Kam na výlet se psem morava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2012 15:35
míšaa

XXX.XXX.116.173

Již se s velkou rychlostí se blíží jarní prázdniny 2012. Samozdřejmě je nechci prosedět doma,ale žádní památka,at´ už přírodní,nebo hrady,zříceniny.,.,..........mě poblíž Olomouce kam bych mohla se psem nenapadá. Máme Labradora a Border kolii. Nevíte někdo,kam bych se mohla vydat?smajlík Samozdřemě,kam mohou psi.
Nebo kde jste se svým čtyřnohým miláčkem byli?

27.2.2012 17:07
sabina

XXX.XXX.60.81

míšaa napsal(a):
Již se s velkou rychlostí se blíží jarní prázdniny 2012. Samozdřejmě je nechci prosedět doma,ale žádní památka,at´ už přírodní,nebo hrady,zříceniny.,.,..........mě poblíž Olomouce kam bych mohla se psem nenapadá. Máme Labradora a Border kolii. Nevíte někdo,kam bych se mohla vydat?smajlík Samozdřemě,kam mohou psi.

Pálava - dáváme ji každoročně:-)

27.2.2012 21:03
arcol

XXX.XXX.116.219

míšaa napsal(a):

Pokud to není moc daleko, tak hrad Sovinec a hned vedle v Jiříkově Pradědova galerie, do obojího můžou psi. Ale hrady budou asi ještě zavřené. Ještě po cestě Arboretum v Pasece, tam jsme psa neměli, tak nevím, jestli tam můžou.

29.2.2012 21:02
míšaa

XXX.XXX.116.173

Dobrý typ,asi zkusíme tu Pálavu,ale ani Sovinec není vůbec špatný nápad.
Děkuji Vám.smajlík

29.2.2012 21:02
míšaa

XXX.XXX.116.173

Dobrý typ,asi zkusíme tu Pálavu,ale ani Sovinec není vůbec špatný nápad.
Děkuji Vám.smajlík

1.3.2012 05:53
debri

XXX.XXX.17.121

míšaa napsal(a):

a co Beskydy? onkrétně Horní Bečvasmajlík

2.3.2012 18:13
míšaa

XXX.XXX.116.173

Ještě mě napadl Helfštýn. Mohou tam psi? Nemám s tím vůbec zkušenosti.
Je otevřený o výkendech,pak přes týden až dubnu.smajlík

2.3.2012 18:57
veruha

XXX.XXX.28.67

míšaa napsal(a):
Ještě mě napadl Helfštýn. Mohou tam psi? Nemám s tím vůbec zkušenosti.
Je otevřený o výkendech,pak přes týden až dubnu.smajlík

Psi tam můžou, jen nesmí pobíhat volně :).

4.3.2012 09:54
hanele

XXX.XXX.152.11

My jedeme dnes na krytí do Veselí, tak si před tím uděláme výlet na Čertoryje. Je tam nádherně ...

5.3.2012 09:05
veruha

XXX.XXX.28.67

Napadá mě ještě Moravský kras. Do jeskyní vás asi se psem nepustí, ale i tak okolní příroda a stezky stojí za to :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík