsme z Prahy-západ (poblíž Týnce nad Sázavou) ale po domluvě je možno nabrat v Praze či na trase.V případě zájmu nás kontaktujte na e-mailu berrys.A@seznam.cz
Dobrý večer,měla bych zájem o spolujízdu do Nitry. Mám fenku SBT.
Jsme z Prahy 4-Modřan !!
http://odlhoteckehopotoka.webnode.cz
Banny

XXX.XXX.62.85
Taky bych brala spolujezdce a klidně střídače. Mám teriery, hodné a vychované a chceme také do zahraničí.
Karlovy Vary.
Banny_@seznam.cz
Těším se...
Banny

XXX.XXX.62.85
Banny
napsal(a):
Taky bych brala spolujezdce a klidně střídače. Mám teriery, hodné a vychované a chceme také do zahraničí.
Karlovy Vary.
Banny_@seznam.cz
Těším se...
Oprava mailu Banny_z@seznam.cz