Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2012 09:52
ilisek

XXX.XXX.196.15

Hezký den všem, máme sice doma pitbully a stafordku, ale hned v závěsud je plemeno, které mně velmi imponuje a to je Boerboel, máte tady někdo toto plemeno, mohli byste sem hodit fotky a vaše zkušenosti s tímto psem? Moc děkuji, Ilona.

4.1.2012 09:55
astlolita

XXX.XXX.64.182

ilisek napsal(a):
Hezký den všem, máme sice doma pitbully a stafordku, ale hned v závěsud je plemeno, které mně velmi imponuje a to je Boerboel, máte tady někdo toto plemeno, mohli byste sem hodit fotky a vaše zkušenosti s tímto psem? Moc děkuji, Ilona.

Přídávám se s prosbou o info. Já mám stafordy a tohle je můj velký sen. Potkala jsem osobně jen dva, ale ta povaha mě uplně omráčila. A o vzhledu ani nemluvím... Už mám vybranou i chovatelskou stanici, ač štěně je otázkou roků, rozhodně ne blízké budoucnosti. Ale přeci jen mi chybí postřehy od lidí, co mají jen jednoho boerboela, nejlépe ještě s jiným plemenem ve společné domácnosti.

4.1.2012 10:05
ilisek

XXX.XXX.196.15

astlolita napsal(a):
Přídávám se s prosbou o info. Já mám stafordy a tohle je můj velký sen. Potkala jsem osobně jen dva, ale ta povaha mě uplně omráčila. A o vzhledu ani nemluvím... Už mám vybranou i chovatelskou stanici, ač štěně je otázkou roků, rozhodně ne blízké budoucnosti. Ale přeci jen mi chybí postřehy od lidí, co mají jen jednoho boerboela, nejlépe ještě s jiným plemenem ve společné domácnosti.

Taky mně fascinuje jejich vzhled a proto bych se ráda dozvěděla i něco více o jejich skutečné povaze, pokud nemají své pracovní vyžití, ale mají dostatek pohybu.....

4.1.2012 10:12
sabina

XXX.XXX.60.81

Mě fascinujou taktéž...tak jako bordeauxské dogy

A nebyla jsem lenošná a už dávno sem si napsala pár emailů s p. Magdou Moravcovou z chovatelské stanice Ballotada. Je velice ochotná, ráda poradí a pokecá o všem o čem budete potřebovat.:-)

4.1.2012 10:18
astlolita

XXX.XXX.64.182

ilisek napsal(a):
Taky mně fascinuje jejich vzhled a proto bych se ráda dozvěděla i něco více o jejich skutečné povaze, pokud nemají své pracovní vyžití, ale mají dostatek pohybu.....

Co jsem tak mluvila s lidmi a sama zažila, je to velmi vyrovnaný pes. Jednoho jsem potkala na výstavě, nádherný 72 kg drobeček. Paní právě měla taky amstaffku k němu. Tak jsem ho fotila a ptala se, jestli ho můžu pohladit. Paní povídala, ať to zkusím, že mi sám řekne. Tak jsem k němu přišla blíž a nechala ho přijít ke mě a očuchat mě. Pohlazení dovolil (velká čest pro mě). No a jak tak u něj klečím a mazlím se s ním, šel kolem nějaký pán a sáhnul mu na záda. Jen tak, bez zdvořilostí jako já :-) No a pes nedovolil :-) S ledovým výrazem ve tváři a velmi důrazným zavrčením se pomalu otočil na pána. Pak zase na mě a mohla jsem ho dál hladit :-) Moc se mi ta reakce líbila. Žádná histerie, přehnanost, agrese. Jen upozornění. Člověk ví, že když půjde do tuhého, tak ho pes ochrání, ale zase se s ním nemusí bát chodit bez náhubku mezi lidi, protože pes nemá potřebu si něco dokazovat a po někom zbytečně vyjíždět či dokonce do někoho kousat. Fena co jsem poznala byla o poznání "vlezlejší". Zdvořilosti, nezdvořilosti, pojďte se všichni mazlit smajlík Ale nebála bych se, že by nezasáhla, kdyby bylo třeba.

4.1.2012 10:20
astlolita

XXX.XXX.64.182

sabina napsal(a):

A nebyla jsem lenošná a už dávno sem si napsala pár emailů s p. Magdou Moravcovou z chovatelské stanice Ballotada. Je velice ochotná, ráda poradí a pokecá o všem o čem budete potřebovat.:-)

Ano, je skvělá :-) Jsme s ní v kontaktu. Ale ona má psů opravdu hodně, mě osobně by zajímaly zkušensoti od "laiků", co mají jen jednoho psa. Prostě jaký je s ním běžný psí život. Paní Moravcová má pro psy pomalu vlastní farmu jako v zemi původu :-)

4.1.2012 10:22
sabina

XXX.XXX.60.81

astlolita napsal(a):
Ano, je skvělá :-) Jsme s ní v kontaktu. Ale ona má psů opravdu hodně, mě osobně by zajímaly zkušensoti od "laiků", co mají jen jednoho psa. Prostě jaký je s ním běžný psí život. Paní Moravcová má pro psy pomalu vlastní farmu jako v zemi původu :-)

Tojo, chová jak ty bordyny tak burbuly...bordynu mám, burbulíka snad někdy takysmajlík

Já si s ní psala už když dovezla snad první dva pejsky...dost mě to plemeno zajímalo už před tím. Takže vážně se nebojte a klidně se jí optejte...Jinak též budu ráda, když se přidá někdo, kdo má doma třeba jednoho. Jestli s fenou nebo se psem..atd.

4.1.2012 10:28
ilisek

XXX.XXX.196.15

sabina napsal(a):

Také jsem ji psala, mluvily jsme spolu po telefonu, je velmi ochotná, ale já chtěla postřehy od jiných majitelů, co nemají stanici, ale třeba jen jednoho doma....i tak děkuji!

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2012 11:55
4.1.2012 13:44
ilisek

XXX.XXX.196.16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak koukněte na http://boerboel-brno.webnode.cz/:-)

díky, koukala jsem:-)

Perníček

7.1.2012 08:46
Perníček

XXX.XXX.48.140

Dobrý den, pokud byste se chtěla na něco zeptat ohledně vlastností Boerboela, klidně napiště na email: JPernikarova@seznam.cz, ráda Vám zodpovím Vaše dotazy. Nemám chovnou stanici, pouze jednoho psa.
Zdravím Vás.
Jana Pernikářová
www.boerboel-brno.webnode.cz

7.1.2012 22:36
carjack

XXX.XXX.49.95

Ahojky
Jsme ode dneška čerstvými majiteli boerboela a Akimek je nevlastní bratříček našeho Fabiena.Je to statný hoch,má už 9kg.:-)Je to moc hodný a mazlivý zlatíčko.Manžel se do boerboela zamiloval,byli jsme je omrknout a Fabien byla láska na první pohled a ještě chovatelé jsou úžasný lidi.Až hodím fotky do PC,tak sem nějaké vložím.

7.1.2012 22:38
carjack

XXX.XXX.49.95

carjack napsal(a):
Ahojky
Jsme ode dneška čerstvými majiteli boerboela a Akimek je nevlastní bratříček našeho Fabiena.Je to statný hoch,má už 9kg.:-)Je to moc hodný a mazlivý zlatíčko.Manžel se do boerboela zamiloval,byli jsme je omrknout a Fabien byla láska na první pohled a ještě chovatelé jsou úžasný lidi.Až hodím fotky do PC,tak sem nějaké vložím.

Příspěvek byl pro pí.Perníkářovou:-)

8.1.2012 06:48
perníček

XXX.XXX.48.140

carjack napsal(a):
Ahojky

Děkuji za informaci :o) Určitě se ráda na fotky podívám. Kdybyste měla zájem, tak na Facebooku jsem založila stránku Boerboel Club se záminkou, aby se tam lidé mohli stát členem, vyměňovat si názory a zkušenosti. Tak se na to mrkněte :o) Těším se na fotečky.

9.1.2012 08:58
ilisek

XXX.XXX.196.16

Perníček napsal(a):
Dobrý den, pokud byste se chtěla na něco zeptat ohledně vlastností Boerboela, klidně napiště na email: JPernikarova@seznam.cz, ráda Vám zodpovím Vaše dotazy. Nemám chovnou stanici, pouze jednoho psa.
Zdravím Vás.
Jana Pernikářová
www.boerboel-brno.webnode.cz

Moc vám děkuji.

9.1.2012 09:02
ilisek

XXX.XXX.196.16

impact napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13587847/Daruju-psa-boerboel.php :-|

Hmmm, vypadá to, že za chvíli i takováto plemena začnou být v útulcích:-(,tady by si člověk fakt měl rozmyslet, zda chce takovéto plemeno na celý život,asi není jednoduchý potom dospělýho psa udat.....

9.1.2012 10:41
impact

XXX.XXX.145.135

ilisek napsal(a):
Hmmm, vypadá to, že za chvíli i takováto plemena začnou být v útulcích:-(,tady by si člověk fakt měl rozmyslet, zda chce takovéto plemeno na celý život,asi není jednoduchý potom dospělýho psa udat.....

To máš úplně stejné jako s thajskými ridgebacky. Ten když se dostane do útulku, tak je to dost průser. Jsou natolik specifičtí, že jsou prakticky neudatelní.

9.1.2012 11:06
ilisek

XXX.XXX.196.16

impact napsal(a):
To máš úplně stejné jako s thajskými ridgebacky. Ten když se dostane do útulku, tak je to dost průser. Jsou natolik specifičtí, že jsou prakticky neudatelní.

To máš naprostou pravdusmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík