Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2012 14:16
sannnnnuse

XXX.XXX.173.179

Chtěla bych se zeptat, kdo má zkušenost, mojemu pejskovi se na třikrát zlomil drápek a všechny tři části vedou až ke kořenu, tak je asi nezbytné navštívít veterináře a drápek odstranit?A ještě by mě proím zajímalo,na kolik takový zákrok vyjde. Předem moc velké díky:-)

24.1.2012 14:33
lucietka

XXX.XXX.40.146

sannnnnuse napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, kdo má zkušenost, mojemu pejskovi se na třikrát zlomil drápek a všechny tři části vedou až ke kořenu, tak je asi nezbytné navštívít veterináře a drápek odstranit?A ještě by mě proím zajímalo,na kolik takový zákrok vyjde. Předem moc velké díky:-)

Fence strhávali drápa..chudinka, plakala a to to měla umrtvený. Od tý doby se bojí veterináře. Jsme z Prahy a zákrok vyšel myslím tak kolem 500Kč, ale opravdu jen hrubý odhad, už je to dlouho. Určitě je lepší nechat drápa odstranit a pak začne růst krásný nový..jen bacha, aby se do rány nic nedostalo..mojí fence se to zanítilo a celý prst jí otekl, tak se musel rozříznout a já jsem dělala 5x denně výplachy betadinou..naštěstí se to dalo do pořádku, jinak hrozilo, že o prst příjde. No a tedka na zimu do toho sychrava a mokra, líp si vybrat nemohla :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.1.2012 16:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mé feně před lety strhávali drápek v plné narkoze. Asi slabší, byla brzy vzhůru, ale lokální umrtvení nestačilo. Cenu vám nepovím, stejně už teď bude jiná.

24.1.2012 17:39
lmusa

XXX.XXX.152.72

Našemu labradorovi strhával veterinář dráp bez umrtvení a taky to pes přežil :-) Byla to rychlovka. Asi hodně bolestivá, ale než jsme dojeli domů, vypadalo to, že už o ničem neví. Další fena si dráp rozštípla, taky šel dolů, měli jsme na to nějakou psí botičku, aby to měla v čistotě, ale stejně ji měla na noze, jen pokud jsem byla u ní :-|

Přidejte reakci

Přidat smajlík