Poradite s kym je krizena?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2011 13:32
jessika1

XXX.XXX.226.136

dobry den muze me nekdo poradit-mame 4 mes.stene podle majitele je matka kratkosrsta Borderka a kdo byl asi otec?vsem dekuji za prispevky a prikladam foto a za rady dekujismajlík

11.6.2011 13:38
astlolita

XXX.XXX.166.5

jessika1 napsal(a):
dobry den muze me nekdo poradit-mame 4 mes.stene podle majitele je matka kratkosrsta Borderka a kdo byl asi otec?vsem dekuji za prispevky a prikladam foto a za rady dekujismajlík

Krátkosrstá borderka? smajlík Zvláštní, já myslela, že existuje jen krátkosrstá kolie ta běžná smajlík Spíš jestli matka není krátkosrstá kolie a otec borderka. Klidně tak psík na fotce i vypadá

11.6.2011 13:54
veruha

XXX.XXX.66.66

Nejsem teda žáden znalec, ale připomíná mi spíš münsterlandského ohaře než borderku :-).

11.6.2011 14:44
lavacca

XXX.XXX.1.3

astlolita napsal(a):
Krátkosrstá borderka? smajlík Zvláštní, já myslela, že existuje jen krátkosrstá kolie ta běžná smajlík Spíš jestli matka není krátkosrstá kolie a otec borderka. Klidně tak psík na fotce i vypadá

taky mě ta krátkosrstá borderka dostala. :-)) Jinak z borderky v ní něco může být..z kraťandy, nevím nevím... asi by měla víc špičatý čumák, ne?smajlík

11.6.2011 14:49
astlolita

XXX.XXX.166.5

lavacca napsal(a):
taky mě ta krátkosrstá borderka dostala. :-)) Jinak z borderky v ní něco může být..z kraťandy, nevím nevím... asi by měla víc špičatý čumák, ne?smajlík

to je fakt no, ten čumák má mohutnější než obě kolie

11.6.2011 14:57
zelvickahanka

XXX.XXX.242.199

astlolita napsal(a):
to je fakt no, ten čumák má mohutnější než obě kolie

Když tak koukám na tu fotku, klidně bych v tom viděla anglického setra a/nebo nějakého ohaře.
Docela by mě ale zajímalo, jakých plemen byli rodiče té maminy - krátkosrsté borderky :-)

11.6.2011 15:13
emiel

XXX.XXX.238.16

zelvickahanka napsal(a):
Když tak koukám na tu fotku, klidně bych v tom viděla anglického setra a/nebo nějakého ohaře.
Docela by mě ale zajímalo, jakých plemen byli rodiče té maminy - krátkosrsté borderky :-)

Krátkosrsté borderky opravdu jsou, ale ne jako samostatné plemeno ale jen jako druh srsti u plemene. Ale tahle fenka nemá vybarvení kolie, jako její tělo, tam se asi přikřížilo něco jiného - mně dost připomíná něco s ohařem.

11.6.2011 16:33
impact

XXX.XXX.195.92

lavacca & astlolita
Dámy, být vámi, tak si o krátkosrstých border koliích napřed něco zjistím.. Než se začnete tak hloupě vysmívat. smajlík

Víte, jak to říkal Bolek? To, že jste ji ještě neviděli neznamená, že neexistuje...

11.6.2011 16:37
jessika1

XXX.XXX.226.136

emiel napsal(a):
Krátkosrsté borderky opravdu jsou, ale ne jako samostatné plemeno ale jen jako druh srsti u plemene. Ale tahle fenka nemá vybarvení kolie, jako její tělo, tam se asi přikřížilo něco jiného - mně dost připomíná něco s ohařem.

tak jsem jeste sehnala foto maminky naseho stenatka ale jako Borderka to neni tak se omlouvam ale to jsem netusila

11.6.2011 16:39
jessika1

XXX.XXX.226.136

impact napsal(a):
:-)

dekuji a mate ji moc krasnou:-)moc se libi

11.6.2011 16:43
danarny

XXX.XXX.164.225

jessika1 napsal(a):
tak jsem jeste sehnala foto maminky naseho stenatka ale jako Borderka to neni tak se omlouvam ale to jsem netusila

Mohl by to být český strakatý pes

11.6.2011 17:29
astlolita

XXX.XXX.166.5

impact napsal(a):
lavacca & astlolita
Dámy, být vámi, tak si o krátkosrstých border koliích napřed něco zjistím.. Než se začnete tak hloupě vysmívat. smajlík

Víte, jak to říkal Bolek? To, že jste ji ještě neviděli neznamená, že neexistuje...

Tak to se omlouvám :-) Jinak jo, vím jak to říkal Bolek... Že jsem tvojí p...u neviděl neznamená, že jí nemáš smajlík moje oblíbená věta smajlík

11.6.2011 22:06
danurba

XXX.XXX.40.197

Maminka vypadá na čiostokrevného voříška a tatínek by mohl být nějaký ohař nebo pointr. Ale je moc hezká, klidně si pro ní vymyslete spaciální hodně vzácné plemeno, ať vám jí snobi závidí smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík