Mnoho stěňat na vás čeká v útulcích obraťte se na Home4Pets,jistě vám nějaké padne do oka.
astlolita
napsal(a):
Proč ne? Jako překvapení je to nesmysl, ale pokud si budoucí majitel sám vybere, je to snad jedno, že mu ho zaplatí někdo jiný ne?
To si myslím je jiný případ. Pokud vím, že někdo po zvířátku touží a má na něj podmínky, tak si myslím je fajn řešení dát poukaz či vzít a dojet pro mrňouska s ním, ať si vybere, zaplatiti a jet. :) Ale z ničehož nic dát někomu zvíře a sedni si z toho na zadek a starej se. To mi moc moudré nepřijde. Já osobně jsem proti dávání zvířat k Vánocům /ale i narozeninám, atd./ pokud se to s novým páníčkem nedomluví.
astlolita
napsal(a):
Proč ne? Jako překvapení je to nesmysl, ale pokud si budoucí majitel sám vybere, je to snad jedno, že mu ho zaplatí někdo jiný ne?
To ano..já spíš myslel jak rodičové kupují pejska protože to jejich holčička či chlapeček chtějí.. A neuvědomují si že to je závazek na 15 let a starost budou mít hlavně oni..
tondaschumacher
napsal(a):
To ano..já spíš myslel jak rodičové kupují pejska protože to jejich holčička či chlapeček chtějí.. A neuvědomují si že to je závazek na 15 let a starost budou mít hlavně oni..
Mnohem horší případ ještě je, když pořídí děti nebo vnoučata psa babičce. Babička za pár let odejde a psa pak nikdo nechce.
zuzina
napsal(a):
Mnohem horší případ ještě je, když pořídí děti nebo vnoučata psa babičce. Babička za pár let odejde a psa pak nikdo nechce.
To je fakt... nehledě na to, že štěně je celkem hyperaktivní a potřebuje zaměstnat atd... já mám nyní 11 měsíčního psa a ačkoliv jsem sportovní typ tak je to záhul. Nedovedu si představit babičku.. .
tondaschumacher
napsal(a):
no moji rodiče byli a jsou velice rozumní. Psa mi odmítli pořídit, že prý je to velká starost, trvá jim to do dnes, a to už mi je dvaačtyřicet a nebydlím s nimy . Ale dnes už si dovolím odporovat a dělám si co uznám za vhodné