dobry den muze me nekdo poradit-mame 4 mes.stene podle majitele je matka kratkosrsta Borderka a kdo byl asi otec?vsem dekuji za prispevky a prikladam foto a za rady dekuji
jessika1
napsal(a):
dobry den muze me nekdo poradit-mame 4 mes.stene podle majitele je matka kratkosrsta Borderka a kdo byl asi otec?vsem dekuji za prispevky a prikladam foto a za rady dekuji
Krátkosrstá borderka? Zvláštní, já myslela, že existuje jen krátkosrstá kolie ta běžná
Spíš jestli matka není krátkosrstá kolie a otec borderka. Klidně tak psík na fotce i vypadá
astlolita
napsal(a):
Krátkosrstá borderka? Zvláštní, já myslela, že existuje jen krátkosrstá kolie ta běžná
Spíš jestli matka není krátkosrstá kolie a otec borderka. Klidně tak psík na fotce i vypadá
taky mě ta krátkosrstá borderka dostala. Jinak z borderky v ní něco může být..z kraťandy, nevím nevím... asi by měla víc špičatý čumák, ne?
zelvickahanka
napsal(a):
Když tak koukám na tu fotku, klidně bych v tom viděla anglického setra a/nebo nějakého ohaře.
Docela by mě ale zajímalo, jakých plemen byli rodiče té maminy - krátkosrsté borderky
Krátkosrsté borderky opravdu jsou, ale ne jako samostatné plemeno ale jen jako druh srsti u plemene. Ale tahle fenka nemá vybarvení kolie, jako její tělo, tam se asi přikřížilo něco jiného - mně dost připomíná něco s ohařem.
emiel
napsal(a):
Krátkosrsté borderky opravdu jsou, ale ne jako samostatné plemeno ale jen jako druh srsti u plemene. Ale tahle fenka nemá vybarvení kolie, jako její tělo, tam se asi přikřížilo něco jiného - mně dost připomíná něco s ohařem.
tak jsem jeste sehnala foto maminky naseho stenatka ale jako Borderka to neni tak se omlouvam ale to jsem netusila
impact
napsal(a):
lavacca & astlolita
Dámy, být vámi, tak si o krátkosrstých border koliích napřed něco zjistím.. Než se začnete tak hloupě vysmívat.
Víte, jak to říkal Bolek? To, že jste ji ještě neviděli neznamená, že neexistuje...
Tak to se omlouvám Jinak jo, vím jak to říkal Bolek... Že jsem tvojí p...u neviděl neznamená, že jí nemáš
moje oblíbená věta