Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.9.2011 13:26
jindřich

XXX.XXX.130.3

Naše ovčanda má průjem.Nelítá nějak často,ale má extrement řídký.Jsou v něm jakoby hleny.Před týdnem jsem ji našel škrkavku a hned jsme ji přeléčili.Může to být ještě ze škrkavky,nebo něco vážnějšího.Náladu má normální,hraje si,baští,takhle je v poho.
Myslíte ,že ji mám udělat jenom třeby rýži,nějakou dietu??

18.9.2011 14:42
rachel

XXX.XXX.60.145

jindřich napsal(a):
Naše ovčanda má průjem.Nelítá nějak často,ale má extrement řídký.Jsou v něm jakoby hleny.Před týdnem jsem ji našel škrkavku a hned jsme ji přeléčili.Může to být ještě ze škrkavky,nebo něco vážnějšího.Náladu má normální,hraje si,baští,takhle je v poho.
Myslíte ,že ji mám udělat jenom třeby rýži,nějakou dietu??

Dietou nic nezkazíte.
Klidně to může být reakce na odčervovací prostředek.
Pokavaď ve stolici nemá krev, neřešila bych to, pokud to teda nebude trvat nějak dlouho...

18.9.2011 16:00
jazzinka

XXX.XXX.226.101

Hlen ve stolici obvykle značí nějaký zánět ve střevech. Zkusila bych prohmatat břicho jestli není citlivé. Pokud ji nebolí a chová se jinak chová normálně, asi bych to nehrotila, dieta ale určitě neuškodí.

18.9.2011 17:28
jindřich

XXX.XXX.130.3

Dělá mi právě starost ten hlen

19.9.2011 09:45
rachel

XXX.XXX.191.226

jindřich napsal(a):
Dělá mi právě starost ten hlen

Počkejte pár dní a když to nepřestane, tak hurá k vetovi...

19.9.2011 13:27
inusanka

XXX.XXX.175.11

Občas se ten hlen ukáže po odčervení, někdy když se čistí, pokud to není více dní, bez bolesti břicha, neřeším to. Dá se použít živočišné uhlí, lepší je vařené kuře s rýží a pohyb mírnější

19.9.2011 14:40
jindřich

XXX.XXX.130.3

Díky za rady,už to bude lepší,toho pohybu moc nemá,hlídá barák zevnitř:-)).Přišel jsem z práce ze strachem,jak to bude doma vypadat,ale je vše v pořádku,venku ani nekadila.Tak už jsem klidněšísmajlík.Ještě jednou díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík