K jakému plemeni byste mě přiřadili??? Doufám, že to není až zas tak lehké... chtěl bych Vás trochu potrápit.. tak do toho...
stepy83
napsal(a):
K jakému plemeni byste mě přiřadili??? Doufám, že to není až zas tak lehké... chtěl bych Vás trochu potrápit.. tak do toho...
No sakra... tak se to nepovedlo...
Tibet doga to teda není... a vy ostatní klobouk dolů... smekám před Vámi...
Jojo je to moje fenečka Areta (foto z 2 měsíců)... teď jí budou 4 měsíce... připadne mi svým zbarvením na Anatoláka taková netypická... tak jsem myslel, že s tím budete mít víc starostí...
jste to ale spíš poznali podle mýho nicku co??? no jo... vyčůraný...
Najde se tady nějaký chovatel toho plemene???
stepy83
napsal(a):
No sakra... tak se to nepovedlo...
Tibet doga to teda není... a vy ostatní klobouk dolů... smekám před Vámi...
Jojo je to moje fenečka Areta (foto z 2 měsíců)... teď jí budou 4 měsíce... připadne mi svým zbarvením na Anatoláka taková netypická... tak jsem myslel, že s tím budete mít víc starostí...
jste to ale spíš poznali podle mýho nicku co??? no jo... vyčůraný...
Najde se tady nějaký chovatel toho plemene???
dobrovolně přiznávám, že nebýt toho "nicku", tak bych tipovala kavkazánče nebo šarplaninče
! Sestřičky a bratříčci nejsou?
stepy83
napsal(a):
A poznáte taky mě?
dargan
napsal(a):
dobrovolně přiznávám, že nebýt toho "nicku", tak bych tipovala kavkazánče nebo šarplaninče
! Sestřičky a bratříčci nejsou?
No když jsem byl ještě menší, tak jsem si kavkazáka vždycky přál... nakonec to ale u nás doma vyhrály Anatoláci... tak mám alespoň Anatoláka s vyzáží Kavkazáka...
Bratříčky a sestřičky jsou... pošlu pár foto...
stepy83
napsal(a):
No když jsem byl ještě menší, tak jsem si kavkazáka vždycky přál... nakonec to ale u nás doma vyhrály Anatoláci... tak mám alespoň Anatoláka s vyzáží Kavkazáka...
Bratříčky a sestřičky jsou... pošlu pár foto...
fenečka Adéle
mikka
napsal(a):
jsou nádherný.....jak se vůbec odlišuje od eskymáckého psa?
Náš dvouměsíční šarplaninec vypadá skoro jako Areta !