lucietka
napsal(a):
Prostor pro vkládání svých inzerátů na seznámení, ideálně i s fotkou Přeji hodně štěstí
Jéé, tak pokud sem chodí nějaký stejný blázen jako já.....cca 45-50 let, co miluje psy typu bull nebo podobná monstra....a nejlépe z Prahy a okoli.....?? bylo by to fajn (ilcalejdarka@centrum.cz)
Keks

XXX.XXX.11.162
Jé tak já se taky připojuji, 183/43 od Neratovic s počtem 4 psů, 1 syn 11 let, malý RD a spousty energie.
A ja:)
25 let, jeden pubertalni pes, 168 cm, kila navic, veselá holka, co miluje výlety do přírody (hory v létě) a zvířata.
Já už se seznamovat nechci, ale fandím všem co chtějí mít prýma parťáka, který má stejného koníčka. Ať vám to všem vyjde. K mému věku stačí už ti čtyřnozí kamarádi.
Hledáme prima holku pro kamaráda 33 let/175 cm, VŠ, svobodný a možná až nadměrně hodný. Vlastní: 2 kocoury, 1 fenku trpasličího pinče, 1 zakrslého králíka, velkou lásku ke zvířatům, auto, rodinný dům se zahradou - východní Čechy - Hradec Králové, Pardubice. Potřebuje ženu/dívku, která si bude vážit pohody, stability a jistoty, umí dávat i přijímat. Odpovědi na" conieb@seznam.cz