Hledá se nový páneček

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2011 21:00
corinka

XXX.XXX.0.6

Hledá se velmi nutně nový páneček pro mladou fenečku KAO, je zachráněná ze Slovenska
před utracením (bývalí majitelé se stěhovali a rozhodli se, že ji nemají kam dát
a uspí ji). Je dvouletá, čerstvě vykastrovaná. Jako bonus je s ní starý jezevčík,
je hluchý a špatně vidí - ona ho ochraňuje, vyrostla s ním. Prý byla bitá, ze začátku je nedůvěřivá, ale ne agresivní..po pár dnech je velmi milá a poddajná , krmí se z ruky a nechá se hladit... nechá se pohladit.
Kdyby se našel někdo, kdo by se jí věnoval, měl by ji rád! Je strašně krásná.

4.7.2011 21:17
jessika1

XXX.XXX.226.136

corinka napsal(a):
Hledá se velmi nutně nový páneček pro mladou fenečku KAO, je zachráněná ze Slovenska
před utracením (bývalí majitelé se stěhovali a rozhodli se, že ji nemají kam dát
a uspí ji). Je dvouletá, čerstvě vykastrovaná. Jako bonus je s ní starý jezevčík,
je hluchý a špatně vidí - ona ho ochraňuje, vyrostla s ním. Prý byla bitá, ze začátku je nedůvěřivá, ale ne agresivní..po pár dnech je velmi milá a poddajná , krmí se z ruky a nechá se hladit... nechá se pohladit.

to jsou mrchy majitele:-( chudaci psy je moc pekna fenka ale mam uz dve snad se nekdo ozve drzim pesti:-)

4.7.2011 21:20
dorae

XXX.XXX.105.86

corinka napsal(a):

No to je hrůza jak se lidi chovají ke psům:-( Přeju ať se pejskům najde rychle nový domov a má je někdo rád,jsou oba moc hezcí a hlavně je krásné jak ta KAO opatruje toho jezevčíčka.Moc jim držíme palce:-):-)

4.7.2011 22:02
corinka

XXX.XXX.0.6

Kontakt na paní, co je má dočasně u sebe : 606 747 822,

6.7.2011 18:14
zelvickahanka

XXX.XXX.242.199

Hele, nejsou teď ti dva náhodou v Trojském útulku? Koukám, že jsou tam ze včera dva psi, fena KAO a malý pejsek kříženec jezevčíka.. že byli nalezeni spolu. http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

6.7.2011 18:22
agata

XXX.XXX.96.231

No podle fotek to skutečně vypadá, že jsou to oni....

6.7.2011 19:08
corinka

XXX.XXX.0.6

zelvickahanka napsal(a):
Hele, nejsou teď ti dva náhodou v Trojském útulku? Koukám, že jsou tam ze včera dva psi, fena KAO a malý pejsek kříženec jezevčíka.. že byli nalezeni spolu. http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

Jsou to oni.

S.

6.7.2011 19:38
astlolita

XXX.XXX.200.174

corinka napsal(a):
Jsou to oni.

S.

Tak to moc dlouho zachráněná nebyla smajlík Držím jí palce. Nicméně ten bílý SAO je luxusní kousek :-) Pořád na něj musím koukat.

7.7.2011 11:23
impact

XXX.XXX.195.92

corinka napsal(a):
Jsou to oni.

S.

Opravdu by mne zajímalo, proč jste je vykopli do útulku? Notabene když dočaska byla v Brně a teď jsou v Praze???

7.7.2011 12:04
corinka

XXX.XXX.0.6

impact napsal(a):
Opravdu by mne zajímalo, proč jste je vykopli do útulku? Notabene když dočaska byla v Brně a teď jsou v Praze???

Pejsci nebyli vykopnuti....

Určitě by stálo za to, pokud se rozhodnete jakýmkoliv způsobem situaci komentovat, a podle mě způsobem velmi nevhodným, ověřit si všechny informace....
Myslím, že lidé, kteří se o pejsky prozatímně postarali určitě velmi pečlivě zvážili všechny možnosti a udělali maximum...
.. za mě jim patří nejen velký dík, ale i obdiv, že všechno ustáli a zvládli, ačkoli již mají sami početnou smečku , velkého plemene ...

Soňa

7.7.2011 12:15
astlolita

XXX.XXX.200.174

corinka napsal(a):

Určitě by stálo za to, pokud se rozhodnete jakýmkoliv způsobem situaci komentovat, a podle mě způsobem velmi nevhodným, ověřit si všechny informace....
Myslím, že lidé, kteří se o pejsky prozatímně postarali určitě velmi pečlivě zvážili všechny možnosti a udělali maximum...
.. za mě jim patří nejen velký dík, ale i obdiv, že všechno ustáli a zvládli, ačkoli již mají sami početnou smečku , velkého plemene ...

Soňa

Není kde info ověřit, pro to se tu asi lidé ptají, co se stalo ne? Buď je to tajné, nebo nevidím problém sem napsat jak to tedy je...

7.7.2011 12:34
impact

XXX.XXX.195.92

corinka napsal(a):

Soňa

Já jsem si ty informace ověřila..

Proto se ptám, proč paní Iva Pálková odvezla anonymně psy až do Troji a tam je zanechala se slovy, že je nalezla pobíhat u silnice v Praze?

7.7.2011 12:35
impact

XXX.XXX.195.92

Odvezla je z Brna až do Troji...

7.7.2011 13:38
kao

XXX.XXX.94.25

Nemáte na práci nic jinéhop než se štourat v nesmyslech ? Pes je v útulku a je to, raději jim sežente nového majitele .Těžko by vám někdo řekl jméno předávajícího, tak nevím co o tom víte vy.

7.7.2011 13:51
impact

XXX.XXX.195.92

kao napsal(a):
Nemáte na práci nic jinéhop než se štourat v nesmyslech ? Pes je v útulku a je to, raději jim sežente nového majitele .Těžko by vám někdo řekl jméno předávajícího, tak nevím co o tom víte vy.

Podle mého to není nesmysl.. A opravdu nerozumím tomu, proč někdo "zachraňuje" psy ze SR, aby je posléze vyložil anonymně v českém útulku, notabene 200km od domova.

Ano, jméno předávajícího mi nikdo neřekl. Stačí si vygůglit telefon paní z dočasné péče. A víte co? Nějak nevěřím tomu, že se jí omylem ztratili.. Nebo ano? Ztratili se v Brně a někdo je našel běhat v Praze a předal do útulku v Troji? V tom případě by možná nebylo marné paní Ivu Pálkovou kontaktovat, že? Jistě je hledá. smajlík

7.7.2011 13:54
impact

XXX.XXX.195.92

-> for kao

raději jim sežente nového majitele

My? Já? A co pí. Pálková? smajlík Neměla by jim hledat nové majitele především ona? smajlík Aha, ono je vlastně jednodušší hodit to na bedra útulku, který aktuálně docela praská ve švech.

7.7.2011 18:18
agata

XXX.XXX.96.231

Teda tohle taky nějak nechápu, to je mi teda pomoc..:-( Kdyby se sem měl dovézt každej pes z ciziny, co má být utracen a "hodil" by se sem do útulku, tak nevím nevím, jak by to tady vypadalo.. Paní teda můj obdiv nemá ani náhodou....

7.7.2011 19:16
hanula

XXX.XXX.220.3

Paní Iva můj obdiv má, ať se vám to nezdá. Ale co si pomyslet, že má slabost pro KO a tak se snažila pro záchranu čubiny něco podniknout. Kdo jednou KO pozná tak ví jaké je to vynikající plemeno.

7.7.2011 19:34
eavy

XXX.XXX.26.38

hanula napsal(a):
Paní Iva můj obdiv má, ať se vám to nezdá. Ale co si pomyslet, že má slabost pro KO a tak se snažila pro záchranu čubiny něco podniknout. Kdo jednou KO pozná tak ví jaké je to vynikající plemeno.

Osobně si nemyslím, že má fena moc šancí na adopci, přesto ji držím palce :-) Co se týče dovozu ze Slovenka, paní to určitě myslela dobře, ale s tím útulkem to určitě šťastně nevyřešila.... Můj názor, samozřejmě :-|

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.7.2011 20:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

agata napsal(a):
Teda tohle taky nějak nechápu, to je mi teda pomoc..:-( Kdyby se sem měl dovézt každej pes z ciziny, co má být utracen a "hodil" by se sem do útulku, tak nevím nevím, jak by to tady vypadalo.. Paní teda můj obdiv nemá ani náhodou....

Myslím, že na tom není nic nepochopitelného. Paní si jen mohla myslet, že pro psy rychle najde nový domov a přecenila svoje síly. Podle toho jak na sebe řvou s tím bílým (SAO?), tak to nebylo jednoduché.

7.7.2011 21:10
nada

XXX.XXX.143.169

eavy napsal(a):
Osobně si nemyslím, že má fena moc šancí na adopci, přesto ji držím palce :-) Co se týče dovozu ze Slovenka, paní to určitě myslela dobře, ale s tím útulkem to určitě šťastně nevyřešila.... Můj názor, samozřejmě :-|

Naopak - fena kavkazanda má velkou šanci nový domov najít !!! Bohužel tato plemena jsou velmi žádána a většině lidí pro ochranu svého majetku stačí zvířata bez PP. Z Troji se podařilo umístit i KAO s pp ve věku 11 let, je u "nového" majitele již 2 roky a stále ve výborné kondici - odpovídající jeho věku.
A vím o čem mluvím.
Raději nikoho nemoralizujte, nikdy nikdo nevíte do jaké se dostanete situace !!!

7.7.2011 21:22
eavy

XXX.XXX.26.38

nada napsal(a):
Naopak - fena kavkazanda má velkou šanci nový domov najít !!! Bohužel tato plemena jsou velmi žádána a většině lidí pro ochranu svého majetku stačí zvířata bez PP. Z Troji se podařilo umístit i KAO s pp ve věku 11 let, je u "nového" majitele již 2 roky a stále ve výborné kondici - odpovídající jeho věku.
A vím o čem mluvím.
Raději nikoho nemoralizujte, nikdy nikdo nevíte do jaké se dostanete situace !!!

Tak to je fajn, že i ten stařeček dostal svoji novou rodinu :-) Nemoralizuju, pouze jsem vyjádřila svůj názor :-|

7.7.2011 21:53
nada

XXX.XXX.143.169

eavy napsal(a):
Tak to je fajn, že i ten stařeček dostal svoji novou rodinu :-) Nemoralizuju, pouze jsem vyjádřila svůj názor :-|

To jem myslela všeobecně :-) , ne na tebe :-)

8.7.2011 11:48
eavy

XXX.XXX.26.38

nada napsal(a):
To jem myslela všeobecně :-) , ne na tebe :-)

:-):-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík