Určitě kříženec dalmatina, vypadají různě - pro inspiraci koukněte na křížence dalmatinů v nouzi - je jich tam pár podobných.
http://www.dalmatinvnouzi.estranky.cz/clanky/krizenci.html
Uživatel s deaktivovaným účtem

a v tomlhe vidíte co? já vim je to vořech ale každou chvíli v něm někdo vidí něco jiného

nitus
napsal(a):
Takový netypický labrador
labrador v tom určitě bude ale ráda bych identifikovala i to druhé s čím je křížený
A co vidíte v této? Cca 9 kg (má takovou chrtí, atletickou postavu) a velikostně jak pudl. Je ostříhaná, jinak má dlouhou, kudrnatou srst vlasové struktury. My to vidíme nejspíš na knírače s pudlem, popřípadně nějaký ten teriér (soudě dle postavení ocasu, který má povětšinou skoro kolmo k zemi....)
A co vidíte v této? Cca 9 kg (má takovou chrtí, atletickou postavu) a velikostně jak pudl. Je ostříhaná, jinak má dlouhou, kudrnatou srst vlasové struktury. My to vidíme nejspíš na knírače s pudlem, popřípadně nějaký ten teriér (soudě dle postavení ocasu, který má povětšinou skoro kolmo k zemi....)
Ano, taky ybch to viděla na směsku už nějakého kížence, ale z něčeho ten kříženec vzniknout musel že :) Pes je to neskutečně energický, neúnavný, s koněm zvládá klidně i téměř 40 km vyjížďku a ještě má u konce enerigi aby prohnala zajíce - bohužel má velmi silný lovecký pud, ale neublížila by (viz foto s kotětem), ale velmi mě mrzí, že má tentence nahánět, bohužel jsme ji našli nedávno jako již dospělého psa a má to už v sobě. Bojujeme s tím, ale s těží - už jsem i uvažovala o EO, protože nepřipadá v úvahu psíka plesknout byť jen novinami (dříve byla asi týraná a má panickou hrůz z chlapů a zvedlé ruky). Jinak je to opravdu zlatý a velmi věrný pes, který se ode mne nehne ani na krok....
napsal(a):
labrador v tom určitě bude ale ráda bych identifikovala i to druhé s čím je křížený
My máme v útulku přesně takových asi 20 a většinou jsou v tom němečtí ovčáci,dle užšího a delšího čumáku,nebo,jsou pak také křížení s pitbuly,podle osvalení,postavy,zde v leže to vidět není.....
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.193810374001916.48628.168272489889038
Dobrý den, taky bych ráda, věděla co náš drobek může být za směsku, vím že maminka byla čau-čau. Má 9 měsíců, 40kg a výšku kolem 57cm v kohoutku. Začíná nám měnit srst do delší a rovné.
to jsou mi rébusy horší než křížovky v Květech ;)
taky mám jednu: máma čistá boxerka. Ale táta? na fotce 8mi týdenní, packy jak hrom, silný hošík to je. Ségry byly černé s bílými odznaky
nikus
napsal(a):
taky mám jednu: máma čistá boxerka. Ale táta? na fotce 8mi týdenní, packy jak hrom, silný hošík to je. Ségry byly černé s bílými odznaky
:)
nikus
napsal(a):
já bych řekla Boxer, Staford, Cane Corso. Ale to může být po matce. Vidět víc sourozenců, třeba v nich je vidět zase něco jiného
Tak jsem zvědavá! :) Co vidíte v té mojí příšerce? :) Výška 58cm, váha kolem 25kg.
verus15
napsal(a):
Ještě jedna pro lepší představu. Tak co?? :))
zrovna včera jsem koukala na pořad se Cesarem Millanem a byl tam pes hodně podobný vaší příšerce. Majitelé mu nechali udělat testy DNA (ach ta Amerika)a mezi předky jim vyšla kolie, šeltie, labrador a akita. Tak si můžete vybrat
danurba
napsal(a):
zrovna včera jsem koukala na pořad se Cesarem Millanem a byl tam pes hodně podobný vaší příšerce. Majitelé mu nechali udělat testy DNA (ach ta Amerika)a mezi předky jim vyšla kolie, šeltie, labrador a akita. Tak si můžete vybrat
Páni! Takovou kombinaci bych opravdu nečekala :D Já jsem zase narazila na křížence vlkodava, který je na chlup stejný. Barva, výraz i velikost. :D No, kdo ví, co v ní je! :)
Tak podoba je i s Katalánským ovčákem, Pyrenejským ovčákem, Pikardským ovčákem, Norfolk teriérem..... Fakt to může být cokoliv, a hlavně ani jedne z rodičů nemusel vůbec být určité plemeno, ale klidně směska dvou tří....prostě a jednoduše, může v sobě mít klidně pět šest plemen,plus jejich mixíky
IW tam teda ale nijak moc nevidím, ani ten pohled očí a typ hlavy, spíš nějakého toho evropského ovčáka
Ale je nádherná, to se musí nechat, miluju drsnosrstý rozčepýřeniny všeho druhu
Mmch, kousek od nás mají podobného pesa, s ještě troška delší srstí i v obličeji a tmavší rezavá, hodně tmavá ale rezavá, a přitom máma je s ním na zahradě, a je to český fousek a otec/otcové bydlí na zahradě vedle je to velký knírač a erdel Štěnda byla každé jiné, barevně, ale všechna měla ten typ srsti....jako kdyby se erdl a knírač prostě nikdy netrimovali
Všechna ta štěnda ve finále jsou hezčí, než rodiče - plemena s PP
Jasně, může v ní být naprosto cokoli! :D Pikard je podobný stavbou těla i srstí, ale výraz má úplně jiný. Co se týče srsti, tak jí ta moje psice nemá vůbec hrubou, ale jemňounkou. Na pohled to tak nevypadá no. :D Je to zkrátka příšera! :))
Jinak tady je odkaz na toho křížence vlkouše :) Posuďte sami!
http://www.irskyvlkodav.cz/psi/88-braska