Uhodně někdo jaký pes je na obrázku? Zda je to kříženec, či nějaké plemeno?
sabina
napsal(a):
Každého bych typovala na jinou směsku
Ale pokud jsou to sourozenci..tak je to těžké, přivní mi přijde bulterier s něčím...ale když koukámna druhého, vážně uši jak faraon... Tak teda netušim. Ale sem zvědavá
Ono taky záleží, jak jsou psi staří - pokud by to byla štěňata, tak ta u spousty plemen prochází obdobím "netopýr ušatý"
Bulíka tam každopádně vidím taky, a v tom druhém zase nejspíš NO - každopádně vzhledem k tomu, že sourozenci vypadají takto odlišně, to nebude křižovatka dvou čistokrevných psů, ale dvou kříženců.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Matka: bulteriér
Otec: neměcký ovčák + dobrman
Nebo nějak tak prochmíchaný tyhle 3 kombinace
Tak to rozseknu a přidám dalšího sourozence
Fotky jsou z chovatelské stanice NORT BRUN - chovají peruánské naháče velké.
Myslím, že si PENA zaslouží, aby se o nich vědělo. Jsou to bezva psi na sport i výcvik. Zajímavé je to, že osrstěná varieta má různé barvy i strukturu srsti.
Hustý, tak to by mě nenapadlo
Našla jsem ještě pár fotek osrstěných peruánů - no tedy vážně každý pes, jiná ves! Ale krásní, o tom žádná
Ona skáče i ta holá. Jsou malí, střední, velcí. Hlavu mají holou, nebo proužek srsti tvrdé a krátké ale viděla jsem fotky i osrstěné hlavy a někdy i delší srst. To jsem si myslela, že dlouhé vlásky na hlavě mají jen čínští chocholatí psi .
Barvy jsou také různé, i když převažuje ta sloní šedá. Mě se líbí bílá s puntíky, jako dalmatin, ale jsou i do hněda, rezava, isabell. Proto si může vybrat každý co chce. Ti osrstění jsou svojí různou barevností dokonalí.
Jóó holčiny, jste prostě šikulky. Poznáte psa podle znaků. Oni jsou sice každý jiný, taky fotky zkreslují, ale ty uši a jsou to odrostlá štěňata jak jste správně tipovaly. Píšu velkou 1*
Fotka: jak se mění číňánci Na fotce Casper ze Ševeva (*2010), je to syn mého Lampiona Pinka , který oslavil včera 10 let
.
sivelina
napsal(a):
Já taky uhodla, Petra s Gapíkem? (nevím jak se píše)
Jo joo Peťa a Gepa Tady jeden gepardův usměv